ben dalan roxy kullanmıştım oğlumda yumuşatıcı kullanmadım hiç busefer dalının sıvı deterjanını alıcam onu denıycemSabun tozu kullancaz ya canım dalan roxy aldım bende kullanan arkadaslarım çok memnun hem yumusak hemde doğal birde makinada erimiyormus diğerleri çamasırda kalıntı bırakmıyormus bu
sonucu bizimle de paylas canım en azından deneye bilecek alternatifimiz olsun:)ben dalan roxy kullanmıştım oğlumda yumuşatıcı kullanmadım hiç busefer dalının sıvı deterjanını alıcam onu denıycem
İnş canım Rabbim herkesin gönlüne göre versinay ne güzel olmuş darısı benim başıma bende eşimden ayrıyım tayin yapamıyoruz ben yolculuğu kaldıramıyorum eşim gidiş geliş yapsa kurumu biraz dakik hemen tutanak tutuluyor bir haber bekliyoruz kadro değişikliği için dilekçe vermiştim. Kadrom değişirse tayinim o zaman olabilecek. İnşallah benim bebeğimde uğurlu gelir
kızlar elija emzirme atleti beğendim netten ..alan ya da kullanan var mı? bu markayı hiç bilmiorum da...
emzirme sutyenini yanlışlıkla ekledim. acemilik...
böylece sezaryen sonrası karındaki sarkmayı da toplar.kimdi ki o?bir arkadaş atlet olarak bilmiyorum hangi marka çok güzel emzirme südyenine bile gerek yok atlttan sarıyor demişti ama kimdi bakalım cevaplarsa
Bizde vardı canım coombs testimiz negatif çıktı ancak doktorum yinede yapalım önlemimizi alalım dedi yaptırdık biz 27+5 tekızlar ggecmısı cok okuyamadım ama aranızda kan uyslazlıgı olan varmı 28. haftada iğne oldunuzmu yoksa dr unuz coombs testiyle kontrol etmeyi yeterlımı buldu
kızlar ggecmısı cok okuyamadım ama aranızda kan uyslazlıgı olan varmı 28. haftada iğne oldunuzmu yoksa dr unuz coombs testiyle kontrol etmeyi yeterlımı buldu
Bizde vardı canım coombs testimiz negatif çıktı ancak doktorum yinede yapalım önlemimizi alalım dedi yaptırdık biz 27+5 te
canım ıkınızde + seniz zaten kan uyusmazlgınız yok demektir dr un o nedenle bişey dememıstır bızde durum eşler pozıtıf anneler negatif o zaman bebek pozıtıf olma durumunda sorun olabılıyor dıe anneye koruyucu ıgne yapılıoşart mı iğne.eşmin ARH+ bnm 0RH+
Hııı tm o zman.inş sağlıkla kucağnza alırsnz yavrunuzu cnnmm. :)canım ıkınızde + seniz zaten kan uyusmazlgınız yok demektir dr un o nedenle bişey dememıstır bızde durum eşler pozıtıf anneler negatif o zaman bebek pozıtıf olma durumunda sorun olabılıyor dıe anneye koruyucu ıgne yapılıo
canım ayrıca oldugun iğnenin adı neydi ve sgk karsıladımı ben 14. haftada rhogam oldum fakat devlet ödemedi ücretiyle almıstkBizde vardı canım coombs testimiz negatif çıktı ancak doktorum yinede yapalım önlemimizi alalım dedi yaptırdık biz 27+5 te
Kızlar merhaba :)çıktık doktorumuzdan 1360gr olmuş kızım:) şeker ile ilgilide bir sorun yok dedi doktorum 5hafta sonra bir daha gideceğim.minik kızım o kadar güzel pozlar verdi ki gülüşünü göz açıp kapamasını bile gördük Allah şükür inşallah hep böyle sağlıklı devam eder
Kızlar sanki 28.haftaya kdar bebeklern hareketi tekmelemeleri daha keskin hissedilir ve daha kuvvetli gbydii.bu haftalarda bebeğmn hareket seyri sabaha karşı ve geceler haricinde çk kuvvetli değl.gün içinde sakince uzanp elimi göbeğme koyarsm anck o zmn hssedyrm.yerleri daraldığı içn olablr mii?
SİZEde oluyo mu?
şart mı iğne.eşmin ARH+ bnm 0RH+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?