2014 Kasım Anneleri

Kizlar park beşik için silte aldiniz mi ebebekte babyjem diye bimarka var 69 tl nasildir. Siz ne marka veya nereden aldiniz pamuk mu olmali visko mu?

Kizlar park beşik için silte aldiniz mi ebebekte babyjem diye bimarka var 69 tl nasildir. Siz ne marka veya nereden aldiniz pamuk mu olmali visko mu?

Ben visko aldim.cnim.pamuk yatagimiz vardi ama ilk basta visko olmasi daha ii geldi bebegin vucut seklini alio yattigi zaman magazadan aldim ben 70 tl idi bebek arabamizi alirken onu heidye ettirdik :)

Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..

Canım
Canım aynı gün başlaman gerekmiyor.15 gün içinde başla yeter yani ilişiğini kes on beş gün bile tatil yapabilirsin ama maaşın çalışmaz sigorta gunün çalışmaz

Ahh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz ka kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan
Ben doğumdan sonraya erteledim bu kadar bekledikten sonra sen de riske atma istersen canım sonuçta kimyasal seyler anında geçiverir bebise Allah korusun kesim için birsey demiyorum tabiki batıl ama boyatmaya karsıyım

Can
ım bebek normalde 40.hafta dolunca olacak diye hesaplanır öncesı 8 hafta iznimiz var.ben doktorada sordum 32.hafta bitince alcaz raporu

Kizlar park beşik içisagk aldiniz mi ebebekte babyjem diye bimarka var 69 tl nasildir. Siz ne marka veya nereden aldiniz pamuk mu olmali visko mu?
Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..

Canım

Canım aynı gün başlaman gerekmiyor.15 gün içinde başla yeter yani ilişiğini kes on beş gün bile tatil yapabilirsin ama maaşın çalışmaz sigorta gunün çalışmaz
Ay canım bilgi için çok tesekkürler ama soruyu soran Rosebek88 rumuzlu arkadasımız 1 eylül için sormustu ama sonuçlar daha yeni açıklandı kararname bir kaç günde gelir ancak.İstersen ona da yaz bilgisi olsun.

Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..

Araştırmaları sonucu çok yakın bi arkadaşım aldı. pusetiyle beraber 700 tl ye almış. Çok memnun. 500 gerçekten çok uygunmuş. Ben quınny zapp xtra aldım. N11 den sadece araba 670 tl. Puseti maxi cosi ikisini alınca 1100 tl oluyodu. Bende pierre cardin puset aldım. O da 140 tl. Araba ve puset 810 tl tuttu.

Ben devletteyim bizde yikaniyor bebek benim dogum yapacagim ozel hastanede yikiyorlar her yerin uygulamasi farkli.. Ama saglikli.olani sorarsan ilk etapta yikanmamasi bazi bebekler asiri verniksli ve kanli olabiliyor bizde yikaniyor..

carputi çok özel değilse
devlettesin ama özelde doğum yapacaksın senin orda nazın da geçer niye özelde tercih ettin acaba

Al bende de o kadar...Bir de hepimiz birbirinde acemi ya hiç birsey bilmiyoruz herseyi soruyoruz ne yapalım diye oy çoğunluğuyla neye karar verirsek acemi acemi onu yapıyoruz kopuyorum o zaman

Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..

carputi biz yatakçıyız canım visco ve tam ortopedik yatak çocuklar ve gençler için önerilmiyor daha tam gelişimlerini tamamlamadan bizim de satıcı olarak fikrimiz imalatçıların da ama işte en iyisi olsun diye alınan herşey gerçekten faydalı mı bilmeliyiz

Al bende de o kadar...Bir de hepimiz birbirinde acemi ya hiç birsey bilmiyoruz herseyi soruyoruz ne yapalım diye oy çoğunluğuyla neye karar verirsek acemi acemi onu yapıyoruz kopuyorum o zaman

Sorma sorma aynen öyle. Bu arada çevremdeki bazı insanlar canımı sıkıyo. Eşimin halası ve eşi tutturdu Eren den başka isim mi yok. Töbe Töbe .. Sinir ediyorlar beni ya. Size ne dicem oturcaklar. Bide eşimin halası demez mi sizin çocuğa ben Mehmet Efe dicem komedi ya bu insanlar. Güler misin ağlarmısın

Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç gündür ödemlerimden hiçbir şey yapamaz durumdaydım. Yürüyünce bile acıyordu ayaklarım bugün biraz kendime gelince bebişin kıyafetlerini çıkardım, 0-3 ve 3-6 aylıkları tek tek saydım. Aşağıdaki gibi bir liste çıktı. Eksiğimiz var mı sizce?

Hastane çıkış seti (5'li) 2 tane

0-3 aylıklar:
Uzun kollu tulum 4 tane
Iç-dış zıbın 3 tane
Uzun kol çıtçıtlı body 4 tane
Kısa kol çıtçıtlı body 5 tane
Kolsuz çıtçıtlı body 3 tane
Alt-üst takım 7 tane (patikli alt da var patiksiz de)
Patikli tek alt 2 tane

3-6 aylıklar:
Kolsuz tulum 4 tane
Uzun kol çıtçıtlı body 10 tane
Kısa kol çıtçıtlı body 3 tane
Alt-üst takım 4 tane

Eldiven 5 tane
Şapka 8 tane
Önlük (penye) 5 tane
Patik 2 tane
Çorap 8 tane
Havlu 2 tane
Battaniye (penye) 4 tane
Battaniye (kalın-yünlü) 1 tane

Ne dersiniz?

Son düzenleme:
aaa halaya bak sen ona neymis ya isine baksın sıkma canını bende Eren den baska isim mi yok deyince bazen baska seyler çağrıstırıyor ya insanlar da acaba ondan mı diye düsündüm bi an ama halanın derdi baskaymısss esin taviz verip açık kapı bırakmamıstır insallah bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…