midem cok yanıyorrr cok
benim hergün öyle canım, öğleden sonra bi başlıyor yatana kadar huzur yok, şimdi de süt içiyorum bekleye bekleye iyi geliyor
benımde yaa
ben ağladım aglıcam midemde asit var gibi ya bir buçuk litre suyu diktim yok daha beter azdı
Teyzeleri ben bugun bebemin esyalarini yikiyorum
Zaten bir duygusallık var ki agla agla bir hal oldum dun bugun de çamaşırları asarkrn oyleyim
Yıllık iznim yanacak resmen. Ne kadar saçma bişey..
offff kızlar beni sinir bastı ya.ben oturduğum apartmanda bir numarada oturuyorum.
her türlü elektrik,su,doğalgaz hepsinde benim zile basıyorlar.yetmedi 2ve 3 numaraya gelenlerde basıyor.
maşallah çok da misafirleri gelir ,anahtarı unutan basıyor.çıldırmak üzereyim ya artık sabrımın son demlerindeyim.
tüpbebek sırasında bile yatarken kapıyı açtım kaç defa .bakmıyım diyorum ısrarla çalınca acil bişey diye açıyorum mecburen.bebiş olunca ne yapacam ya bunlar yüzünden uyanır kuzum.en iyisi zili iptal etmek ama o zamanda bana gelenler kapıda kalacak.kargo falan almam zorlaşacak.sinirimden ağlayacağım şimdi
Slm kizlar. Ben de dr den geldim. Tesadufe bak zeycigim benimde oglan 1300 kiz 1200 gr:) cift yumurta basindan beri:) bugun dr hanim akciger gelistirici igne teklif etti. Kabul etmedim. Zaten yatiom hocam dedim. Bundan sonra gelme ihtimalleri yuksek dedi. Nie aciklik mi var dedim. Yok dedi. Eylulun 3. Haftasi dogum iznine ayiracak. O zamana kadar rapor alcam. Zaten erken dogurursun dedi. Izinlerini sonraya aktaririz dedi.walla saskinlik icindeyim. Umarim mumkun oldugunca gec gelirler. Ama hareketlerim kisitlandi. Daha zor kalkiorm yataktan. Daha zor yatiorm hatta. Yarabbim hepimize kolaylik versin.
yani benim okulda işe yaramıyor, idarecilerin tutumuna göre farklılık gösterebiliyorsa onu bilemiyorum.Sonuç olarak rapor işe yaramıyormu yani?
Allah tüm zor durumda olanların yardımcısı olsun inşallah maalesef ki böyle seylere hala sahit olabiliyoruz canım..Allah bu sehir magandaların kökünü kurutsun inşallahBencede o dayağı atan birinden maddi biseyde gelmesin bu kadının kisiligiyle ilgili birşey yarin cocugada vuracak yazık. . Tabi kadin o an korkudan demisse bilemem.. ay simdi bende çok üzüldüm Allahim yardim etsin
Benimde aşırı derecede var..yoğurt iyi geliyo süt hiç sevmiyorum..
bnde hicc sevmiyorum yoğurt tüketiyordumama bi denicem bakalım faydası olur insallah
Kizlar bebek şekeri yapip kargo ile yollayan bildiginiz internet sitesi falan var mi ?
Merhaba arkadaşlar hamileliğimi öğrendiğim ilk andan beri kasım annelerini takip ediyorum hepinizi aslından çok yakından tanıyorumBende 11 kasım erkek annesiyim aranıza bende geldim artık
hadi ya bana iyi gelmişti bende internetten araştırıp bulmuştum demekki bünyeden bünyeye göre değişiyorcanım onu gecen hafta denedim daha kotu oldum
aaaaaaaa yapma yaaa peki hastalarına haber vermiyor mu keşke biraz daha anlayışlı olaymış...cvrende hamile olduğunda doktorun dan memnun kalmış birileri var mı annesi belki başka bir doktor bulursun hemm üzülme unutma her işte bir hayır vardır belkide bulacağın doktor sana öncekinden daha cok iyi gelecek ve fayda saglıcakBende çok üzüldüm bi heves gittim ama:-( vR numarası ama akademik kariyer yapckmş ünv hast başlamış oralarda çok kalabalık ya insan stres oluyo beklerken gidemem sanrm:-( kaçncı haftaya geldim şuna bak yeni doktor arıycam bide:-(
Kızlar çok ana çok üzgünümmm;-( bugün doktor randevum vardı gittik doktorumuz hastaneyi bırakmış yerine başka doktor gelmiş kimsede arayıp bilgi vermiyo çok moralim bozuldu neyse yeni doktora girdik berbat ötesiydi hamileliğim boyunca bi çok doktora gttim ana hiç bu kadar kötü geçmemişti kadın usg yi açmayı bilmiyor ya ve moral bozucu şeyler söyledi ölçümleri bile doğru dürüst yapamadı gördüm ekrandan yok bebeğimin başı 2 hafta öndeymiiş geçen randevuda gaftasyla uyumluydu şekerdendr dedi amaben diyet yapyrm ve şekerim çok yüksek değil zaten sınırda çıkmıştı bebeğimi göstermedi bile sordugum soruların hepsine normal deyip yolladı beni:-( çıkınca sinirimden ağladım bide özele gidiyoz ya şimdide neden oldu anlamadım ama çok kötü ishal olmuşum tuvaletten çıkamıyorum:-( ne iyi gelir bana yardım edin çok mutsuzum şuan
aynen canım sanırıım bnim bünyeye ters tepti simdi bır dus alacam biraaz rahatlarım belkihadi ya bana iyi gelmişti bende internetten araştırıp bulmuştum demekki bünyeden bünyeye göre değişiyor
Hoşbulduk canım ikiz bebişlerin vardı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam . Erken bebeği dönen var mı benim bebiş 28 haftalıkken doğum pozisyonu aldı erken doğum riski olduğunu söyledicanım facede bazı siteler var özelden link yollıyım istersen..
hoşgeldin canım
kızlar bebişler haftada ortalama kaç gr alıyorlar
Hoşbulduk canım ikiz bebişlerin vardı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam . Erken bebeği dönen var mı benim bebiş 28 haftalıkken doğum pozisyonu aldı erken doğum riski olduğunu söyledi
evet canım ikiz bekliyorum..benim de 27de kafaları aşağıdaydı..doktor daha değişir dedi..
28de diğer doktora gittim birinin kafası yukarıda birinin aşağıdaydı..
bugün gittiğimizde ikisininde aşağıdaydı..
yani tek bebekte esas pozisyonu 32-33ten sonra belli olur ve değişmesi çok zor olur yeri daraldığından..
daha şimdiden erken doğum riski demesi saçma olmuş bence..
Yılan hikayesine döndü bu konu canım bizfe gunlerdir sağlıklı bir bilgiye ulasamadiköğretmen arkadaşlar bugun doğum öncesi iznin artık doğum sonrasına aktarılmadıgını duydm yeni torba yasayla doğruluk payı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?