2014 Kasım Anneleri

Hmm tayt aklıma gelmemişti canım olmazsa numunelik bir tane külotlu çorap alırım sonra da tayt alırım... Erzurum gibi yerde bebeğimi üşütmeyeyim..

Boş geeeçç... Bizi alakadar eden güvendiğimiz doktorlarımızın bize söylediği güzel şeyler, bebeğimizin güzel gelişimleri..

Canım ultrason kağıdında bebeğin BPD ve AC diye ölçümleri yazıyor mu? Yazıyorsa ordan da tahmini kilosu hesaplanabilirmiş...

Oyyyy o tayta girecek minnak cubuk kraker bacakları yerim ben yaaa oglumu oyle hayal ettim bi an

3 lü tarama testi bahsettiği şey çok bilmiş hanfendinin ntd değerine bakılıyor zaten ultrasonda omurga açıklığı gözükebildiğinden 3 lü tarama doktorlar tarafından yaptırılmıyor genelde..

Gecmis olsun. Kilolari iyi. Insallah 2 hafta ya da daha fazla dururlar. Onlar icin en guvenli yer anne karni cunku. Wc harici sakin kalkma. En ufak hareket bile etkilio. Iyi dinlenmeler.

Benim doktor da oyle dedi canim ayrintilida bakicam uclu yaptirmicaksin dedi.amaci belli zaten canim tepkilerinden can sıkmak bilmislik yapmak ama bbiz anamizdan babamizdan aldigimiz terbiyeye gore usulünce ağırladık ters birsey demedik dahada gorusmem

Canim nerden ogrenebilirim ki zcaba dr dan mi

Ben hastane cikisi bi tane 10 lu aldim. Battaniyeli, 1tane de 5 li aldimm. Gorumcem almis 1tane 5li..
Hastane de olmaz da, usur dixe tayt yada kilotlu corap iyi olur. Benim minisin elbisesi de war o yuzdn almam lazim.

teşekkürler, 2 tane aynı cevap olduğuna göre daha fazla araştırmayacağım, ilk defa sordum hayatım, zaten artık eksikleri tek tek bitirmek niyetindeyim, daha araştırmaya niyetim yok
Ben chicco aldim canim ebebekten 85 lira. Kulaktan olcer buarada
çok teşekkürler canım sağ ol

yerim ben onların pozisyonlarını kurban olduklarımmmm bu arada benim 27+2 haftalık ama 1.250 gr olmuş kızlar sizinkilrin kilosu nasıl :)

alıntı yapmamışım az önce..benimki doğum pozisyonunda yeri daraldı artık böyle kalacak dedi doktor.. bakalım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah..
ooo canım maşallah yeni gördüm 33. haftandasın sen doğru seninki dönmez artık daha tabi bizimkilerin yeri bol şimdilik bol bol dönerler o yüzden senin az kalmış doğum ne zaman sezeryanmı normalmi canım

bpd ac yazıyor ama bir formülü vardır mutlaka be canım bilemedim

Canım o değerleri yazarsan sana tahmini kilosunu söylerim ya da bi internet sitesinde hesaplıyor tahmini kilosunu o iki değere göre.. Buraya kopyalamak yasak mı bilmiyorum dur bi deneyeyim istersen sen gir değerlerini yaz bak bize de söyle..

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight.html

yerim ben onların pozisyonlarını kurban olduklarımmmm bu arada benim 27+2 haftalık ama 1.250 gr olmuş kızlar sizinkilrin kilosu nasıl :)

Ben 29+3 iken çarşamba günü gittiğimde kuzum 1447 gram 40,5 cm civarlarındaydı..

ooo canım maşallah yeni gördüm 33. haftandasın sen doğru seninki dönmez artık daha tabi bizimkilerin yeri bol şimdilik bol bol dönerler o yüzden senin az kalmış doğum ne zaman sezeryanmı normalmi canım
valla 22 ekim görünüyor şuan doktor önceliğimiz normal doğum olmalı acil bişey olursa sezaryen düşünmeliyiz dedi.. rüyamda normal doğum yapmaya çalışıyodum bilmiyorum valla ikisinden de biraz ürküyorum

herkese hayırlı cumalar kızlar.msjmı cevaplayanlarada tşk ederim tek tek alıntı yapamadım.herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…