2014 Kasım Anneleri

kızlaar hıçkırık hıçkırık dediniz sağdaki minişimi hıçkırık tuttu..
göbeğimin ordan vuruyo bi yerlerini ritmik bir şekilde...
ben ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyo genelde..
bir de aşağıdan bile vursa bağırsaklar arkada kalıyo ki artık bağırsak hareketi hissedemeyiz..çok fazla yersek belki..

Kizlar esim grip oldug. Uyuyamiyor onerebileceginiz bişey var mi. Sut falan icmez ama.

ondan bende istiyoruuumm

Bu haftlardan sonra dahada zor olcak valla gunluk kolaylari yapip agir islere kadin almak gerek yoksa cam kapi silmek mumkun degil gibi

kız ne cam kapısı artık öyle yükseğe uzanmak ilk zamanlardan çok daha tehlikeli sakın sakın yapmayın dikkat edin..bebeklerden kıymetli değil...

canım herkesinki aynı pozisyonda olmuyo..
ama 32-33ten sonra genelde doğum pozisyonu olan baş aşağı pozisyonu alıyolar...
yerleri de daraldığından dönemiyolar bir daha..
Eğer dediğiniz gibiyse asağı doğruysa bası sandığım poposu olabilir o zaman

Bu haftlardan sonra dahada zor olcak valla gunluk kolaylari yapip agir islere kadin almak gerek yoksa cam kapi silmek mumkun degil gibi
ev temizliği değil de bebislerin hazırlığına ağırlık veriyorum ben artık yıkama ütüleme yerlestirme vs. 1-2 haftaya da halıları yıkamaya gönderip evi temizletcem hem doğuma hem de bayrama hazırlık olur kendinizi zorlamayın

Geçmis olsun nane limon yada meyve suyu içir varsa 1 tane kongest iyi gelir.

Sagol cnm nane kaynattm.

Valla 1hafta önce cam sildim, eleyemem artik ekime kadar, kv ve annem yapack evimi serecek.

Ben de öyle düşündüm ama üzerinde direkt ortopedik yazıyor. Bak fotosunu da ekleyeyim, sen daha iyisini bilirsin :)

hayatım her ortopedik yazan öyle değil bu birincisi
tanınmışbir marka değil ben bişemedim eşime gösterdim
büyük ihtimalle ortopedik yapısı şekli ona benziyor dedi ama tabi görüp ellemeden bu tahmin
canım öyle bile olsa altına battaniye bişey serersin yatağın üstüne içine sinmiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…