Krem kullanıyorsun diye biliyordum faydası mı olmadı acaba
benim kalça ve popo kısmındakiler beyaza döndü sadece göğsümdekiler mor hala onlarda maalesef beyazlaşacak ama elimizden ne gelirki cidden çatlak genetikhadi yaa göbeğimin üstü beyaz bildiğin yırtık gibi oldu..
alt kısmı da kırmızılı morlu olmuş şimdi gördüm püffff
kıyamam ben onlara her daim yanlarında olacaz artıkBize ne kadar da muhtaçlar ya gözlerim doldu vallaçokk beğendim ne güzel anlatmıslar ...
ne bilim canım günde 2 kere sürüyorum demekki çatlıycağı varmış
benim kalça ve popo kısmındakiler beyaza döndü sadece göğsümdekiler mor hala onlarda maalesef beyazlaşacak ama elimizden ne gelirki cidden çatlak genetik
çatlaklar geçmiyor malesef kızlar ilk doğumumda 28 kg almıştım tophane patlıcanı gibiydim ama az oldu çatlaklarım kasık bölgemde başka yerde olmadı ama onlar da kızımdan hatıra kaldı bana 2.hamilelik diye heralde şu an da çatlayan byerim yo belki daha sonra olavak bişey de sürmüyorum yağdan başka
genetik canım benim kız kardeşim hamile kaldığını ogrendigi ilk günden itibaren gerekli tum kremler ve yagı surdu günde enn az saka gibi ama 2 buçuk litre suyunu içti durdu durdu son ay hatta son haftalar çatladı hem karnı hem poposu gogusleride doğumdan sonra çatladı kesinlikle genetik katılıyorum sana catlıcaksan son haftada bile catlıyorsunKızlar bende başlarda krem aldım çatlamıyım diye baktım içinde paraben var sürmedim bi daha sadece bol su içtim bide her banyodan sonra bebe yağı sürdüm annem çatlamamış benim bende ondan çatlamadım heralde sanırım cidden genetik
Bu arada bebeğim 1600 gr olmuş kafası aşağıda doğum pozisyonunu almış bidaha döner mi dedim sanmıyorum ama dönen bebeklerde var dedi dün yaptığı sipsivri çıkıntıda diziymiş tam o bölgede dizlerini katlamışSırtınıda boylu boyunca sola yaslamış popişide sol kaburgamın altında Randevu aldığım dr ameliyattaydı yerine bakan dr da 3 boyutluyu açmayı bilmiyormuş birdaha 3 boyutlu hevesiyle gitmicem bu iki oldu dr a nasıl bilmezsin azıcık kurcala şu aleti diyecektim resmen Zaten yüzünü bana doğru döndürmüş açsada göremezdim o sağlıklı olsun da elbet görürüm 3 boyutlu doğana kadar
maşallah canım kilosu felan iyiymişş seninki, de önde gidenlerden mi?Bu arada bebeğim 1600 gr olmuş kafası aşağıda doğum pozisyonunu almış bidaha döner mi dedim sanmıyorum ama dönen bebeklerde var dedi dün yaptığı sipsivri çıkıntıda diziymiş tam o bölgede dizlerini katlamışSırtınıda boylu boyunca sola yaslamış popişide sol kaburgamın altında Randevu aldığım dr ameliyattaydı yerine bakan dr da 3 boyutluyu açmayı bilmiyormuş birdaha 3 boyutlu hevesiyle gitmicem bu iki oldu dr a nasıl bilmezsin azıcık kurcala şu aleti diyecektim resmen Zaten yüzünü bana doğru döndürmüş açsada göremezdim o sağlıklı olsun da elbet görürüm 3 boyutlu doğana kadar
ahh canımm iki tane olunca normal tabi maşallah napacaksın haline şükür benim ki kızımla oğlumda harita gibi olmuşltu şimdişde bol yağ sürüyorum kızarmasın daha fazla olmasın diye bakalım hayırlısıhadi yaa göbeğimin üstü beyaz bildiğin yırtık gibi oldu..
alt kısmı da kırmızılı morlu olmuş şimdi gördüm püffff
bnim annemin çatlamıştı ona şaşırıyordum ana bnimki annemi geçti önceki çocuklarda annem bile görünce ben 5 çocuk doğurdum bu kadar olmadı sana ne oldu dediKızlar bende başlarda krem aldım çatlamıyım diye baktım içinde paraben var sürmedim bi daha sadece bol su içtim bide her banyodan sonra bebe yağı sürdüm annem çatlamamış benim bende ondan çatlamadım heralde sanırım cidden genetik
Disin nasıl oldu canım geçti mi ağrın??? Gecelik de pijama da güzel bu arada ben de beğendim ama kısa kol olunca üstüne birsey olması lazım sabahlıksız bunlar
ben de bunu beğendim ama yükleyebildimmi ki
evet canımcım
Bende bu tarz düşünüyorum, sonradan da giyilir. Bunlar dediğin sitede mi var acaba?
doğum için konaktaki özel hayat hastanesi var orayı satın almış ibrahım bey içi dışı yenilenmiş doğumu orda yaptırıyordoğum yapılıyor mu orda yoksa anlaşmalı hastanesi mi var?krdon kliniği duymuştum memnun olanlar çoktu
bende olmadı fark dogua giderken normal hamıle kıyafetımle gıtmıstım cıkıstada onu giydım pijamada o ankı vücuduma göre aldım zaten beli ayarlamalı olduğundan sorun olmuyor cok büyük almayın bencekızlar pijamaları yada gecelikleri alırken o anki bedeninize gore almayın bir beden daha buyugunu alın doğumdan bir müddet sonra vücut siskinlik yapıyor ve rahat olmanız gerekiyor kıyafetin için ki bir cok yerde hatta bir blogta soyle yazıyordu : Hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafeti doğumdan önce hazırlayıp, yerini eşinize göstermenizde çok büyük fayda var. Tabiki önceden hazırladığınız valizinize de koyabilirsiniz. Yanlız hazırlayacağınız kıyafetin bedeninin, doğum öncesi kıyafetlerinizden en az bir beden daha geniş olmasına dikkat edin veya bol elbiseleri tercih edin. Ya da hamileyken giydiğiniz hamile kıyafetlerinizden bir takım koyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?