ben direk bayıltılmayı seçtiğim için yasadıgım tek duygusal an o iğneyi vurulmadan once esimle veda anı olacako an yaşadıklarını resmen yazıya dökmüşler. ama çok güzel yaa, öyle yaşayıp da bebeği kucağına almak
ben direk bayıltılmayı seçtiğim için yasadıgım tek duygusal an o iğneyi vurulmadan once esimle veda anı olacak
afiyetler olsun kuzunla sana..cici kocam isten çıkıp gelirse inşallah sütü getirecekmide ekşimesi olan annişler süt beni biraz rahatlattı, siz de deneyin faydası olabilir
İsyaaan senin tospa önden gido cidden maşallah kuzuya.
şincik bilgim şu yönde: GA: gebelik süresi demek, LMA (last menstrual period) yani son adet tarihine göre gebelik: 29 hafta 5 gün
ama AUA (yani gerçek ultrason yaşı) 31 hafta 3 gün.
dedim ne yap ne et uyandır beni odaya çıkarılıncaay hiç güleceğim yoktuo da güzelmiş ama bebek olunca ayık ol bari ilk anlarında
Eki Görüntüle 1231777
izinlerle ilgili yönetmelikte açıkça belirtilmiş...32. haftadan sonra izin ve rapor kullanılamıyor
afiyetler olsun kuzunla sana..cici kocam isten çıkıp gelirse inşallah sütü getirecek
kızlar merhaba 3-4 gün önce ultrasona girdim dr um bebeğin çok saçlı olduğunu söyledi ama hiç mide yanmam olmuyor allaha şükür :)Allah bagıslasın bu güzel meleği bnde oyle duymuştum mide yanmasını cok yasayan gür saclı doğurur diye doğruymuş demek
bunu düşünüp söylemen bile yeter annesi Allah razı olsuntşk ederim cnmm, artık ne yesek mide ekşimesi kaçınılmaz. pcden olsa gönderirdim sana şimdikeşke öyle bir teknoloji olsa dimi ne güzel olurdu
Allah bagıslasın canım bakalım 13 ünde benimki nasıl olmuş sacı falan cıkmıs mıkızlar merhaba 3-4 gün önce ultrasona girdim dr um bebeğin çok saçlı olduğunu söyledi ama hiç mide yanmam olmuyor allaha şükür :)
kızlar midesi yananlar kavunu deney,n çok iyi gelyor rahatlatyrbenımde yaa
çıkmıştır tabi annesi :) allah bağışlasın cümlemizinkiniAllah bagıslasın canım bakalım 13 ünde benimki nasıl olmuş sacı falan cıkmıs mı
Bence gerek yok sormana hic istendigini gormedim ama ozel olarak kendi malzemelerim kullanilsin diyosan onu soyliyebilirsin...Canim onu net bir sekilde ogrenmem lazim ne olur ne olmaz di mi yani
Canim bugun nasılsın ben eve gelince bebisin esyalarina giristim asiyorum
Canim onu hastaneye sormak gerelir mi yoksa bosuna sampuan havlu neyim koymayayim
Minik lavanta keseleri yapayim o halde aktarda bulurum lavanya degil mi
bence hafif bir şey yedikten sonra ılık duşa gir sonra da dinlenmeye geç. uyuyacağım diye uğraşam bu seni zorlar uyuyamazsın tam tersi. öyle gözlerini dinlendirmek maksatlı uzan. bir de tabi serin olsun. ben az önce vantilatörün karşısında 2 saat kadar uyudum iyi geldi. öyle uzanayım dedim uyumuşum
canım onu gecen hafta denedim daha kotu oldumkızlar midesi yananlar kavunu deney,n çok iyi gelyor rahatlatyr
amin cümlemiz sag salim kucağımıza alalım inşallah teşekkürler annesiçıkmıştır tabi annesi :) allah bağışlasın cümlemizinkini
Aminmm canimm inşallah bu eşyalari yikarken daha bir çabuk gelmesini istiyorum yumurcagiminellerin dert görmesin annesi inşallah miss kokulu giysilerini sağlıkla giydirmek nasip olur
offff kızlar beni sinir bastı ya.ben oturduğum apartmanda bir numarada oturuyorum.
her türlü elektrik,su,doğalgaz hepsinde benim zile basıyorlar.yetmedi 2ve 3 numaraya gelenlerde basıyor.
maşallah çok da misafirleri gelir ,anahtarı unutan basıyor.çıldırmak üzereyim ya artık sabrımın son demlerindeyim.
tüpbebek sırasında bile yatarken kapıyı açtım kaç defa .bakmıyım diyorum ısrarla çalınca acil bişey diye açıyorum mecburen.bebiş olunca ne yapacam ya bunlar yüzünden uyanır kuzum.en iyisi zili iptal etmek ama o zamanda bana gelenler kapıda kalacak.kargo falan almam zorlaşacak.sinirimden ağlayacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?