hayırlı olsun rose ne güzel uğurlu bir bebiş cok sevindim adına hadi gözünaydın annesiKızlaarrr çok mutluyummm il içi tayin istemiştim çalıştığım okul evime 100 km idi bebeğim uğurlu geldi Allah' ım onun şansına nasip etti tayinim çıktı ya çok mutluyum evime 10 dk mesafedene kadar şükretsem az bebeğim daha gelmeden uğurunu güzelliğini getirdi;-)
Sağol canım biyoloji öğretmeniyimhayırlı olsun canım branşın ne
Sağol canım evet ismini uğur mu koysak nehayırlı olsun rose ne güzel uğurlu bir bebiş cok sevindim adına hadi gözünaydın annesi
işte bende o yüzden kararsız kaldım ben 1.63 üm sünnet çocuğu gibi gezmiyim sonra
uğurlu bbeebiş annesi bu meleklere ne isim koysak yakışırSağol canım evet ismini uğur mu koysak ne
Sagol canım inş dediğin gibi idare ve öğrenci profili de iyîdir onlarda önemliHayırlı olsun canım insallah idaresi de ,ortamı da,öğrenci de profili de iyidir...Sansın daim olsun çok sevindim...Seneye de ben giderim insallah...
Evet canım meleklerimiz onlar bizim mucîzelerimizuğurlu bbeebiş annesi bu meleklere ne isim koysak yakışır
Kızlaarrr çok mutluyummm il içi tayin istemiştim çalıştığım okul evime 100 km idi bebeğim uğurlu geldi Allah' ım onun şansına nasip etti tayinim çıktı ya çok mutluyum evime 10 dk mesafedene kadar şükretsem az bebeğim daha gelmeden uğurunu güzelliğini getirdi;-)
aynen canım ohh miss gibi artık eve de yakınsınEvet canım meleklerimiz onlar bizim mucîzelerimiz
eşim kesimden anlıyor biraz makineleri var babasının al ben kısaltırım dedi..ben olsam almazdım.senin neredeyse bileğine kadar gelir o fark az değil 15 cm
http://www.trendyol.com/Bej-Gecelik-14048/UrunDetay/26439/7003953 sizce bu gecelik nasıl alsam mı çok mu uzun acaba
ben aldım eşim bedeni olsun boyunu ben ayarlarım dedi bakalım gelsin bi nasıl duracak üstümde önden düğmeli ya bide işimi görür beğendimcarputi boyuna göre değişir ama modeli güzelmiş tam benlik :)
Ben çok beğendim bu fiyata pierre cardin bedava
Bende onu diyecektim canım kısaltırsın modeli değisip özelliği bozulacak birsey de değil beğendim bende bedenleri de varmıs o yönden de süper olmus bir de üstüne sabahlık olsa daha süper olurdu...eşim kesimden anlıyor biraz makineleri var babasının al ben kısaltırım dedi..
ayy sanki benim eşimi anlattın nil aynısı benim eşim ya diyorum oral dönemde senin bişey var kesin ağzı hiç boş durmuyorkediye bide atıyor suçu ama heryer çekirdek kabuğu onu gören yok
benimkide totosuna oturmuyorzaten az once aradı napıyorsun hayatım dedi evi temizliyorum geldiğinde doya doya kirlet diye dedim gül gül bir hal oldu telefonda yaa bnm koca cok titizdir saolsun herseyede yardım eder ama totosuna bir otursa
ben aldım eşim bedeni olsun boyunu ben ayarlarım dedi bakalım gelsin bi nasıl duracak üstümde önden düğmeli ya bide işimi görür beğendim
eşim kesimden anlıyor biraz makineleri var babasının al ben kısaltırım dedi..
Bunları duyunca adamın basına eksiyorum yapmayın etmeyin da...:KK63:benimkide totosuna oturmuyorzaten az once aradı napıyorsun hayatım dedi evi temizliyorum geldiğinde doya doya kirlet diye dedim gül gül bir hal oldu telefonda yaa bnm koca cok titizdir saolsun herseyede yardım eder ama totosuna bir otursa
benim kızımda geçende başka bir siteden kampanyadan almıştı kumaşı öyle güzeldi ki anlatamam pierr cardin tartışılmaz alınır bence
aynı aynı canım bnden öncede esimm oyleymiş heleki banyo fayanslarına yıkanma yerlerini lavaboyu tertemiz yapar süpürür siler saolsun yatak carcaflarını değiştirir bekar hayatında mecbur alışmış yavrumYok yani bir de "aşkım sen ne yapıyorsun" deyince de "bebek beni de etkiledi galiba, hormonlarım bir acayip çalışıyor, iştahım açıldı" diyerek suçu bir de kızımla bana atıyor.
Ya benim eşim nasıl titiz bir bilsen, benim kayınvalidem inanılmaz temiz, eşim benim bekarken evde hiç toz görmemiş. Ama Allah razı olsun, hafta içi bazen süpürür, hafta sonu temizliğine mutlaka yardım eder, hatta banyonun yerlerinde fayans araları kirlenmiş, fırçayla tertemiz yaptı. Hafta sonu balkonları temizleyeceğim dedim, artık sen eğilme, bundan sonra balkonlar bana ait dedi. Ama işte, akşamları mutfak salon arası ring yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?