2014 Kasım Anneleri

midem cok yanıyorrr cok

benim hergün öyle canım, öğleden sonra bi başlıyor yatana kadar huzur yok, şimdi de süt içiyorum bekleye bekleye iyi geliyor

ben ağladım aglıcam midemde asit var gibi ya bir buçuk litre suyu diktim yok daha beter azdı

Benimde aşırı derecede var..yoğurt iyi geliyo süt hiç sevmiyorum..

Teyzeleri ben bugun bebemin esyalarini yikiyorum
Zaten bir duygusallık var ki agla agla bir hal oldum dun bugun de çamaşırları asarkrn oyleyim

Ayy yerim onun miniş elbiselerini ama artık forumda ağladım lafı yasakk

Yıllık iznim yanacak resmen. Ne kadar saçma bişey..

Benimde 10 günüm yanıcak

Biz 4. Katta otururken de hep bizim zile basıyolardı canım..arkadaşların dediği gibi bebek var zile basmayın yaz..

Canım sana özelden yazıcam..

öğretmen arkadaşlar bugun doğum öncesi iznin artık doğum sonrasına aktarılmadıgını duydm yeni torba yasayla doğruluk payı ne ?

[QUOTEuyuyonzilenicorn, post: 36719376, member: 110296"]offff kızlar beni sinir bastı ya.ben oturduğum apartmanda bir numarada oturuyorum.
her türlü elektrik,su,doğalgaz hepsinde benim zile basıyorlar.yetmedi 2ve 3 numaraya gelenlerde basıyor.
maşallah çok da misafirleri gelir ,anahtarı unutan basıyor.çıldırmak üzereyim ya artık sabrımın son demlerindeyim.
tüpbebek sırasında bile yatarken kapıyı açtım kaç defa .bakmıyım diyorum ısrarla çalınca acil bişey diye açıyorum mecburen.bebiş olunca ne yapacam ya bunlar yüzünden uyanır kuzum.en iyisi zili iptal etmek ama o zamanda bana gelenler kapıda kalacak.kargo falan almam zorlaşacak.sinirimden ağlayacağım şimdi[/QUOTE]
Bebek uyuyo zile basmayin falan yazarsin gorunce basmazlar heralde..

Kizlar bebek şekeri yapip kargo ile yollayan bildiginiz internet sitesi falan var mi ?

Bencede o dayağı atan birinden maddi biseyde gelmesin bu kadının kisiligiyle ilgili birşey yarin cocugada vuracak yazık. . Tabi kadin o an korkudan demisse bilemem.. ay simdi bende çok üzüldüm Allahim yardim etsin
Allah tüm zor durumda olanların yardımcısı olsun inşallah maalesef ki böyle seylere hala sahit olabiliyoruz canım..Allah bu sehir magandaların kökünü kurutsun inşallah

Kizlar bebek şekeri yapip kargo ile yollayan bildiginiz internet sitesi falan var mi ?

canım facede bazı siteler var özelden link yollıyım istersen..

Merhaba arkadaşlar hamileliğimi öğrendiğim ilk andan beri kasım annelerini takip ediyorum hepinizi aslından çok yakından tanıyorum Bende 11 kasım erkek annesiyim aranıza bende geldim artık

hoşgeldin canım

aaaaaaaa yapma yaaa peki hastalarına haber vermiyor mu keşke biraz daha anlayışlı olaymış...cvrende hamile olduğunda doktorun dan memnun kalmış birileri var mı annesi belki başka bir doktor bulursun hemm üzülme unutma her işte bir hayır vardır belkide bulacağın doktor sana öncekinden daha cok iyi gelecek ve fayda saglıcak

canım bebeklerin zaten bütün organları veya vücutları tam orantılı değilki..
baş-göbek-bacak kemiğini ölçüp ortalama bir hafta söylüyor zaten doktor..
yani çok saçma olmuş yok kafası önden gidiyo bilmemne demesi..
bebekler yeni doğduğunda zaten kocaman kafaları olur hepsinin...
benimde eski doktor ne sorsam laf sokuyodu bilipte napcan normal işte diye değiştirdim bende..
eski doktorunun nerede çalıştığını araştır bence canım ya da başka bir doktor bak buna devam etme..
canını sıkma bende yeni değiştirdim doktorumu...

canım facede bazı siteler var özelden link yollıyım istersen..

hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım ikiz bebişlerin vardı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam . Erken bebeği dönen var mı benim bebiş 28 haftalıkken doğum pozisyonu aldı erken doğum riski olduğunu söyledi

kızlar bebişler haftada ortalama kaç gr alıyorlar

herkesin bünyesi farklıdır canım ama geçen gün benim takvimde bundan sonra bebeğiniz haftada yaklaşık 100 gr alıcak yazıyodu..
ama kişiden kişiye değişir bebeklerinde vücut tipleri oluşmaya başlıyor artık..
kimi daha çok alıcak kimi az..sakın kafaya takma bunları yeterki sağlıklı olsunlar..

Hoşbulduk canım ikiz bebişlerin vardı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam . Erken bebeği dönen var mı benim bebiş 28 haftalıkken doğum pozisyonu aldı erken doğum riski olduğunu söyledi

evet canım ikiz bekliyorum..benim de 27de kafaları aşağıdaydı..doktor daha değişir dedi..
28de diğer doktora gittim birinin kafası yukarıda birinin aşağıdaydı..
bugün gittiğimizde ikisininde aşağıdaydı..
yani tek bebekte esas pozisyonu 32-33ten sonra belli olur ve değişmesi çok zor olur yeri daraldığından..
daha şimdiden erken doğum riski demesi saçma olmuş bence..

Bende panik yaptım çünkü çok fazla kendini yorma açılma yok korkulacak birşey yok ama sen tedbirini al çok fazla iş yapma dönmüş dedi.
Birde etraftakilerin sözleri panik olmaya yetiyor benim karnım hep aşağıdaydı zaten dolu dolu bir karnım yoktu herkes bebek çok aşağıda sanki doğum yapıcakmışsın gibi falan diyince bende psikolojik olarak çöktüm. Bebeğime zamanında gel annecim diyorum hep

öğretmen arkadaşlar bugun doğum öncesi iznin artık doğum sonrasına aktarılmadıgını duydm yeni torba yasayla doğruluk payı ne ?
Yılan hikayesine döndü bu konu canım bizfe gunlerdir sağlıklı bir bilgiye ulasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…