kızlaar bu üründen alsam geç mi olur artık??
göbeğim çok ağırlaştı benim artık napsam ki
http://www.babymall.com.tr/CHZ-1260/chezelle-1260-karin-destekleyici-genis-bant.html
İnanmayacaksınız ama ben sanırum bu hıçkırıgın sesini duydum. Demek suda titrsşim yspıyo , resmen karnımdan o anda ses geldi bebiş hıçkırınca ben belimden falan geldi sanmıştım ama cok tuhaf mekanik bi sses gibiydi.bugün bnada 2 kez oldu hatta birisi az önce ama titreşim gibi değilde ritimli olarak düzenli bi yerde sanki kalp atışı gibi atıp durdu birkaç dk sürdü hıçkırıyorlar sanırm
Geceden beri kotuyum cok fena soguk almisim.kusmaktan cikarmaktan bogazim yandisimdide uykum bolundu yine wc ye kalkinca artik uyku duzenimde kalmadi midemde kotu hala ictigim su bogazima geliyor arada of of
Ben visko aldim.cnim.pamuk yatagimiz vardi ama ilk basta visko olmasi daha ii geldi bebegin vucut seklini alio yattigi zaman magazadan aldim ben 70 tl idi bebek arabamizi alirken onu heidye ettirdik:)
Cevaplar icin tesekkürler kizlarBende ebebekten bu yataklara baktim ama biraz daha arastiricam omurga sagligi icin iyisi ne olmali karar veremedim..
Peki bir de lateks diye bir tür varmis onu önerirmisin? Birde pamuk yatak zamanla çöküyor diyen var ne derece doğru? Kafam çok karisik offfortopedik olmayan fakat kaliteli süngerden yapılmış üst yüzü pamuk bezden çevrili yatak veriyoruz
yok yatak ölçüsü standart dışıysa da aynı ölçülerde fabrikaya sipariş veriyoruz
hem sağlıklı hem kaliteli oluyor tavsiye ederiz canım
Günaydın canım...Herkese günaydın sürekli uyuya uyana sabahi ettik yine
canım ben pamuk yatak aldım e bebekten visko önerilmiyormuş alezli bir yatak aldım bence güzel çökme yapacak gibi durmuyor amaCevaplar icin tesekkürler kizlar
Peki bir de lateks diye bir tür varmis onu önerirmisin? Birde pamuk yatak zamanla çöküyor diyen var ne derece doğru? Kafam çok karisik offfatağa bir an önce karar vermek istiyorum
Geceden beri kotuyum cok fena soguk almisim.kusmaktan cikarmaktan bogazim yandisimdide uykum bolundu yine wc ye kalkinca artik uyku duzenimde kalmadi midemde kotu hala ictigim su bogazima geliyor arada of of
Cevaplar icin tesekkürler kizlar
Peki bir de lateks diye bir tür varmis onu önerirmisin? Birde pamuk yatak zamanla çöküyor diyen var ne derece doğru? Kafam çok karisik offfatağa bir an önce karar vermek istiyorum
Herkese günaydın sürekli uyuya uyana sabahi ettik yine
ben iki gündür çok iyiyim canım:) haftada bir kaç gün ağlak oluyorum bir kaç gün neşeli:)Günaydın kızlar.
Nasılsınız bugün?
günaydınnn:)Günaydııınnn mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?