2014 Kasım Anneleri

cok mu üstlerine gidiyoruz acaba
Bilmem senin esin titizmis hemde yardım ediyormus masallah. Benim esim yerinden kalkıp suyunu bile kendi almayan tiplerden birde çocuk olunca hangisiyle uğrascam hangisini büyüteceksem bilemiyorum tembellikte dünya markasıyız yani oğlum asla babası gibi olmayacak madem esin yardım ediyor sen de gaz ver bence senin yaptığın daha güzel oluyor falan

Heh buyrun bir de bu var dimi, benim eşimde daha düne kadar tek çocuk konusunda anlaşmıştık. Yaklaşık son 1-2 aydır, ikinci de erkek oldu mu, her ikisinin de tadını alırız demeye başladı.

Allah razı olsun yardım eder birtek hafta içleri sadece bulasıgı yıkar camasır varsa yardım eder serer ama daha önceden alışmış garibim yurtdışında kimsesi yok yıllarca kendi kendine yapmış diye alışkanlık yapmış ..ama yinede isten gelsin dünya turu atıyor evde..olsun annesi ogluslaarımız bize yardım ederler zaten anneci olacaklar insallahelimize göre büyütcez

Kizlar ben bugun cok halsizim dun temizlik esnasinda cok yorulmusum hala cok halsizim

Heh buyrun bir de bu var dimi, benim eşimde daha düne kadar tek çocuk konusunda anlaşmıştık. Yaklaşık son 1-2 aydır, ikinci de erkek oldu mu, her ikisinin de tadını alırız demeye başladı.
yaaa benimde esim ikincinin planlarını yapıyor sinsi sinsigecenlerde arkadaşla konuşurken ya ikincisi gelsin mis gibi en az üç diyordu ya daha birincisi gelmeden adam iki üç dedi bende sinsi sinsi arkadan yaklaşıp aynen bu hareketi yaptım kusura bakma daha ben kendime gelmeden hatta en büyük hayalim cocgum sen ve ben güzel bir tatile gitmeden bünyem toparlanmadan asla bu kadarı hakkımız ama

Kizlar ben bugun cok halsizim dun temizlik esnasinda cok yorulmusum hala cok halsizim
dinlen iiyice cok yorma kendini bnde temizliği yaptım bugun halsizlik cöktü hatta bundan yaknıyordum sanırım kendimizi cok yormamalıyız artık uzat ayaklarını dinlen taze sıkılmış meyve suyu ic enerji verir annesi

Tabi ki var, hiç kusura bakmasınlar. Ayrıca bizim planımız tek çocuktu, ne ara değişti o planlar anlayamadım. Neyse sağlıkla alalım bebeklerimize kucağımıza, artık sonrasına bakacağız, bakalım bizi neler bekliyor.

aynen canım birini hayırlısıyla kucağımıza alalım Allah izin verirse en iiyi şekilde büyütelim biraz sonra düşünürüz ikinciyi..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize kucağımıza sağlıkla alalım bu minik melekleri insallah

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kizlar umarim.herkes iyidir ben coknhalsizim hep yatasim var ne olcak boyle bilmiyorum geceleri 2 saatte birnuyaniyorum wc ye simdiden alistiyolar bizi 2 saatte bir uynmaya :)
ben her gece uyanıyorum maalesef wc ye ve uykum kaçınca yatamıyorum daha sonra olan gündüz halsizligi oluyor iyi yanı dediğin gibi bebekler simdiden bizi geceleri uynadırmanın antrenmanını yapıyor artık kasımda geceleri bir saatte bir uyanırken wc anılarımızı hatırlıcaz

ben aldım eşim bedeni olsun boyunu ben ayarlarım dedi bakalım gelsin bi nasıl duracak üstümde önden düğmeli ya bide işimi görür beğendim

Güle güle kullan carputi bende alıcam. Bide şu mavi pijama takımını alıcam ama onun bedeni yok napsamki. XL çok büyük olur.

kızlar yaa bu kırmızı-mor çatlaklar kalıcı mıdır
dun bnde aynı soruyu anneme sordum bnmkiler 2.ayda cıktı ve hala morumsu göğsümdeler dogurduktan sonra beyaza donerler dedi sanırım kalıcı olacak popo tarafımdakiler tam çatladı zaten

dun bnde aynı soruyu anneme sordum bnmkiler 2.ayda cıktı ve hala morumsu göğsümdeler dogurduktan sonra beyaza donerler dedi sanırım kalıcı olacak popo tarafımdakiler tam çatladı zaten

hadi yaa göbeğimin üstü beyaz bildiğin yırtık gibi oldu..
alt kısmı da kırmızılı morlu olmuş şimdi gördüm püffff

Sayende bende baktım canım kullanışlı gibi duruyo. Hastane için gecelik bulunsa iyi olurmuş, fiyatında çok iyi bende şuan bu geceliği ve şu pijama takımını alsammı diye düşünüyorum
Disin nasıl oldu canım geçti mi ağrın??? Gecelik de pijama da güzel bu arada ben de beğendim ama kısa kol olunca üstüne birsey olması lazım sabahlıksız bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…