32. haftadan sonra olduğu için yine olmuyor. ya çalışacağız yada doğum iznine çıkacağız canım. tüm doğum izni bittikten sonra alabilirsin ancak bende öyle yapıcamŞöyle yapsk o zman;iki hafta seminere gidip ayrılıp,kalan 3 4 haftayı rapor alsak
32. haftadan sonra olduğu için yine olmuyor. ya çalışacağız yada doğum iznine çıkacağız canım. tüm doğum izni bittikten sonra alabilirsin ancak bende öyle yapıcam
Hani olabilcek en kotu durumdan bahsetmis moral verecegu yereAllah senden razı olsun canım. .. ilk kendi doktorum bundan bahsedince beni çok korkuttu rahim alınması ölüm riski falano günden çok korkum vardı agliyordum uzuntuluydum ama Dünkü doktor içimi biraz rahatlattı ölümden falan bahsetmedi yani... 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilirmis ve Bebeğimi o zaman bile alabilirlermis yani çok çok erken dogabilir tam kapatmasi daha tehlikeli doğumda bile çok risk varmış kanama riski de Rabbim inşallah yasatmaz...
Ayyy yatmak hoc bana gore degil gonlum cok rahat bisey olmaz allahin izniyle. Bugun ignemi oldum yarinda olcak . Hersey kontrol altinda :) rahim agzi kalinligi cok iyi o yuzden sorun yok gibime geloyor doktorda cok hareket etme ama yatta demiyorum dedioffff.. tamam hiç endişe yapma panikleme. hareketlerini minimuma indir artık bence. eminim gerçi öyle yapıyorsundur ama. sancıların tam olarak nerde? göbeğin mi kasılıyor? acaba bir de garanti olsun diye yatsan mı hani daha iyi takip ederler seni. sakın sıkma canını biliyorum çok zor ama moral önemli biliosun. olur da erkenden gelirse sıpa, artık dışarıda büyüyecek annesi :)
Teşekkür ederiz allah hepimizin yardimcisi olsunCanım dualarım seninle bol bol dinlen olur mu
20 mi cok dusuk benim bildiğim benim sancim en dusuk 40 onlara da sanci demiyor bi sancim 100 ustu biri de 80 ustu. Keske igneni vurulsaydin zarari olan bisey degil aksine yarari var . Allah hepimizjn yardimcisi olsun. Vallhi emin olun herkesten cok daha rahat bi hamilelik geciriyorum bol bol geziyorum hatta bu zamana kadar hamile degilmisim gibiydi. Kasilmalara bile bebek hareket ediyor yok yerini genisletiyor diye dusunuyordum doktor kendisi hissetti kasilmayi sonra biraz dikkat etim surekli oluyor oyle kontrol ettirwyim dedim sikinti olmaz diye dusunuyorum hala yada oyle olmasini istiyorum allahin izniyle de oyle olcak. Allah hepimize kolaylik versin. Insallah saglicakla kavusalim yavrularimizaAllah yar ve yardimcin olsun canim. Seni iyi anliyorum benimde sancim cikti nst de bayram gunuydu zehir oldu bayram bize. Rahimde aciklik cikmadi sancilar 20 yi aşmadı ama çok korkuttu. Doktor bana da ciger gelistirici verdi ben vurulmadım son kontrolde nstde sancı yoktu. İnşallah bebeğin bekler daha çok geçmiş olsun
zombi gibi dolascaz ortalıkta aman aman salıklaa gelsinlerde hersey onlar icinbol bol tottolarını ısırcaz artık Allah beraber büyütmemizi nasip etsin insallah
Bu topiği biraz geç keşfettim Ne hoş şeyler paylaşılmış. Hakkaten hepinize bravo! Benim de bir kızım olacak inşallsh. 28 haftalık hamileyim ben de. Hazırlık yapıyorum ben de Cok heyecanlıyım çoooook.
BU Wc ye kalkma durumu neden bu kadar arttiki uykularim bölünüyor hatta kaçıyorne zaman yataga gecsem bebek harkeetlere basliyor anne uyutmicam der gibi
Merhabalar. Ben de öğretmenim topiği okurken izin konusu kafamı karıştırdı. Tam 32. Haftada çalışabilir raporu mu almalıyım? Peki onu aldık diyelim, son 3 hafta ayrılmak zorundayız zaten yani ordan 5 haftamız oluyor onu da doğum sonrası olan 8 haftaya ekliyoruz öyle mi?
Oh masalla kuzuya benim oglumda hep iki hafta ileriden gidiyordu 36+5 te yani doguma 23 gun kala 3780 olarak dogdu
Sizinde ole devam eder gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?