2014 Kasım Anneleri

Evet canım eskiye göre tekmelerini daha az hissediyorum bende sua aralar genellikle döndüğü zamanlar hissediyorum hareketlerini karnım sekil değistiriyor o anlarda bi taraf yukarda bi taraf asağıda bir görütüsü oluyor hosuma gidiyor benim o hali de mıncıklayasım geliyor

Evet canım eskiye göre tekmelerini daha az hissediyorum bende sua aralar genellikle döndüğü zamanlar hissediyorum hareketlerini karnım sekil değistiriyor o anlarda bi taraf yukarda bi taraf asağıda bir görütüsü oluyor hosuma gidiyor benim o hali de mıncıklayasım geliyor

Aynnenn
sol tarafma sırtını dayadı göğsümn altındada başı,eşm şişlk var burda acaba neresi derken dokunmya kalktı depik yedii :)

2 durulama yaptım canım koku kalmamıs ama o aradığım tatlı bebek kokusu da yok hani...Neyse bunla battaniyelerini falan yıkarım artık baska sabun tozuyla da cicilerini

canım ayrıca oldugun iğnenin adı neydi ve sgk karsıladımı ben 14. haftada rhogam oldum fakat devlet ödemedi ücretiyle almıstk
Benimkini karşıladı canım neden sizden para almışlarki doktor banada rhogam yazmştı ama eş değerini aldık biz içerik aynıymş sorun olmaz dedi doktor bize

kızlar bugün doktora gittik çok şükür 1500 gr 42 cm olmuş benim tosun.doktor baş aşağı duruyor erken doğum olabilir dedi ve nts yaptı rahim ağzını ölçtü şükür sıkıntı yok . aceleyle hastane çantasını hazırlamaya koyuldum.o çantada neler varmış öyle.hazırlayan arkadaşlar var ise çantay içine ne koyduklarını yazsınlar unuttuğum birşey var mı bakayım birde bu bebekler hangi hafta dönüyor baş aşagı benim gibi 28 de dönen var mı acaba

babası karnıma eğildi oğlum bak erken gelme hiç birşey almadık daha . lan süt bile yok ananda vallaha aç kalırsın deyince beni bir gülme aldı

Son düzenleme:
Canum arladadin gusel bir oneride bulunmus benim oglum alerjik herseyden kabaarir bir durumdaydi
Suda en gizel eriyen sabin tozi roxy

Canım 1 kere yapmışlar zaten artık sıkıntı olmazki doktorun nasıl diyosa öyle yap eger lekelenmen olmazda inş olursa yaptırırsın

canım bnde soyle bir liste vardı belki isine yarar:)
Hastane Çantası
ANNE İÇİN:
Kolay emzirme sağlayan gecelik + pijama takımı
Göğüs pedi
Göğüs ucu koruyucu kremi
Emzirme sütyeni en az 2 tane
Lohusa atlet + kilot
Kadın pedi orkid (uzun ve gece olanlar tercih edilmeli)
Kalın çoraplar
Terlik
Bir tane sabahlık
Kagıt havlu peçete
Islak mendil
Kirli çamaşır poşeti
(İstenirse )Havlu+ deodorant +tarak +şampuan + saç kremi + diş fırçası +diş macunu+ ufak bir ayna
Hastane çıkışı rahat giyilebilecek bir eşoftman takımı
BEBEK İÇİN:
:En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
Islak mendil (allerji testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
Zıbın (3 adet)
Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
Başlık (2 adet)
Patik (2 çift)
Çorap (3 çift)
Eldiven (2 çift)
Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
Bebek battaniyesi (1-2 adet)
Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
Bebek mendili (Bol miktarda)
Mama önlüğü (3-4 adet)
Kirli çamaşır torbası (1 adet)
BebeK şampuanı+bebe yağı +bebek yıkama süngeri+bebek kremi
Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası da listeye dahil edilmelidir..
Pişik kremi
Pudra

Kızlar, yardımm

BASUR oldu galiba,cok cnm yanıyor öglenden beri, kabız degldim ama, afedersnz, popomda et sismis, ne yapilir, yaşayan,bilen var mi?

Canum arladadin gusel bir oneride bulunmus benim oglum alerjik herseyden kabaarir bir durumdaydi
Evet canım o da aynen senin gibi demisti kalıntı bırakmıyor diye gerçekten kalıntı falan yok dediğiniz gibi...evde sıvı sabunun kullanıyorum çok güzel kokuyordu sabun tozu da öyledir diye düsünmüstüm.

Gercekten alistiriyolar ya uyaninca hic durmuyo zaten kipir kipir surekli masallah kuzulara hic uykum kacmio cok sukur uykuya bir duskunluk vatki tipki ilk 3aydaki gibiyim suandasurekli yatasim var halsizlik hadsafhada ama olsun uzun yollardan gelio bizim bebeisler :)) herseye deger onlar icin ins ayy bu emmedi gazi vardi bugun uyumadi bunlari konucsucaz insallah

Evet canım o da aynen senin gibi demisti kalıntı bırakmıyor diye gerçekten kalıntı falan yok dediğiniz gibi...evde sıvı sabunun kullanıyorum çok güzel kokuyordu sabun tozu da öyledir diye düsünmüstüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…