2014 Kasım Anneleri

SayOTE="demekoyle_19, post: 36695967, member: 580112"]Ana bide bunu mu düsüncez simdi sata göre alınmıyor mu benim doktorum usg ve satı karsılastırarak bakmıstı devlete hiç gitmedim baska doktora da zeyy in dediği çalısamaz raporu biz çalısabilir alcaz ya canım sıkıntı yok yani.[/QUOTE]
Sat a gore kendi doktorunuzdan alcaksiniz hic kafanizi karistirmayin..

Devlet hastanesindeki Dra 2 kere gittim sadece. Benim hastane 1 saat uzaklıkta canım, acil bi durum olursa devletteki Dr hastası olmayana bakmıyormuş. Bende hastasıymış modunda 2 kez gittim adama Nolur nolmaz diye. Kafamı karıştırdı resmen.. Bu arada ben Eylül dönemine başlamayı düşünmüyorum, 32 de çalışamaz raporu alayım diyorum.

Bu forumu seviyorum ya Daha doğrusu buradaki arkadaşlarımı.. Zeyy sıkıntılı durumlarda moral depoluyo, carputi kafamıza takılan sorulara net cevaplar veriyo, demeköyle_19 la paşalarımız adaş zaten Kısacası herkes sağolsun varolsun

merhaba bayanlar bende öğretmenim bugün itibariyle 30+0 ım ben ayın 13'ünde gitmeyi düşünüyorum o zaman da 32+0 oluyorum herhangi bir sıkıntı olur mu

O nasıl bir mantıkmıs öyle ya kim diyor ki onu kendi hastasına bakmıyor diye?hastanın doktor seçme özgürlüğü var ama doktorun hasta seçme gibi bir lüksü olamaz canım haa acil bir durum olurda doğuma bahsettiğin devlet hastanesine gidersen o doktorun doğumuna girmesi sansına kalmıs artık kim nöbetçiyse...

Kızlarr hazır öğretmen olanlarımız burdayken sorayım ya il içinde tayinimiz çıktıgında 1 eylülde ilişik kesip aynı gün yeni okula başlamak zorundamıyız ya netten baktım net bişey bulamadımk kafam karıştı:-(

Zaten şuan da hastane de tek Dr var canım. O da ters bi adam. Dediklerin doğru Dr un hasta seçme lüksü yok. Sadece doğum gecenin bir vakti olursa kendi hastası değilse yaptırmıyomuş, artık bahanesi ne bilmiyorum. Tam şikayetlik aslında.. Ama gittiğim bi Dr olmadığı için çok ta ilgilenmedim açıkçası. Aman Allah muhtaç etmesin diyeyim. Kendi Dr um da korkutuyor beni. Çok iyi bi kadın, çok bilgili fakat yurt dışına çok fazla gidiyor. Çok fazla izin alan bir Dr. İnşallah doğum zamanı yurt dışında olmaz. Bu konuyu konuşucam onunla. Bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun..yeter ki Bebişlerimiz sağlıkla gelsin..

15 günlük süreniz var başlamak için ne kadar çabuk bşlarsan iyi olur ek ders alabilirsin

15 gün süre var diye biliyorum

Bebek doğduktan sonra anne karnındaki bi tabaka ile kaplıyor Buda bebeği 24 saat için de mikroplardan korur o yüzden yıkanmaz bebekler

Benim okuduğuma göre; anne karnında hep suyun için de ya cildi bu sudan korumak amacıyla böyle kremimsi bir tabaka ile kaplanırmış vucudu. Bunu da doğduktan sonra cilldi emsin diye temizlememek gerekiyormuş ilk gün

selam kızlar misafirler gitti çok güzel bir gündü ama yorulmuşum anlamadan çok da yardımcı oldular ama

bugün yorgunluktan heralde oğlum epey hareketsiz bazen de sertleşiyo bir yerlere toplanıyo ama panik yok alıştık artık

no panıc :)))

bu kadar rahatlığı da saolsun zeyy arkadaşımz öğretti eksil olmasın :))))

Hadi Gözünaydın bakalım. Gece kaçta uyudun Bu arada ben Parol içmedim, biraz kitap okudum dişlerimi uzun süreli fırçaladım. Saat 3 e gelmişti. Uyumuşum sonra Allah'tan. Bu arada biz yorulunca bebişler hareket etmiyo. Ben böyle durumlarda su içiyorum, çikolata yiyorum ve sol tarafıma uzanıyorum. Anne ben iyiyim diyo oğluşum Bir de Ayetel Kürsi yi okuyorum..

Atama kararnamesinin gelmesi lazım önce okuluna canım ilisik kesmen için.ben mayıs ayındakine basvurduğum da yıl sonu seminer dönemini görevli olduğumuz okulda yapabiliyorduk öğrenciler olduğu için süreyi uzun tutmus olabilirler ama sizde farklı olabilir sene bası olduğundan.Okul idarene sorarsan daha net bilgi verirler.

Sağol canım sanırım müdürü her halukarda aramak zorundayım:-( uff stres oldum yine okadar kötü aramız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…