2014 Kasım Anneleri

Şöyle yapsk o zman;iki hafta seminere gidip ayrılıp,kalan 3 4 haftayı rapor alsak
32. haftadan sonra olduğu için yine olmuyor. ya çalışacağız yada doğum iznine çıkacağız canım. tüm doğum izni bittikten sonra alabilirsin ancak bende öyle yapıcam

32. haftadan sonra olduğu için yine olmuyor. ya çalışacağız yada doğum iznine çıkacağız canım. tüm doğum izni bittikten sonra alabilirsin ancak bende öyle yapıcam

Işte sadece seminere gidip ayrılıp,kalan sureleri (1.dönem sonundaki)rapor alırız

Hani olabilcek en kotu durumdan bahsetmis moral verecegu yere
hem bak bir bucuk aydq ole bebek icin riskli bir donemi kapsamiyor kac haftalik olucakko
soylenenlere dikkat et sezeryana odaklan bak herseu nasil yolunda gidicek

Ayyy yatmak hoc bana gore degil gonlum cok rahat bisey olmaz allahin izniyle. Bugun ignemi oldum yarinda olcak . Hersey kontrol altinda :) rahim agzi kalinligi cok iyi o yuzden sorun yok gibime geloyor doktorda cok hareket etme ama yatta demiyorum dedi

Merhabalar. Ben de öğretmenim topiği okurken izin konusu kafamı karıştırdı. Tam 32. Haftada çalışabilir raporu mu almalıyım? Peki onu aldık diyelim, son 3 hafta ayrılmak zorundayız zaten yani ordan 5 haftamız oluyor onu da doğum sonrası olan 8 haftaya ekliyoruz öyle mi?

20 mi cok dusuk benim bildiğim benim sancim en dusuk 40 onlara da sanci demiyor bi sancim 100 ustu biri de 80 ustu. Keske igneni vurulsaydin zarari olan bisey degil aksine yarari var . Allah hepimizjn yardimcisi olsun. Vallhi emin olun herkesten cok daha rahat bi hamilelik geciriyorum bol bol geziyorum hatta bu zamana kadar hamile degilmisim gibiydi. Kasilmalara bile bebek hareket ediyor yok yerini genisletiyor diye dusunuyordum doktor kendisi hissetti kasilmayi sonra biraz dikkat etim surekli oluyor oyle kontrol ettirwyim dedim sikinti olmaz diye dusunuyorum hala yada oyle olmasini istiyorum allahin izniyle de oyle olcak. Allah hepimize kolaylik versin. Insallah saglicakla kavusalim yavrularimiza

S sudecet bende de ayni durum, tekmeler bi yandan, basur olmusum o bi yandan.. acıktım evde ekmek yok o da bi yandan.

Hoşgeldin canımm..

BU Wc ye kalkma durumu neden bu kadar arttiki uykularim bölünüyor hatta kaçıyor ne zaman yataga gecsem bebek harkeetlere basliyor anne uyutmicam der gibi

Biz dinleeye gecince onlar uyaniyo canim ben ayaktayken yada carsida falanken hep uyuyo ama yatayim hemen baslio patir patir anne karnindakindurum.doguncada devam.ediyo diyo dogum yapan arkdasim hep karnimda uyanik oldugu saatler simdide uyanik dedi sanirim.bu bize bir uyari :) geceleri bu saatelerde ayakta olcazz kuzular icin :) idrar benide artik cok skistiriyo suyu biraz fazla tukrtiyorum sanirim.4litreyi buluyoruz gun icinde gecemizde wc de geciyo :)

37. Haftada ayrılırsan o 5 hafta zaten kendiliğinden doğum sonrasına ekleniyo canım..

yine uykusuz bir gece sanki bütün gün uyumuşum
bütün gün iş yaptım yarın misafirler gelecek sabahta birkaç saat uyusam bile 7 gibi ayaktayım
nasıl duruyorum ayakta ben de bilmiyorum

uyku var da nerdeeee
balkona çıktım baktım dışarısı serin fakat içeriler hala sıcak
otursam olmuyor yatsam hiç olmuyor Allah selame versin hepimize inşallah

Aynen öyle çok sıcak gerçekten. Bir de diş ağrım tuttu yine.. Parol mu içsem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…