2014 Kasım Anneleri

kızlar konu başlığı da açtım. dün meryem ana otu aldım. kolay doğuma faydası olduğu söyleniyor. siz de duymuşmuydunuz bu özelliğini
Su üzüm salkımını andıran ot mu acaba canım hani bir kaba koyup suyla her gün o suyu içiyorsun zamanla açıyor ot doğuma yaklastıkça o mu?

Kızlaarrr çok mutluyummm il içi tayin istemiştim çalıştığım okul evime 100 km idi bebeğim uğurlu geldi Allah' ım onun şansına nasip etti tayinim çıktı ya çok mutluyum evime 10 dk mesafede ne kadar şükretsem az bebeğim daha gelmeden uğurunu güzelliğini getirdi;-)

temizlik yaparken hergünnn merak etmeden duramıyorum evde bir tek esimle ben varız (Allah bebeklerin eksikliklerini yaşatmasın) nasıl oluyorda bu evi bu kadar kirletebiliyoruz ya da bu durumda olan bir tek ben miyim
Kesinlikle tek sen değilsin canım... dün yıkadığım balkonu görmeni isterdim su an cam balkon olmasına ramen toz içinde dün beyaz çamasır astım üstü siyah siyah toz olmus oturduğum yerden nefret ediyorum her gün temizlik istiyor.Kendini yorma o kadar 1 gün arayla yapıyorum ben eskisi gibi değiliz canım zorlanırsın

temizlik yaparken hergünnn merak etmeden duramıyorum evde bir tek esimle ben varız (Allah bebeklerin eksikliklerini yaşatmasın) nasıl oluyorda bu evi bu kadar kirletebiliyoruz ya da bu durumda olan bir tek ben miyim

Valla senin eşinde benim eşim gibi galiba. Oturduğu yerde oturamaz, yemekten kalkarız, çay içer, çayın yanına illa birşey yer, o biter meyve yer, o biter çerez yer, çerez biter meyve suyu-gazoz artık evde içecek ne varsa onu içer. Odaları gezer, birşeyler taşır getirir, götürür. Bir de köpeğimiz var, tamam işte başka birşeye gerek yok ki. Ama Allah onların eksikliğini göstermesin.

kızlar konu başlığı da açtım. dün meryem ana otu aldım. kolay doğuma faydası olduğu söyleniyor. siz de duymuşmuydunuz bu özelliğini

Canım onu umreye ya da hacca gidenlerden istiyorlardı diye biliyorum nerden aldın ki sen? Ya da aynı şeyden mi bahsediyoruz?

Ooo gözün aydın ne kadar güzel olmuş... Minik şimdiden şans, uğur, mutluluk getiriyor size...

hayırlı olsun canım branşın ne

ayy sanki benim eşimi anlattın nil aynısı benim eşim ya diyorum oral dönemde senin bişey var kesin ağzı hiç boş durmuyor kediye bide atıyor suçu ama heryer çekirdek kabuğu onu gören yok

daha cok zorlanmaya başlamadım biraz göbeğim daha belirsin ozaman tam eğilip kalkamam heralde canım vee kesinliklee haklısın hergün toz alıyorum yaa bir gun almasam biri görse bu kız ayda bir mi toz alıyor der hele yerler aman Allah ım ne sor ne ben anlatayım

Hayırlı olsun canım insallah idaresi de ,ortamı da,öğrenci de profili de iyidir...Sansın daim olsun çok sevindim...Seneye de ben giderim insallah...

benimkide totosuna oturmuyor zaten az once aradı napıyorsun hayatım dedi evi temizliyorum geldiğinde doya doya kirlet diye dedim gül gül bir hal oldu telefonda yaa bnm koca cok titizdir saolsun herseyede yardım eder ama totosuna bir otursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…