canım ben de birazdan önce etiketleri keseyim sonra yıkayıp ütüleyeyim die düşünüyorumşimdi onu düşünüyordum hatta bugun yıkıcaktım ama camasır sermişim daha onlar kurumamış artık bu hafta oturur etiketlerini keser yıkar ütülerim :)
canımsın ben yurt dışındayım burda maalesef bir hafta hatta bazen 10 güne kadar taburcu etmiolar doktor bunu söyleyince bnde mecbur listeye ekledim ama tabiki senin isine yaramıcak olanları ele annesi bn hastanede dus alacağım için ve bir kac gunu orda geçireceğim için ekledimcanım ben de birazdan önce etiketleri keseyim sonra yıkayıp ütüleyeyim die düşünüyorum
üstte bir yazıda hastanenin bebeği yıkayıp yıkamadığı flan yazıyor şampuan koysak mı ki çantaya
Kizlar merhaba
Bugun karnim cok kasiliyor, nettte bir saatte dortten fazla ise doktora gidin yaziyor
Sizin bu kadar sik oldugu oldu mu hic??? Bnm bugun cok sik durmadan oluyor
Canım Zeyy demişti. Tek başına sertlikten korkmayın diye. Bebeğin toplanmasının yanında,belinde,karnında şiddetli ağrı olursa kasılma olur demişti. Bunların hepsinin bir arada olması gerekiyormuş. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut Bebişlerimiz Allah'a emanet..
Ilk 24 saat içersinde bebek yıkanmaz canım bu süreden daha fazla kalacaksan hastanede o zaman götürebilirsincanım ben de birazdan önce etiketleri keseyim sonra yıkayıp ütüleyeyim die düşünüyorum
üstte bir yazıda hastanenin bebeği yıkayıp yıkamadığı flan yazıyor şampuan koysak mı ki çantaya
canım neden o kadar süre tutuyorlar ?canımsın ben yurt dışındayım burda maalesef bir hafta hatta bazen 10 güne kadar taburcu etmiolar doktor bunu söyleyince bnde mecbur listeye ekledim ama tabiki senin isine yaramıcak olanları ele annesi bn hastanede dus alacağım için ve bir kac gunu orda geçireceğim için ekledim
temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlarIlk 24 saat içersinde bebek yıkanmaz canım bu süreden daha fazla kalacaksan hastanede o zaman götürebilirsin
maalesef gurbetçiyim canm almanyda burda biraz daha tedbirliler birde sezeryan olunca gerçi normal dogumdada ertesi gun bırakmıolarmıs doktorun dediğine gore.. simdiden sıkıntı yaptım ama iyi kotu gecircez günleri zatencanım neden o kadar süre tutuyorlar ?
hangi ülkedesin canım gurbetçi kardeşim?
Bebek doğduktan sonra anne karnındaki bi tabaka ile kaplıyor Buda bebeği 24 saat için de mikroplardan korur o yüzden yıkanmaz bebeklertemizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar
temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar
canım kendini hiç üzme hastane çıkışında yanında bir kuzu ile eve gidiyor olacaksın üzme kendini ve hastanede keyfine bak olabildiğincemaalesef gurbetçiyim canm almanyda burda biraz daha tedbirliler birde sezeryan olunca gerçi normal dogumdada ertesi gun bırakmıolarmıs doktorun dediğine gore.. simdiden sıkıntı yaptım ama iyi kotu gecircez günleri zaten
oyle yapacam esime diyorum sırf fazla kalacam diye lohusa bunalımına girdim simdiden ama bn ordan wifi bulur yazarım yine burayacanım kendini hiç üzme hastane çıkışında yanında bir kuzu ile eve gidiyor olacaksın üzme kendini ve hastanede keyfine bak olabildiğince
canım normal doğum yapanlar hastanede duş mu alıyorlar yoksa yanlış mı anladım?dediğim gibi hastaneden hastaneye değişiyor kimi doğum videolarında çeşmenin altına sokup yıkıyorlar bebeği benim oğlumuda nemli bezle silmişlerdi ve göbeği düşene kadar yıkanmıycak demişlerdi doğduklarında vücutlarında olan yağ tabakası bağışıklık sistemini dış ortama göre koruyormuş... sezeyan olacaklarda hastanede duş alamıycaklar...
yazarsın canım doğum hikayeni yazarsınoyle yapacam esime diyorum sırf fazla kalacam diye lohusa bunalımına girdim simdiden ama bn ordan wifi bulur yazarım yine buraya
hahahah hikayem yüksek ihtimalle daha anesteziyi almadan bayılmış olurumyazarsın canım doğum hikayeni yazarsın
oyy kuzucuğumu ilk ben yıkayacağımm o haldeeBebek doğduktan sonra anne karnındaki bi tabaka ile kaplıyor Buda bebeği 24 saat için de mikroplardan korur o yüzden yıkanmaz bebekler
korkuyor musun?hahahah hikayem yüksek ihtimalle daha anesteziyi almadan bayılmış olurum
Bunu almıstım canım bahar çiçekleri yazıyor üstündeAslinda guzrlde kokuyor iki cesidi var hangisini aldiniz ki
Hem olsun bebis giyidummi onu mis gibi cennet kokucak
ah bir an burnuma geldide o koku himm
canım normal doğum yapanlar hastanede duş mu alıyorlar yoksa yanlış mı anladım?
yumuşatıcı kullanacak mısınız?Bunu almıstım canım bahar çiçekleri yazıyor üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?