zombi gibi dolascaz ortalıkta aman aman salıklaa gelsinlerde hersey onlar icinGercekten alistiriyolar ya uyaninca hic durmuyo zaten kipir kipir surekli masallah kuzulara hic uykum kacmio cok sukur uykuya bir duskunluk vatki tipki ilk 3aydaki gibiyim suandasurekli yatasim var halsizlik hadsafhada ama olsun uzun yollardan gelio bizim bebeisler :)) herseye deger onlar icin ins ayy bu emmedi gazi vardi bugun uyumadi bunlari konucsucaz insallah
cok ama cok geçmiş olsun canm simdi nasıl daha iyi insallah
çok saolun kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandı kuzum ateşten dandini dandini diye sayıkladı uykusunda doktor boğaz intihabı dedi 5 tane iğne verdi offf acıyooo diye çok ağladı kuzum uyudu işte biraz önce inşallah biran önce iyileşir insanın evladının canının yanması senin çok daha fazla canını yakıyo karnımda ki bebiştd kasılıp durdu benim sıkıntımdan bu gidişle erken doğum yapcam vallaÇok çokk geçmis olsun canım oğlusuna sabaha birseyi kalmaz insallah
inşallah bir an once iyileşir annesi cok ama cok geçmiş olsun kıyamam sayıklamış dedin içim gitti Allah acil sifa versin annesiçok saolun kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandı kuzum ateşten dandini dandini diye sayıkladı uykusunda doktor boğaz intihabı dedi 5 tane iğne verdi offf acıyooo diye çok ağladı kuzum uyudu işte biraz önce inşallah biran önce iyileşir insanın evladının canının yanması senin çok daha fazla canını yakıyo karnımda ki bebiştd kasılıp durdu benim sıkıntımdan bu gidişle erken doğum yapcam valla
canım cok geçmiş olsun buyuk tuvaletini yapabildin mi normal olarak yapıyor musun..ve doktoruna yarın ulaşman mumkunmu
Aslinda guzrlde kokuyor iki cesidi var hangisini aldiniz kiEvet canım o da aynen senin gibi demisti kalıntı bırakmıyor diye gerçekten kalıntı falan yok dediğiniz gibi...evde sıvı sabunun kullanıyorum çok güzel kokuyordu sabun tozu da öyledir diye düsünmüstüm.
Bem yaasadim canimMerhaba kızlar
Burada plasenta previa yaşayan var mıydıyardıma ihtiyacım var
Yani düzeldi mi canım kaçıncı haftada düzeldi peki? Bir de derecesi neydi?Bem yaasadim canim
Ama bebegim buyudukce hersey yoluna girdi
maşallah canım çok güzel büyümüş bebişin benimde 28 haftada baş aşağıydı ama doktor öyle bişey demedi.sanırım baş aşağı olmasıyladoğum pozisyonu aynı değilkızlar bugün doktora gittik çok şükür 1500 gr 42 cm olmuş benim tosun.doktor baş aşağı duruyor erken doğum olabilir dedi ve nts yaptı rahim ağzını ölçtü şükür sıkıntı yok . aceleyle hastane çantasını hazırlamaya koyuldum.o çantada neler varmış öyle.hazırlayan arkadaşlar var ise çantay içine ne koyduklarını yazsınlar unuttuğum birşey var mı bakayımbirde bu bebekler hangi hafta dönüyor baş aşagı benim gibi 28 de dönen var mı acaba
babası karnıma eğildi oğlum bak erken gelme hiç birşey almadık daha . lan süt bile yok ananda vallaha aç kalırsın deyince beni bir gülme aldı
Geçmiş olsun canım valla hiç bir bilgim yok bol bol sıvı al lifli şdyler ye belki ihi gelirKızlar, yardımm
BASUR oldu galiba,cok cnm yanıyor öglenden beri, kabız degldim ama, afedersnz, popomda et sismis, ne yapilir, yaşayan,bilen var mi?
inşallah arkadaşım ya üzülüyom kuzucuğumu böle görünce alışmışım kıpır kıpır halinede rabbim korudun yavrularımızı hemencik düzelir inşallah oğlumda
inşallah bir an once iyileşir annesi cok ama cok geçmiş olsun kıyamam sayıklamış dedin içim gitti Allah acil sifa versin annesicanım benim karnında bebişinde varr cpok sıkmaa canını bebişte etkilenmesiin annesi Allah korusun vaktinde yaparsın insallah
bak ishali bbnde oluyorum canım ondan korkma gebelikte normal ama doktoruna ulaş sor belkide seni başka doktora yönlendirir basur suphen varsa ama eger agrı magrı olursa herhangi bir hastane bir doktorada gidebilirsin olurda doktora ulaşamazsan buarada cok geçmiş olsun ishal için bir tane muz yeemenin cok faysdası olacakCep telefnu yok ama bulup ulasacam
Canim valla tuvaletim çok nrmal, hatta bazen ishal oluyorum.
Nasl oldu bu anlamadım.
Kızlar az önce oğlusumun ilk çamasırlarını makinaya attım dalanın roxy sabun tozunu almıstım 2 paket bir arkadasım onu önermisti memnun kalmıs ama ben kokusundan hiçç hoslanmadım ya acı badem gibi bir kokusu varyıkama bitince değisirmi acaba k0kusu keske 1 paket alsaydım ya
Benim kanamam hic olmamisti ancak rutin muayneee ogrendik durumu yolculuk iliski yorucu isler yasaktiYani düzeldi mi canım kaçıncı haftada düzeldi peki? Bir de derecesi neydi?
ikisinede kıyamaam canım Allah karnındaki evladını ve yanıbasındaki oğlunu sana bagıslasın dilerim karnındaki kıpır kıpır olur bugun sen uzgunsun senden etkilenip kasılmıştır annesi korkma..yarında oglusunun ateşi düşer cok daah iyi olur inşallah...Rabbim evlatlarımızı korusunmaşallah canım çok güzel büyümüş bebişin benimde 28 haftada baş aşağıydı ama doktor öyle bişey demedi.sanırım baş aşağı olmasıyladoğum pozisyonu aynı değil
Geçmiş olsun canım valla hiç bir bilgim yok bol bol sıvı al lifli şdyler ye belki ihi gelir
inşallah arkadaşım ya üzülüyom kuzucuğumu böle görünce alışmışım kıpır kıpır halinede rabbim korudun yavrularımızı hemencik düzelir inşallah oğlumda
Cok gecmis olsun yavrunizamaşallah canım çok güzel büyümüş bebişin benimde 28 haftada baş aşağıydı ama doktor öyle bişey demedi.sanırım baş aşağı olmasıyladoğum pozisyonu aynı değil
Geçmiş olsun canım valla hiç bir bilgim yok bol bol sıvı al lifli şdyler ye belki ihi gelir
Çokkk tesekkür ederiz teyzesiİnsallah canım hepimiz güle oynaya sağlıkla büyütürüz kuzucuklarımızı
Benim plasenta tam kapatmış durumdaBenim kanamam hic olmamisti ancak rutin muayneee ogrendik durumu yolculuk iliski yorucu isler yasakti
30 hafttaya dogru oglum buyudukce yukariya digru cikti plesanta sizde durum nasil
kk dada plesenta previa annelerin grubu var
çok saolun kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandı kuzum ateşten dandini dandini diye sayıkladı uykusunda doktor boğaz intihabı dedi 5 tane iğne verdi offf acıyooo diye çok ağladı kuzum uyudu işte biraz önce inşallah biran önce iyileşir insanın evladının canının yanması senin çok daha fazla canını yakıyo karnımda ki bebiştd kasılıp durdu benim sıkıntımdan bu gidişle erken doğum yapcam valla
Canim orada ki pek cok arkadssimiz saglikla atlattolar sende soylenilenlere diklat edersem atlaticaksindir bu durumuBenim plasenta tam kapatmış durumdave düzelmesi çok düşük bir ihtimal bana da herşey ama hersey yasak...surekli yatak istirahati hep yatma ve dinlenme bir bardak bile kaldirmak yok dediğiniz şeyler de yasakk evet o gruba bakıyorum ama kimse girmiyor sanırım artık paylaşım yapılmıyor
Cep telefnu yok ama bulup ulasacam
Canim valla tuvaletim çok nrmal, hatta bazen ishal oluyorum.
Nasl oldu bu anlamadım.
28 de benimde dönmüştü, rahim ağzında açıklık olmadıkça birşey olmaz demişti doktor. Sancı da yoksa sorun olmaz inşallah. Bizimki şimdi tekrar kafa yukarı çıkmış hatta.kızlar bugün doktora gittik çok şükür 1500 gr 42 cm olmuş benim tosun.doktor baş aşağı duruyor erken doğum olabilir dedi ve nts yaptı rahim ağzını ölçtü şükür sıkıntı yok . aceleyle hastane çantasını hazırlamaya koyuldum.o çantada neler varmış öyle.hazırlayan arkadaşlar var ise çantay içine ne koyduklarını yazsınlar unuttuğum birşey var mı bakayımbirde bu bebekler hangi hafta dönüyor baş aşagı benim gibi 28 de dönen var mı acaba
babası karnıma eğildi oğlum bak erken gelme hiç birşey almadık daha . lan süt bile yok ananda vallaha aç kalırsın deyince beni bir gülme aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?