2014 Kasım Anneleri

Kızlar size kendi yaptığım biseyi göstermek istedim.hastanede beyaz desenli bi saksinin içine köpük koyup bunlardan batiricam.çubuğa birde Hoşgeldin Asel yazıp kurdelanin altına eklicem.Nasil sizce güzelmi?

Eklentiler

• IMG_20140829_230251-1.webp
    151 KB · Görüntüleme: 84
Canim orada ki pek cok arkadssimiz saglikla atlattolar sende soylenilenlere diklat edersem atlaticaksindir bu durumu
Ben bu durumu yasarken grup cok aktifti arkadaslar cok bilgiliydi
riskli gebelik uzmanina gdiiyorlardi aiz hic gittinizmi
Evet dün zaten yeni doktoruma yani riskli gebelik doktoruna gittim bunları o söyledi. .. gerçekten de sağlıkla atlatıldı mı? ?? Böyle olumlu şeyler duymak çok iyi geliyor..... bir de oradakiler biraz daha erken doğum yaptılar galiba. ..

Kizlar bugun doktorda randevumuz vardi..Allah'a sukur gayet saglikli bebegimiz gelisimi hala 2 hafta onden gidiyor , dogum tarihini etkiler mi diye sordum etkilemez dedi..
bu arada bebegim son adet tarihine gore 31 ci haftada
boyu 46 cm olmus kilosu da 2170 gr
masallah kuzuma

Ara ara karnimda olusan kasilmalari sordum beline vurmadigi ve duzenli olmadigi surece korkma dedi yalanci dogum sancilari bunlar dedi ...

Cok gecmis olsun yavruniza

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin canım. Prensesini de düşün annesi, üzme kendini. Oğlun en kısa zamanda iyileşir inşallah.
güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun kızlar rabnime emanet yavrularımız kızımda uzanonca hareketlendi baya ayaklarıyla ittiriyo ka urgalarımı ben artık uyuyup biraz di lensem iyi olucak bugün yorucu geçti tarın inşallah çooook.güzel bir gün olur hepimiz için iyi geceler hepinizin miniklerini öptümmm muckk...

Tabi tabi yani durumu en en kotu olan bile yani hic dirmaksizin kanama yasayan arkadssimiz bile bebegini saglikla kucagija aldi
Olumlu seylwr dusun cnm
erken dogum olayi su sekilde oldu 38.haftada gebelik sonlandirildi oda sezeryan olmaso sebebi ile
durumu senin gibi olan cikmaz denilen arkadaslarimizim bile yukariya cikti

ben antepten aldım. buradaki baharatçılarda hemen hemen her ot var. onlar da özel getirttirmiş

Oh masalla kuzuya benim oglumda hep iki hafta ileriden gidiyordu 36+5 te yani doguma 23 gun kala 3780 olarak dogdu
Sizinde ole devam eder gibi geldi

Canim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin
canım öğretmensin sanırım. 32. haftadan sonra rapor alınmıyor. ya izne çıkacaksın ya da çalışabildiğin kadar çalışman lazım diye biliyorum. Raporu izinlerin bittikten sonra alabilirsin ancak.

Sagol cnm, size de gecmis olsun canim.

İshal olmayi takmiyorumda, suan oturamiyorum,kalkamıyorum, dıs tarafta olmus.

Esimde alms bize,kokuyu bende begenmedım,kötu kokuyor.

benim de dönmüştü cnm. doktor bir şey olmaz dedi. bakalım 2 eylülde kontrolüm var. bu sefer sabırsızlıkla bekliyorum ne alemde diye. inş her şey yolundadır.

Canim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin
32. Haftadan sonra alinan raporlar dogum sonrasi izinden dusuluyormus burdaki arkadaslar soyledi bende alicaktim yoksa

Allah senden razı olsun canım. .. ilk kendi doktorum bundan bahsedince beni çok korkuttu rahim alınması ölüm riski falan o günden çok korkum vardı agliyordum uzuntuluydum ama Dünkü doktor içimi biraz rahatlattı ölümden falan bahsetmedi yani... 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilirmis ve Bebeğimi o zaman bile alabilirlermis yani çok çok erken dogabilir tam kapatmasi daha tehlikeli doğumda bile çok risk varmış kanama riski de Rabbim inşallah yasatmaz...

Gastritim var diye zaten yiyemem acı,baharat falan, kabizda deglm zorlamiyorum ama anlamadim,bende oncedn vardi
Ama icte oluyodu bu dista.
Agrili bişey

Yüce Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah bebişin sağlıklı ve hayırlı vakitte gelir. Bol bol dua et, duanın açamayacağı kapı yoktur..

canım öğretmensin sanırım. 32. haftadan sonra rapor alınmıyor. ya izne çıkacaksın ya da çalışabildiğin kadar çalışman lazım diye biliyorum. Raporu izinlerin bittikten sonra alabilirsin ancak.

32. Haftadan sonra alinan raporlar dogum sonrasi izinden dusuluyormus burdaki arkadaslar soyledi bende alicaktim yoksa

Şöyle yapsk o zman;iki hafta seminere gidip ayrılıp,kalan 3 4 haftayı rapor alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…