hahahahahah kız yazık adam ilgi istiyor belliki
hahaha gece gce güldürdün :):)çık sende kocanla ilgilne biraz :):)Ayy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete
SiyahinciAyy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete
hahahah cok öpüyoruz bizde seni ve güzel bebeğini canım bnde şimdilik cıkıyıorum az yemek yiyim sonraa esimle biraz oturayım hepiniz ayrı ayrı seviliyorsunuz kasımın en güzel anneleri Allah hepinize rahatlık versin görüşmek üzere
İlgi göstericem ama kendi de maç izliyoNeyse valla surat yapıyo koca adam Atıcam şimdi o tableti diyo. O atmadan ben bırakayım bence Sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz oğlumla
Ayy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete
Ayy koptum kızlar. Eşim diyoki çık artık şuradan. Gircem siteye ben beyazincinin kocası siyahinci dicem..başlıcam şikayete
hadi hayırlı olsun eminim cok yakısmıstır
canım değişiklik iyidir moraller tavan yapsın inşallah :)))
söz müü istanbul'dayımbabamıza söz verdik giderken ben gelene kadar dısarı çıkmak yok dedi ben mi oğlun mu dedim?Her ikiniz de dedi!...
Tesekkurler kizlar. :) evet hoş oldu belimdeydi saclar, suan arka kisa, ön uzun oldu :)
Cnm git kestir,rahatla banyo yapmak bana stres olmustu, artk gecti.:) kisack kestirdim.Ahh ahh bide ben gidebilsem.rapunzel.oldumm :)) biraz kesitrmeknistiyorum hatta doguma yakin roflemi istiyorumm yaptirab varmi yada yaptircak olan boya rofle falan
Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..
o modele bayılıyorum yaaa bi kere denedim beceremedi salak kuaför..upuzun saçlarımda heba olmuştu
ev yoğurdu bulabilmek sıkıntı işte bi araştırma yapim bakalm belki satan yerler vardır hazır ev yoğurdu
Benim kuaforum cok usta, ben begendim,korkarak yaptirdim. Ya hep katli dan sklmistim. :) suan pisman olmadim :) sadece hep uzun scla dolasan biri olarak boynuma cok batiyor sacimcok kaln telli saclarim..
anladm canm sağol öyle yapmaya çalşaym bendeCnim komsundan falanda alabilirsin varsa yapan evde yada ilk probiyotik ogurt al onunda icine eczaneden tozu kaatrsin oyle mayalarsin sonrasinda hep ayirisin mayalaninca ben mayalaninca hemen ayiriyorum bir kaseye agzini kapatip kaldiiryorum dolaba ypgurt dayanmiyo cunku bize birgecede dolapta bekletiyorum mecburen suyunu ceksin biraz diye o sekilde idare ediyorum
Cnm git kestir,rahatla banyo yapmak bana stres olmustu, artk gecti.:) kisack kestirdim.
Kisacik bende isterim ama ordanda hukuk burosuna gidip bosanma dilekcesini imzalamam gerek kocam kesin bosar beni :) :) esimin annesi esim 8 yasindyaken vefat etmis babasi tekrar evlenmis ama neyse esim hep annesinjn sacini tutarak uyurmus simdi hep benim sacimi tutuyo ve cok seviyo uuzn saci omuzlarima kadar kestirsem yetr baanna hem kiriklar gider diyoru esi inde gonlu olur banyo yapmak dert birde taraamk ve dokilmesi deli ediyo beni valla gule gul3 kullan cnim sende sacini rahatligi iyi olmus
Bence harhka ben 750 gbi bi fiyatlarda almistim, tam raham hatrlamiyorum 790 da olablr. 100tl hediye0ceki verdiler o zaman
Aynen asıl sebep oydu zaten de ,ben rahatszligimi bahane ettim saclarmdan..alışırsın canım..güzel olmuştur eminim..
ahh bu kocalar hep onlar yüzünden saçlarla oynayıp duruyoruzzz
Benim esim hep yapiyo pacalarimi emzirme yastigi hamile yastigi yapti bama iki yol once kislik mont bile dikti ogrenmis makine kullanmayi sagolsun cok ise yariyor..
Aynen asıl sebep oydu zaten de ,ben rahatszligimi bahane ettim saclarmdan..
Hep topluyordum byle cok yakmaz arada acarm,hafifte makyaj..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?