2014 Kasım Anneleri

benim hergün öyle canım, öğleden sonra bi başlıyor yatana kadar huzur yok, şimdi de süt içiyorum bekleye bekleye iyi geliyor
esime diyim sut alsın gelirken karnımda nefes borumda ateş var sanki bndede ooglenden başladı bu saat oldu durmadı yatarkende yandığı cok oluyor ah ah

Allah bagıslasın bu güzel meleği bnde oyle duymuştum mide yanmasını cok yasayan gür saclı doğurur diye doğruymuş demek

Eyvah benim kızım saçsız kel olacak herhalde Çok şükür şimdiye kadar mide yanmam olmadı

evet aktarması lazım bu hesabı hastane yapıyor doğum yaptığın haftayı 40 haftaya tamamlayıp kalan günü doğum iznine eklemesi gerekir.
Canim onu net bir sekilde ogrenmem lazim ne olur ne olmaz di mi yani
canım benim inan ki bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef
çalışmadığım için bilmiyorum tatlım
Canim bugun nasılsın ben eve gelince bebisin esyalarina giristim asiyorum

yıkansa bile banyo malzemesi havlu falan götürmene gerek yok hastane onları kendi malzemelerinden kullanıyor..
Canim onu hastaneye sormak gerelir mi yoksa bosuna sampuan havlu neyim koymayayim

lavanta bebeklerin kolay uyumasına etki ediyormuş ablam demişti kızlarının odasına lavanta kesesi koyuyordu..
Minik lavanta keseleri yapayim o halde aktarda bulurum lavanya degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…