2014 Kasım Anneleri

Sabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus bu
ben dalan roxy kullanmıştım oğlumda yumuşatıcı kullanmadım hiç busefer dalının sıvı deterjanını alıcam onu denıycem

kızlar elija emzirme atleti beğendim netten ..alan ya da kullanan var mı? bu markayı hiç bilmiorum da...
emzirme sutyenini yanlışlıkla ekledim. acemilik...

Eklentiler

• images[2].webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54
İnş canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

kızlar elija emzirme atleti beğendim netten ..alan ya da kullanan var mı? bu markayı hiç bilmiorum da...
emzirme sutyenini yanlışlıkla ekledim. acemilik...

bir arkadaş atlet olarak bilmiyorum hangi marka çok güzel emzirme südyenine bile gerek yok atlttan sarıyor demişti ama kimdi bakalım cevaplarsa

Kızlar merhaba :)çıktık doktorumuzdan 1360gr olmuş kızım:) şeker ile ilgilide bir sorun yok dedi doktorum 5hafta sonra bir daha gideceğim.minik kızım o kadar güzel pozlar verdi ki gülüşünü göz açıp kapamasını bile gördük Allah şükür inşallah hep böyle sağlıklı devam eder

kızlar ggecmısı cok okuyamadım ama aranızda kan uyslazlıgı olan varmı 28. haftada iğne oldunuzmu yoksa dr unuz coombs testiyle kontrol etmeyi yeterlımı buldu

kızlar ggecmısı cok okuyamadım ama aranızda kan uyslazlıgı olan varmı 28. haftada iğne oldunuzmu yoksa dr unuz coombs testiyle kontrol etmeyi yeterlımı buldu
Bizde vardı canım coombs testimiz negatif çıktı ancak doktorum yinede yapalım önlemimizi alalım dedi yaptırdık biz 27+5 te

Bizde vardı canım coombs testimiz negatif çıktı ancak doktorum yinede yapalım önlemimizi alalım dedi yaptırdık biz 27+5 te

sagol canım ben lekelenmelrım olunca sık sık 14. haftada olmustum 24.haftada combs negatıftı sımdı 28 dolacak bu hafta gıttıgımde sordum coombs u kotrol edyoruz 2 hafta sonra bakalım rutın iğne yapmıorum 28 dıe dedı rısk yoksa dedı ama ıcıme sınmedı zamanında sıksık lekelenmelerım oldu dıe ya yıne olursa dıe korkuorum sanırım yapmasını isteyecegım ne yapsam bılemedım rısk almak ıstemıorum

Hııı tm o zman.inş sağlıkla kucağnza alırsnz yavrunuzu cnnmm. :)

Kızlar sanki 28.haftaya kdar bebeklern hareketi tekmelemeleri daha keskin hissedilir ve daha kuvvetli gbydii.bu haftalarda bebeğmn hareket seyri sabaha karşı ve geceler haricinde çk kuvvetli değl.gün içinde sakince uzanp elimi göbeğme koyarsm anck o zmn hssedyrm.yerleri daraldığı içn olablr mii?
SİZEde oluyo mu?

maşallahh kızına canım ama 5 haft geç değil mi ondan sonra bir şey kalmıyokii

evet canım normal yerleri daraldığından artık öyle çok net tekmeler gelmeyebilir hergün..

Kızlar az önce oğlusumun ilk çamasırlarını makinaya attım dalanın roxy sabun tozunu almıstım 2 paket bir arkadasım onu önermisti memnun kalmıs ama ben kokusundan hiçç hoslanmadım ya acı badem gibi bir kokusu var yıkama bitince değisirmi acaba k0kusu keske 1 paket alsaydım ya

korktm bi an acaba dha fazla mı su içsem dye.toplanyo bi de gerçi açıkladın bu konuyu rahatlattn bzi sağol zeyy'cim.son bi kaç güne kdar kıpır kıpırdı oğlum.şimdlerde durgun olunca merak ettm.okudum smdi
O büyümeye devam ettikçe rahim daha gergin olacak ve o hafif tekmeler yerine bir dirsek veya dizle dürtülmeler alacak dyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…