- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Hayırdır canım çok özelse sana kalmış tabi ama canını sıkma bebeğine zarar biliyorsunCnm cok skldi ama nasl anlatrm bilemiyorum.cok özel bi konu.. hatta knusmalimiym onuda bilmyorum
Anladım canım biliyorum ama şuan kanaman falan yoksa gerek görmemiştir doktorun zaten Allah korusun en ufak kansman olursa vururlar hemeniğnenın koruma suresı 12 hafta sanırım yani 26 da bıtmıs oluo korumasıda ondan tedırgın oldum canım
Ya dün benim de çok sertti ama genelde magnezyum eksikliğinden falan da öyle oluyor üstelik bebek büyüyün hareketi kısıtlanıyor her öyle olması kötü bişey anlamına gelmez canım bence stres yapma ama korkuyorsan doktorunu bi araTop gibi oluyor semsert
Hayırdır canım bendimde geçenlerde olmuştu anlattım rahatladım bence burda olmasada birilerine anlat iyi geliyoBebegmle alakali deil.. esimle alakali.. nasl olack bilemiyorum.
Hayırdır canım çok özelse sana kalmış tabi ama canını sıkma bebeğine zarar biliyorsun
Hayırdır canım bendimde geçenlerde olmuştu anlattım rahatladım bence burda olmasada birilerine anlat iyi geliyo
Top gibi oluyor semsert
canım resmen sallana sallana yürüyorum eminim çok komik oluyorumdurCanim ya cok gecmis olsun o bazen bndede oluyor boyle oldugunda kalkinca azcik evin icinde yurumeye calis olur mu
kimse cevap vermeyecek mi yoksa kimse hazırlamadı mı çanta dahagüzel anneler hastane çantasını hazırlayacağım bana bir liste verir misiniz gereksiz birşeyler koymak istemiyorum listeyi elime alıp bohça bohça hazırlayayım hemencecik
yok canım biz her halimizle tatlıyızcanım resmen sallana sallana yürüyorum eminim çok komik oluyorumdur
kimse cevap vermeyecek mi yoksa kimse hazırlamadı mı çanta daha
balıktan nefret ettim resmen hamilelik dönemindehaklısın canım kötü denk gelmiş, esas zor olan dönemde gitmen gerekiyor, 1-2 hafta sonrası daha kolay, o hafta rapor alsan, dönüşte aynı sıkıntıyı yaşayacaksın, stres yapıyorsa alabildiğin kadar erken al raporunu bence..
biz de hafta sonu balık yapalım dedik, balık bakmaya gittik, o arada pazarı da çıkardık aradan, hiç balık yemedim hamilelik boyunca ama faydasını da okuyunca göz ardı edemedim, havalar serinlemeye başladı, eylül ekim bol bol hamsi yer aradaki açığı kapatırız belki diyorum
canım birkaç sayfa önce derken bugün paylaşmıştır yani değil mi?
Ben Allah kısmet ederse 32. Haftada hazırlamayı düşünüyorum canım. Burda hazırlayan 1-2 arkadaş vardı. Bir kaç sayfa önce bi arkadaş liste eklemişti.
canım hastane çantası iicn dünde atmıştım bnde soyle bir liste var belki isini gorur lazım olmayan seyşer varsa üstünü çizer senin için uygun gördüklerini alırsınkimse cevap vermeyecek mi yoksa kimse hazırlamadı mı çanta daha
Sayfalar çok çabuk ilerlediği için bulmak çok zor. Şimdi bakıyordum senin için ki bi arkadaş saolsun paylaşmış tekrar..canım birkaç sayfa önce derken bugün paylaşmıştır yani değil mi?
ördeğimyok canım biz her halimizle tatlıyızgerçi eşim bazen bana ördeğim benim diyor
teşekkürler canım hemen çıktısını alayım da elemeleri yapıp işe koyulayımcanım hastane çantası iicn dünde atmıştım bnde soyle bir liste var belki isini gorur lazım olmayan seyşer varsa üstünü çizer senin için uygun gördüklerini alırsın
ANNE İÇİN:
Kolay emzirme sağlayan gecelik + pijama takımı
Göğüs pedi
Göğüs ucu koruyucu kremi
Emzirme sütyeni en az 2 tane
Lohusa atlet + kilot
Kadın pedi orkid (uzun ve gece olanlar tercih edilmeli)
Kalın çoraplar
Terlik
Bir tane sabahlık
Kagıt havlu peçete
Islak mendil
Kirli çamaşır poşeti
(İstenirse )Havlu+ deodorant +tarak +şampuan + saç kremi + diş fırçası +diş macunu+ ufak bir ayna
Hastane çıkışı rahat giyilebilecek bir eşoftman takımı
BEBEK İÇİN:
:En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
Islak mendil (allerji testi yapılmış olan markalar tercih edilmelidir)
Zıbın (3 adet)
Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
Başlık (2 adet)
Patik (2 çift)
Çorap (3 çift)
Eldiven (2 çift)
Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
Bebek battaniyesi (1-2 adet)
Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
Bebek mendili (Bol miktarda)
Mama önlüğü (3-4 adet)
Kirli çamaşır torbası (1 adet)
BebeK şampuanı+bebe yağı +bebek yıkama süngeri+bebek kremi
Bebek için hastane cıkıs seti (giysisi)
Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası da listeye dahil edilmelidir..
Pişik kremi
Pudra
paylaşmış arkadaş canım sağolasınSayfalar çok çabuk ilerlediği için bulmak çok zor. Şimdi bakıyordum senin için ki bi arkadaş saolsun paylaşmış tekrar..
şimdi onu düşünüyordum hatta bugun yıkıcaktım ama camasır sermişim daha onlar kurumamış artık bu hafta oturur etiketlerini keser yıkar ütülerim :)teşekkürler canım hemen çıktısını alayım da elemeleri yapıp işe koyulayım
sen bebeğin çamaşırlarını yıkadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?