- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
hahaha ay kıyamam yaaa afedersin ne bilim..
çalışabilir için sıkıntı yok diye biliyorum sen doktoruna sor yine de..
hmm tmm simdi anladım canım valla gayet iyi aldıkların hepsini güle güle kullanın sanırım diğer eksikleri kaldı bebisin bakım ve banyo malzemeleri vs.
ahahaha süpersin valla sesli güldüm yaböylelerini cidden ıslak odunla dinlenip dinlenip dövecen ya da ağzına kürekle vurucan ciiddiyim ha
İl içi farklı diye biliyorum ben. İyice bir araştır.il içi il dışı diye bir kural yok ki 15 gün içinde başlayabilirsin kim dedi ki size
Ohh iyi demissiniz isgüzarlıktan baska birsey değil yani bunların yaptığı da isim anne babanın hakkıdır saygı duyup geriye çekilmeyi bilmesi lazım bazı seylerde insanların...bizimkiler de halen osmanı ben mi istedim esim mi,ereni kim koydunuın derdindeler ben sanki bayılıyom osmana(carputi hınzırlık yapma sakın )
seve seve canım valla ev temizliği yapmış sayarım kendimi hiç yorulmamahahaha süpersin valla sesli güldüm yaelin değmisken bizimkileri de aradan çıkarsan
burdan yazarsam yanlıs anlasıla bilir özelden yazim size
Canım sen Eren ismi ne çağrıştıyo diye duydun? Valla merak ettimKesin carputide merak etmiştir
Ben doğumdan sonraya erteledim bu kadar bekledikten sonra sen de riske atma istersen canım sonuçta kimyasal seyler anında geçiverir bebise Allah korusun kesim için birsey demiyorum tabiki batıl ama boyatmaya karsıyım
Peki çalışabilir raporunu tam hangi tarihte almak lazım? Ben bugün 28 hafta 3 günlüğüm. 32. Hafta olduğu gün mü gideyim? Baby center diye bir uygulama var. Her haftamı uyarıyla gösteriyo satı yazınca. Şimdi her perşembe bir hafta daha oluyorum. Tam o güne gelecek şelilde mi alayım randevumu acaba? 3 eylülde kontrole gidicem sorarım ona da gerçi ama kafam iyice karıştı
Bu insanları anlamsk zor. Hamilesin zaten sinirli oluyo insan bir de etrafa laf anlat. Sanane diceksin olmuyo eşlerin hatrına susuyo insan. Nefret ediyorum böyle şeylerden.
Sorma sorma aynen öyle. Bu arada çevremdeki bazı insanlar canımı sıkıyo. Eşimin halası ve eşi tutturdu Eren den başka isim mi yok. Töbe Töbe .. Sinir ediyorlar beni ya. Size ne dicem oturcaklar. Bide eşimin halası demez mi sizin çocuğa ben Mehmet Efe dicemkomedi ya bu insanlar. Güler misin ağlarmısın
Teşekkürler zeyy. Öyle yapacağım.valla canım doktoruna sor benimde kafam karıştı iyice..
ben geçenlerde boyamı yaptım valla
Bizim oda takımı ile birlikte ortopedik yatak vermişlerdi. Onun üzerine sünger yatak mı almalıyım sence?
çok küçükkkk29 haftalık yeni doğmuş bebiş
İnanmıyorum yaaaaa resmen artık bebek gibiler cidden içimizde kocaman bebek olmuşlar. Allah'ın büyük bir mucizesi. Teşekkürler zeyy paylaşımın için cok duygulandım şu an29 haftalık yeni doğmuş bebiş
7 aylık işte yaşıyor bu zamanda doğanlar kimbilir kaç gr dır29 haftalık yeni doğmuş bebiş
İçimde nasıl bir şey oldugunu bilmek çok hoşuma gitti.29 haftalık yeni doğmuş bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?