maalesef zaman geçtikçe biraz daha farkına varıyorumkorkuyor musun?
Canım benim aldığım yerde çesit yoktu sadece bu vardı birde zor buldum zaten büyük marketlerde falan anca...baska çesitleri de varmıs ben ekleyim de sende seçimini ona göre yaparsın aldığım bu benim
Hadi ya canım bende ondan alıcaktım. Ama sanırım onun çeşitleri var yoksa tek çeşitmiydi ya hatırlayamadım şimdi. Markette baktım geçen gün sanki iki renk vardı. Off kokuda önemli ya, bende mis gibi koksun istiyorum. Acaba kullananlar memnun mu kokusundan falan..
yok canım yumusatıcı kullanmıycam ben zaten sabun tozu deterjan gibi sertlestirmediği için gerek kalmıyor.yumuşatıcı kullanacak mısınız?
Canım ben seminerin basladığı hafta 32. haftama giriyorum rapor olayını bende düsünmüstüm ama malesef ki raporlu geçen süre doğum sonrasına aktarılamıyormus yani fiilen ne kadar çalıstıysak ancak onu aktarabiliyormusuz arastırınca bunu öğrendim vazgeçtim o yüzden.29 eylül -3 ekim arasındaki hafta gider bırakırım diye düsündüm bayram dönüsü iznim baslamıs olur.insallah yanlıs hesaplamıyorumdur.Canim seminerde gitsen sadece yetmiyor mu izin?ben 32.haftadayim.seminerde gidecegim sonra 10 gün rapor alcam,izne ayrılacagim.ve şubat tatiline kadar iznim yetecek.bunu sende düşünebilirsin
temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar
yumuşatıcı kullanacak mısınız?
Canım ben seminerin basladığı hafta 32. haftama giriyorum rapor olayını bende düsünmüstüm ama malesef ki raporlu geçen süre doğum sonrasına aktarılamıyormus yani fiilen ne kadar çalıstıysak ancak onu aktarabiliyormusuz arastırınca bunu öğrendim vazgeçtim o yüzden.29 eylül -3 ekim arasındaki hafta gider bırakırım diye düsündüm bayram dönüsü iznim baslamıs olur.insallah yanlıs hesaplamıyorumdur.
Ay bu konu kafamı allak bullak etti benim ya doktorum geçtiğimiz persembe için gel demisti rapor için o zaman 31. haftadayım diye gitmedim okuldan doğum yapan bir arkadasa sordum 32+0 da aldım dedi sata göre bu gün itibariyle 31+6 yım netten baktığım yerlerde de hep 32. haftada alınması gerekiyor demis 32 nin bası mı ortası mı sonu mu net birsey bulamadım p.tesi okuldan öğrenirim.sen nerden baktın seker ?bakim bendecanım 32 haftada çalışamaz raporu almak istiyosan 31+0 ve 31+6 arasında alman lazım..
canım bak benim şu an ağrılarım var sakin olmakta fayda var fazla düşünme ana bırakmaalesef zaman geçtikçe biraz daha farkına varıyorum
Ay bu konu kafamı allak bullak etti benim ya doktorum geçtiğimiz persembe için gel demisti rapor için o zaman 31. haftadayım diye gitmedim okuldan doğum yapan bir arkadasa sordum 32+0 da aldım dedi sata göre bu gün itibariyle 31+6 yım netten baktığım yerlerde de hep 32. haftada alınması gerekiyor demis 32 nin bası mı ortası mı sonu mu net birsey bulamadım p.tesi okuldan öğrenirim.sen nerden baktın seker ?bakim bende
cok geçmiş olsun canm sen uzan dinlen bugun bol bol oyle yapıyorum artık son ana bırakıyorum düsüncelerimicanım bak benim şu an ağrılarım var sakin olmakta fayda var fazla düşünme ana bırak
Kızzz Allah iyiliğini versinbir yerden bakmadım canım doktorum öyle söylemişti..
32. hafta demek 31+0 31+6 arası demek..32+0 da veriyolar mı bilmiyorum ama..gününü geçirme ara doktoruna sor..
Ay bu konu kafamı allak bullak etti benim ya doktorum geçtiğimiz persembe için gel demisti rapor için o zaman 31. haftadayım diye gitmedim okuldan doğum yapan bir arkadasa sordum 32+0 da aldım dedi sata göre bu gün itibariyle 31+6 yım netten baktığım yerlerde de hep 32. haftada alınması gerekiyor demis 32 nin bası mı ortası mı sonu mu net birsey bulamadım p.tesi okuldan öğrenirim.sen nerden baktın seker ?bakim bende
Kızzz Allah iyiliğini versinçalısamaz değil tam tersi çalısabilir alcam ben 37. haftaya kadar onun için diyoruz doğum sonrasına aktarılabiliyor bu sekilde boncuk boncuk terlettin beni burda 31+6 deyince tam da günüm haa...
Ana bide bunu mu düsüncez simdi sata göre alınmıyor mu benim doktorum usg ve satı karsılastırarak bakmıstı devlete hiç gitmedim baska doktora da zeyy in dediği çalısamaz raporu biz çalısabilir alcaz ya canım sıkıntı yok yani.
Aslında bugün senin raporu alma zamanınmış canım. 31+6 tam zamanı.Pazartesi 32+2 oluyorsun sanırım. Bi sıkıntı olur mu acaba ya? İnşallah olmaz. Ben de devlet hastanesinden mi alayım, kendi Dr um özelde, ondan mı alayım, onun derdine düştüm. Devlet Hastanesiyle özel hastane arasında 2 hafta fark çıkıyo( ya usg, ya Dr dan kaynaklı bi durum) Özeldeki Dr um 25 haftalıksın dediğinde devletteki 27 haftalıksın demişti. Iyice kafam karıştı ya offf
Dikişten anlayan tanıdık birileri varsa dikileniliyor da benim bi tanıdığım kendi dikmişti hem de hazırlardan daha güzel olmuştu yan korumaları ince sünger ya da elyaf koyuyorlar ben anneme resimdekinden yaptırmayı düşünüyorumKızlar yaaa bu yan korumalıklı uyku setlerinin hepsi mi pahalı??
2 tane takım almam lazım 250x2 veremiycem valla..
daha uygun fiyata alan var mı???
Kızzz Allah iyiliğini versinçalısamaz değil tam tersi çalısabilir alcam ben 37. haftaya kadar onun için diyoruz doğum sonrasına aktarılabiliyor bu sekilde boncuk boncuk terlettin beni burda 31+6 deyince tam da günüm haa...
Dikişten anlayan tanıdık birileri varsa dikileniliyor da benim bi tanıdığım kendi dikmişti hem de hazırlardan daha güzel olmuştu yan korumaları ince sünger ya da elyaf koyuyorlar ben anneme resimdekinden yaptırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?