- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Aynen benim de gaviscon düsmüyor elimden 1 saat sonra yeniden baslıyormidem cok yanıyorrr cok
midem cok yanıyorrr cok
içim yanıyor sanki su icmektende bi hal oldumAynen benim de gaviscon düsmüyor elimden 1 saat sonra yeniden baslıyor
esime diyim sut alsın gelirken karnımda nefes borumda ateş var sankibenim hergün öyle canım, öğleden sonra bi başlıyor yatana kadar huzur yok, şimdi de süt içiyorum bekleye bekleye iyi geliyor
Allah bagıslasın bu güzel meleği bnde oyle duymuştum mide yanmasını cok yasayan gür saclı doğurur diye doğruymuş demekarkadaşlar hamileliği boyunca mide yanması çeken bi arkadaşımın bebişi
bebişlerin saçları çıkarken mide yanması yaşanırmış sözünün ispatı.
kıyamam birde kız bebiş Eki Görüntüle 1231852
arkadaşlar hamileliği boyunca mide yanması çeken bi arkadaşımın bebişi
ben ağladım aglıcam midemde asit var gibi ya bir buçuk litre suyu diktim yok daha beter azdıbenımde yaa
aman cnm daha yaşamaokurken anı yaşadım kasılmaları içimde hissettim
Eyvah benim kızım saçsız kel olacak herhaldearkadaşlar hamileliği boyunca mide yanması çeken bi arkadaşımın bebişi
benımde yaa
okurken inan ister istemez kendimi kastıgım bile oldu nasıl duygu yüklü yazılmışsa artıkaman cnm daha yaşamaben de o anı düşündüm hissettim aslında sana diyorum da
ben ağladım aglıcam midemde asit var gibi ya bir buçuk litre suyu diktim yok daha beter azdı
off ben bu hikayeleri okuyodum az önce beni geriyor gidip gidip olmayacak şeylere takılıyorum hikayenin bütününe odaklamıyorum..
Canim onu net bir sekilde ogrenmem lazim ne olur ne olmaz di mi yanievet aktarması lazım bu hesabı hastane yapıyor doğum yaptığın haftayı 40 haftaya tamamlayıp kalan günü doğum iznine eklemesi gerekir.
Canim bugun nasılsın ben eve gelince bebisin esyalarina giristim asiyorumcanım benim inan ki bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef
çalışmadığım için bilmiyorum tatlım
Canim onu hastaneye sormak gerelir mi yoksa bosuna sampuan havlu neyim koymayayimyıkansa bile banyo malzemesi havlu falan götürmene gerek yok hastane onları kendi malzemelerinden kullanıyor..
Minik lavanta keseleri yapayim o halde aktarda bulurum lavanya degil milavanta bebeklerin kolay uyumasına etki ediyormuş ablam demişti kızlarının odasına lavanta kesesi koyuyordu..
valla yaaa asit içiyorum sanki birazdan halil sezainin yangın var icimdeeee sarkısını avaz avaz söylicemaynen ya, yemek yerken ıyı, mıdeme bısey gıtmeyınce azıyor ıyıce
su ıcıyrm zehır gıbı
okurken inan ister istemez kendimi kastıgım bile oldu nasıl duygu yüklü yazılmışsa artık
ellerin dert görmesin annesi inşallah miss kokulu giysilerini sağlıkla giydirmek nasip olurTeyzeleri ben bugun bebemin esyalarini yikiyorum
Zaten bir duygusallık var ki agla agla bir hal oldum dun bugun de çamaşırları asarkrn oyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?