Yarasin bize ve bebislere insallah sen naslsn napiyorsun annesiDayanamiyoruz acliga artik.
Kızlar Ağustos annelerinde anneler meme ucu acısından şikayet etmiş lansinoh denilen krem hiç fayda etmemiş ben daha almamıştım başka hangi krem markası var ki
Evet hakkımızda hayırlısı olsun yok tatlım ya gece yine ateşlendi üstümü ört anne diye yalvarıyo sıtma tutuyo sanırım bakalım 5 tane iğnelesi var ama doktor oazartesiye ateşi kalmamalı dedi inşallah düzelir bende bugün sürekli bi kasılma hissediyorum rahmim pır pıt diyo açılıyo sankiİnanis iste dua etmek en guzeli.. senin oglun nasil oldu iyilesti mi sayfalar cok hizli gitmis okuyamadim..
Canım en iyisi bir miktar su veya sütün içine 3-4 tane ayva çekirdeğini koyup 4 gün bekliceksin sonra bunu kapaklı bir kaba koyup dolapta tutcaksın ama 1 ay kalada 3 hafta kalada göğüslerine sürmeye başlıcaksın çok güzel yumuşatıyo ve bebişe bi zararı hok belki duyan olmuştur içinizdehadi yaa ben de ondan aldım 32. haftayı bekliyorum sürmek için, başka öneriler olmuştu ama hiç hatırlamıyorum
Canım en iyisi bir miktar su veya sütün içine 3-4 tane ayva çekirdeğini koyup 4 gün bekliceksin sonra bunu kapaklı bir kaba koyup dolapta tutcaksın ama 1 ay kalada 3 hafta kalada göğüslerine sürmeye başlıcaksın çok güzel yumuşatıyo ve bebişe bi zararı hok belki duyan olmuştur içinizde
Büyük marketlerde veyada manavlarda belki bulunur canımteşekkürler canım ben bunu not aldım, tabii 1 ay kala ayva bulabilecek miyiz acaba?
Bideinternette herkesemeyvesebze.com diye bisite var herşey bulunuyo orda genelde hamileler için idealteşekkürler canım ben bunu not aldım, tabii 1 ay kala ayva bulabilecek miyiz acaba?
Benimkini karşıladı canım neden sizden para almışlarki doktor banada rhogam yazmştı ama eş değerini aldık biz içerik aynıymş sorun olmaz dedi doktor bize
kall kall valla sohbet ederisKizlar hic cikasim yok biriniz de demiyorsunuz ki kal bizimle diye
hayrıdır canım kötü bir durum yok insallahCnm cok skldi ama nasl anlatrm bilemiyorum.cok özel bi konu.. hatta knusmalimiym onuda bilmyorum
Canım 1 kere yapmışlar zaten artık sıkıntı olmazki doktorun nasıl diyosa öyle yap eger lekelenmen olmazda inş olursa yaptırırsın
hayrıdır canım kötü bir durum yok insallah
canım eger cok sıksa ve seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna ulaşabilir misin en azından kontrol eder seni rahatlacak seyler yaparKizlar merhaba
Bugun karnim cok kasiliyor, nettte bir saatte dortten fazla ise doktora gidin yaziyor
Sizin bu kadar sik oldugu oldu mu hic??? Bnm bugun cok sik durmadan oluyor
Kasıldığını nasıl anladn canım belki bebek hareketidir üstelik netteki bilgilere çok takılmış stres yapma sağlam adamı hasta eder onlar :)Kizlar merhaba
Bugun karnim cok kasiliyor, nettte bir saatte dortten fazla ise doktora gidin yaziyor
Sizin bu kadar sik oldugu oldu mu hic??? Bnm bugun cok sik durmadan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?