iyiyim bende çok şükür :) misafirim gittibugün annem geliyor çileğimizin de kızışması geçti mışıl mışıl uykulara devam
Merhaba güller nasılsınız dün gece baya gök gürültüsü ve şimşek vardı yağmur da yağdı ama hala çok sıcak Rabbim hayırlısıyla şu sıcakları atlatmamızı nasip etsin inşallah hepinizive sevdiklerinizle birlikte Rabbime emanet ediyorum
Valla bebek için olanları bilmiyorum ama yazlığa giderken yolumuzun üstündeydi baktık(yeni eve geçerken değiştiricez çünkü) inanılmaz güzel ve kaliteli tasarımlar var. Mobilyada bizim burası da çok iyidir ama ben İnegöl'dekiler gibi görmedim şahsen. Kesinlikle yeni evimin tasarımları inegöl'den olacak! Zaten eşim Türkiye'nin en iyi mobilyalarının oradan çıktığını söylemişti.Kızlar Arzum Bebbe ateş ölçer alan var mı aranızda?
Nasıl sizce?
Daha önce de sormuştum ama tekrar yazayım, bebek mobilyasını İnegöl'den alan var mı? Oradaki mağazalar nasıl sizce?
arkadaşlar pijamadünyasından alışveriş yapan oldu mu netten?
memnun kaldınız mı?
yerim ben onların pozisyonlarını kurban olduklarımmmmbu arada benim 27+2 haftalık ama 1.250 gr olmuş kızlar sizinkilrin kilosu nasıl :)
zeyy88 ve rosebek88 aldı onlara danış istersen bende sordum memnun kalmışlardı..arkadaşlar pijamadünyasından alışveriş yapan oldu mu netten?
memnun kaldınız mı?
Slm annisler ve dünya tatlısı bebisler...Hepinize hayırlı cumalarNormalde cuma günleri en sevdiğim gündür ama bu gün nedense öyle hissetmedim Pazertesi okul baslıyor sanırım ondan.Neyse ki bayrama kadar gidicem sonrası kuzucuğumu beklemekle geçecek ufak tefek hazırlıklarımızı tamamlarız bu sürede Dün todamızı düzenledik ölçü almamıstık mobilyaları alırken ama hersey öyle yerine oturdu ki sastık kaldık.Bir de babamızın heyecanını görmeliydiniz oda düzene girince çocuklar gibi sevindi 6 yıldır ilk defa esimin totosunu kaldırıp canla basla is yaptığını gördüm Masallah diyelim de bunla kalmasın
benim baktığım modeller önden düğmeli heppijama dünyasında gördüklerim iyi güzel de önleri kapalı emzirirken nasıl olacak bilemedim ben
güle güle eskitsin inşallah bıcırıkSlm annisler ve dünya tatlısı bebisler...Hepinize hayırlı cumalarNormalde cuma günleri en sevdiğim gündür ama bu gün nedense öyle hissetmedim Pazertesi okul baslıyor sanırım ondan.Neyse ki bayrama kadar gidicem sonrası kuzucuğumu beklemekle geçecek ufak tefek hazırlıklarımızı tamamlarız bu sürede Dün todamızı düzenledik ölçü almamıstık mobilyaları alırken ama hersey öyle yerine oturdu ki sastık kaldık.Bir de babamızın heyecanını görmeliydiniz oda düzene girince çocuklar gibi sevindi 6 yıldır ilk defa esimin totosunu kaldırıp canla basla is yaptığını gördüm Masallah diyelim de bunla kalmasın
Çokkk tesekkür ederiz teyzesiMerhaba canım.. Hayırlı olsun miniğinizin odası... Güle güle büyüt inşallah odasında..
Tesekkür ederiz carputi teyze sizde Yaman'la insallahgüle güle eskitsin inşallah bıcırık
ayy ismini unutmamışsın ama bende unutmadım.. Osman ErenTesekkür ederiz carputi teyze sizde Yaman'la insallah
bizde de durum aynı tabi birde kedimiz var..temizlik yaparken hergünnn merak etmeden duramıyorum evde bir tek esimle ben varız (Allah bebeklerin eksikliklerini yaşatmasın) nasıl oluyorda bu evi bu kadar kirletebiliyoruzya da bu durumda olan bir tek ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?