2014 Kasım Anneleri

bir ara oturur gibi uyumuş kalmışım yarım saat kadar şimdi uyku da gitti oğluşta toplandı midemin üstünde gel de uyu
geceleri sevmiyorum artık uyuyamadıktan sonra

Geceden beri kotuyum cok fena soguk almisim.kusmaktan cikarmaktan bogazim yandi simdide uykum bolundu yine wc ye kalkinca artik uyku duzenimde kalmadi midemde kotu halaictigim su bogazima geliyor arada of of

bugün bnada 2 kez oldu hatta birisi az önce ama titreşim gibi değilde ritimli olarak düzenli bi yerde sanki kalp atışı gibi atıp durdu birkaç dk sürdü hıçkırıyorlar sanırm
İnanmayacaksınız ama ben sanırum bu hıçkırıgın sesini duydum. Demek suda titrsşim yspıyo , resmen karnımdan o anda ses geldi bebiş hıçkırınca ben belimden falan geldi sanmıştım ama cok tuhaf mekanik bi sses gibiydi.

Geceden beri kotuyum cok fena soguk almisim.kusmaktan cikarmaktan bogazim yandi simdide uykum bolundu yine wc ye kalkinca artik uyku duzenimde kalmadi midemde kotu halaictigim su bogazima geliyor arada of of

Canim,cok gecmis olsun, kocisimde dikkat etmesne ragmen benm bogazm agriyor.

Ben visko aldim.cnim.pamuk yatagimiz vardi ama ilk basta visko olmasi daha ii geldi bebegin vucut seklini alio yattigi zaman magazadan aldim ben 70 tl idi bebek arabamizi alirken onu heidye ettirdik :)

Bende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..
Cevaplar icin tesekkürler kizlar

Peki bir de lateks diye bir tür varmis onu önerirmisin? Birde pamuk yatak zamanla çöküyor diyen var ne derece doğru? Kafam çok karisik offf atağa bir an önce karar vermek istiyorum

Peki bir de lateks diye bir tür varmis onu önerirmisin? Birde pamuk yatak zamanla çöküyor diyen var ne derece doğru? Kafam çok karisik offf atağa bir an önce karar vermek istiyorum
canım ben pamuk yatak aldım e bebekten visko önerilmiyormuş alezli bir yatak aldım bence güzel çökme yapacak gibi durmuyor ama

Gunaydin kizlar...iyi pazarlar herkese.....gecelikleri ve pijama takimlarini yikayacaksiniz degil mi?????? Bugun ben de hazirliklara basliom artik

canım çok geçmiş olsun sıcalardan bunalıp soğuk su içip ceryanda kalınca terleyince oluyor işte böyle dikkat et kendine

lateks de visco benzeri bir ürün
pamuk yatak sağlıklı fakat zamanla sağı solu çöküyor gelişimde oldukları için çok dikkatli kullanmak kabartmak her yanını eşitlemek gerekiyor kullanımı epey zor bebek yatağı için bu kadar takma kafana
tek derdimiz bu olsun inşallah :))))

günaydın hanımlar ve beyler
sıcak ve de güneşli bir bursa sabahından herkese selamlar
geçte olsa uyumuş kalmışım biraz olsun uykumu almışım buna da şükür
ben de bugün kardeşimin bebeğinden kalan eşyaların kalan kısmını yıkayıp ütüleyip kaldırmayı düşünüyorum
bir yandan da eksikler olsa bile çantamı da hazırlayayım elde olanlarla
hadi bakalım kolay gelsin
gezenlere iyi eğlenceler

Kızlar günaydınlar bugün eşim nöbetçi evdeyim kızımla Ben prensesimin 0-3 ve 3-6 lık kuyafetlerini yıkadım ütüledim battaniyelerini de öyle dolabımızı kurduk çok şirin oldu Bu arada ben a101 den minik bebek askıları almıştım bayağı işe yaradı mutlaka alın çarşıda görürseniz,takımları katlamayı sevmiyorum hepsini astım askıya.tersten yıkayıp tersten ütüledim sonrada tüm etiketlerini kestim dolaba öyle yerleştirdim.deterjanımdan memnun kaldım bebek programında ve ekstra durulama yaparak yumusatıcı yerinede sirke kullanarak yıkadım süper oldu baby@me deterjanını öneririm aklınızda bulunsun bebek deterjanı çamaşırda koku bırakmayacak bu deterjan gerçekten çamaşırlarda kalıntı yapmadı ve kokmadı güzel O minik kıyafetler 3 günümü aldı eğer başlamadıysanız başlayın derim 6-9 ve 9-12 kıyafetlerimizde var biraz ama onlar biraz daha dursun Yatak konusu açılmış bizde visko aldık park yatağımızıda 35. Hafta gibi kuracağız bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…