2014 Kasım Anneleri

hahaha ay kıyamam yaaa afedersin ne bilim..
çalışabilir için sıkıntı yok diye biliyorum sen doktoruna sor yine de..

Peki çalışabilir raporunu tam hangi tarihte almak lazım? Ben bugün 28 hafta 3 günlüğüm. 32. Hafta olduğu gün mü gideyim? Baby center diye bir uygulama var. Her haftamı uyarıyla gösteriyo satı yazınca. Şimdi her perşembe bir hafta daha oluyorum. Tam o güne gelecek şelilde mi alayım randevumu acaba? 3 eylülde kontrole gidicem sorarım ona da gerçi ama kafam iyice karıştı

ErenTE="beyazinci, post: 36698550, member: 139494"]

Bana dedikleri Eren ismi Evliyaları çağrıştırıyomuş. Çocuğa öyle isim mi konulurmuşBenim aklıma hiç gelmemişti. O gün sinir olmuştum da şuan valla gülesim geliyo.
[/QUOTE]
Erenin bende baska anlamini bilmiyorum ki banada onu cagristiryo bende sandim garip bi anlami var.. Ben eren ismini cok severim ama cevremde var yoksa kesin koyardim cok guzel bi isim..

hmm tmm simdi anladım canım valla gayet iyi aldıkların hepsini güle güle kullanın sanırım diğer eksikleri kaldı bebisin bakım ve banyo malzemeleri vs.

Ayy içimi rahatlattın valla çok teşekkürler

Aslında onları da aldım. Unibaby çantalı setini aldım, bir de johnson's baby bebe yağı ve şampuanını aldım ayrıca. Banyosonu falan da dayımız aldı... puset, anakucagı, oda da hazır. Valla şimdi fark ettim bir tek bebişin ismi kalmış eksik

böylelerini cidden ıslak odunla dinlenip dinlenip dövecen ya da ağzına kürekle vurucan ciiddiyim ha
ahahaha süpersin valla sesli güldüm ya elin değmisken bizimkileri de aradan çıkarsan

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk23[1].gif
    10,2 KB · Görüntüleme: 52

Canım sen Eren ismi ne çağrıştıyo diye duydun? Valla merak ettimKesin carputide merak etmiştir

ahahaha süpersin valla sesli güldüm ya elin değmisken bizimkileri de aradan çıkarsan
seve seve canım valla ev temizliği yapmış sayarım kendimi hiç yorulmam cok kızıyorum hamile iki canlı kadınlara can acıtacak seyler yapanlara ya da kalplerini kıranlara bizim güzel seyler duymaya ihtiyacımız var bu dönemlerde bizi üzecek olanlara deil

Ben doğumdan sonraya erteledim bu kadar bekledikten sonra sen de riske atma istersen canım sonuçta kimyasal seyler anında geçiverir bebise Allah korusun kesim için birsey demiyorum tabiki batıl ama boyatmaya karsıyım

kendi doktoruma sormadim zaten sacimda hic boya yok benim cnim buzamana kadar hep kendi sacimin ustu e rifle yaptirdim onuda 2senedir yaptirmiyorum tammen kendi sacim suanda cevremde cogu kiisi yaptirdi ama bakakim kontrolumuzde sorucam doktoruma ablamda hamilelginde son haftasinda rofle yaptirip cilasini attirmamisti bakalim ne dicek benimki

valla canım doktoruna sor benimde kafam karıştı iyice..

Bu insanları anlamsk zor. Hamilesin zaten sinirli oluyo insan bir de etrafa laf anlat. Sanane diceksin olmuyo eşlerin hatrına susuyo insan. Nefret ediyorum böyle şeylerden.

ben geçenlerde boyamı yaptım valla

Gule gule kullan cni amonyaksix organik boya kullananlarda varmis b7rde beni doktoru sacicin degil ama brni bir benim vardikoltuk altimda kucuck ama cok aciuodu terleyince 22 haftadan sonra onu aldirdi bebek artik en guvenli zamaninda hicbisey olmaz demisti bakalim 5 eylulde kontorlumuzde sorucam zaten sacimda boya yok kendi sacimun ustu e rofle istiyorum birazda kestirmekkk :) ne dicek bakalim

Bizim oda takımı ile birlikte ortopedik yatak vermişlerdi. Onun üzerine sünger yatak mı almalıyım sence?

tam ortopedik değilse o da kullanılabilir yarı ortopedik vermişlerdir muhakkak malum hediyeyse tam ortopediğe nazaran dah aucuzdur :))

kzılar bu marketlerde satılan hazır günlük sütlerden (sek in filan oluyor ya) yoğurt yapılıyormuş yapan varmı aranızda diğer sütle yapılan yoğurt tadını verişyormu yada probiyotik açısından zengin oluyor mu yoksa hazır yoğurt gibi hiç bi besin değeri olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…