2014 Kasım Anneleri

kızlar geçmişte okacildikvne bu içilip kolay doğum yapılmasına vesile olan
Yok icilmiyo meryem ana otu var sancin baslayinca suya koyuyosun o acildikca sen kolay dogum yapiyomussun ben bunla ilgili yazilar okumustum faydasi olabilir ama bulmak zor diye duymustum yazan arkadasa sorsum nerden almis

Günaydın güzel anneler ve minikleri
Yok icilmiyo meryem ana otu var sancin baslayinca suya koyuyosun o acildikca sen kolay dogum yapiyomussun ben bunla ilgili yazilar okumustum faydasi olabilir ama bulmak zor diye duymustum yazan arkadasa sorsum nerden almis
bilmiyorum canım ya bende buldurdum o otu ama ot kocaman oldu açıldı benim rahmim 1 santim dahi açılmadı 1 santim açıklık olsa suni sancıyladoğum yapcaktım 4 gün boyunca gittim hastaneye ama tık yoktu sezeryan oldum inanırımda halbuki böyle şeylere yasin felan okudular bide annemler suya ben bu sudan hergün içtim dedim kocaman oldu cırttt diye doğurcam ama

kızlar hamileyken yapılan grip aşısı bebeği de koruyormuşne kadar doğru acaba...
doktorumuza sormak lazım

Günaydın kızlar.. Dünkü diş ağrım 3 e kadar uyutmadı beni.. Sonra şükür dalmışım uykuya. Hala kahvaltımı yapmadım. Oğlumun karnı acıktı ama benim hiç iştahım yok. Sizde var mı böyle durumlar. Uyanıyorum en az 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum. Ama üzülüyorum bu duruma, Bebişim aç kalıyor

hayır canım, 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra çalıştığın süreler eklenir, senin ilk hafta daha izin hakkın yok ki zaten
Off ya benim okul oncesi oldugu icin hic baslamayayim diyordum anasinifi ve birinci siniflar 8 inde basliyor ya uyum haftasi malum.cok aglayan filan oluyor

Son düzenleme:
Off dis agrisi da ne kötü oluyor cok gecmis olsun insallah cabuk gecer.
Ben sabahlari tam tersine uyanir uyanmaz kuru ekmek yiyorum bir parca, sabah bulantilarimi sakinlestiren tek sey bu. Ama kendini kotu hissetmeni anliyorum ben de sucluluk duyuyorum bebegime karsi cunku cok cok kotu besleniyorum bulantilardan dolayi. Buraya da yazdim bir kac kere bu durumu, arkadaslar baya teselli etmislerdi sagolsunlar..
Kahvalti disinda duzgun yiyebiliyorsan o kadar takma kafana bence

canım simdi gordum bnde dun geceden beri ayaktayım hala yatammadım yoplasan 2 saat oda belkiuykusuzluk sorunumda olmaya başladı malesefolmuyor sürekli bölünüyorsen yemek yiyebildin mi

Bende zor uyudum, kalktim misir gevregi yedim gece kuru kuru :)

Sicak suyla kompres yapsam olur mu?
Oturmaya korkarm ne olur ne olmaz. :)

32den 37ye kadar ne kadar çalışabiliyorsan onlar eklenir ancak doğum sonrasına ve de malesef 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor vs alırsak da doğum sonrası izinden düşülüyormuş.

güzel anneler hastane çantasını hazırlayacağım bana bir liste verir misiniz gereksiz birşeyler koymak istemiyorum listeyi elime alıp bohça bohça hazırlayayım hemencecik

Off ya benim okul oncesi oldugu icin hic baslamayayim diyordum anasinifi ve birinci siniflar 8 inde basliyor ya uyum haftasi malum.cok aglayan filan oluyor

haklısın canım kötü denk gelmiş, esas zor olan dönemde gitmen gerekiyor, 1-2 hafta sonrası daha kolay, o hafta rapor alsan, dönüşte aynı sıkıntıyı yaşayacaksın, stres yapıyorsa alabildiğin kadar erken al raporunu bence..

biz de hafta sonu balık yapalım dedik, balık bakmaya gittik, o arada pazarı da çıkardık aradan, hiç balık yemedim hamilelik boyunca ama faydasını da okuyunca göz ardı edemedim, havalar serinlemeye başladı, eylül ekim bol bol hamsi yer aradaki açığı kapatırız belki diyorum

Kızlar Ağustos annelerinde anneler meme ucu acısından şikayet etmiş lansinoh denilen krem hiç fayda etmemiş ben daha almamıştım başka hangi krem markası var ki

İnanis iste dua etmek en guzeli.. senin oglun nasil oldu iyilesti mi sayfalar cok hizli gitmis okuyamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…