2014 Kasım Anneleri

bugün içtin mi hiç
çok da fazlalşmadan karnın da toksa iç bari ne yapacaksın

Ay çok hoşsun valla gece gece güldürdün beni. Doğru diyosun içmesem napıcam, ağrıyo resmen. En son dün sabah içmiştim. Ama şuan karnım aç gibi. Hiç içimden gelmiyo ilaç içmek ama çare yok napayım dimi..

Aynen oyle canim simdiden alistirma yapiyoruz bu gece tam uc defa kalktim sayi gittikce artiyor Kurban olurum bn bu kuzulara ayyy demekki gececi olacaklar

Herkese günaydın. 28 haftalk olduğmdan beri karnımda aşırı bir gerilme var. Üstelik bebeğimin hareketleri de daha da güçlendi. Korkarım gitgide artacak. Sizin de öyle mi olmuştu?

Günaydın kızlar. İnat kızım yine uyandırdı erkenden. Zaten uyku yok gece.
Zırt bırt uyanınca da acıkıyor insan.

Hahah. Ay şu an bunu size yazarken karşımda tam dolabın aynası var oradan tesadüf kendime baktım. Göbekten kafam görünmüyor. Yatağa gömülmüş gibiyim :)))

Sanci demediler bana ufak kasılmalar var dediler zaten..igne kortizon icerdigi icin etkinligi kanitlanmamis boyle kucuk kasılmalarda yapilmasi gerekmiyormus. En son gittigimde doktor nst bagladi cok sukur hicbirsey cikmadi. Benim tup bebek oldugu icin doktorum korkuyor ondan igneyi hemen verdi olumsuz bir durumda hemen vurulcam. Allah gostermesin ve kullandirtmasin canim kuzularimiz vaktinde gelsin insallah

Gunaydin fıstık
Bak sen cimcime mina acıkmıştır annesi. Bizim sıpa babası gibi açlığa dayanamiyor sabah bu saattlerde kaburgama kaburgama tekme yiyorum

Gunaydin fıstık
Bak sen cimcime mina acıkmıştır annesi. Bizim sıpa babası gibi açlığa dayanamiyor sabah bu saattlerde kaburgama kaburgama tekme yiyorum
Hahahah. Aynen yaa.
Kocacım da sıpa mısın kızım sen anneni uyutmuyosun sonra da kendin uyuyosun ohhh ne rahat hayat diye söyleniyordu.
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum, hanımefendi de uyuyor. Çok fena mıncıklamalı bunları doğunca! Başka yolu yok! :)

Hem.de ne mıncıklarım valla oyyy kuzuuum sağ salim.gelsinler de

işte bende o yüzden kararsız kaldım ben 1.63 üm sünnet çocuğu gibi gezmiyim sonra

hayırlı olsun canım, bizimi kuzular da böyle hayırlı gelsinler inşallah

Şöyle yapsk o zman;iki hafta seminere gidip ayrılıp,kalan 3 4 haftayı rapor alsak

32 girdikten sonra alacağın her türlü izin ve rapor doğum izninden düşülür canım

aynen öyle canım

Günaydin kizlar. :)

günaydın canım

daha serin bir istanbul sabahından tüm kasım annelerine günaydın, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir yeni gün olsun inşallah, iyi hafta sonlarıııı

Canim aynen dedigini yaptim fakat bebeğimin durus pozisyonundan midir nedir tuvalete giymekten bir hal oluyorum

Canim aynen dedigini yaptim fakat bebeğimin durus pozisyonundan midir nedir tuvalete giymekten bir hal oluyorum
ahhh ahhhh bnde git gel git gel zombi gibiyim uyumadım tum gece esim uyandı uyanık olduğumu görünce napıyorsun neden ayaktasın dedi belimde az ağrıdı sabaha karsı hala uykusuzum cok wc ye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…