2014 Kasım Anneleri

32den 37ye kadar ne kadar çalışabiliyorsan onlar eklenir ancak doğum sonrasına ve de malesef 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor vs alırsak da doğum sonrası izinden düşülüyormuş.
Evet malesef oyle oluyormuş şanssizlik işte mecbur 32 den sonra direk doğum iznine çıkıcam
Çok kötü oldu bu dediğin gibi 32 de raporumu alir birinci donem sonu da alabilirrsem hastalik raporu alip birinci donemi kapatirim inşallah
Bende yaz gelince neredeyse hić balik yemedim. Doktora söyledim yerine koymak kazım dedi marincap diye balık yaģı verdi. Eylul ekimde yerine koyariz bakalim insallah

canım 4 gibi dalmışım heralde ezanlarla uyandım malum wc meselesi sonra yine uyumuşum 7 gibi uyandım aklıma da geldn hani diş meselesi ne oldu acaba dedim ama uyku mahmurluğu açıp bakamadım ben de çikolata yiyeyim bakayım ne tepki verecek saolasın canımcım :)

evet yaz boyunca pek yemedim ben de yerine de bişey içmedim ama eylülde kapatırız inşallah arayı

aynı gün başlamak zorundasın canım, il içinde 15 gün yok, eşim idareci ondan biliyorum, kaldı ki istanbulda bazı ilçeler birbirine çok uzak ama aynı gün başlamıştı.

aynı gün başlamak zorundasın canım, il içinde 15 gün yok, eşim idareci ondan biliyorum, kaldı ki istanbulda bazı ilçeler birbirine çok uzak ama aynı gün başlamıştı.
Ama benim ilçede çok uZak ya işlemleri aynı gün halledip nasıl gelcem ki off öyleyse yandım ben:-( peki ilişik kesmek içinde 1 eylül şartmı canım eşine bi sorsan biliyodue belki o gün doktora gitmem kazmda 2 sindd kessem olurmu ki

baalık da çok önemliymiş canım, bana balık yağı falan vermedi doktorum, hiç yemediğimi söyleyince omega içmemi söyledi , zaten ilk 12 hafta omega vermişti.

idarene sor canım, kararnamen geldi mi, geldiyse bekletmeyebilirlermiş, il dışı atamalar da var diye bekletmeyebilirler diyor. ama şu an için 1 eylülden haberi yok.

idarene sor canım, kararnamen geldi mi, geldiyse bekletmeyebilirlermiş, il dışı atamalar da var diye bekletmeyebilirler diyor. ama şu an için 1 eylülden haberi yok.
Tamam canım çok teşekkür ederim

Slm kızlar bende iki hafta sonra tatilden döndüm dinleneyim yarın tekrar iş başı çünkü:)çooook yoruldum tatilde sizler iyisiniz umarım bebeişlerde iyidir

Kızlar yaaa bu yan korumalıklı uyku setlerinin hepsi mi pahalı??
2 tane takım almam lazım 250x2 veremiycem valla..
daha uygun fiyata alan var mı???
Bebefix de uygun var canim bi bak istersen kargo bedava indirim de var ama kalitesini bilmiyorum tabi

temizleyip getirihastanede de diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar
Ben devletteyim bizde yikaniyor bebek benim dogum yapacagim ozel hastanede yikiyorlar her yerin uygulamasi farkli.. Ama saglikli.olani sorarsan ilk etapta yikanmamasi bazi bebekler asiri verniksli ve kanli olabiliyor bizde yikaniyor..
temizleyip getiriyorlar diye okumuştum doğum hikayelerinde o zaman çocuğu susuz mu temizliyorlar

Ahh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan

bende gölge yaptırmak istiyorum ama sanırım doğumdan sonra işe başlamadan önce yaptırırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…