2014 Kasım Anneleri

hayırlı olsun rose ne güzel uğurlu bir bebiş cok sevindim adına hadi gözünaydın annesi

ay ne güzel olmuş darısı benim başıma bende eşimden ayrıyım tayin yapamıyoruz ben yolculuğu kaldıramıyorum eşim gidiş geliş yapsa kurumu biraz dakik hemen tutanak tutuluyor bir haber bekliyoruz kadro değişikliği için dilekçe vermiştim. Kadrom değişirse tayinim o zaman olabilecek. İnşallah benim bebeğimde uğurlu gelir

eşim kesimden anlıyor biraz makineleri var babasının al ben kısaltırım dedi..
Bende onu diyecektim canım kısaltırsın modeli değisip özelliği bozulacak birsey de değil beğendim bende bedenleri de varmıs o yönden de süper olmus bir de üstüne sabahlık olsa daha süper olurdu...

ayy sanki benim eşimi anlattın nil aynısı benim eşim ya diyorum oral dönemde senin bişey var kesin ağzı hiç boş durmuyor kediye bide atıyor suçu ama heryer çekirdek kabuğu onu gören yok

Yok yani bir de "aşkım sen ne yapıyorsun" deyince de "bebek beni de etkiledi galiba, hormonlarım bir acayip çalışıyor, iştahım açıldı" diyerek suçu bir de kızımla bana atıyor.

Ya benim eşim nasıl titiz bir bilsen, benim kayınvalidem inanılmaz temiz, eşim benim bekarken evde hiç toz görmemiş. Ama Allah razı olsun, hafta içi bazen süpürür, hafta sonu temizliğine mutlaka yardım eder, hatta banyonun yerlerinde fayans araları kirlenmiş, fırçayla tertemiz yaptı. Hafta sonu balkonları temizleyeceğim dedim, artık sen eğilme, bundan sonra balkonlar bana ait dedi. Ama işte, akşamları mutfak salon arası ring yapıyor

ben aldım eşim bedeni olsun boyunu ben ayarlarım dedi bakalım gelsin bi nasıl duracak üstümde önden düğmeli ya bide işimi görür beğendim

dikişten anlayan varsa hiç düşünülmez alırınır ki zaten almışsın güle güle giy canım
benimde annem bu ara hamile tşörtü kolu kısalttı, beğendiğim ama kısa gelen kapriyi şorta çevirdi, beli bol olan pantolona lastik geçirdi yoksa üniforma gibi hep aynı şeylerle gezecektim kıyafet yok hamileye

eşim kesimden anlıyor biraz makineleri var babasının al ben kısaltırım dedi..

ay benim eşimde anlamakla kalmaz, tekstil mühendisi kendisine ait bir dikim atölyeside var ama...........
bana bi faydası yok hamileliğimin başında bi kot gömlek almıştım kolları dar gelmişti hala yapılacak bekliyor....
pantolonlarımın paçasını bilem yapmazzzzz

Bunları duyunca adamın basına eksiyorum yapmayın etmeyin da...:KK63:

benim kızımda geçende başka bir siteden kampanyadan almıştı kumaşı öyle güzeldi ki anlatamam pierr cardin tartışılmaz alınır bence

Merak ettim canım sende yüklesene resimlerini eminim kalitesi tartışılmaz bende takip edeyip bari pierre cardin kampanyalarını geçen loyada kompedanda falan bakarken ele alınmayacak penyelere 50-80 tl arası fiyat yazmışlar bildiğin naylonlu kumaş

aynı aynı canım bnden öncede esimm oyleymiş heleki banyo fayanslarına yıkanma yerlerini lavaboyu tertemiz yapar süpürür siler saolsun yatak carcaflarını değiştirir bekar hayatında mecbur alışmış yavrum hafta sonları yapıyor ama hafta ici iste cok yoruluyor gec geliyor kıyamıyorum ama yarın bebiş dogsun temizlik babamızın ellerinden oper ikinci cocugu hemen istiyor babamız ya burnunu iice sürtecem onunneler yaptırcam neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…