Yok icilmiyo meryem ana otu var sancin baslayinca suya koyuyosun o acildikca sen kolay dogum yapiyomussun ben bunla ilgili yazilar okumustum faydasi olabilir ama bulmak zor diye duymustum yazan arkadasa sorsum nerden almiskızlar geçmişte okacildikvne bu içilip kolay doğum yapılmasına vesile olan
bilmiyorum canım ya bende buldurdum o otu ama ot kocaman oldu açıldı benim rahmim 1 santim dahi açılmadı 1 santim açıklık olsa suni sancıyladoğum yapcaktım 4 gün boyunca gittim hastaneye ama tık yoktu sezeryan oldum inanırımda halbuki böyle şeylere yasin felan okudular bide annemler suya ben bu sudan hergün içtim dedim kocaman oldu cırttt diye doğurcam amaYok icilmiyo meryem ana otu var sancin baslayinca suya koyuyosun o acildikca sen kolay dogum yapiyomussun ben bunla ilgili yazilar okumustum faydasi olabilir ama bulmak zor diye duymustum yazan arkadasa sorsum nerden almis
Off yahayır canım, 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra çalıştığın süreler eklenir, senin ilk hafta daha izin hakkın yok ki zaten
Off dis agrisi da ne kötü oluyor cok gecmis olsun insallah cabuk gecer.Günaydın kızlar.. Dünkü diş ağrım 3 e kadar uyutmadı beni.. Sonra şükür dalmışım uykuya. Hala kahvaltımı yapmadım. Oğlumun karnı acıktı ama benim hiç iştahım yok. Sizde var mı böyle durumlar. Uyanıyorum en az 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum. Ama üzülüyorum bu duruma, Bebişim aç kalıyor
canım simdi gordum bnde dun geceden beri ayaktayım hala yatammadım yoplasan 2 saat oda belkiuykusuzluk sorunumda olmaya başladı malesef olmuyor sürekli bölünüyor sen yemek yiyebildin mi
Canım ben zamanında çok çektim, hamileliğin ilk günlerinde de kabızlık olunca yine başlar gibi oldu. Bu arada basur için illa kabızlık olmasına da gerek yok ishalde basur yapıyor. Eğer yapabiliyorsan leğene sıcak su koyup içine otur, ayaklarını sakın üşütme, ciğ domatesten uzak dur ve barbunya ye. Pek hareket etme olabildiğince otur poponun üstüne. Basur kremleri var ama bana doktorum hamilelikte veremem dedi. Sıcak su iyi geliyor kesinlikle yap. Geçmiş olsun.
olabilir canım gece kalktığımda ayaklarımın tabanları çokkk acıyorracaba ağırlığımız mı artıyor yada daha mı hızlı degismeye başlıyor bünyemiz
32den 37ye kadar ne kadar çalışabiliyorsan onlar eklenir ancak doğum sonrasına ve de malesef 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor vs alırsak da doğum sonrası izinden düşülüyormuş.Canim birsey sorucam biliyorsan ve cevaplarsan sevinirim
Simdi ayin 1 inde seminer basliyor ben 5 ine kadar gidicem 6 sı ben 32. Haftaya giriyorum simdi benim calismis oldugum bu seminer haftasi 32 den sonra dogum iznine ciksam dogum sonrasina eklenrcek mi?
Off yabenim okul oncesi oldugu icin hic baslamayayim diyordum anasinifi ve birinci siniflar 8 inde basliyor ya uyum haftasi malum.cok aglayan filan oluyor
Canim ya cok gecmis olsun o bazen bndede oluyor boyle oldugunda kalkinca azcik evin icinde yurumeye calis olur muolabilir canım gece kalktığımda ayaklarımın tabanları çokkk acıyorr
Afiyet bal sekeer olsun yarasin bnde bildigin yemek yedim oteki kalktigimdada meyve mi yedim gece gece hmdeBende zor uyudum, kalktim misir gevregi yedim gece kuru kuru :)
İnanis iste dua etmek en guzeli.. senin oglun nasil oldu iyilesti mi sayfalar cok hizli gitmis okuyamadim..Günaydın güzel anneler ve minikleribilmiyorum canım ya bende buldurdum o otu ama ot kocaman oldu açıldı benim rahmim 1 santim dahi açılmadı 1 santim açıklık olsa suni sancıyladoğum yapcaktım 4 gün boyunca gittim hastaneye ama tık yoktu sezeryan oldum inanırımda halbuki böyle şeylere yasin felan okudular bide annemler suya ben bu sudan hergün içtim dedim kocaman oldu cırttt diye doğurcam ama
Dayanamiyoruz acliga artik.Afiyet bal sekeer olsun yarasin bnde bildigin yemek yedim oteki kalktigimdada meyve mi yedim gece gece hmde
tamam canımsonucu bizimle de paylas canım en azından deneye bilecek alternatifimiz olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?