2014 Kasım Anneleri

benim eşimde bakim ne yazıyorsun dedi hiç tereddüt etmeden al pc yi istersen kk da format değişti biz bile yeni yeni öğreniyoruz kullanmayı dedim ama ben almıyım kalsın tamam bakmıcam dedi teşekkürler KK yaşasın yenilik

İlgi göstericem ama kendi de maç izliyo Neyse valla surat yapıyo koca adam Atıcam şimdi o tableti diyo. O atmadan ben bırakayım bence Sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz oğlumla
hahahah cok öpüyoruz bizde seni ve güzel bebeğini canım bnde şimdilik cıkıyıorum az yemek yiyim sonraa esimle biraz oturayım hepiniz ayrı ayrı seviliyorsunuz kasımın en güzel anneleri Allah hepinize rahatlık versin görüşmek üzere

Esimde az once beni kadinlar kulubu diye cagiriyodu tanisma zirvesi yapin diyor
Ayy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete
Ayy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete

sizin kocalarınız şikayet ediyo bende kocamdan şikayet ediyorum valla..
onun elinden düşmüyo esas laptop bende mecbur açıyorum oyalanıyorum..
bugün dedim ki " haftaiçi bilgisayarın bozulursa benle bi alakası yok ben ellemiyorum bile senin bilgisayarını ama yanlışlıkla üstüne bişeyler dökülebilir"
"en iyisi işe götüreyim her gün diyo"

söz müü istanbul'dayım babamıza söz verdik giderken ben gelene kadar dısarı çıkmak yok dedi ben mi oğlun mu dedim?Her ikiniz de dedi!...

Off ama neden istanbuldasinnn izmirdeyim ben bugun ablamlar gittti illa senide goturelim dediler istabhkda yasiolar keskegeleydim bak sende yalnizmissin :) :) :) benim sozum soz olsunama sen gende erken dogurma cnim :)

Ahh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan
Cnm git kestir,rahatla banyo yapmak bana stres olmustu, artk gecti.:) kisack kestirdim.

Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..

Bence harhka ben 750 gbi bi fiyatlarda almistim, tam raham hatrlamiyorum 790 da olablr. 100tl hediye0ceki verdiler o zaman

o modele bayılıyorum yaaa bi kere denedim beceremedi salak kuaför..upuzun saçlarımda heba olmuştu

Benim kuaforum cok usta, ben begendim,korkarak yaptirdim. Ya hep katli dan sklmistim. :) suan pisman olmadim :) sadece hep uzun scla dolasan biri olarak boynuma cok batiyor sacim cok kaln telli saclarim..

ev yoğurdu bulabilmek sıkıntı işte bi araştırma yapim bakalm belki satan yerler vardır hazır ev yoğurdu

Cnim komsundan falanda alabilirsin varsa yapan evde yada ilk probiyotik ogurt al onunda icine eczaneden tozu kaatrsin oyle mayalarsin sonrasinda hep ayirisin mayalaninca ben mayalaninca hemen ayiriyorum bir kaseye agzini kapatip kaldiiryorum dolaba ypgurt dayanmiyo cunku bize birgecede dolapta bekletiyorum mecburen suyunu ceksin biraz diye o sekilde idare ediyorum

Benim kuaforum cok usta, ben begendim,korkarak yaptirdim. Ya hep katli dan sklmistim. :) suan pisman olmadim :) sadece hep uzun scla dolasan biri olarak boynuma cok batiyor sacim cok kaln telli saclarim..

alışırsın canım..güzel olmuştur eminim..
ahh bu kocalar hep onlar yüzünden saçlarla oynayıp duruyoruzzz

anladm canm sağol öyle yapmaya çalşaym bende

kzılar bebişlerinizn hangi pozisyonda olduklarını anlayabiliyrmusunz yada bunu anlama yöntemii var mı az önce baktm da hıçkırıktan kafasınn nerede oldğunu anlayan varmış ne kadar doğru sizce

alışırsın canım..güzel olmuştur eminim..
ahh bu kocalar hep onlar yüzünden saçlarla oynayıp duruyoruzzz
Aynen asıl sebep oydu zaten de ,ben rahatszligimi bahane ettim saclarmdan..
Hep topluyordum byle cok yakmaz arada acarm,hafifte makyaj..

Benim esim hep yapiyo pacalarimi emzirme yastigi hamile yastigi yapti bama iki yol once kislik mont bile dikti ogrenmis makine kullanmayi sagolsun cok ise yariyor..

çok şanslısın canım o zaman.benim eşim her makinayı kullanmayı biliyor ama vaktim yok diyor napalım.
bebişede diksin güzel ciciler o zaman ne güzel olur.

Aynen asıl sebep oydu zaten de ,ben rahatszligimi bahane ettim saclarmdan..
Hep topluyordum byle cok yakmaz arada acarm,hafifte makyaj..

ohh miss..
bende işe başlamadan güzel bir model kestirip gölge yaptırıyım dedim..üniversite 3ten beri gölge yaptırmadım..kocam da izin verdi doğumdan sonra ohhh
işe anne gibi gideyim istiyorum artık hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…