- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Müdür mü???Evlat olsa sevilmezzzYa memurlarda yazmışlarda bi srü bişey kafam karıştı müdürümede gıcık oluyorum zaten arayıp sormakta istemedim
Müdür mü???Evlat olsa sevilmezzz
Evet malesef oyle oluyormuş şanssizlik işte mecbur 32 den sonra direk doğum iznine çıkıcam32den 37ye kadar ne kadar çalışabiliyorsan onlar eklenir ancak doğum sonrasına ve de malesef 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor vs alırsak da doğum sonrası izinden düşülüyormuş.
Çok kötü oldu buhaklısın canım kötü denk gelmiş, esas zor olan dönemde gitmen gerekiyor, 1-2 hafta sonrası daha kolay, o hafta rapor alsan, dönüşte aynı sıkıntıyı yaşayacaksın, stres yapıyorsa alabildiğin kadar erken al raporunu bence..
biz de hafta sonu balık yapalım dedik, balık bakmaya gittik, o arada pazarı da çıkardık aradan, hiç balık yemedim hamilelik boyunca ama faydasını da okuyunca göz ardı edemedim, havalar serinlemeye başladı, eylül ekim bol bol hamsi yer aradaki açığı kapatırız belki diyorum
Hadi Gözünaydın bakalım. Gece kaçta uyudunBu arada ben Parol içmedim, biraz kitap okudum dişlerimi uzun süreli fırçaladım. Saat 3 e gelmişti. Uyumuşum sonra Allah'tan. Bu arada biz yorulunca bebişler hareket etmiyo. Ben böyle durumlarda su içiyorum, çikolata yiyorum ve sol tarafıma uzanıyorum. Anne ben iyiyim diyo oğluşum Bir de Ayetel Kürsi yi okuyorum..
Evet malesef oyle oluyormuş şanssizlik işte mecbur 32 den sonra direk doğum iznine çıkıcam
Çok kötü oldu budediğin gibi 32 de raporumu alir birinci donem sonu da alabilirrsem hastalik raporu alip birinci donemi kapatirim inşallah
Bende yaz gelince neredeyse hić balik yemedim. Doktora söyledim yerine koymak kazım dedi marincap diye balık yaģı verdi. Eylul ekimde yerine koyariz bakalim insallah
Kızlarr hazır öğretmen olanlarımız burdayken sorayım ya il içinde tayinimiz çıktıgında 1 eylülde ilişik kesip aynı gün yeni okula başlamak zorundamıyız ya netten baktım net bişey bulamadımk kafam karıştı:-(
Ama benim ilçede çok uZak ya işlemleri aynı gün halledip nasıl gelcem ki off öyleyse yandım ben:-( peki ilişik kesmek içinde 1 eylül şartmı canım eşine bi sorsan biliyodue belki o gün doktora gitmem kazmda 2 sindd kessem olurmu kiaynı gün başlamak zorundasın canım, il içinde 15 gün yok, eşim idareci ondan biliyorum, kaldı ki istanbulda bazı ilçeler birbirine çok uzak ama aynı gün başlamıştı.
Evet malesef oyle oluyormuş şanssizlik işte mecbur 32 den sonra direk doğum iznine çıkıcam
Çok kötü oldu budediğin gibi 32 de raporumu alir birinci donem sonu da alabilirrsem hastalik raporu alip birinci donemi kapatirim inşallah
Bende yaz gelince neredeyse hić balik yemedim. Doktora söyledim yerine koymak kazım dedi marincap diye balık yaģı verdi. Eylul ekimde yerine koyariz bakalim insallah
Ama benim ilçede çok uZak ya işlemleri aynı gün halledip nasıl gelcem ki off öyleyse yandım ben:-( peki ilişik kesmek içinde 1 eylül şartmı canım eşine bi sorsan biliyodue belki o gün doktora gitmem kazmda 2 sindd kessem olurmu ki
Tamam canım çok teşekkür ederimidarene sor canım, kararnamen geldi mi, geldiyse bekletmeyebilirlermiş, il dışı atamalar da var diye bekletmeyebilirler diyor. ama şu an için 1 eylülden haberi yok.
hadi hayırlı olsun eminim cok yakısmıstırSaçlarımı kestirdim kızlar :) daha bakimli, daha hos olacak hersey.
Saçlarımı kestirdim kızlar :) daha bakimli, daha hos olacak hersey.
Bebefix de uygun var canim bi bak istersen kargo bedava indirim de var ama kalitesini bilmiyorum tabiKızlar yaaa bu yan korumalıklı uyku setlerinin hepsi mi pahalı??
2 tane takım almam lazım 250x2 veremiycem valla..
daha uygun fiyata alan var mı???
Slm kızlar bende iki hafta sonra tatilden döndüm dinleneyim yarın tekrar iş başı çünkü:)çooook yoruldum tatilde sizler iyisiniz umarım bebeişlerde iyidir
Bizde seni seviyoruz erenin annesi :)Bu forumu seviyorum yaDaha doğrusu buradaki arkadaşlarımı.. Zeyy sıkıntılı durumlarda moral depoluyo, carputi kafamıza takılan sorulara net cevaplar veriyo, demeköyle_19 la paşalarımız adaş zaten Kısacası herkes sağolsun varolsun
Ben devletteyim bizde yikaniyor bebek benim dogum yapacagim ozel hastanede yikiyorlar her yerin uygulamasi farkli.. Ama saglikli.olani sorarsan ilk etapta yikanmamasi bazi bebekler asiri verniksli ve kanli olabiliyor bizde yikaniyor..temizleyip getirihastanede de diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar
temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar
Ahh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?