Bunları duyunca adamın basına eksiyorum yapmayın etmeyin da...:KK63:
Bilmem senin esin titizmis hemde yardım ediyormus masallah.cok mu üstlerine gidiyoruz acaba
aynı aynı canım bnden öncede esimm oyleymiş heleki banyo fayanslarına yıkanma yerlerini lavaboyu tertemiz yapar süpürür siler saolsun yatak carcaflarını değiştirir bekar hayatında mecbur alışmış yavrumhafta sonları yapıyor ama hafta ici iste cok yoruluyor gec geliyor kıyamıyorum ama yarın bebiş dogsun temizlik babamızın ellerinden oper ikinci cocugu hemen istiyor babamız ya burnunu iice sürtecem onun neler yaptırcam neler
Allah razı olsun yardım eder birtek hafta içleri sadece bulasıgı yıkar camasır varsa yardım eder serer ama daha önceden alışmış garibim yurtdışında kimsesi yok yıllarca kendi kendine yapmış diye alışkanlık yapmış ..ama yinede isten gelsin dünya turu atıyor evde..olsun annesi ogluslaarımız bize yardım ederler zatenBilmem senin esin titizmis hemde yardım ediyormus masallah.Benim esim yerinden kalkıp suyunu bile kendi almayan tiplerden birde çocuk olunca hangisiyle uğrascam hangisini büyüteceksem bilemiyorum tembellikte dünya markasıyız yani oğlum asla babası gibi olmayacak madem esin yardım ediyor sen de gaz ver bence senin yaptığın daha güzel oluyor falan
yaaa benimde esim ikincinin planlarını yapıyor sinsi sinsiHeh buyrun bir de bu var dimi, benim eşimde daha düne kadar tek çocuk konusunda anlaşmıştık. Yaklaşık son 1-2 aydır, ikinci de erkek oldu mu, her ikisinin de tadını alırız demeye başladı.
dinlen iiyice cok yorma kendini bnde temizliği yaptım bugun halsizlik cöktü hatta bundan yaknıyordum sanırım kendimizi cok yormamalıyız artık uzat ayaklarını dinlen taze sıkılmış meyve suyu ic enerji verir annesiKizlar ben bugun cok halsizim dun temizlik esnasinda cok yorulmusum hala cok halsizim
yaaa benimde esim ikincinin planlarını yapıyor sinsi sinsigecenlerde arkadaşla konuşurken ya ikincisi gelsin mis gibi en az üç diyordu ya daha birincisi gelmeden adam iki üç dedi bende sinsi sinsi arkadan yaklaşıp aynen bu hareketi yaptım kusura bakma daha ben kendime gelmeden hatta en büyük hayalim cocgum sen ve ben güzel bir tatile gitmeden bünyem toparlanmadan asla bu kadarı hakkımız ama
aynen canım birini hayırlısıyla kucağımıza alalım Allah izin verirse en iiyi şekilde büyütelim biraz sonra düşünürüz ikinciyi..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize kucağımıza sağlıkla alalım bu minik melekleri insallahTabi ki var, hiç kusura bakmasınlar. Ayrıca bizim planımız tek çocuktu, ne ara değişti o planlar anlayamadım. Neyse sağlıkla alalım bebeklerimize kucağımıza, artık sonrasına bakacağız, bakalım bizi neler bekliyor.
http://www.trendyol.com/Bej-Gecelik-14048/UrunDetay/26439/7003953 sizce bu gecelik nasıl alsam mı çok mu uzun acaba
ben her gece uyanıyorum maalesef wc ye ve uykum kaçınca yatamıyorum daha sonra olan gündüz halsizligi oluyorMerhaba kizlar umarim.herkes iyidir ben coknhalsizim hep yatasim var ne olcak boyle bilmiyorum geceleri 2 saatte birnuyaniyorum wc ye simdiden alistiyolar bizi 2 saatte bir uynmaya :)
ben aldım eşim bedeni olsun boyunu ben ayarlarım dedi bakalım gelsin bi nasıl duracak üstümde önden düğmeli ya bide işimi görür beğendim
dun bnde aynı soruyu anneme sordum bnmkiler 2.ayda cıktı ve hala morumsu göğsümdeler dogurduktan sonra beyaza donerler dedi sanırım kalıcı olacak popo tarafımdakiler tam çatladı zatenkızlar yaa bu kırmızı-mor çatlaklar kalıcı mıdır
dun bnde aynı soruyu anneme sordum bnmkiler 2.ayda cıktı ve hala morumsu göğsümdeler dogurduktan sonra beyaza donerler dedi sanırım kalıcı olacak popo tarafımdakiler tam çatladı zaten
Disin nasıl oldu canım geçti mi ağrın??? Gecelik de pijama da güzel bu arada ben de beğendim ama kısa kol olunca üstüne birsey olması lazım sabahlıksız bunlar
Sayende bende baktım canım kullanışlı gibi duruyo. Hastane için gecelik bulunsa iyi olurmuş, fiyatında çok iyi bende şuan bu geceliği ve şu pijama takımını alsammı diye düşünüyorum
Bize ne kadar da muhtaçlar ya gözlerim doldu valla
Krem kullanıyorsun diye biliyordum faydası mı olmadı acabahadi yaa göbeğimin üstü beyaz bildiğin yırtık gibi oldu..
alt kısmı da kırmızılı morlu olmuş şimdi gördüm püffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?