Evet dün zaten yeni doktoruma yani riskli gebelik doktoruna gittim bunları o söyledi. .. gerçekten de sağlıkla atlatıldı mı? ?? Böyle olumlu şeyler duymak çok iyi geliyor..... bir de oradakiler biraz daha erken doğum yaptılar galiba. ..Canim orada ki pek cok arkadssimiz saglikla atlattolar sende soylenilenlere diklat edersem atlaticaksindir bu durumu
Ben bu durumu yasarken grup cok aktifti arkadaslar cok bilgiliydi
riskli gebelik uzmanina gdiiyorlardi aiz hic gittinizmi
ikisinede kıyamaam canım Allah karnındaki evladını ve yanıbasındaki oğlunu sana bagıslasın dilerim karnındaki kıpır kıpır olur bugun sen uzgunsun senden etkilenip kasılmıştır annesi korkma..yarında oglusunun ateşi düşer cok daah iyi olur inşallah...Rabbim evlatlarımızı korusun
Cok gecmis olsun yavruniza
güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun kızlar rabnime emanet yavrularımız kızımda uzanonca hareketlendi baya ayaklarıyla ittiriyo ka urgalarımı ben artık uyuyup biraz di lensem iyi olucak bugün yorucu geçti tarın inşallah çooook.güzel bir gün olur hepimiz için iyi geceler hepinizin miniklerini öptümmm muckk
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin canım. Prensesini de düşün annesi, üzme kendini. Oğlun en kısa zamanda iyileşir inşallah.
Tabi tabi yani durumu en en kotu olan bile yani hic dirmaksizin kanama yasayan arkadssimiz bile bebegini saglikla kucagija aldiEvet dün zaten yeni doktoruma yani riskli gebelik doktoruna gittim bunları o söyledi. .. gerçekten de sağlıkla atlatıldı mı? ?? Böyle olumlu şeyler duymak çok iyi geliyor..... bir de oradakiler biraz daha erken doğum yaptılar galiba. ..
Canım onu umreye ya da hacca gidenlerden istiyorlardı diye biliyorum nerden aldın ki sen? Ya da aynı şeyden mi bahsediyoruz?
Ooo gözün aydın ne kadar güzel olmuş... Minik şimdiden şans, uğur, mutluluk getiriyor size...
Oh masalla kuzuya benim oglumda hep iki hafta ileriden gidiyordu 36+5 te yani doguma 23 gun kala 3780 olarak dogduKizlar bugun doktorda randevumuz vardi..Allah'a sukur gayet saglikli bebegimiz gelisimi hala 2 hafta onden gidiyor , dogum tarihini etkiler mi diye sordum etkilemez dedi..
bu arada bebegim son adet tarihine gore 31 ci haftada
boyu 46 cm olmus kilosu da 2170 gr
masallah kuzuma
Ara ara karnimda olusan kasilmalari sordum beline vurmadigi ve duzenli olmadigi surece korkma dedi yalanci dogum sancilari bunlar dedi ...
Su üzüm salkımını andıran ot mu acaba canım hani bir kaba koyup suyla her gün o suyu içiyorsun zamanla açıyor ot doğuma yaklastıkça o mu?[/QU
yuvarlak sert odun gibi bir şey. doğum sancıların tutunca suya koyuyormuşsun. o açıldıkça sen rahatlıyormuşsun. şimdi bizim bir arkadaş kullandı. bugün yarın doğum bekliyor. bakalım onu bekliyorum faydası olmuş mu soracağım.
canım öğretmensin sanırım. 32. haftadan sonra rapor alınmıyor. ya izne çıkacaksın ya da çalışabildiğin kadar çalışman lazım diye biliyorum. Raporu izinlerin bittikten sonra alabilirsin ancak.Canim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin
duydum ama detaylı bilmiyorum nerden aldın nasıl kullanıyor..
maşallah canım çok güzel büyümüş bebişin benimde 28 haftada baş aşağıydı ama doktor öyle bişey demedi.sanırım baş aşağı olmasıyladoğum pozisyonu aynı değil
Geçmiş olsun canım valla hiç bir bilgim yok bol bol sıvı al lifli şdyler ye belki ihi gelir
inşallah arkadaşım ya üzülüyom kuzucuğumu böle görünce alışmışım kıpır kıpır halinede rabbim korudun yavrularımızı hemencik düzelir inşallah oğlumda
bak ishali bbnde oluyorum canım ondan korkma gebelikte normal ama doktoruna ulaş sor belkide seni başka doktora yönlendirir basur suphen varsa ama eger agrı magrı olursa herhangi bir hastane bir doktorada gidebilirsin olurda doktora ulaşamazsan buarada cok geçmiş olsun ishal için bir tane muz yeemenin cok faysdası olacak
Hadi ya canım bende ondan alıcaktım. Ama sanırım onun çeşitleri var yoksa tek çeşitmiydi ya hatırlayamadım şimdi. Markette baktım geçen gün sanki iki renk vardı. Off kokuda önemli ya, bende mis gibi koksun istiyorum. Acaba kullananlar memnun mu kokusundan falan..
kızlar bugün doktora gittik çok şükür 1500 gr 42 cm olmuş benim tosun.doktor baş aşağı duruyor erken doğum olabilir dedi ve nts yaptı rahim ağzını ölçtü şükür sıkıntı yok . aceleyle hastane çantasını hazırlamaya koyuldum.o çantada neler varmış öyle.hazırlayan arkadaşlar var ise çantay içine ne koyduklarını yazsınlar unuttuğum birşey var mı bakayımbirde bu bebekler hangi hafta dönüyor baş aşagı benim gibi 28 de dönen var mı acaba
babası karnıma eğildi oğlum bak erken gelme hiç birşey almadık daha . lan süt bile yok ananda vallaha aç kalırsın deyince beni bir gülme aldı
32. Haftadan sonra alinan raporlar dogum sonrasi izinden dusuluyormus burdaki arkadaslar soyledi bende alicaktim yoksaCanim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin
Allah senden razı olsun canım. .. ilk kendi doktorum bundan bahsedince beni çok korkuttu rahim alınması ölüm riski falanTabi tabi yani durumu en en kotu olan bile yani hic dirmaksizin kanama yasayan arkadssimiz bile bebegini saglikla kucagija aldi
Olumlu seylwr dusun cnm
erken dogum olayi su sekilde oldu 38.haftada gebelik sonlandirildi oda sezeryan olmaso sebebi ile
durumu senin gibi olan cikmaz denilen arkadaslarimizim bile yukariya cikti
Çok geçmiş olsun. Sıkma canını hamilelikte hemoroid olabiliyormuş. Benimde ünv. Okurken oldu, hala da var. Yıllardır onunla yaşıyorum yani:) dikkat etmen gereken şeyler acı, turşu ve çok baharatlı gıdalardan uzak durmak. Bol su içmek ve lifli gıdalar tüketmek. Bu arada çok zorlamak hafif kanamaya sebep olabilir. Korkma yani ama tabi dra danışmakta fayda var.
Allah senden razı olsun canım. .. ilk kendi doktorum bundan bahsedince beni çok korkuttu rahim alınması ölüm riski falano günden çok korkum vardı agliyordum uzuntuluydum ama Dünkü doktor içimi biraz rahatlattı ölümden falan bahsetmedi yani... 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilirmis ve Bebeğimi o zaman bile alabilirlermis yani çok çok erken dogabilir tam kapatmasi daha tehlikeli doğumda bile çok risk varmış kanama riski de Rabbim inşallah yasatmaz...
lilipit demişti deborah ın emzirme atletleri güzelmiş o almış beğenmişböylece sezaryen sonrası karındaki sarkmayı da toplar.kimdi ki o?
maşallahh kızına canım ama 5 haft geç değil mi ondan sonra bir şey kalmıyokii
Cnm 5hafta sonra endokrinde randevum kadın doğumcumda 2hafta sonra
canım öğretmensin sanırım. 32. haftadan sonra rapor alınmıyor. ya izne çıkacaksın ya da çalışabildiğin kadar çalışman lazım diye biliyorum. Raporu izinlerin bittikten sonra alabilirsin ancak.
32. Haftadan sonra alinan raporlar dogum sonrasi izinden dusuluyormus burdaki arkadaslar soyledi bende alicaktim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?