2014 Kasım Anneleri

güzel cevptı bilgilendik tşkler

tşk ederim cnmm, artık ne yesek mide ekşimesi kaçınılmaz. pcden olsa gönderirdim sana şimdi keşke öyle bir teknoloji olsa dimi ne güzel olurdu
bunu düşünüp söylemen bile yeter annesi Allah razı olsun ama keşke teknoloji o kdar gelişmiş olsa valla hayır demezdim süt ısmarlardın bana

Bence gerek yok sormana hic istendigini gormedim ama ozel olarak kendi malzemelerim kullanilsin diyosan onu soyliyebilirsin...
Aktarda olur sanirim hatta bende yapayim aklima gelmisken

Ohhhh! Ne güzel.
Vallahi şu an kurstayım. Ve gözlerim kapanmak üzere.
Anayyyymmmmmmmm

offff kızlar beni sinir bastı ya.ben oturduğum apartmanda bir numarada oturuyorum.
her türlü elektrik,su,doğalgaz hepsinde benim zile basıyorlar.yetmedi 2ve 3 numaraya gelenlerde basıyor.
maşallah çok da misafirleri gelir ,anahtarı unutan basıyor.çıldırmak üzereyim ya artık sabrımın son demlerindeyim.
tüpbebek sırasında bile yatarken kapıyı açtım kaç defa .bakmıyım diyorum ısrarla çalınca acil bişey diye açıyorum mecburen.bebiş olunca ne yapacam ya bunlar yüzünden uyanır kuzum.en iyisi zili iptal etmek ama o zamanda bana gelenler kapıda kalacak.kargo falan almam zorlaşacak.sinirimden ağlayacağım şimdi

arkadaş yapmıştı dikkat bebek var diye yazı asacaksın kapına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…