Ana bide bunu mu düsüncez simdi sata göre alınmıyor mu benim doktorum usg ve satı karsılastırarak bakmıstı devlete hiç gitmedim baska doktora da zeyy in dediği çalısamaz raporu biz çalısabilir alcaz ya canım sıkıntı yok yani.
Olur canım, zaten çok sıcak su olmasınSicak suyla kompres yapsam olur mu?
Oturmaya korkarm ne olur ne olmaz. :)
O nasıl bir mantıkmıs öyle ya kim diyor ki onu kendi hastasına bakmıyor diye?hastanın doktor seçme özgürlüğü var ama doktorun hasta seçme gibi bir lüksü olamaz canım haa acil bir durum olurda doğuma bahsettiğin devlet hastanesine gidersen o doktorun doğumuna girmesi sansına kalmıs artık kim nöbetçiyse...
Devlet hastanesindeki Dra 2 kere gittim sadece. Benim hastane 1 saat uzaklıkta canım, acil bi durum olursa devletteki Dr hastası olmayana bakmıyormuş. Bende hastasıymış modunda 2 kez gittim adamaNolur nolmaz diye. Kafamı karıştırdı resmen.. Bu arada ben Eylül dönemine başlamayı düşünmüyorum, 32 de çalışamaz raporu alayım diyorum.
Ben haftaya 32 oluyorum canım cuma günü alcam insallah raporu burdan da bir bak istersen http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107merhaba bayanlar bende öğretmenim bugün itibariyle 30+0 ım ben ayın 13'ünde gitmeyi düşünüyorum o zaman da 32+0 oluyorum herhangi bir sıkıntı olur mu
O nasıl bir mantıkmıs öyle ya kim diyor ki onu kendi hastasına bakmıyor diye?hastanın doktor seçme özgürlüğü var ama doktorun hasta seçme gibi bir lüksü olamaz canım haa acil bir durum olurda doğuma bahsettiğin devlet hastanesine gidersen o doktorun doğumuna girmesi sansına kalmıs artık kim nöbetçiyse...
15 günlük süreniz var başlamak için ne kadar çabuk bşlarsan iyi olur ek ders alabilirsinKızlarr hazır öğretmen olanlarımız burdayken sorayım ya il içinde tayinimiz çıktıgında 1 eylülde ilişik kesip aynı gün yeni okula başlamak zorundamıyız ya netten baktım net bişey bulamadımk kafam karıştı:-(
Kızlarr hazır öğretmen olanlarımız burdayken sorayım ya il içinde tayinimiz çıktıgında 1 eylülde ilişik kesip aynı gün yeni okula başlamak zorundamıyız ya netten baktım net bişey bulamadımk kafam karıştı:-(
Bebek doğduktan sonra anne karnındaki bi tabaka ile kaplıyor Buda bebeği 24 saat için de mikroplardan korur o yüzden yıkanmaz bebekler
İl dışında var evet ama benimki il içi ya değiliyomu acaba off karıştı kafam 1 eylüldede doktor randevum var ertelemk istemiyorum ;-(15 gün süre var diye biliyorum
selam kızlar misafirler gitti çok güzel bir gündü ama yorulmuşum anlamadan çok da yardımcı oldular ama
bugün yorgunluktan heralde oğlum epey hareketsiz bazen de sertleşiyo bir yerlere toplanıyo ama panik yok alıştık artık
no panıc :)))
il içi il dışı diye bir kural yok ki 15 gün içinde başlayabilirsin kim dedi ki sizeİl dışında var evet ama benimki il içi ya değiliyomu acaba off karıştı kafam 1 eylüldede doktor randevum var ertelemk istemiyorum ;-(
selam kızlar misafirler gitti çok güzel bir gündü ama yorulmuşum anlamadan çok da yardımcı oldular ama
bugün yorgunluktan heralde oğlum epey hareketsiz bazen de sertleşiyo bir yerlere toplanıyo ama panik yok alıştık artık
no panıc :)))
Ya memurlarda yazmışlarda bi srü bişey kafam karıştı müdürümede gıcık oluyorum zaten arayıp sormakta istemedimil içi il dışı diye bir kural yok ki 15 gün içinde başlayabilirsin kim dedi ki size
Atama kararnamesinin gelmesi lazım önce okuluna canım ilisik kesmen için.ben mayıs ayındakine basvurduğum da yıl sonu seminer dönemini görevli olduğumuz okulda yapabiliyorduk öğrenciler olduğu için süreyi uzun tutmus olabilirler ama sizde farklı olabilir sene bası olduğundan.Okul idarene sorarsan daha net bilgi verirler.Kızlarr hazır öğretmen olanlarımız burdayken sorayım ya il içinde tayinimiz çıktıgında 1 eylülde ilişik kesip aynı gün yeni okula başlamak zorundamıyız ya netten baktım net bişey bulamadımk kafam karıştı:-(
Sağol canım sanırım müdürü her halukarda aramak zorundayım:-( uff stres oldum yine okadar kötü aramız yaniAtama kararnamesinin gelmesi lazım önce okuluna canım ilisik kesmen için.ben mayıs ayındakine basvurduğum da yıl sonu seminer dönemini görevli olduğumuz okulda yapabiliyorduk öğrenciler olduğu için süreyi uzun tutmus olabilirler ama sizde farklı olabilir sene bası olduğundan.Okul idarene sorarsan daha net bilgi verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?