Visco nun olmicagini bende arastirdim.. Sence nasil olmali peki ne onerirsizxiolmicahinast: 36698222 .!.:carputi biz yatakçıyız canım visco ve tam ortopedik yatak çocuklar ve gençler için önerilmiyor daha tam gelişimlerini tamamlamadan bizim de satıcı olarak fikrimiz imalatçıların da ama işte en iyisi olsun diye alınan herşey gerçekten faydalı mı bilmeliyiz
Geçmis olsun canım tuzu kesip bol su içseydin...Bu aldıkların da gayet iyi baslangıç için ne çok az ne de çok fazla geldi bana yalnız kolsuz tulum almıssın 4 tane 3-6 ay için onun ne olduğunu anlayamadım birde yelek ve hırka göremedim listede.Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç gündür ödemlerimden hiçbir şey yapamaz durumdaydım. Yürüyünce bile acıyordu ayaklarım bugün biraz kendime gelince bebişin kıyafetlerini çıkardım, 0-3 ve 3-6 aylıkları tek tek saydım. Aşağıdaki gibi bir liste çıktı. Eksiğimiz var mı sizce?
Hastane çıkış seti (5'li) 2 tane
0-3 aylıklar:
Uzun kollu tulum 4 tane
Iç-dış zıbın 3 tane
Uzun kol çıtçıtlı body 4 tane
Kısa kol çıtçıtlı body 5 tane
Kolsuz çıtçıtlı body 3 tane
Alt-üst takım 7 tane (patikli alt da var patiksiz de)
Patikli tek alt 2 tane
3-6 aylıklar:
Kolsuz tulum 4 tane
Uzun kol çıtçıtlı body 10 tane
Kısa kol çıtçıtlı body 3 tane
Alt-üst takım 4 tane
Eldiven 5 tane
Şapka 8 tane
Önlük (penye) 5 tane
Patik 2 tane
Çorap 8 tane
Havlu 2 tane
Battaniye (penye) 4 tane
Battaniye (kalın-yünlü) 1 tane
Ne dersiniz?
aaa halaya bak senona neymis ya isine baksın sıkma canını bende Eren den baska isim mi yok deyince bazen baska seyler çağrıstırıyor ya insanlar da acaba ondan mı diye düsündüm bi an ama halanın derdi baskaymısss esin taviz verip açık kapı bırakmamıstır insallah bu konuda.
Sorma sorma aynen öyle. Bu arada çevremdeki bazı insanlar canımı sıkıyo. Eşimin halası ve eşi tutturdu Eren den başka isim mi yok. Töbe Töbe .. Sinir ediyorlar beni ya. Size ne dicem oturcaklar. Bide eşimin halası demez mi sizin çocuğa ben Mehmet Efe dicemkomedi ya bu insanlar. Güler misin ağlarmısın
Cok sevdigim yillarca beraber calistigim bi doktor tayin aldirdi digerlerine guvenmiyorum acikcasi bide bizim hastene de gece dogum yok dogumhane kapali ve yenidogan unitesi tadilatta Ozeldeki doktorum cok pozitif ve sirin bi doktor yoksa hastanemi secerdim tabikicarputi çok özel değilse
devlettesin ama özelde doğum yapacaksın senin orda nazın da geçer niye özelde tercih ettin acaba
carputi çok özel değilse
devlettesin ama özelde doğum yapacaksın senin orda nazın da geçer niye özelde tercih ettin acaba
Sadece gülüyorum töbee yaa
Sorma sorma aynen öyle. Bu arada çevremdeki bazı insanlar canımı sıkıyo. Eşimin halası ve eşi tutturdu Eren den başka isim mi yok. Töbe Töbe .. Sinir ediyorlar beni ya. Size ne dicem oturcaklar. Bide eşimin halası demez mi sizin çocuğa ben Mehmet Efe dicemkomedi ya bu insanlar. Güler misin ağlarmısın
Visco nun olmicagini bende arastirdim.. Sence nasil olmali peki ne onerirsiz
Ayy efeler cok yaramaz oluyor eren.neyi cagiristiriyo ki bilemedim ben
Canım dediğin gibi başka şeyler çağrıştıyomuş, onu da söylediler. Normalde çok severim halasını, çok iyidir. Bu konuda niye böyle yaptı bilmiyorum. Bide kayınpederin adı olsun istiyo sanırım, kardeşi yaÇok bekler.. Eşim biz karar verdik dedi saolsun. Bende o kadar çok Efe adında öğrencim var ki, asla koymam dedim
Geçmis olsun canım tuzu kesip bol su içseydin...Bu aldıkların da gayet iyi baslangıç için ne çok az ne de çok fazla geldi bana yalnız kolsuz tulum almıssın 4 tane 3-6 ay için onun ne olduğunu anlayamadım birde yelek ve hırka göremedim listede.
Ohh iyi demissiniz isgüzarlıktan baska birsey değil yani bunların yaptığı da isim anne babanın hakkıdır saygı duyup geriye çekilmeyi bilmesi lazım bazı seylerde insanların...bizimkiler de halen osmanı ben mi istedim esim mi,ereni kim koydunuın derdindeler ben sanki bayılıyom osmana
Canım dediğin gibi başka şeyler çağrıştıyomuş, onu da söylediler. Normalde çok severim halasını, çok iyidir. Bu konuda niye böyle yaptı bilmiyorum. Bide kayınpederin adı olsun istiyo sanırım, kardeşi yaÇok bekler.. Eşim biz karar verdik dedi saolsun. Bende o kadar çok Efe adında öğrencim var ki, asla koymam dedim
Çok tesekkurler bilgi icin dedigin tarz yatak bakicam..ortopedik olmayan fakat kaliteli süngerden yapılmış üst yüzü pamuk bezden çevrili yatak veriyoruz
yok yatak ölçüsü standart dışıysa da aynı ölçülerde fabrikaya sipariş veriyoruz
hem sağlıklı hem kaliteli oluyor tavsiye ederiz canım
Ayy efeler cok yaramaz oluyor eren.neyi cagiristiriyo ki bilemedim ben
Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..
Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..
hmm tmm simdi anladım canım valla gayet iyi aldıkların hepsini güle güle kullanın sanırım diğer eksikleri kaldı bebisin bakım ve banyo malzemeleri vs.Öyle yaptım günde 5 litre falan su içtim, ancak öyle kendime geldim.
Yelekleri unutmuşum, 3 tane penye 2 tane de örgü yelek var. Bir tane de ben kapüşonlu hırka almıştım. Ama onu bulamadım şimdi...
Kolsuz tulumlar da içine uzun kollu giydirmek üzere askılı tulum. Jokerden almıştım.
Ohh iyi demissiniz isgüzarlıktan baska birsey değil yani bunların yaptığı da isim anne babanın hakkıdır saygı duyup geriye çekilmeyi bilmesi lazım bazı seylerde insanların...bizimkiler de halen osmanı ben mi istedim esim mi,ereni kim koydunuın derdindeler ben sanki bayılıyom osmana(carputi hınzırlık yapma sakın )
böylelerini cidden ıslak odunla dinlenip dinlenip dövecen ya da ağzına kürekle vurucan ciiddiyim ha
ortopedik olmayan fakat kaliteli süngerden yapılmış üst yüzü pamuk bezden çevrili yatak veriyoruz
yok yatak ölçüsü standart dışıysa da aynı ölçülerde fabrikaya sipariş veriyoruz
hem sağlıklı hem kaliteli oluyor tavsiye ederiz canım
oyyyyyy, rahat nefes alamıyorum, oturamıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, ayakta duramıyorum... Her şey çok ilginç yaaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?