Yataktan kalkarken cok zorlaniyorum yaaahhh ahhhh bnde git gel git gel zombi gibiyim uyumadım tum gece esim uyandı uyanık olduğumu görünce napıyorsun neden ayaktasın dedi belimde az ağrıdı sabaha karsı hala uykusuzum cok wc ye gidiyorum
Birinci be ikinci trısmester da öyleydi son düzlükte düzelmişmaşallah canım kilosu felan iyiymişş seninki, de önde gidenlerden mi?
acaba ağırlığımız mı artıyor yada daha mı hızlı degismeye başlıyor bünyemizYataktan kalkarken cok zorlaniyorum yaa
çok sağol canım yok doktor da içimi ferahlattı yani ama risklerden de bahsetmek zorunda....ben de içimi ferah tutmaya ve Allah' a teslim olmaya çalışıyorum...nasıl olsa başka yapabileceğim bir şey yok...içimi ferahh tutmak zorundayım...Hani olabilcek en kotu durumdan bahsetmis moral verecegu yere
hem bak bir bucuk aydq ole bebek icin riskli bir donemi kapsamiyor kac haftalik olucakko
soylenenlere dikkat et sezeryana odaklan bak herseu nasil yolunda gidicek
Allah ım inşallahşimdi göremedin annesi ama az kaldı kendisini canlı canlı göreceksin inşallah sağlıkla
aminn inşallah...çok teşekkür ederim Allah razı olsun....
Yüce Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah bebişin sağlıklı ve hayırlı vakitte gelir. Bol bol dua et, duanın açamayacağı kapı yoktur..
Kızlar, yardımm
BASUR oldu galiba,cok cnm yanıyor öglenden beri, kabız degldim ama, afedersnz, popomda et sismis, ne yapilir, yaşayan,bilen var mi?
canım eğer sen şu an 32. haftadaysan acilen gidip raporu alman lazımŞöyle yapsk o zman;iki hafta seminere gidip ayrılıp,kalan 3 4 haftayı rapor alsak
Canim birsey sorucam biliyorsan ve cevaplarsan sevinirimcanım eğer sen şu an 32. haftadaysan acilen gidip raporu alman lazım
Canim birsey sorucam biliyorsan ve cevaplarsan sevinirim
Simdi ayin 1 inde seminer basliyor ben 5 ine kadar gidicem 6 sı ben 32. Haftaya giriyorum simdi benim calismis oldugum bu seminer haftasi 32 den sonra dogum iznine ciksam dogum sonrasina eklenrcek mi?
Sen icmiyosun dimi dogru duymustum nerden bulunur ki bende alsam duymustum faydasini..baharatçıdan aldım cnm. doğum yaklaştıkça, sancıların başlayınca suya koyuyormuşsun. o açıldıkça sen de rahat doğum yapıyormuşsun. bakalım faydası olur inş
Geceligi al o zaman pijama baska bakarsin diger sitelere bak belki indirimde bedeni vardir.. Ben pijamayi arkadan lastikli ondem baglamali aldim sezaryen olursak tamami lastikli sıkar belki..
Güle güle kullan carputi bende alıcam. Bide şu mavi pijama takımını alıcam ama onun bedeni yok napsamki. XL çok büyük olur.
canım sabun tozlarının hepsi bir acayip kokuyor mecbur yumuşatıcı kullanacaksınKızlar az önce oğlusumun ilk çamasırlarını makinaya attım dalanın roxy sabun tozunu almıstım 2 paket bir arkadasım onu önermisti memnun kalmıs ama ben kokusundan hiçç hoslanmadım ya acı badem gibi bir kokusu varyıkama bitince değisirmi acaba k0kusu keske 1 paket alsaydım ya
Benim esim hep yapiyo pacalarimi emzirme yastigi hamile yastigi yapti bama iki yol once kislik mont bile dikti ogrenmis makine kullanmayi sagolsun cok ise yariyor..pegasusunicornpacalarimi. 684134 .!.:ay benim eşimde anlamakla kalmaz, tekstil mühendisi kendisine ait bir dikim atölyeside var ama...........
bana bi faydası yok hamileliğimin başında bi kot gömlek almıştım kolları dar gelmişti hala yapılacak bekliyor....
pantolonlarımın paçasını bilem yapmazzzzz
kızlar geçmişte okuyamadım ne bu içilip kolay doğum yapılmasına vesile olanSen icmiyosun dimi dogru duymustum nerden bulunur ki bende alsam duymustum faydasini..
geçmiş olsun canım biz iyiyiz dikkat edin havalar değişiyoEki Görüntüle 1229985 iyi akşamlar hatunlar bütün gün oğluşla ığraştık ateşleniyo şimdide iğne vutuldu uyuyo çok yorgunum sizldr nasılsız
Aldigim pijama takiminin sabahligi var onu kullanirim :)Bende onu diyecektim canım kısaltırsın modeli değisip özelliği bozulacak birsey de değil beğendim bende bedenleri de varmıs o yönden de süper olmus bir de üstüne sabahlık olsa daha süper olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?