http://www.hizlial.com/kiddicare-almira-gece-lambali-luks-oyun-parki-60x120-cm-siyah/10393664 en uygun bu sitedeydi bak sende bi beğenirsen sipariş verirsin..carputi hemen paylaş lütfen bnde alıcam beğenmeye çalışıyorum adrasi de unutma
tşk canım bakıyorumhttp://www.hizlial.com/kiddicare-almira-gece-lambali-luks-oyun-parki-60x120-cm-siyah/10393664 en uygun bu sitedeydi bak sende bi beğenirsen sipariş verirsin..
Kış bebekleri olacakları için külotlu çorap benimde aklıma geldi canım. Ebebeğin Mağazası'nda 20 aylık bebeği olan biriyle konuştuk. Külotlu çorabı çok önermedi, ben de 0-3 ve 3-6 ay tayt almayı düşünüyorum oğluşumaAralık, Ocak, Şubat aylarında patikli altların içine giydirmek iyi olur sanırım.
Omurgada acıklık testiymis kanda bakiliyomus hatirlamiyorum bana yapilip yapilmadiginoi ama ayrintilida bisey cikmadi dedim. Ya ne takıcam pericim kendini aptal yerine dusuruyor dupeduz hiiiiccc takmadim valla sadece yaptigim ozendigim hazirliklara acidim.
kızlar biraz yardıma ihtiyacım var yine
benim doktorum eski bir doktor kiko boy söylemiyor nedense iyi iyi diye geçiştiriyor ayrıntılı ve renkli ultrason için gittiğim doktora sordum o da doktorunuz söyler size dedi söylemedi sanki devlet sırrı
raporlardan az çok boy tahmini yapabildim formülleri varmış da kiloyu anlayamadım o gün bugündür meraktayım bilen okuyan varsa yardımcı olsanız sevinirim çok
Oyyyy o tayta girecek minnak cubuk kraker bacakları yerim ben yaaa oglumu oyle hayal ettim bi anHmm tayt aklıma gelmemişti canım olmazsa numunelik bir tane külotlu çorap alırım sonra da tayt alırım... Erzurum gibi yerde bebeğimi üşütmeyeyim..
Boş geeeçç... Bizi alakadar eden güvendiğimiz doktorlarımızın bize söylediği güzel şeyler, bebeğimizin güzel gelişimleri..
3 lü tarama testi bahsettiği şey çok bilmiş hanfendinin ntd değerine bakılıyor zaten ultrasonda omurga açıklığı gözükebildiğinden 3 lü tarama doktorlar tarafından yaptırılmıyor genelde..Omurgada acıklık testiymis kanda bakiliyomus hatirlamiyorum bana yapilip yapilmadiginoi ama ayrintilida bisey cikmadi dedim. Ya ne takıcam pericim kendini aptal yerine dusuruyor dupeduz hiiiiccc takmadim valla sadece yaptigim ozendigim hazirliklara acidim.
Oyyyy o tayta girecek minnak cubuk kraker bacakları yerim ben yaaa oglumu oyle hayal ettim bi an
Gecmis olsun. Kilolari iyi. Insallah 2 hafta ya da daha fazla dururlar. Onlar icin en guvenli yer anne karni cunku. Wc harici sakin kalkma. En ufak hareket bile etkilio. Iyi dinlenmeler.selamlar
herkez nasıl uzun zmndır gıremıyorumm
bense;
kotu gunler gecırdım pazar gununden berı hastanede yatıyordum erken dogumum basladı benım kızlar erken gelmeye calısıyor. en fazla 2 haftaya dogum gerceklesır dedı drlar umarım az daha dururlar dua edın bızleree
Benim doktor da oyle dedi canim ayrintilida bakicam uclu yaptirmicaksin dedi.amaci belli zaten canim tepkilerinden can sıkmak bilmislik yapmak ama bbiz anamizdan babamizdan aldigimiz terbiyeye gore usulünce ağırladık ters birsey demedik dahada gorusmem3 lü tarama testi bahsettiği şey çisteüclmiş hanfendinin ntd değerine bakılıyor zaten ultrasonda omurga açıklığı gözükebildiğinden 3 lü tarama doktorlar tarafından yaptırılmıyor genelde..
Canim nerden ogrenebilirim ki zcaba dr dan micanım bende izmirde yaşıyorum antalyadan pek bir fark yok tek fark bildiğim kadarıyla antalyada nem de çok sanırım izmire göre,gece valla klimanın altında yattım ohhhhh misler gibi uyumuşum :)
150 tl oynuyor arasında canım,sezeryan ne kadar?
tulum falan varda hastane çıkışı bir tane almıştım diğerleri normal kıyafet tarzındaydı 0-3 ay ama bitanede yedek bulundur dediler. Mağlum aylığı bekliyoruz. Külotlu çorap almadım daha hastanede gerek olur mu ki
Canım ben çok ama çok araştırdım.
Belki 1 ay sordum soruşturdum. Ateşölçer en önemlisi çünkü.
Alından ölçer düşünüyordum ama kalibre ayarını iyi yapmazsan her ölçümde ayrı bir deeğer veriyormuş, falan filan.
En iyisinin braun thermoscan olduğuna karar verdim. Tam modelini yazıcam ama annemde şu an 4520 olması lazım.. Kulaktan ölçüm yapıyor. Hepsiburada'dan aldım. Hediye mama tabağı ve kaşığı da geldi.
Hamile arkdaşım var eşi doktor o da dedi en iyi ateşölçeri almışsın, bende hastanede onu kullanıyorum dedi.
Geçen günde biri sormuştu bunu, o da sen miydin bilmiyorum ama; ben geçenlerde bir makale okudum. Aslında bebeklerde en iyi sonucu veren makattan ateş ölçmekmiş. Ne kadar doğrudur, değildir bilemem tabi. Ben kulaktan ateş ölçer aldım, Braun 4520 Thermoscan, en iyisinin bu olduğunu okudum bir kaç forumda. Bir tane de, her türlü şeye karşın eski usul civalı bir derece de aldım, bulunsun.
çok teşekkürler canım sağ olBen chicco aldim canim ebebekten 85 lira. Kulaktan olcer buarada
Canım ultrason kağıdında bebeğin BPD ve AC diye ölçümleri yazıyor mu? Yazıyorsa ordan da tahmini kilosu hesaplanabilirmiş...
ooo canım maşallah yeni gördüm 33. haftandasın sen doğru seninki dönmez artık daha tabi bizimkilerin yeri bol şimdilik bol bol dönerler o yüzden senin az kalmış doğum ne zaman sezeryanmı normalmi canımalıntı yapmamışım az önce..benimki doğum pozisyonunda yeri daraldı artık böyle kalacak dedi doktor.. bakalım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah..
bpd ac yazıyor ama bir formülü vardır mutlaka be canım bilemedim
yerim ben onların pozisyonlarını kurban olduklarımmmmbu arada benim 27+2 haftalık ama 1.250 gr olmuş kızlar sizinkilrin kilosu nasıl :)
valla 22 ekim görünüyor şuan doktor önceliğimiz normal doğum olmalı acil bişey olursa sezaryen düşünmeliyiz dedi.. rüyamda normal doğum yapmaya çalışıyodum bilmiyorum valla ikisinden de biraz ürküyorumooo canım maşallah yeni gördüm 33. haftandasın sen doğru seninki dönmez artık daha tabi bizimkilerin yeri bol şimdilik bol bol dönerler o yüzden senin az kalmış doğum ne zaman sezeryanmı normalmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?