2014 Kasım Anneleri

şimdi onu düşünüyordum hatta bugun yıkıcaktım ama camasır sermişim daha onlar kurumamış artık bu hafta oturur etiketlerini keser yıkar ütülerim :)
canım ben de birazdan önce etiketleri keseyim sonra yıkayıp ütüleyeyim die düşünüyorum
üstte bir yazıda hastanenin bebeği yıkayıp yıkamadığı flan yazıyor şampuan koysak mı ki çantaya

Kızlaarr aranızda berlei b510 sütyen hakkında bilgi sahibi olan varmı ki?

canımsın ben yurt dışındayım burda maalesef bir hafta hatta bazen 10 güne kadar taburcu etmiolar doktor bunu söyleyince bnde mecbur listeye ekledim ama tabiki senin isine yaramıcak olanları ele annesi bn hastanede dus alacağım için ve bir kac gunu orda geçireceğim için ekledim

Kizlar merhaba
Bugun karnim cok kasiliyor, nettte bir saatte dortten fazla ise doktora gidin yaziyor

Sizin bu kadar sik oldugu oldu mu hic??? Bnm bugun cok sik durmadan oluyor

Ayy sağolsun beyazinci cevap vermiş..
Lilipit canım benim 1 saatte 5-6 kere olduğu oluyo..
Ayaklarını dik tepeye dinlen..çok yorulunca toplaşıyo bebekler..
Bir de toplaşmadan yer açamıyolar artık kendilerine..büyüyebilmek için yapıyo annesi kızma minişineee..

Ilk 24 saat içersinde bebek yıkanmaz canım bu süreden daha fazla kalacaksan hastanede o zaman götürebilirsin

canım neden o kadar süre tutuyorlar ?
hangi ülkedesin canım gurbetçi kardeşim?

Ilk 24 saat içersinde bebek yıkanmaz canım bu süreden daha fazla kalacaksan hastanede o zaman götürebilirsin
temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar

canım neden o kadar süre tutuyorlar ?
hangi ülkedesin canım gurbetçi kardeşim?
maalesef gurbetçiyim canm almanyda burda biraz daha tedbirliler birde sezeryan olunca gerçi normal dogumdada ertesi gun bırakmıolarmıs doktorun dediğine gore.. simdiden sıkıntı yaptım ama iyi kotu gecircez günleri zaten

temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar

dediğim gibi hastaneden hastaneye değişiyor kimi doğum videolarında çeşmenin altına sokup yıkıyorlar bebeği benim oğlumuda nemli bezle silmişlerdi ve göbeği düşene kadar yıkanmıycak demişlerdi doğduklarında vücutlarında olan yağ tabakası bağışıklık sistemini dış ortama göre koruyormuş... sezeyan olacaklarda hastanede duş alamıycaklar...

canım kendini hiç üzme hastane çıkışında yanında bir kuzu ile eve gidiyor olacaksın üzme kendini ve hastanede keyfine bak olabildiğince

canım kendini hiç üzme hastane çıkışında yanında bir kuzu ile eve gidiyor olacaksın üzme kendini ve hastanede keyfine bak olabildiğince
oyle yapacam esime diyorum sırf fazla kalacam diye lohusa bunalımına girdim simdiden ama bn ordan wifi bulur yazarım yine buraya

canım normal doğum yapanlar hastanede duş mu alıyorlar yoksa yanlış mı anladım?

Aslinda guzrlde kokuyor iki cesidi var hangisini aldiniz ki
Hem olsun bebis giyidummi onu mis gibi cennet kokucak
ah bir an burnuma geldide o koku himm
Bunu almıstım canım bahar çiçekleri yazıyor üstünde

Eklentiler

• dalan.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 61
canım normal doğum yapanlar hastanede duş mu alıyorlar yoksa yanlış mı anladım?

onu bilemiycem listeye kendimiz içinde şampuan havlu gibi malzemeler yazılmışta sezeyanda duş alınmıyor ama normal doğumu bilemiycem zaten normal doğumu 1 gece yatırıyorlar hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…