Aynen öyle çok sıcak gerçekten. Bir de diş ağrım tuttu yine.. Parol mu içsem acaba?
bugün içtin mi hiç
çok da fazlalşmadan karnın da toksa iç bari ne yapacaksın
Aynen oyle canim simdiden alistirma yapiyoruz bu gece tam uc defa kalktim sayi gittikce artiyorBiz dinleeye gecince onlar uyaniyo canim ben ayaktayken yada carsida falanken hep uyuyo ama yatayim hemen baslio patir patir anne karnindakindurum.doguncada devam.ediyo diyo dogum yapan arkdasim hep karnimda uyanik oldugu saatler simdide uyanik dedi sanirim.bu bize bir uyari :) geceleri bu saatelerde ayakta olcazz kuzular icin :) idrar benide artik cok skistiriyo suyu biraz fazla tukrtiyorum sanirim.4litreyi buluyoruz gun icinde gecemizde wc de geciyo :)
Hoşbulduk.Hoşgeldin canımm..
Sanci demediler bana ufak kasılmalar var dediler zaten..igne kortizon icerdigi icin etkinligi kanitlanmamis boyle kucuk kasılmalarda yapilmasi gerekmiyormus. En son gittigimde doktor nst bagladi cok sukur hicbirsey cikmadi. Benim tup bebek oldugu icin doktorum korkuyor ondan igneyi hemen verdi olumsuz bir durumda hemen vurulcam. Allah gostermesin ve kullandirtmasin canim kuzularimiz vaktinde gelsin insallahelennil .!.:20 mi cok dusuk benim bildiğim benim sancim en dusuk 40 onlara da sanci demiyor bi sancim 100 ustu biri de 80 ustu. Keske igneni vurulsaydin zarari olan bisey degil aksine yarari var . Allah hepimizjn yardimcisi olsun. Vallhi emin olun herkesten cok daha rahat bi hamilelik geciriyorum bol bol geziyorum hatta bu zamana kadar hamile degilmisim gibiydi. Kasilmalara bile bebek hareket ediyor yok yerini genisletiyor diye dusunuyordum doktor kendisi hissetti kasilmayi sonra biraz dikkat etim surekli oluyor oyle kontrol ettirwyim dedim sikinti olmaz diye dusunuyorum hala yada oyle olmasini istiyorum allahin izniyle de oyle olcak. Allah hepimize kolaylik versin. Insallah saglicakla kavusalim yavrularimiza
Tum dogum izni bittikten sonra derken onu demek istedim zaten..evet oyle yapicam bendeIşte sadece seminere gidip ayrılıp,kalan sureleri (1.dönem sonundaki)rapor alırız
Gunaydin fıstıkGünaydın kızlar. İnat kızım yine uyandırdı erkenden. Zaten uyku yok gece.
Zırt bırt uyanınca da acıkıyor insan.
Hahah. Ay şu an bunu size yazarken karşımda tam dolabın aynası var oradan tesadüf kendime baktım. Göbekten kafam görünmüyor. Yatağa gömülmüş gibiyim :)))
Günaydın canımGünaydin kizlar. :)
Çok teşekkürler.37. Haftada ayrılırsan o 5 hafta zaten kendiliğinden doğum sonrasına ekleniyo canım..
Hahahah. Aynen yaa.Gunaydin fıstık
Bak sen cimcime mina acıkmıştır annesi. Bizim sıpa babası gibi açlığa dayanamiyor sabah bu saattlerde kaburgama kaburgama tekme yiyorum
Hem.de ne mıncıklarım valla oyyy kuzuuum sağ salim.gelsinler deHahahah. Aynen yaa.
Kocacım da sıpa mısın kızım sen anneni uyutmuyosun sonra da kendin uyuyosun ohhh ne rahat hayat diye söyleniyordu.
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum, hanımefendi de uyuyor. Çok fena mıncıklamalı bunları doğunca! Başka yolu yok! :)
işte bende o yüzden kararsız kaldım ben 1.63 üm sünnet çocuğu gibi gezmiyim sonra
hayırlı olsun canım, bizimi kuzular da böyle hayırlı gelsinler inşallahKızlaarrr çok mutluyummm il içi tayin istemiştim çalıştığım okul evime 100 km idi bebeğim uğurlu geldi Allah' ım onun şansına nasip etti tayinim çıktı ya çok mutluyum evime 10 dk mesafedene kadar şükretsem az bebeğim daha gelmeden uğurunu güzelliğini getirdi;-)
Şöyle yapsk o zman;iki hafta seminere gidip ayrılıp,kalan 3 4 haftayı rapor alsak
Merhabalar. Ben de öğretmenim topiği okurken izin konusu kafamı karıştırdı. Tam 32. Haftada çalışabilir raporu mu almalıyım? Peki onu aldık diyelim, son 3 hafta ayrılmak zorundayız zaten yani ordan 5 haftamız oluyor onu da doğum sonrası olan 8 haftaya ekliyoruz öyle mi?
Günaydin kizlar. :)
Canim aynen dedigini yaptim fakat bebeğimin durus pozisyonundan midir nedir tuvalete giymekten bir hal oluyorumdinlen iiyice cok yorma kendini bnde temizliği yaptım bugun halsizlik cöktü hatta bundan yaknıyordum sanırım kendimizi cok yormamalıyız artık uzat ayaklarını dinlen taze sıkılmış meyve suyu ic enerji verir annesi
canım simdi gordum bnde dun geceden beri ayaktayım hala yatammadım yoplasan 2 saat oda belki
ahhh ahhhh bnde git gel git gel zombi gibiyim uyumadım tum gece esim uyandı uyanık olduğumu görünce napıyorsun neden ayaktasın dedi belimde az ağrıdı sabaha karsı hala uykusuzum cok wc ye gidiyorumCanim aynen dedigini yaptim fakat bebeğimin durus pozisyonundan midir nedir tuvalete giymekten bir hal oluyorum
Benim de popisimde oldukızlar yaa bu kırmızı-mor çatlaklar kalıcı mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?