2014 Kasım Anneleri

Canım benim aldığım yerde çesit yoktu sadece bu vardı birde zor buldum zaten büyük marketlerde falan anca...baska çesitleri de varmıs ben ekleyim de sende seçimini ona göre yaparsın aldığım bu benim

Eklentiler

• dalan.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 57
yumuşatıcıya hiç gerek yok zaten kıyafetleri yumuşacık ve sabun tozuyla yıkanıcak sonrada kendi mis kokuları sinicek kıyafetlerinin üzerine inş.

Canim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin
Canım ben seminerin basladığı hafta 32. haftama giriyorum rapor olayını bende düsünmüstüm ama malesef ki raporlu geçen süre doğum sonrasına aktarılamıyormus yani fiilen ne kadar çalıstıysak ancak onu aktarabiliyormusuz arastırınca bunu öğrendim vazgeçtim o yüzden.29 eylül -3 ekim arasındaki hafta gider bırakırım diye düsündüm bayram dönüsü iznim baslamıs olur.insallah yanlıs hesaplamıyorumdur.

canım 32 haftada çalışamaz raporu almak istiyosan 31+0 ve 31+6 arasında alman lazım..

Evet aynı seyden bahsediyormusuz ben küçükken görmüstüm onu hamile bir komsumuz yapmıstı ordan aklımda kalmıs doğuma faydası oldu mu bilemiyorum.bakalım sonuç ne olacak belki psikolojik etkisi vardır.

canım 32 haftada çalışamaz raporu almak istiyosan 31+0 ve 31+6 arasında alman lazım..
Ay bu konu kafamı allak bullak etti benim ya doktorum geçtiğimiz persembe için gel demisti rapor için o zaman 31. haftadayım diye gitmedim okuldan doğum yapan bir arkadasa sordum 32+0 da aldım dedi sata göre bu gün itibariyle 31+6 yım netten baktığım yerlerde de hep 32. haftada alınması gerekiyor demis 32 nin bası mı ortası mı sonu mu net birsey bulamadım p.tesi okuldan öğrenirim.sen nerden baktın seker ?bakim bende

bir yerden bakmadım canım doktorum öyle söylemişti..
32. hafta demek 31+0 31+6 arası demek..32+0 da veriyolar mı bilmiyorum ama..gününü geçirme ara doktoruna sor..

Kızlar yaaa bu yan korumalıklı uyku setlerinin hepsi mi pahalı??
2 tane takım almam lazım 250x2 veremiycem valla..
daha uygun fiyata alan var mı???

bir yerden bakmadım canım doktorum öyle söylemişti..
32. hafta demek 31+0 31+6 arası demek..32+0 da veriyolar mı bilmiyorum ama..gününü geçirme ara doktoruna sor..
Kızzz Allah iyiliğini versin çalısamaz değil tam tersi çalısabilir alcam ben 37. haftaya kadar onun için diyoruz doğum sonrasına aktarılabiliyor bu sekilde boncuk boncuk terlettin beni burda 31+6 deyince tam da günüm haa...

Aslında bugün senin raporu alma zamanınmış canım. 31+6 tam zamanı.Pazartesi 32+2 oluyorsun sanırım. Bi sıkıntı olur mu acaba ya? İnşallah olmaz. Ben de devlet hastanesinden mi alayım, kendi Dr um özelde, ondan mı alayım, onun derdine düştüm. Devlet Hastanesiyle özel hastane arasında 2 hafta fark çıkıyo( ya usg, ya Dr dan kaynaklı bi durum) Özeldeki Dr um 25 haftalıksın dediğinde devletteki 27 haftalıksın demişti. Iyice kafam karıştı ya offf

Ben bile terledim senin adına bi yandan saate bakıyorum, 5 i de geçti..of dedim

Ana bide bunu mu düsüncez simdi sata göre alınmıyor mu benim doktorum usg ve satı karsılastırarak bakmıstı devlete hiç gitmedim baska doktora da zeyy in dediği çalısamaz raporu biz çalısabilir alcaz ya canım sıkıntı yok yani.

Kızlar yaaa bu yan korumalıklı uyku setlerinin hepsi mi pahalı??
2 tane takım almam lazım 250x2 veremiycem valla..
daha uygun fiyata alan var mı???
Dikişten anlayan tanıdık birileri varsa dikileniliyor da benim bi tanıdığım kendi dikmişti hem de hazırlardan daha güzel olmuştu yan korumaları ince sünger ya da elyaf koyuyorlar ben anneme resimdekinden yaptırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 74

hahaha ay kıyamam yaaa afedersin ne bilim..
çalışabilir için sıkıntı yok diye biliyorum sen doktoruna sor yine de..

yok canım dikişten anlayan kimsem hazır almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…