2014 Kasım Anneleri

Visco nun olmicagini bende arastirdim.. Sence nasil olmali peki ne onerirsiz

Geçmis olsun canım tuzu kesip bol su içseydin...Bu aldıkların da gayet iyi baslangıç için ne çok az ne de çok fazla geldi bana yalnız kolsuz tulum almıssın 4 tane 3-6 ay için onun ne olduğunu anlayamadım birde yelek ve hırka göremedim listede.

Canım dediğin gibi başka şeyler çağrıştıyomuş, onu da söylediler. Normalde çok severim halasını, çok iyidir. Bu konuda niye böyle yaptı bilmiyorum. Bide kayınpederin adı olsun istiyo sanırım, kardeşi ya Çok bekler.. Eşim biz karar verdik dedi saolsun. Bende o kadar çok Efe adında öğrencim var ki, asla koymam dedim

yok daha neler deli mi ne !!!!

carputi çok özel değilse
devlettesin ama özelde doğum yapacaksın senin orda nazın da geçer niye özelde tercih ettin acaba
Cok sevdigim yillarca beraber calistigim bi doktor tayin aldirdi digerlerine guvenmiyorum acikcasi bide bizim hastene de gece dogum yok dogumhane kapali ve yenidogan unitesi tadilatta Ozeldeki doktorum cok pozitif ve sirin bi doktor yoksa hastanemi secerdim tabiki
carputi çok özel değilse
devlettesin ama özelde doğum yapacaksın senin orda nazın da geçer niye özelde tercih ettin acaba

Sadece gülüyorum töbee yaa

Visco nun olmicagini bende arastirdim.. Sence nasil olmali peki ne onerirsiz

ortopedik olmayan fakat kaliteli süngerden yapılmış üst yüzü pamuk bezden çevrili yatak veriyoruz
yok yatak ölçüsü standart dışıysa da aynı ölçülerde fabrikaya sipariş veriyoruz
hem sağlıklı hem kaliteli oluyor tavsiye ederiz canım

Ayy efeler cok yaramaz oluyor eren.neyi cagiristiriyo ki bilemedim ben

Öyle yaptım günde 5 litre falan su içtim, ancak öyle kendime geldim.

Yelekleri unutmuşum, 3 tane penye 2 tane de örgü yelek var. Bir tane de ben kapüşonlu hırka almıştım. Ama onu bulamadım şimdi...
Kolsuz tulumlar da içine uzun kollu giydirmek üzere askılı tulum. Jokerden almıştım.

Ohh iyi demissiniz isgüzarlıktan baska birsey değil yani bunların yaptığı da isim anne babanın hakkıdır saygı duyup geriye çekilmeyi bilmesi lazım bazı seylerde insanların...bizimkiler de halen osmanı ben mi istedim esim mi,ereni kim koydunuın derdindeler ben sanki bayılıyom osmana (carputi hınzırlık yapma sakın)

Çok tesekkurler bilgi icin dedigin tarz yatak bakicam..

Ayy efeler cok yaramaz oluyor eren.neyi cagiristiriyo ki bilemedim ben

Bana dedikleri Eren ismi Evliyaları çağrıştırıyomuş. Çocuğa öyle isim mi konulurmuşBenim aklıma hiç gelmemişti. O gün sinir olmuştum da şuan valla gülesim geliyo.

Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..

o modele çok kullanışlı diyolar bizim alıcağımız zaaman çok pahalıydı 800 civarıydı alamadık..500 denk gelse alırdım valla..

Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..

visko önermiyolar diye biliyorum biz bugün aldık..yaylı pamuklu caploonba nın kendi üretimi yatağı..

hmm tmm simdi anladım canım valla gayet iyi aldıkların hepsini güle güle kullanın sanırım diğer eksikleri kaldı bebisin bakım ve banyo malzemeleri vs.

Ay valla koptum, eşim niye gülüyosun diyo. Bide gelip okumasın halasının dedikodusu var burda

[QUOTE="demgele_19, post: 36698531, member: 580m bazı seylerde insanların...bizimkiler de halen osmanı ben mi istedim esim mi,ereni kim koydunuın derdindeler ben sanki bayılıyom osmana (carputi hınzırlık yapma sakın)[/QUOTE]
İlahi yaaa gece gece güldürdün beni

böylelerini cidden ıslak odunla dinlenip dinlenip dövecen ya da ağzına kürekle vurucan ciiddiyim ha

Bizim oda takımı ile birlikte ortopedik yatak vermişlerdi. Onun üzerine sünger yatak mı almalıyım sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…