istemezmisin annesiAminmm canimm inşallah bu eşyalari yikarken daha bir çabuk gelmesini istiyorum yumurcagimin
Slm kizlar. Ben de dr den geldim. Tesadufe bak zeycigim benimde oglan 1300 kiz 1200 gr:) cift yumurta basindan beri:) bugun dr hanim akciger gelistirici igne teklif etti. Kabul etmedim. Zaten yatiom hocam dedim. Bundan sonra gelme ihtimalleri yuksek dedi. Nie aciklik mi var dedim. Yok dedi. Eylulun 3. Haftasi dogum iznine ayiracak. O zamana kadar rapor alcam. Zaten erken dogurursun dedi. Izinlerini sonraya aktaririz dedi.walla saskinlik icindeyim. Umarim mumkun oldugunca gec gelirler. Ama hareketlerim kisitlandi. Daha zor kalkiorm yataktan. Daha zor yatiorm hatta. Yarabbim hepimize kolaylik versin.selam kızlarr bütün sorularınızı cevaplicimmmm inşallahh..
öncelikle doktora gittim geldim..
çok şükür bebeklerim iyi..
biri 1.300 diğeri 1.200 olmuş Allah'a bin şükür..
bu arada şoklardayız ÇİFT YUMURTA İKİZLERİYMİŞ
maşallah yavru kuşunaaa
boşverrr benimde bazen kızıyo kiloma bazen normal diyoo..
amaaann kolaysa gelsin onlar taşısınlar
başınız sağolsun canım..
sende duygu sömürüsü yapıcaksın mecburen..
hatta bu akşam başla ağrım var diye..
yat hiç bi iş yapma...
hahahahah
ya kızlar genel olarak konuşuyorum Allah aşkına kendinize gelin çok şükür sağlıklıyız çok şükür bebek bekliyoruz..
bir çok insan bizim yerimizde olmak için neler verirdi biliyomusunuz??
silkelenin ve kendinize gelin ağladım lafı duymak istemiyorum artık bu forumda
ödem canım o ellerini biraz havaya kaldır iyi gelir..
battaniye süper olmuşşşşş
ağlama lafı duymak istemiyorummmmm
olur olur ben kokulu sabun koydum...
GEBELİKTE GÖĞÜSLERDEN (MEMEDEN) SARI SIVI GELMESİ
Hamilelikte özellikle son aylarda memelerden süt gelemsi normal bir durumdur. Her hamilelikte olmaz ancak sık rastlanır. Gebelikte süt hormonunun (prolaktin) artması ile memeler doğacak bebeğe süt hazırlamaya başlar. Bu süt bazen bebek henüz doğmadan memelerden gelmeye başlar, bu gelen ilk süte kolostrum denir, halk arasında ağız sütü diye adlandırılır.
Hamilelikte memelerden süt gelmesi için herhangi bir tedavi gerekmez. Elbisenizi gelen sıvıdan korumak için gebe sütyeni ve meme pedleri kullanmanız gerekir.
Kolostrum (halk arasında ağız sütü):
Kolostrum yani memelerden gelen ilk süt çok özel bir sıvıdır. Bu süt yeni doğan bebeğin ilk aşısı gibidir. Anne vücudu yeni doğan bebeğin korunması için bir çok antikor içeren bebeği enfeksiyonlardan koruyan bu sütü üretir. Hamilelik sırasında göğüslerinizden süt gelirse bu ilk sütün boşa aktığı anlamına gelmez, bebek doğduğunda ve anne memesini emdiğinde yine bu sütten alabilecektir. Kolostrum koyu, yoğun kıvamda, sarı bir sıvıdır. Kolostrum da normal anne sütüne göre daha fazla protein vardır, karbonhidrat ve yap daha azdır. Yeni doğam bir bebeğin hayatın ilk günlerinde en uygun şekilde beslenebileceği ve en kolay sindirebileceği şekilde özel olarak hazırlanmış bir süttür adeta.
Hamilelik sırasında memeden gelen sıvı süte veya yukarıda tarif edildiği gibi kolostruma benzemiyorsa, pembe, kahverengi, kanlı gibi görünüyorsa mutlaka doktorunuza başvurmanız gerekir.
Yani kızlar bir göğüsten gelip diğerinden gelmeyebilir..
ve ya benim göğsümden sıvı geliyo olabilir senden gelmiyo olabilir bu sütünün olmıycağı az olucağı anlamına gelmez..
böyle şeyleri kafaya takmayın lütfen..
benim de tek göğsümden geliyo mesela..bazen sarı geliyo bazen beyaz süt gibi geliyo..
gelmesi de gelmemesi de NORMAL...
oyyyyhh tadını çıkar canımcımm
aynennnn
Hangi yazı ooo merak ettimo an yaşadıklarını resmen yazıya dökmüşler. ama çok güzel yaa, öyle yaşayıp da bebeği kucağına almak
Canim apartmanin kapisina ve ziline bebek var yaz benceoffff kızlar beni sinir bastı ya.ben oturduğum apartmanda bir numarada oturuyorum.
her türlü elektrik,su,doğalgaz hepsinde benim zile basıyorlar.yetmedi 2ve 3 numaraya gelenlerde basıyor.
maşallah çok da misafirleri gelir ,anahtarı unutan basıyor.çıldırmak üzereyim ya artık sabrımın son demlerindeyim.
tüpbebek sırasında bile yatarken kapıyı açtım kaç defa .bakmıyım diyorum ısrarla çalınca acil bişey diye açıyorum mecburen.bebiş olunca ne yapacam ya bunlar yüzünden uyanır kuzum.en iyisi zili iptal etmek ama o zamanda bana gelenler kapıda kalacak.kargo falan almam zorlaşacak.sinirimden ağlayacağım şimdi
Hem Ağlıyorum hem asiyorum
istemezmisin annesiayyy ne güzell minik minik kıyafetleri serili amanda aman baktıkca ici açılır insanın
canım ilk baslarda senin ve bebegiinin uyku saatleri belli olmıcak bir dakikanın bile değeri olacak simdi deil bebiş dogacagı hafta iptal ettir zili gelen olduğunda gelmeden once teldn ulaşırlar müsait misin diye sana da yazık yarın calan kapılar seni daha da sinir ederoffff kızlar beni sinir bastı ya.ben oturduğum apartmanda bir numarada oturuyorum.
her türlü elektrik,su,doğalgaz hepsinde benim zile basıyorlar.yetmedi 2ve 3 numaraya gelenlerde basıyor.
maşallah çok da misafirleri gelir ,anahtarı unutan basıyor.çıldırmak üzereyim ya artık sabrımın son demlerindeyim.
tüpbebek sırasında bile yatarken kapıyı açtım kaç defa .bakmıyım diyorum ısrarla çalınca acil bişey diye açıyorum mecburen.bebiş olunca ne yapacam ya bunlar yüzünden uyanır kuzum.en iyisi zili iptal etmek ama o zamanda bana gelenler kapıda kalacak.kargo falan almam zorlaşacak.sinirimden ağlayacağım şimdi
hepp diyorum ahhh su hormonlarr ahhhHem Ağlıyorum hem asiyorum
hayret yaniii..ayyyyyy sinir oldum kırk yılın basında haber izleyim dedim adam 2 aylık hamile karısını sokakta ite kalka sacından sürüye sürüye dövüyor hatta hızını alamıyor burnunu ısırıyor yerden yere vuruyor ben izlerken gerildim terledim polis gelince kadın kocamdır döver şikayetçi deilim abi karışmayın dedihayır şikayetçi olman için daha ne yapsın beynini mi ısırsın haberi sunan kadın bile şoka girdi
karı koca arasında olur böyle seyler karışmayın abi ddiyince polis te sokak ortasında olan şiddet kamuya mal olmuşsa müdahale etmek hakkım dedi..nasıl bi bağsa artık müstehak demekten başka bir sey demek gelmedi içimdenhayret yaniii..
enteresanmış kadınn durumu.hem sevilecek hem dövülecek
Selam kasim anneleri keyifler nasil :)
benim de kontrolum vardi bugun, cok sukur kizimin sagligi iyiymis. 27+6 dayiz ve 1250 gr olmus masallah
Cok sukur iyi haberlerini alinca insan ne kadar rahatliyor :)
arkadaş yapmıştı dikkat bebek var diye yazı asacaksın kapına canım
Hangi yazı ooo merak ettim
Canim apartmanin kapisina ve ziline bebek var yaz bence
canım ilk baslarda senin ve bebegiinin uyku saatleri belli olmıcak bir dakikanın bile değeri olacak simdi deil bebiş dogacagı hafta iptal ettir zili gelen olduğunda gelmeden once teldn ulaşırlar müsait misin diye sana da yazık yarın calan kapılar seni daha da sinir eder
Allah bagıslasın kuzunu annesi bugun bebişinin güzel haberyile huzurlaa uyursunSelam kasim anneleri keyifler nasil :)
benim de kontrolum vardi bugun, cok sukur kizimin sagligi iyiymis. 27+6 dayiz ve 1250 gr olmus masallah
Cok sukur iyi haberlerini alinca insan ne kadar rahatliyor :)
kesinliklee okumazlar canım iptal ettir zili zaten bu saatten sonra kapıda kalacak olanıda düüsünme sen ve bebişin daha önemlisiniz elbet apartmandan birinin ziline basıp geçerler zaten birseycik olmaz üzme kendini annesi bunun icintavsiyeler için sağolun kızlar.sinirimden ağladım ya. doğalgaz için gelen adamdan çıkardım hıncımı.
ben doğalgaz kullanmıyorum bari kullanan birini çalsaydınız dedim.zilin üstüne basmayın yazıcam zil değildir de olabilir.
bebiş gelincede dikkat bebek var yazarım ama hanzolar onu da okumaz ki
aynn cnım.öyle dağ kaçgını,maganda tipleri görüp duydukça ne kadar sanşlıym byle karakterde bi eşe sahip değilm dyorm.karı koca arasında olur böyle seyler karışmayın abi ddiyince polis te sokak ortasında olan şiddet kamuya mal olmuşsa müdahale etmek hakkım dedi..nasıl bi bağsa artık müstehak demekten başka bir sey demek gelmedi içimden
canmm ya hiç uyumasan keşke bak ben anestezi kadın doğum salonunda çalışıyorum..inan spinalin konforu hiçbişede yok..hem bebeğine boş yere o kadar narkotik gitmiycekdedim ne yap ne et uyandır beni odaya çıkarılınca
kesinlikle cok sanslıyız ne mutlu ki anlayışlı eşlerimiz var Allah kimseyi kötü yürekli insanlarla karşılaştırmasın insallahaynn cnım.öyle dağ kaçgını,maganda tipleri görüp duydukça ne kadar sanşlıym byle karakterde bi eşe sahip değilm dyorm.
hayırlısıyla sag salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım dualar seninle umarım yarın seker yükleme sonucunda iyi çıkar..sen oyle korkutucu seyler okuyup zihnini bulandırma önemli olan senin doktorunun ne söylediği bu konu hakkında gerekli açıklamayı yaptı mı sana..olabilecek durumları falanKizlar umarim herkesin hamileligi iyi gidiyodur..ben 27+2 yim bugun kontrolde dr.bebegin sivisinin (amniyon sivisi)olmasi gerekenden fazla oldugunu soyledi(( boyle bi durum yasayan var mi nette bi suru korkutucu seyler okudum cok riskli bi durummus..bi cok seyden kaynaklanabilirms (( ins.kotu bise olmaz.yarin sabah 100 gr.lik seker testi yapcak ( dualarinizi ve tavsiyelernzi bekliyorum kardeslerim..
amiiinn.bn simdiden dualarıma ekliyorm 'Allahm evladımı hayırlı insanlarla karşılaştr,oğluma güzel ahlak ver'dye.kesinlikle cok sanslıyız ne mutlu ki anlayışlı eşlerimiz var Allah kimseyi kötü yürekli insanlarla karşılaştırmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?