2014 Kasım Anneleri

Slm kizlar. Ben de dr den geldim. Tesadufe bak zeycigim benimde oglan 1300 kiz 1200 gr:) cift yumurta basindan beri:) bugun dr hanim akciger gelistirici igne teklif etti. Kabul etmedim. Zaten yatiom hocam dedim. Bundan sonra gelme ihtimalleri yuksek dedi. Nie aciklik mi var dedim. Yok dedi. Eylulun 3. Haftasi dogum iznine ayiracak. O zamana kadar rapor alcam. Zaten erken dogurursun dedi. Izinlerini sonraya aktaririz dedi.walla saskinlik icindeyim. Umarim mumkun oldugunca gec gelirler. Ama hareketlerim kisitlandi. Daha zor kalkiorm yataktan. Daha zor yatiorm hatta. Yarabbim hepimize kolaylik versin.

o an yaşadıklarını resmen yazıya dökmüşler. ama çok güzel yaa, öyle yaşayıp da bebeği kucağına almak
Hangi yazı ooo merak ettim
Canim apartmanin kapisina ve ziline bebek var yaz bence

canım ilk baslarda senin ve bebegiinin uyku saatleri belli olmıcak bir dakikanın bile değeri olacak simdi deil bebiş dogacagı hafta iptal ettir zili gelen olduğunda gelmeden once teldn ulaşırlar müsait misin diye sana da yazık yarın calan kapılar seni daha da sinir eder

ayyyyyy sinir oldum kırk yılın basında haber izleyim dedim adam 2 aylık hamile karısını sokakta ite kalka sacından sürüye sürüye dövüyor hatta hızını alamıyor burnunu ısırıyor yerden yere vuruyor ben izlerken gerildim terledim polis gelince kadın kocamdır döver şikayetçi deilim abi karışmayın dedi hayır şikayetçi olman için daha ne yapsın beynini mi ısırsın haberi sunan kadın bile şoka girdi

hayret yaniii..
enteresanmış kadınn durumu.hem sevilecek hem dövülecek

hayret yaniii..
enteresanmış kadınn durumu.hem sevilecek hem dövülecek
karı koca arasında olur böyle seyler karışmayın abi ddiyince polis te sokak ortasında olan şiddet kamuya mal olmuşsa müdahale etmek hakkım dedi..nasıl bi bağsa artık müstehak demekten başka bir sey demek gelmedi içimden

arkadaş yapmıştı dikkat bebek var diye yazı asacaksın kapına canım

Hangi yazı ooo merak ettim

Canim apartmanin kapisina ve ziline bebek var yaz bence

tavsiyeler için sağolun kızlar.sinirimden ağladım ya. doğalgaz için gelen adamdan çıkardım hıncımı.
ben doğalgaz kullanmıyorum bari kullanan birini çalsaydınız dedim.zilin üstüne basmayın yazıcam zil değildir de olabilir.
bebiş gelincede dikkat bebek var yazarım ama hanzolar onu da okumaz ki

kesinliklee okumazlar canım iptal ettir zili zaten bu saatten sonra kapıda kalacak olanıda düüsünme sen ve bebişin daha önemlisiniz elbet apartmandan birinin ziline basıp geçerler zaten birseycik olmaz üzme kendini annesi bunun icin

aynn cnım.öyle dağ kaçgını,maganda tipleri görüp duydukça ne kadar sanşlıym byle karakterde bi eşe sahip değilm dyorm.

dedim ne yap ne et uyandır beni odaya çıkarılınca
canmm ya hiç uyumasan keşke bak ben anestezi kadın doğum salonunda çalışıyorum..inan spinalin konforu hiçbişede yok..hem bebeğine boş yere o kadar narkotik gitmiycek

Kizlar umarim herkesin hamileligi iyi gidiyodur..ben 27+2 yim bugun kontrolde dr.bebegin sivisinin (amniyon sivisi)olmasi gerekenden fazla oldugunu soyledi(( boyle bi durum yasayan var mi nette bi suru korkutucu seyler okudum cok riskli bi durummus..bi cok seyden kaynaklanabilirms (( ins.kotu bise olmaz.yarin sabah 100 gr.lik seker testi yapcak ( dualarinizi ve tavsiyelernzi bekliyorum kardeslerim..

hayırlısıyla sag salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım dualar seninle umarım yarın seker yükleme sonucunda iyi çıkar..sen oyle korkutucu seyler okuyup zihnini bulandırma önemli olan senin doktorunun ne söylediği bu konu hakkında gerekli açıklamayı yaptı mı sana..olabilecek durumları falan

kesinlikle cok sanslıyız ne mutlu ki anlayışlı eşlerimiz var Allah kimseyi kötü yürekli insanlarla karşılaştırmasın insallah
amiiinn.bn simdiden dualarıma ekliyorm 'Allahm evladımı hayırlı insanlarla karşılaştr,oğluma güzel ahlak ver'dye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…