2014 Kasım Anneleri

Buraya yağmur da hiç yağmıyor ve resmen günlerdir kavruluyoruz yaaaaaa.. Amin canımmmm sağol..

Kızlar Arzum Bebbe ateş ölçer alan var mı aranızda?
Nasıl sizce?
Daha önce de sormuştum ama tekrar yazayım, bebek mobilyasını İnegöl'den alan var mı? Oradaki mağazalar nasıl sizce?
Valla bebek için olanları bilmiyorum ama yazlığa giderken yolumuzun üstündeydi baktık(yeni eve geçerken değiştiricez çünkü) inanılmaz güzel ve kaliteli tasarımlar var. Mobilyada bizim burası da çok iyidir ama ben İnegöl'dekiler gibi görmedim şahsen. Kesinlikle yeni evimin tasarımları inegöl'den olacak! Zaten eşim Türkiye'nin en iyi mobilyalarının oradan çıktığını söylemişti.

Ay ne yedim ne yedim!!!!
Şimdi dersimin başına oturcam koca göbüşümle, akşam da kursum var.
Ay bi de çooook sıcak. Bıktım bu Ankara'dan! Hiç sevmiyorum bu şehri ama napcannn mecburrrrrrr!
Bugün sinirlenme limitimi doldurdum, 3-2-1 hohhh hohhh hohhhh nefes al ver, nefes al ver!

Hadi öptüm sizi kızlar.
Akşama görüşürüz.

pijama dünyasında gördüklerim iyi güzel de önleri kapalı emzirirken nasıl olacak bilemedim ben

yerim ben onların pozisyonlarını kurban olduklarımmmm bu arada benim 27+2 haftalık ama 1.250 gr olmuş kızlar sizinkilrin kilosu nasıl :)

cnm ben bugün gideceğim 29+1 olduk bugün ama 27+2 de gittiğimde 1069 gr benim minik kızım doktorum normal demişti:) seninkide normal bence:)

Slm annisler ve dünya tatlısı bebisler...Hepinize hayırlı cumalarNormalde cuma günleri en sevdiğim gündür ama bu gün nedense öyle hissetmedim Pazertesi okul baslıyor sanırım ondan.Neyse ki bayrama kadar gidicem sonrası kuzucuğumu beklemekle geçecek ufak tefek hazırlıklarımızı tamamlarız bu sürede Dün todamızı düzenledik ölçü almamıstık mobilyaları alırken ama hersey öyle yerine oturdu ki sastık kaldık.Bir de babamızın heyecanını görmeliydiniz oda düzene girince çocuklar gibi sevindi 6 yıldır ilk defa esimin totosunu kaldırıp canla basla is yaptığını gördümMasallah diyelim de bunla kalmasın

Merhaba canım.. Hayırlı olsun miniğinizin odası... Güle güle büyüt inşallah odasında..

güle güle eskitsin inşallah bıcırık

temizlik yaparken hergünnn merak etmeden duramıyorum evde bir tek esimle ben varız (Allah bebeklerin eksikliklerini yaşatmasın) nasıl oluyorda bu evi bu kadar kirletebiliyoruz ya da bu durumda olan bir tek ben miyim

kızlar konu başlığı da açtım. dün meryem ana otu aldım. kolay doğuma faydası olduğu söyleniyor. siz de duymuşmuydunuz bu özelliğini

temizlik yaparken hergünnn merak etmeden duramıyorum evde bir tek esimle ben varız (Allah bebeklerin eksikliklerini yaşatmasın) nasıl oluyorda bu evi bu kadar kirletebiliyoruz ya da bu durumda olan bir tek ben miyim
bizde de durum aynı tabi birde kedimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…