- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Bnde omzumda canim. Arka omzumda, on az uzun..
Bnm esimde öyle,bana hep 1parmaktan fazla kestirme derdi ama ben dayanamiyorum. Tarayamıyorum, banyoda agliyorum oturup.. ve artk degsiklik sart kendimi iyice kotu hissediyordum. Toplu hep, sıkı toplayinca basim agriyor, gevşekte olmaz, sinuzıtlerim fora masallah :)
Yaptır anam oh :) bnimki boyattırmaz mumkun degil :)ohh miss..
bende işe başlamadan güzel bir model kestirip gölge yaptırıyım dedim..üniversite 3ten beri gölge yaptırmadım..kocam da izin verdi doğumdan sonra ohhh
işe anne gibi gideyim istiyorum artık hihihi
29 haftalık yeni doğmuş bebiş
kzılar bebişlerinizn hangi pozisyonda olduklarını anlayabiliyrmusunz yada bunu anlama yöntemii var mı az önce baktm da hıçkırıktan kafasınn nerede oldğunu anlayan varmış ne kadar doğru sizce
Evet toplayacz en azindan yere dusen killarla ugrasmayacam :) en buyuk mutlulugum bu bi kil görnce tum odayi temizliyorum da.Ii yapmissin cnim gule gule kullan saglikli gunlerde bebekle zaten nekadar ilgilenbilcez sacimizla bilmiyoru herkes tepeye toplayip dolascak heralde evde :) :)
Evet toplayacz en azindan yere dusen killarla ugrasmayacam :) en buyuk mutlulugum bu bi kil görnce tum odayi temizliyorum da.
Yaptır anam oh :) bnimki boyattırmaz mumkun degil :)
oyyy maaşallah bizim karnımızda şu anda bu kadar bebekler var, rabbime çok şükür, tam zamanında kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
ayaklarını yüksek bir yere koy cnm çok iyi geliyor öyle inerler inşallah hemen bende pek anlayamıyrm ya hep göbek çevremde birşeyler yapıyor şişiriyor arada orayı ama poposuylamı kafasıyla pek anlayamıyrm ki en son ters duruyorduoyyy maaşallah bizim karnımızda şu anda bu kadar bebekler var, rabbime çok şükür, tam zamanında kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
ben pek anlamıyorum canım valla ayaklarını anladığımı zannediyorum ama hıçkırık bile olabilir, doktora sordum ne zaman net anlayacağım diye, herkes net anlayamıyormuş, bazıları aynen yerini tarif edebiliyor bazıları anlamayor diyor, ben anlamayanlardan
düğünden geldik kızlar, ve yol gidiş, dönüş, düğünde oturuş derken 4-5 saat ayaklar aşağıda olunca şişmişler haliyle, umarım geçerler hemen
Ahaha bnde oyleyim ve yerlerbembeyazzz sinir oluyorum surekli yerde gozumm artik cokda zorluyo vlla temizlik bugun biraz ypti m belim cok agridi artik fazla egilemiyorum
bugün bnada 2 kez oldu hatta birisi az önce ama titreşim gibi değilde ritimli olarak düzenli bi yerde sanki kalp atışı gibi atıp durdu birkaç dk sürdü hıçkırıyorlar sanırmBugun cok garip bise oldu,
Göbegimin sol yaninda titresim. Kalp atisi gbi ama kabi duyamam tabi, hickirikmi bilmiyorum ama kalp kadar ritimliydi. Yasayan var mi?
benimki de full boyattırmaz..ama ünideki gölgeli halini gösterince izin verdi güzel olmuş diye..bir de diplerini boyamıyolar ya gölge de ondan izin verdi bende şaşırdım...
amin canım inşallahh
Bugun cok garip bise oldu,
Göbegimin sol yaninda titresim. Kalp atisi gbi ama kabi duyamam tabi, hickirikmi bilmiyorum ama kalp kadar ritimliydi. Yasayan var mi?
bugün bnada 2 kez oldu hatta birisi az önce ama titreşim gibi değilde ritimli olarak düzenli bi yerde sanki kalp atışı gibi atıp durdu birkaç dk sürdü hıçkırıyorlar sanırm
hıçkırık canım o..
metabolizmaları çok hızlı olduğundan hıçkırıkları da biraz hızlı oluyo ve suda oldukları için bize titreşimli hızlı gibi geliyo
Hıçkırık nasıl oluyormus onu bilmiyorum ama benim sağ göğüsümün altın da sertlik ve gerginlik oluyor bariz bir sekilde dokununca da sert bir çıkıntı hissediyorum tahminimce kafası,soldan da acıktığımız da pıt pıtları geliyor.arada daha zayıf tekme seklinde hareketlrde hissediyorum onda da sanırım ellerini kollarını oynatıyor.kzılar bebişlerinizn hangi pozisyonda olduklarını anlayabiliyrmusunz yada bunu anlama yöntemii var mı az önce baktm da hıçkırıktan kafasınn nerede oldğunu anlayan varmış ne kadar doğru sizce
Evet aynen benimde göbegim sallaniyordu sirt ustu yatiyodum esim elini koydu oda farketti, kalp atisi gibi ayni..bugün bnada 2 kez oldu hatta birisi az önce ama titreşim gibi değilde ritimli olarak düzenli bi yerde sanki kalp atışı gibi atıp durdu birkaç dk sürdü hıçkırıyorlar sanırm
Ayaklarına soğuk su tut canım sonrada uzat altına yastık koy iyi gelir.oyyy maaşallah bizim karnımızda şu anda bu kadar bebekler var, rabbime çok şükür, tam zamanında kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah
ben pek anlamıyorum canım valla ayaklarını anladığımı zannediyorum ama hıçkırık bile olabilir, doktora sordum ne zaman net anlayacağım diye, herkes net anlayamıyormuş, bazıları aynen yerini tarif edebiliyor bazıları anlamayor diyor, ben anlamayanlardan
düğünden geldik kızlar, ve yol gidiş, dönüş, düğünde oturuş derken 4-5 saat ayaklar aşağıda olunca şişmişler haliyle, umarım geçerler hemen
hmm hıçkırıkmıymıs o bende de oluyordu bağırsak hareketi sanıyordum ilk zamanki gibihıçkırık canım o..
metabolizmaları çok hızlı olduğundan hıçkırıkları da biraz hızlı oluyo ve suda oldukları için bize titreşimli hızlı gibi geliyo
hıçkırıktır canm o zamn banada oluyor aynısıEvet aynen benimde göbegim sallaniyordu sirt ustu yatiyodum esim elini koydu oda farketti, kalp atisi gibi ayni..
Ay kurban olur annesi, bende korkmustum yaa.. ay bebegim yaaaa :) yerim ben.hıçkırık canım o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?