2014 Kasım Anneleri

Kızlar Ağustos annelerinde anneler meme ucu acısından şikayet etmiş lansinoh denilen krem hiç fayda etmemiş ben daha almamıştım başka hangi krem markası var ki

hadi yaa ben de ondan aldım 32. haftayı bekliyorum sürmek için, başka öneriler olmuştu ama hiç hatırlamıyorum

İnanis iste dua etmek en guzeli.. senin oglun nasil oldu iyilesti mi sayfalar cok hizli gitmis okuyamadim..
Evet hakkımızda hayırlısı olsun yok tatlım ya gece yine ateşlendi üstümü ört anne diye yalvarıyo sıtma tutuyo sanırım bakalım 5 tane iğnelesi var ama doktor oazartesiye ateşi kalmamalı dedi inşallah düzelir bende bugün sürekli bi kasılma hissediyorum rahmim pır pıt diyo açılıyo sanki

hadi yaa ben de ondan aldım 32. haftayı bekliyorum sürmek için, başka öneriler olmuştu ama hiç hatırlamıyorum
Canım en iyisi bir miktar su veya sütün içine 3-4 tane ayva çekirdeğini koyup 4 gün bekliceksin sonra bunu kapaklı bir kaba koyup dolapta tutcaksın ama 1 ay kalada 3 hafta kalada göğüslerine sürmeye başlıcaksın çok güzel yumuşatıyo ve bebişe bi zararı hok belki duyan olmuştur içinizde

teşekkürler canım ben bunu not aldım, tabii 1 ay kala ayva bulabilecek miyiz acaba?

Kizlar benim su aralar uzerimde asiri bir tembellik var nasil useniyorum nasil useniyorum her seye anlatamam.
Son 1 haftadir bir suru is birikti ha bire erteliyorum ama artik zamanim cok kistli bu aksama kadar zamanim var isleri halletmem icin.
Kizlar bana bi el atin ya nasil canlanabilirim soyle kipir kipir enerjik olmak istiyorum. Daha hala pijamalarim uzerimde duruyor cok utaniyorum kendimden

Mesela ilk olarak kk´dan cikmakla baslayabilirim ise.
Cikasim yok ama cikayim ben en iyisi. Sonra da uzerime rahat biseyler giyip hareketli muzik acayim.
Hadi hayirlisi bakalim kendi kendimi motive edebilecek miyim

Cnm cok skldi ama nasl anlatrm bilemiyorum.cok özel bi konu.. hatta knusmalimiym onuda bilmyorum

Kizlar merhaba
Bugun karnim cok kasiliyor, nettte bir saatte dortten fazla ise doktora gidin yaziyor

Sizin bu kadar sik oldugu oldu mu hic??? Bnm bugun cok sik durmadan oluyor

Kizlar merhaba
Bugun karnim cok kasiliyor, nettte bir saatte dortten fazla ise doktora gidin yaziyor

canım eger cok sıksa ve seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna ulaşabilir misin en azından kontrol eder seni rahatlacak seyler yapar

Kizlar merhaba

Kasıldığını nasıl anladn canım belki bebek hareketidir üstelik netteki bilgilere çok takılmış stres yapma sağlam adamı hasta eder onlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…