carputi nasılsın nasıl gidiyor hayathttp://www.hizlial.com/kiddicare-almira-gece-lambali-luks-oyun-parki-60x120-cm-siyah/10393664 en uygun bu sitedeydi bak sende bi beğenirsen sipariş verirsin..
Ben sezeryan olacam.zaten o yuzden hic sorunolmadi amasende doktoruna danis canim sorun yasatacagini sanmiyorum sonucta asmisssinaynı sorunu bende yaşadım. bende normal istiyorum ama korkuyorum da. çarşamba günü kontrolüm var sorucam bende dr uma. hayırlısı hakkımızda.
iyiyim tuğbişim sen nasılsın çilek nasıl oldu kızgınlığı geçti mi?carputi nasılsın nasıl gidiyor hayat
ikili test yaptırmamıs mıydın canım normal kontrolünde mi dedi bunu doktorun?
Ekle tabiki canim pc ye girer girmez kabul ederim telefondan ekleme gorulmuyor suan bndesağol canım ekliyrm ben seni arkadaşlara o zaman
iyiyim bende çok şükür :) misafirim gittiiyiyim tuğbişim sen nasılsın çilek nasıl oldu kızgınlığı geçti mi?
Canım o değerleri yazarsan sana tahmini kilosunu söylerim ya da bi internet sitesinde hesaplıyor tahmini kilosunu o iki değere göre.. Buraya kopyalamak yasak mı bilmiyorum dur bi deneyeyim istersen sen gir değerlerini yaz bak bize de söyle..
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight.html
Ben 29+3 iken çarşamba günü gittiğimde kuzum 1447 gram 40,5 cm civarlarındaydı..
vayyy yavrularımız aynı yataklarda yatacak demek :)napıyosun mimar hanımcım park yatak geldi sağol önerin için beğendim şuan dönencede ki ayıcıklar bana dans ediyor yeni eğlencemiz bu oldu
ona hala misafir diyebilmen gerçekten büyük incelik bildiğin yurt-kur gibi kullandı eviiyiyim bende çok şükür :) misafirim gittibugün annem geliyor çileğimizin de kızışması geçti mışıl mışıl uykulara devam
senden iyisi şamda kayısı şuan otur bakalım tadını çıkar..vayyy yavrularımız aynı yataklarda yatacak demek :)
Nabersiniz kızlar, ben ağaçlar altında oturuyorum şu an sükunet mode on
perikandi canım bpd 97.7 ac 96.4 o formüle göre 1125 çıkıyor eğer öyleyse iyi sanırım çünkü bu bilgiler 11 ağustosa ait canım eksik olma üşenmedin buldun çok tşkler
senden iyisi şamda kayısı şuan otur bakalım tadını çıkar..
Bende alayım o zamanBen hastane cikisi bi tane 10 lu aldim. Battaniyeli, 1tane de 5 li aldimm. Gorumcem almis 1tane 5li..
Hastane de olmaz da, usur dixe tayt yada kilotlu corap iyi olur. Benim minisin elbisesi de war o yuzdn almam lazim.
bugün topic çok sessiz cuma rehaveti sarmış heralde bizim kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?