canım bnde ilk once doktora sordum bana güzelce acıklamsını yaptı once bunu ne den sorduğumu hatta kimden duyduğumu sordu ..genel bir yargı var gebeyken sac boyatmaya karsı dedim..oda bak şimdi en büyük kimyasal dustayken kullandığın sac şampuanında sac kreminde vücut şampuanında da var kimyasal olarak düşünüyorsan bunları bile kullanmıcaksın..hamilelikte yada normal bünyede vücutta ciddi bir yara Allah korusun derin bir kesik olmadığı sürece basına sürdüğün boyada sacını yıkadığın şampuanda bbebege geçmez kana karışmaz..karnındaki bebek kac katman icerde pamuk ipliğine bağlı bir hayatı yok zararı da yok simdi git güzelce boya ve kendini daha iyi hisset dedi.. sonra elimdeki pc nin zararı olurmu dedim onuda hic düşünme aylık ultrasonda çocuğa bakarken bile daha cok ışın görüyor..lütfen böyle seylerle kafanı kurcalama dedi..sac kesimine gelince sadece bir hurafe hic bir bilimsel açıklaması olamaz gebe kaldıktan sonra agda yapmaya yada kıllarını almaya devam etmiyor musun hem de kökünden ozaman bebeğin hic yasıcak ömrü olmaz..kıl sadece keratinden oluşma bebekle bir ilgisi yok dedi..zaten doktoru seçme nedenlerimden biride buydu gayet olumlu ve açıklayıcı cevaplar vermesi..Gule gule kullan cni amonyaksix organik boya kullananlarda varmis b7rde beni doktoru sacicin degil ama brni bir benim vardikoltuk altimda kucuck ama cok aciuodu terleyince 22 haftadan sonra onu aldirdi bebek artik en guvenli zamaninda hicbisey olmaz demisti bakalim 5 eylulde kontorlumuzde sorucam zaten sacimda boya yok kendi sacimun ustu e rofle istiyorum birazda kestirmekkk :) ne dicek bakalim
ayy çok duygulandım gerçekten bi karnıma bi fotoya baktm gerçekten şuan bu kadarlar mı ya allhım sen büyüksn29 haftalık yeni doğmuş bebiş
tam ortopedik değilse o da kullanılabilir yarı ortopedik vermişlerdir muhakkak malum hediyeyse tam ortopediğe nazaran dah aucuzdur :))
aaman Allah ım cok tuhaf oldum ya kıyamam Allah sağlıklı ömür versin bu güzel bebege29 haftalık yeni doğmuş bebiş
Ah ah isim konusuAyy içimi rahatlattın valla çok teşekkürler
Aslında onları da aldım.Unibaby çantalı setini aldım, bir de johnson's baby bebe yağı ve şampuanını aldım ayrıca. Banyosonu falan da dayımız aldı... puset, anakucagı, oda da hazır. Valla şimdi fark ettim bir tek bebişin ismi kalmış eksik
çok küçükkkk
İnanmıyorum yaaaaa resmen artık bebek gibiler cidden içimizde kocaman bebek olmuşlar. Allah'ın büyük bir mucizesi. Teşekkürler zeyy paylaşımın için cok duygulandım şu an
7 aylık işte yaşıyor bu zamanda doğanlar kimbilir kaç gr dır
İçimde nasıl bir şey oldugunu bilmek çok hoşuma gitti.
ayy çok duygulandım gerçekten bi karnıma bi fotoya baktm gerçekten şuan bu kadarlar mı ya allhım sen büyüksn
aaman Allah ım cok tuhaf oldum ya kıyamam Allah sağlıklı ömür versin bu güzel bebege
amin amin canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah cok duygulandımbende görünce çok duygulandım sizle paylaşmak istedim..
içimizde böyle minnak melekler var Allah'a bin şükür..
Allah kimseye aratmasın inşallah...
Ah ah isim konusuInsanlara kulak tıkayıp Eşiyle oturup düşünmeli insan. Çok kararsızlıkta iyi değil, kısa zaman sonra çevreden öneriler gelmeye başlıyor malesef
29 haftalık yeni doğmuş bebiş
çok minnisss buna dokunamam bile ben ya korkarım bi yerini acıtıcam diye29 haftalık yeni doğmuş bebiş
Ah yavrum kıyamam..minicik ya..29 haftalık yeni doğmuş bebiş
Kızlar burda olmanız süper oldu vallaesim yok bu gün doğursam tek gitcem hastaneye düsünün yani keske yakın olsaydık bizde toplanırdık simdi mısır,meyve,dondurma gırgır samata ohh ne güzel olurdu ya
Kızlar burda olmanız süper oldu vallaesim yok bu gün doğursam tek gitcem hastaneye düsünün yani keske yakın olsaydık bizde toplanırdık simdi mısır,meyve,dondurma gırgır samata ohh ne güzel olurdu ya
Cnim ya insallah sorunusz huyur iicmizee kocaman oldular artik eger bu dogudugu gunku haliyee bukadar kafasi falan nerde ya ben daha buyuk bekliyodjm karnimi sanki icerdeki bebebk daha kucukmus gibi gelio allahim nasil bir mucize haljnde verio insallah hepjmiznki saglikla zamaninda gelsin cnim
çok minnisss buna dokunamam bile ben ya korkarım bi yerini acıtıcam diye
kzılar bu marketlerde satılan hazır günlük sütlerden (sek in filan oluyor ya) yoğurt yapılıyormuş yapan varmı aranızda diğer sütle yapılan yoğurt tadını verişyormu yada probiyotik açısından zengin oluyor mu yoksa hazır yoğurt gibi hiç bi besin değeri olmuyor mu?
ev yoğurdu bulabilmek sıkıntı işte bi araştırma yapim bakalm belki satan yerler vardır hazır ev yoğurduCanim ben yapiyorum cok yogurt tuketiyorum ya gunluk sut aliyorum yada pastoruze sut aliyorum a,a hrp evde masyliyoru gunluk sutten yapincada cok guzel oluyo biz hazir yogurt yiyemiyorz alistik artik birde eczaneden peribiyotik toz aldim bir kac mayalamadan sonra onu katiyorum mayanin icine hafta dabir zaten 7 kere ayni yogurt ile mayaalninca organik katkisiz oluyomus ilk mayan onemli ama hazir yogurt kullanma derim mayalamak icinde
hahahahahah kız yazık adam ilgi istiyor bellikiAyy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete
söz müü istanbul'dayımAyy allah korusun sen dogurma cnim erken kim yakinsa gelir sana :) hangi sehirdes bak yakinsak hemen gelirim :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?