- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
ben ondan aldım adidasdı galiba çakma ama 35 liraya aldık kirli bölümüvar bol gözlü normalde de kullanmak istiyordumçanta olarak anne çantası dediklerinden değilde nike ya da adidas alacak olan var mı? onlar daha hoşuma gidiyor benim
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun malesef soguk almisim.sabaha karsi 6:40 ti kapadim gozumu insallah bugun.gecer gidercanım çok geçmiş olsun sıcalardan bunalıp soğuk su içip ceryanda kalınca terleyince oluyor işte böyle dikkat et kendine
burdan yazarsam yanlıs anlasıla bilir özelden yazim size
Ayyy cok.kotu yaa sizede gecmis olsun aman ha sana bulasmasin bebegede dikkat et dun artik gercekten tamam buraya kadar dedim cok fena almisim sogugu bgun gecer insallahCanim,cok gecmis olsun, kocisimde dikkat etmesne ragmen benm bogazm agriyor.
Kızlar bu formda birisi tiny love ın ana kucağını almıştı. Bir tanıdldız da ondan kullanıyor hatta. Diyorum acaba ben de ondan mı alsam;
http://www.n11.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-titresimli-ev-tipi-anakucagi-2014-P15742793
Ama sonra baktım en az 300 tl. Onun yerine şundan alayım dedim;
http://tipistipis.com.tr/urun/baby-tech-sultan-besik
yada biraz daha kıyıp;
http://www.n11.com/baby-tech-anne-yani-ahsap-besik-P23851481
Yanlız bu son gönderdiğimin içine yatağı yatak örtüsünü nasıl uydurucam? Satılıyor mudur bu ölçülerde ne dersiniz?
güne bacak ağrısı ile uyandm gece hep sol ve sağma yatacağm diye bacaklarımı bükmekten çok fena diz kapaklarmağrıyor gece ağrısına uyanıyrm ya böyle olan var mıGünaydın kızlar.
Nasılsınız bugün?
Canim baby tech urunleri tekstili ve ystagi ile birlikte geliyor bende yatak odasi icin baby tech beyaz saltanat aldim..:)
mrb kasım anneleri,ben takip ediyorum sizi ama pek yazamadım.ben 30+2 günlük gebeyim ve erken doğuracam maalesef.çünkü rahmim normal bi rahme göre% 20 küçükmüş.gerçi rahmin esneme payı var ama bende pek olmadı ve son kontrolümde bebeğimin suyu azalmış biraz,çok kötü oldum,2 gündür ağlamaktan yoruldum.doktorum rahmimin yapısından dolayı vücudum adapte olmaya çalıştığı için suyun azaldığını ve bebek de buna uygun pozisyon almış 2 büklüm duruyor dedi((.2 hafta çok önemli 32. haftaya ulaşırsak ona göre doğum zamanına karar vericez dedi,evde bebiş hareketlerine çok dikkat et dedi,benim bebişin hareketleri ve hareket zamanları çok tutarsız çok korkuyorum,varsın erken doğsun yeterki yaşasın,karnımda bişey olmasında.hamişlerin duası kabul olur,hepinizden dua bekliyorum,bebişimiz tedavi gebeliği çok uzun uğraşlar sonucu bize mucize gibi geldi.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.hayırlı ve zamanlı doğum diliyorum...
güne bacak ağrısı ile uyandm gece hep sol ve sağma yatacağm diye bacaklarımı bükmekten çok fena diz kapaklarmağrıyor gece ağrısına uyanıyrm ya böyle olan var mı
mrb kasım anneleri,ben takip ediyorum sizi ama pek yazamadım.ben 30+2 günlük gebeyim ve erken doğuracam maalesef.çünkü rahmim normal bi rahme göre% 20 küçükmüş.gerçi rahmin esneme payı var ama bende pek olmadı ve son kontrolümde bebeğimin suyu azalmış biraz,çok kötü oldum,2 gündür ağlamaktan yoruldum.doktorum rahmimin yapısından dolayı vücudum adapte olmaya çalıştığı için suyun azaldığını ve bebek de buna uygun pozisyon almış 2 büklüm duruyor dedi((.2 hafta çok önemli 32. haftaya ulaşırsak ona göre doğum zamanına karar vericez dedi,evde bebiş hareketlerine çok dikkat et dedi,benim bebişin hareketleri ve hareket zamanları çok tutarsız çok korkuyorum,varsın erken doğsun yeterki yaşasın,karnımda bişey olmasında.hamişlerin duası kabul olur,hepinizden dua bekliyorum,bebişimiz tedavi gebeliği çok uzun uğraşlar sonucu bize mucize gibi geldi.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.hayırlı ve zamanlı doğum diliyorum...
Ben canakkalede yasiyorum burada havuc genc odasi diye bir magazadan aldim..A süper o zamanonun masrafı olmayacak bide.
Nereden almıştın peki? Bu benim hönderdiğim linkteki fiyatlar gibi mi?
Merhaba, uzun zamandır yazamıyordum, çok zorlu günler geçirdim, 4 gündür de gribim ve kolumu kaldırmaya mecalim yok. 27 haftalığım ve önümüzdeki 13 haftanın su gibi geçmesini istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?