2014 Kasım Anneleri

aynı sorunu bende yaşadım. bende normal istiyorum ama korkuyorum da. çarşamba günü kontrolüm var sorucam bende dr uma. hayırlısı hakkımızda.
Ben sezeryan olacam.zaten o yuzden hic sorunolmadi amasende doktoruna danis canim sorun yasatacagini sanmiyorum sonucta asmisssin

ikili test yaptırmamıs mıydın canım normal kontrolünde mi dedi bunu doktorun?

ikili yaptırıdm cnm bi sorun yok.normal kontrolde söyledi dr. kzımın gelişiminde de problem yok ama suyunda azalma var dedi.hissttin mi hiç geldiğini dedi yok dedim sarı olurmuş idrar rengi gibi.öyle bişey de yok çamaşırımda.amnitop testi alıcaz perşembe gittiğimizde dr. yapıcak inşallah sızıntı falan yoktur.yani inş suyum artmıştır da sorun yoktur gerek kalmaz.

Kızlar Arzum Bebbe ateş ölçer alan var mı aranızda?
Nasıl sizce?
Daha önce de sormuştum ama tekrar yazayım, bebek mobilyasını İnegöl'den alan var mı? Oradaki mağazalar nasıl sizce?

perikandi canım bpd 97.7 ac 96.4 o formüle göre 1125 çıkıyor eğer öyleyse iyi sanırım çünkü bu bilgiler 11 ağustosa ait canım eksik olma üşenmedin buldun çok tşkler

iyiyim bende çok şükür :) misafirim gitti bugün annem geliyor çileğimizin de kızışması geçti mışıl mışıl uykulara devam
ona hala misafir diyebilmen gerçekten büyük incelik bildiğin yurt-kur gibi kullandı evi annenler geliyor demek hadi gözün aydın.. çileği öpüyorum ıslak burnundan..

perikandi canım bpd 97.7 ac 96.4 o formüle göre 1125 çıkıyor eğer öyleyse iyi sanırım çünkü bu bilgiler 11 ağustosa ait canım eksik olma üşenmedin buldun çok tşkler

Rica ederim canım... Formülü çok karışıkmış ama yazınca değerleri kendi yaklaşık kiloyu hesaplıyor... En azından kuzunla ilgili bir bilgi daha edindin...

yarın misafirler gelecek dün biraz temizlik biraz toparlama yapmıştım malum yaz toz toprak her yer
bugün devam ediyorum otura kalka .... karnım acıkt yine gideyim bişeyler yiyelim

arkadaşlar pijamadünyasından alışveriş yapan oldu mu netten?
memnun kaldınız mı?

Tatlılar aranizda hala pilatese devam eden var mi?ben32.haftadayım artık korkuyorum bişey olur diye ama bir yandanda yaptıktan sonra çok rahatlıyorum,mutluluk veriyor bana birde:))damarlarimi mi açıyor ne:) devam etmeli miyim sizce?

Merhaba güller nasılsınız dün gece baya gök gürültüsü ve şimşek vardı yağmur da yağdı ama hala çok sıcak Rabbim hayırlısıyla şu sıcakları atlatmamızı nasip etsin inşallah hepinizive sevdiklerinizle birlikte Rabbime emanet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…