2014 Kasım Anneleri

canım bnde ilk once doktora sordum bana güzelce acıklamsını yaptı once bunu ne den sorduğumu hatta kimden duyduğumu sordu ..genel bir yargı var gebeyken sac boyatmaya karsı dedim..oda bak şimdi en büyük kimyasal dustayken kullandığın sac şampuanında sac kreminde vücut şampuanında da var kimyasal olarak düşünüyorsan bunları bile kullanmıcaksın..hamilelikte yada normal bünyede vücutta ciddi bir yara Allah korusun derin bir kesik olmadığı sürece basına sürdüğün boyada sacını yıkadığın şampuanda bbebege geçmez kana karışmaz..karnındaki bebek kac katman icerde pamuk ipliğine bağlı bir hayatı yok zararı da yok simdi git güzelce boya ve kendini daha iyi hisset dedi.. sonra elimdeki pc nin zararı olurmu dedim onuda hic düşünme aylık ultrasonda çocuğa bakarken bile daha cok ışın görüyor..lütfen böyle seylerle kafanı kurcalama dedi..sac kesimine gelince sadece bir hurafe hic bir bilimsel açıklaması olamaz gebe kaldıktan sonra agda yapmaya yada kıllarını almaya devam etmiyor musun hem de kökünden ozaman bebeğin hic yasıcak ömrü olmaz..kıl sadece keratinden oluşma bebekle bir ilgisi yok dedi..zaten doktoru seçme nedenlerimden biride buydu gayet olumlu ve açıklayıcı cevaplar vermesi..

tam ortopedik değilse o da kullanılabilir yarı ortopedik vermişlerdir muhakkak malum hediyeyse tam ortopediğe nazaran dah aucuzdur :))

Ben de öyle düşündüm ama üzerinde direkt ortopedik yazıyor. Bak fotosunu da ekleyeyim, sen daha iyisini bilirsin :)

Eklentiler

• 20140830_230738.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 73
Ah ah isim konusu Insanlara kulak tıkayıp Eşiyle oturup düşünmeli insan. Çok kararsızlıkta iyi değil, kısa zaman sonra çevreden öneriler gelmeye başlıyor malesef

çok küçükkkk

İnanmıyorum yaaaaa resmen artık bebek gibiler cidden içimizde kocaman bebek olmuşlar. Allah'ın büyük bir mucizesi. Teşekkürler zeyy paylaşımın için cok duygulandım şu an

7 aylık işte yaşıyor bu zamanda doğanlar kimbilir kaç gr dır

İçimde nasıl bir şey oldugunu bilmek çok hoşuma gitti.

ayy çok duygulandım gerçekten bi karnıma bi fotoya baktm gerçekten şuan bu kadarlar mı ya allhım sen büyüksn

aaman Allah ım cok tuhaf oldum ya kıyamam Allah sağlıklı ömür versin bu güzel bebege

bende görünce çok duygulandım sizle paylaşmak istedim..
içimizde böyle minnak melekler var Allah'a bin şükür..
Allah kimseye aratmasın inşallah...

bende görünce çok duygulandım sizle paylaşmak istedim..
içimizde böyle minnak melekler var Allah'a bin şükür..
Allah kimseye aratmasın inşallah...
amin amin canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah cok duygulandım hayırlısıylaaa gelsin meleklerimiz cok teşekkür ederizz güzell anne bu paylaşım icin

Ah ah isim konusu Insanlara kulak tıkayıp Eşiyle oturup düşünmeli insan. Çok kararsızlıkta iyi değil, kısa zaman sonra çevreden öneriler gelmeye başlıyor malesef

Ay biz eşimle de ortak bir noktada buluşamadık maalesef en son selin isminde mutabık kaldık gibi ama kesin değil, bakalım... Bebişlerinin ismine karar veren arkadaşlara o kadar özeniyorum ki...

29 haftalık yeni doğmuş bebiş

Cnim ya insallah sorunusz huyur iicmizee kocaman oldular artik eger bu dogudugu gunku haliyee bukadar kafasi falan nerde ya ben daha buyuk bekliyodjm karnimi sanki icerdeki bebebk daha kucukmus gibi gelio allahim nasil bir mucize haljnde verio insallah hepjmiznki saglikla zamaninda gelsin cnim

Kızlar burda olmanız süper oldu valla esim yok bu gün doğursam tek gitcem hastaneye düsünün yanikeske yakın olsaydık bizde toplanırdık simdi mısır,meyve,dondurma gırgır samata ohh ne güzel olurdu ya

Ayy allah korusun sen dogurma cnim erken kim yakinsa gelir sana :) hangi sehirdes bak yakinsak hemen gelirim :):):):)

Kızlar burda olmanız süper oldu valla esim yok bu gün doğursam tek gitcem hastaneye düsünün yanikeske yakın olsaydık bizde toplanırdık simdi mısır,meyve,dondurma gırgır samata ohh ne güzel olurdu ya

ayy valla ne güzel olurdu kız muhabbetini özledim yaaa

dimi bende bakıyorum karnıma bunlardan iki tane nereye sığmış acaba diyorum..ama karnımızın içinde rahmimiz kocaman balon gibi şu anda...organlarımızı sıkıştırıyo işte..yaşadığımız bir çok sorunun sebebi de bu..

çok minnisss buna dokunamam bile ben ya korkarım bi yerini acıtıcam diye

hehe aynen..ama sandığımız kadar kırılgan olmuyolarmış..

Bütün 2014 kasım anneleri bir arada ne güzel olurdu Hamiş Hamiş sohbet, muhabbet ohh

Canim ben yapiyorum cok yogurt tuketiyorum ya gunluk sut aliyorum yada pastoruze sut aliyorum a,a hrp evde masyliyoru gunluk sutten yapincada cok guzel oluyo biz hazir yogurt yiyemiyorz alistik artik birde eczaneden peribiyotik toz aldim bir kac mayalamadan sonra onu katiyorum mayanin icine hafta dabir zaten 7 kere ayni yogurt ile mayaalninca organik katkisiz oluyomus ilk mayan onemli ama hazir yogurt kullanma derim mayalamak icinde

ev yoğurdu bulabilmek sıkıntı işte bi araştırma yapim bakalm belki satan yerler vardır hazır ev yoğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…