2014 Kasım Anneleri

ahhh ahhhh bnde git gel git gel zombi gibiyim uyumadım tum gece esim uyandı uyanık olduğumu görünce napıyorsun neden ayaktasın dedi belimde az ağrıdı sabaha karsı hala uykusuzum cok wc ye gidiyorum
Yataktan kalkarken cok zorlaniyorum yaa

Hani olabilcek en kotu durumdan bahsetmis moral verecegu yere
hem bak bir bucuk aydq ole bebek icin riskli bir donemi kapsamiyor kac haftalik olucakko
soylenenlere dikkat et sezeryana odaklan bak herseu nasil yolunda gidicek
çok sağol canım yok doktor da içimi ferahlattı yani ama risklerden de bahsetmek zorunda....ben de içimi ferah tutmaya ve Allah' a teslim olmaya çalışıyorum...nasıl olsa başka yapabileceğim bir şey yok...içimi ferahh tutmak zorundayım...

şimdi göremedin annesi ama az kaldı kendisini canlı canlı göreceksin inşallah sağlıkla
Allah ım inşallah Sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzz
Doğsun tek duam şu olacak rabbim şuan bebeğini bekleyen tüm hamilelere nasip et, daha sonra bebek isteyenlerin kucağını taçlandır Resmen bir mucizeye şahit olduk isteyen herkese nasip etsin rabbim

Kızlar, yardımm

BASUR oldu galiba,cok cnm yanıyor öglenden beri, kabız degldim ama, afedersnz, popomda et sismis, ne yapilir, yaşayan,bilen var mi?

Canım ben zamanında çok çektim, hamileliğin ilk günlerinde de kabızlık olunca yine başlar gibi oldu. Bu arada basur için illa kabızlık olmasına da gerek yok ishalde basur yapıyor. Eğer yapabiliyorsan leğene sıcak su koyup içine otur, ayaklarını sakın üşütme, ciğ domatesten uzak dur ve barbunya ye. Pek hareket etme olabildiğince otur poponun üstüne. Basur kremleri var ama bana doktorum hamilelikte veremem dedi. Sıcak su iyi geliyor kesinlikle yap. Geçmiş olsun.

canım eğer sen şu an 32. haftadaysan acilen gidip raporu alman lazım
Canim birsey sorucam biliyorsan ve cevaplarsan sevinirim
Simdi ayin 1 inde seminer basliyor ben 5 ine kadar gidicem 6 sı ben 32. Haftaya giriyorum simdi benim calismis oldugum bu seminer haftasi 32 den sonra dogum iznine ciksam dogum sonrasina eklenrcek mi?

günaydın kızlar ben de sabahı sabah edenlerdenim bugün misafirim var market alışverişi yaptım az bişey kociş akşam geç geldi sabah ta erken çıktı bana kaldı

burada hava bugün sıcak dünki gibi değil güneş daha sabahtan çıktı maşallah
bir gün rahat ettik serin oldu derken al sana sıcak ööööö

hayır canım, 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra çalıştığın süreler eklenir, senin ilk hafta daha izin hakkın yok ki zaten

Güle güle kullan carputi bende alıcam. Bide şu mavi pijama takımını alıcam ama onun bedeni yok napsamki. XL çok büyük olur.
Geceligi al o zaman pijama baska bakarsin diger sitelere bak belki indirimde bedeni vardir.. Ben pijamayi arkadan lastikli ondem baglamali aldim sezaryen olursak tamami lastikli sıkar belki..

canım sabun tozlarının hepsi bir acayip kokuyor mecbur yumuşatıcı kullanacaksın

Benim esim hep yapiyo pacalarimi emzirme yastigi hamile yastigi yapti bama iki yol once kislik mont bile dikti ogrenmis makine kullanmayi sagolsun cok ise yariyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…