2014 Kasım Anneleri

zombi gibi dolascaz ortalıkta aman aman salıklaa gelsinlerde hersey onlar icinbol bol tottolarını ısırcaz artık Allah beraber büyütmemizi nasip etsin insallah

cok ama cok geçmiş olsun canm simdi nasıl daha iyi insallah

Çok çokk geçmis olsun canım oğlusuna sabaha birseyi kalmaz insallah
çok saolun kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandı kuzum ateşten dandini dandini diye sayıkladı uykusunda doktor boğaz intihabı dedi 5 tane iğne verdi offf acıyooo diye çok ağladı kuzum uyudu işte biraz önce inşallah biran önce iyileşir insanın evladının canının yanması senin çok daha fazla canını yakıyo karnımda ki bebiştd kasılıp durdu benim sıkıntımdan bu gidişle erken doğum yapcam valla

inşallah bir an once iyileşir annesi cok ama cok geçmiş olsun kıyamam sayıklamış dedin içim gitti Allah acil sifa versin annesicanım benim karnında bebişinde varr cpok sıkmaa canını bebişte etkilenmesiin annesi Allah korusun vaktinde yaparsın insallah

Merhaba kızlar
Burada plasenta previa yaşayan var mıydı yardıma ihtiyacım var

canım cok geçmiş olsun buyuk tuvaletini yapabildin mi normal olarak yapıyor musun..ve doktoruna yarın ulaşman mumkunmu

Cep telefnu yok ama bulup ulasacam
Canim valla tuvaletim çok nrmal, hatta bazen ishal oluyorum.
Nasl oldu bu anlamadım.

Aslinda guzrlde kokuyor iki cesidi var hangisini aldiniz ki
Hem olsun bebis giyidummi onu mis gibi cennet kokucak
ah bir an burnuma geldide o koku himm

maşallah canım çok güzel büyümüş bebişin benimde 28 haftada baş aşağıydı ama doktor öyle bişey demedi.sanırım baş aşağı olmasıyladoğum pozisyonu aynı değil

Kızlar, yardımm

BASUR oldu galiba,cok cnm yanıyor öglenden beri, kabız degldim ama, afedersnz, popomda et sismis, ne yapilir, yaşayan,bilen var mi?
Geçmiş olsun canım valla hiç bir bilgim yok bol bol sıvı al lifli şdyler ye belki ihi gelir
inşallah arkadaşım ya üzülüyom kuzucuğumu böle görünce alışmışım kıpır kıpır halinede rabbim korudun yavrularımızı hemencik düzelir inşallah oğlumda

Nasl oldu bu anlamadım.
bak ishali bbnde oluyorum canım ondan korkma gebelikte normal ama doktoruna ulaş sor belkide seni başka doktora yönlendirir basur suphen varsa ama eger agrı magrı olursa herhangi bir hastane bir doktorada gidebilirsin olurda doktora ulaşamazsan buarada cok geçmiş olsun ishal için bir tane muz yeemenin cok faysdası olacak

Hadi ya canım bende ondan alıcaktım. Ama sanırım onun çeşitleri var yoksa tek çeşitmiydi ya hatırlayamadım şimdi. Markette baktım geçen gün sanki iki renk vardı. Off kokuda önemli ya, bende mis gibi koksun istiyorum. Acaba kullananlar memnun mu kokusundan falan..

Yani düzeldi mi canım kaçıncı haftada düzeldi peki? Bir de derecesi neydi?
Benim kanamam hic olmamisti ancak rutin muayneee ogrendik durumu yolculuk iliski yorucu isler yasakti
30 hafttaya dogru oglum buyudukce yukariya digru cikti plesanta sizde durum nasil
kk dada plesenta previa annelerin grubu var

ikisinede kıyamaam canım Allah karnındaki evladını ve yanıbasındaki oğlunu sana bagıslasın dilerim karnındaki kıpır kıpır olur bugun sen uzgunsun senden etkilenip kasılmıştır annesi korkma..yarında oglusunun ateşi düşer cok daah iyi olur inşallah...Rabbim evlatlarımızı korusun

Cok gecmis olsun yavruniza

Çokkk tesekkür ederiz teyzesiİnsallah canım hepimiz güle oynaya sağlıkla büyütürüz kuzucuklarımızı

Canim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin

Benim kanamam hic olmamisti ancak rutin muayneee ogrendik durumu yolculuk iliski yorucu isler yasakti
30 hafttaya dogru oglum buyudukce yukariya digru cikti plesanta sizde durum nasil
kk dada plesenta previa annelerin grubu var
Benim plasenta tam kapatmış durumda ve düzelmesi çok düşük bir ihtimal bana da herşey ama hersey yasak...surekli yatak istirahati hep yatma ve dinlenme bir bardak bile kaldirmak yokdediğiniz şeyler de yasakk evet o gruba bakıyorum ama kimse girmiyor sanırım artık paylaşım yapılmıyor

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin canım. Prensesini de düşün annesi, üzme kendini. Oğlun en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Canim orada ki pek cok arkadssimiz saglikla atlattolar sende soylenilenlere diklat edersem atlaticaksindir bu durumu
Ben bu durumu yasarken grup cok aktifti arkadaslar cok bilgiliydi
riskli gebelik uzmanina gdiiyorlardi aiz hic gittinizmi

Nasl oldu bu anlamadım.

Çok geçmiş olsun. Sıkma canını hamilelikte hemoroid olabiliyormuş. Benimde ünv. Okurken oldu, hala da var. Yıllardır onunla yaşıyorum yani:) dikkat etmen gereken şeyler acı, turşu ve çok baharatlı gıdalardan uzak durmak. Bol su içmek ve lifli gıdalar tüketmek. Bu arada çok zorlamak hafif kanamaya sebep olabilir. Korkma yani ama tabi dra danışmakta fayda var.

28 de benimde dönmüştü, rahim ağzında açıklık olmadıkça birşey olmaz demişti doktor. Sancı da yoksa sorun olmaz inşallah. Bizimki şimdi tekrar kafa yukarı çıkmış hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…