Bu forumu seviyorum yaDaha doğrusu buradaki arkadaşlarımı.. Zeyy sıkıntılı durumlarda moral depoluyo, carputi kafamıza takılan sorulara net cevaplar veriyo, demeköyle_19 la paşalarımız adaş zaten Kısacası herkes sağolsun varolsun
bende gölge yaptırmak istiyorum ama sanırım doğumdan sonra işe başlamadan önce yaptırırım...
Kizlar park beşik için silte aldiniz mi ebebekte babyjem diye bimarka var 69 tl nasildir. Siz ne marka veya nereden aldiniz pamuk mu olmali visko mu?
Canım aynı gün başlaman gerekmiyor.15 gün içinde başla yeter yani ilişiğini kes on beş gün bile tatil yapabilirsin ama maaşın çalışmaz sigorta gunün çalışmazAtama kararnamesinin gelmesi lazım önce okuluna canım ilisik kesmen için.ben mayıs ayındakine basvurduğum da yıl sonu seminer dönemini görevli olduğumuz okulda yapabiliyorduk öğrenciler olduğu için süreyi uzun tutmus olabilirler ama sizde farklı olabilir sene bası olduğundan.Okul idarene sorarsan daha net bilgi verirler.
Ben doğumdan sonraya erteledim bu kadar bekledikten sonra sen de riske atma istersen canım sonuçta kimyasal seyler anında geçiverir bebise Allah korusun kesim için birsey demiyorum tabiki batıl ama boyatmaya karsıyımAhh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz ka kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan
ım bebek normalde 40.hafta dolunca olacak diye hesaplanır öncesı 8 hafta iznimiz var.ben doktorada sordum 32.hafta bitince alcaz raporuAy bu konu kafamı allak bullak etti benim ya doktorum geçtiğimiz persembe için gel demisti rapor için o zaman 31. haftadayım diye gitmedim okuldan doğum yapan bir arkadasa sordum 32+0 da aldım dedi sata göre bu gün itibariyle 31+6 yım netten baktığım yerlerde de hep 32. haftada alınması gerekiyor demis 32 nin bası mı ortası mı sonu mu net birsey bulamadım p.tesi okuldan öğrenirim.sen nerden baktın seker ?bakim bende
Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..Kizlar park beşik içisagk aldiniz mi ebebekte babyjem diye bimarka var 69 tl nasildir. Siz ne marka veya nereden aldiniz pamuk mu olmali visko mu?
Ay canım bilgi için çok tesekkürler ama soruyu soran Rosebek88 rumuzlu arkadasımız 1 eylül için sormustu ama sonuçlar daha yeni açıklandı kararname bir kaç günde gelir ancak.İstersen ona da yaz bilgisi olsun.Canım
Canım aynı gün başlaman gerekmiyor.15 gün içinde başla yeter yani ilişiğini kes on beş gün bile tatil yapabilirsin ama maaşın çalışmaz sigorta gunün çalışmaz
Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..
Tmm canım bu güzel oldu simdi 32. hafta hepimizde soru isaretiydiCan
ım bebek normalde 40.hafta dolunca olacak diye hesaplanır öncesı 8 hafta iznimiz var.ben doktorada sordum 32.hafta bitince alcaz raporu
Ben devletteyim bizde yikaniyor bebek benim dogum yapacagim ozel hastanede yikiyorlar her yerin uygulamasi farkli.. Ama saglikli.olani sorarsan ilk etapta yikanmamasi bazi bebekler asiri verniksli ve kanli olabiliyor bizde yikaniyor..
Al bende de o kadar...Bir de hepimiz birbirinde acemi ya hiç birsey bilmiyoruz herseyi soruyoruz ne yapalım diye oy çoğunluğuyla neye karar verirsek acemi acemi onu yapıyoruz kopuyorum o zamanBu forumu seviyorum yaDaha doğrusu buradaki arkadaşlarımı.. Zeyy sıkıntılı durumlarda moral depoluyo, carputi kafamıza takılan sorulara net cevaplar veriyo, demeköyle_19 la paşalarımız adaş zaten Kısacası herkes sağolsun varolsun
ben geçenlerde boyamı yaptım vallaAhh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan
Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..
Al bende de o kadar...Bir de hepimiz birbirinde acemi ya hiç birsey bilmiyoruz herseyi soruyoruz ne yapalım diye oy çoğunluğuyla neye karar verirsek acemi acemi onu yapıyoruz kopuyorum o zaman
aaa halaya bak sen
Sorma sorma aynen öyle. Bu arada çevremdeki bazı insanlar canımı sıkıyo. Eşimin halası ve eşi tutturdu Eren den başka isim mi yok. Töbe Töbe .. Sinir ediyorlar beni ya. Size ne dicem oturcaklar. Bide eşimin halası demez mi sizin çocuğa ben Mehmet Efe dicemkomedi ya bu insanlar. Güler misin ağlarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?