- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Evet canım eskiye göre tekmelerini daha az hissediyorum bende sua aralar genellikle döndüğü zamanlar hissediyorum hareketlerini karnım sekil değistiriyor o anlarda bi taraf yukarda bi taraf asağıda bir görütüsü oluyor hosuma gidiyor benim o hali de mıncıklayasım geliyorKızlar sanki 28.haftaya kdar bebeklern hareketi tekmelemeleri daha keskin hissedilir ve daha kuvvetli gbydii.bu haftalarda bebeğmn hareket seyri sabaha karşı ve geceler haricinde çk kuvvetli değl.gün içinde sakince uzanp elimi göbeğme koyarsm anck o zmn hssedyrm.yerleri daraldığı içn olablr mii?
SİZEde oluyo mu?
Evet canım eskiye göre tekmelerini daha az hissediyorum bende sua aralar genellikle döndüğü zamanlar hissediyorum hareketlerini karnım sekil değistiriyor o anlarda bi taraf yukarda bi taraf asağıda bir görütüsü oluyor hosuma gidiyor benim o hali de mıncıklayasım geliyorKızlar sanki 28.haftaya kdar bebeklern hareketi tekmelemeleri daha keskin hissedilir ve daha kuvvetli gbydii.bu haftalarda bebeğmn hareket seyri sabaha karşı ve geceler haricinde çk kuvvetli değl.gün içinde sakince uzanp elimi göbeğme koyarsm anck o zmn hssedyrm.yerleri daraldığı içn olablr mii?
SİZEde oluyo mu?
Evet canım eskiye göre tekmelerini daha az hissediyorum bende sua aralar genellikle döndüğü zamanlar hissediyorum hareketlerini karnım sekil değistiriyor o anlarda bi taraf yukarda bi taraf asağıda bir görütüsü oluyor hosuma gidiyor benim o hali de mıncıklayasım geliyor
Aynnenn
sol tarafma sırtını dayadı göğsümn altındada başı,eşm şişlk var burda acaba neresi derken dokunmya kalktı depik yedii :)
belki kuruyunca geçer canim kokusu
Kızlar az önce oğlusumun ilk çamasırlarını makinaya attım dalanın roxy sabun tozunu almıstım 2 paket bir arkadasım onu önermisti memnun kalmıs ama ben kokusundan hiçç hoslanmadım ya acı badem gibi bir kokusu varyıkama bitince değisirmi acaba k0kusu keske 1 paket alsaydım ya [ canim belki kuruyunca geçer kokusu...
Benimkini karşıladı canım neden sizden para almışlarki doktor banada rhogam yazmştı ama eş değerini aldık biz içerik aynıymş sorun olmaz dedi doktor bizecanım ayrıca oldugun iğnenin adı neydi ve sgk karsıladımı ben 14. haftada rhogam oldum fakat devlet ödemedi ücretiyle almıstk
cok ama cok geçmiş olsun canm simdi nasıl daha iyi insallahEki Görüntüle 1229985 iyi akşamlar hatunlar bütün gün oğluşla ığraştık ateşleniyo şimdide iğne vutuldu uyuyo çok yorgunum sizldr nasılsız
Çok çokk geçmis olsun canım oğlusuna sabaha birseyi kalmaz insallahEki Görüntüle 1229985 iyi akşamlar hatunlar bütün gün oğluşla ığraştık ateşleniyo şimdide iğne vutuldu uyuyo çok yorgunum sizldr nasılsız
Canum arladadin gusel bir oneride bulunmus benim oglum alerjik herseyden kabaarir bir durumdaydiKızlar az önce oğlusumun ilk çamasırlarını makinaya attım dalanın roxy sabun tozunu almıstım 2 paket bir arkadasım onu önermisti memnun kalmıs ama ben kokusundan hiçç hoslanmadım ya acı badem gibi bir kokusu varyıkama bitince değisirmi acaba k0kusu keske 1 paket alsaydım ya
Canım 1 kere yapmışlar zaten artık sıkıntı olmazki doktorun nasıl diyosa öyle yap eger lekelenmen olmazda inş olursa yaptırırsınsagol canım ben lekelenmelrım olunca sık sık 14. haftada olmustum 24.haftada combs negatıftı sımdı 28 dolacak bu hafta gıttıgımde sordum coombs u kotrol edyoruz 2 hafta sonra bakalım rutın iğne yapmıorum 28 dıe dedı rısk yoksa dedı ama ıcıme sınmedı zamanında sıksık lekelenmelerım oldu dıe ya yıne olursa dıe korkuorum sanırım yapmasını isteyecegım ne yapsam bılemedım rısk almak ıstemıorum
canım bnde soyle bir liste vardı belki isine yarar:)kızlar bugün doktora gittik çok şükür 1500 gr 42 cm olmuş benim tosun.doktor baş aşağı duruyor erken doğum olabilir dedi ve nts yaptı rahim ağzını ölçtü şükür sıkıntı yok . aceleyle hastane çantasını hazırlamaya koyuldum.o çantada neler varmış öyle.hazırlayan arkadaşlar var ise çantay içine ne koyduklarını yazsınlar unuttuğum birşey var mı bakayımbirde bu bebekler hangi hafta dönüyor baş aşagı benim gibi 28 de dönen var mı acaba
canım cok geçmiş olsun buyuk tuvaletini yapabildin mi normal olarak yapıyor musun..ve doktoruna yarın ulaşman mumkunmuKızlar, yardımm
BASUR oldu galiba,cok cnm yanıyor öglenden beri, kabız degldim ama, afedersnz, popomda et sismis, ne yapilir, yaşayan,bilen var mi?
Evet canım o da aynen senin gibi demisti kalıntı bırakmıyor diye gerçekten kalıntı falan yok dediğiniz gibi...evde sıvı sabunun kullanıyorum çok güzel kokuyordu sabun tozu da öyledir diye düsünmüstüm.Canum arladadin gusel bir oneride bulunmus benim oglum alerjik herseyden kabaarir bir durumdaydi
Suda en gizel eriyen sabin tozi roxy
ben her gece uyanıyorum maalesef wc ye ve uykum kaçınca yatamıyorum daha sonra olan gündüz halsizligi oluyoriyi yanı dediğin gibi bebekler simdiden bizi geceleri uynadırmanın antrenmanını yapıyor artık kasımda geceleri bir saatte bir uyanırken wc anılarımızı hatırlıcaz
Evet canım o da aynen senin gibi demisti kalıntı bırakmıyor diye gerçekten kalıntı falan yok dediğiniz gibi...evde sıvı sabunun kullanıyorum çok güzel kokuyordu sabun tozu da öyledir diye düsünmüstüm.Canum arladadin gusel bir oneride bulunmus benim oglum alerjik herseyden kabaarir bir durumdaydi
Suda en gizel eriyen sabin tozi roxy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?