Kizlar esim grip oldug. Uyuyamiyor onerebileceginiz bişey var mi. Sut falan icmez ama.
Oldu zaten :) bulastirmamamk icn banada yaklasmiyor..nane limon içir..biraz da terlesin sabaha daha iyi olur inşallah..
geçmiş olsun canım..
o seni üzdü ya hasta olur merak etme hehe erkek milleti
ondan bende istiyoruuummkızlaar hıçkırık hıçkırık dediniz sağdaki minişimi hıçkırık tuttu..
göbeğimin ordan vuruyo bi yerlerini ritmik bir şekilde...
ben ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyo genelde..
bir de aşağıdan bile vursa bağırsaklar arkada kalıyo ki artık bağırsak hareketi hissedemeyiz..çok fazla yersek belki..
Geçmis olsun nane limon yada meyve suyu içir varsa 1 tane kongest iyi gelir.Kizlar esim grip oldug. Uyuyamiyor onerebileceginiz bişey var mi. Sut falan icmez ama.
Ah gecen bende yaptim ya, tsortum sirilsiklam, suratimdan yere su damliyordu. Yeri mi suratimi mi silecegimi anlayamadim.
Bas asağı mı duruyorlar artık?Ben anliyorum cunku artik donmuyor bas asagi hickirirken agzi sag kasigima donuk ayaklari sag tarafimda yukarda
Bas asağı mı duruyorlar artık?Ben anliyorum cunku artik donmuyor bas asagi hickirirken agzi sag kasigima donuk ayaklari sag tarafimda yukarda
Bu haftlardan sonra dahada zor olcak valla gunluk kolaylari yapip agir islere kadin almak gerek yoksa cam kapi silmek mumkun degil gibi
Bas asağı mı duruyorlar artık?
Eğer dediğiniz gibiyse asağı doğruysa bası sandığım poposu olabilir o zamancanım herkesinki aynı pozisyonda olmuyo..
ama 32-33ten sonra genelde doğum pozisyonu olan baş aşağı pozisyonu alıyolar...
yerleri de daraldığından dönemiyolar bir daha..
Eğer dediğiniz gibiyse asağı doğruysa bası sandığım poposu olabilir o zaman
ev temizliği değil de bebislerin hazırlığına ağırlık veriyorum ben artık yıkama ütüleme yerlestirme vs. 1-2 haftaya da halıları yıkamaya gönderip evi temizletcem hem doğuma hem de bayrama hazırlık olur kendinizi zorlamayınBu haftlardan sonra dahada zor olcak valla gunluk kolaylari yapip agir islere kadin almak gerek yoksa cam kapi silmek mumkun degil gibi
senin yükün daha ağır canım gittikçe de ağırlasacak hareketlerinde zorlanıyorsan yürürken falan al derim ben bile tek bebekken zorlanıyorum hele de yürürken sallandıkça bazen pantolonun belini kıvırıp alttan destek yapıyorum.kızlaar bu üründen alsam geç mi olur artık??
göbeğim çok ağırlaştı benim artık napsam ki
http://www.babymall.com.tr/CHZ-1260/chezelle-1260-karin-destekleyici-genis-bant.html
Pazartesi kontrole gittim basasgi duruyordu dogum pozisyonunda artik boyle duracak yeri daraldi dedi dr..demekoyle_1gittim st: 36699824 .!.:Bas asağı mı duruyorlar artık?
Geçmis olsun nane limon yada meyve suyu içir varsa 1 tane kongest iyi gelir.
Bu haftlardan sonra dahada zor olcak valla gunluk kolaylari yapip agir islere kadin almak gerek yoksa cam kapi silmek mumkun degil gibi
Ben de öyle düşündüm ama üzerinde direkt ortopedik yazıyor. Bak fotosunu da ekleyeyim, sen daha iyisini bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?