2014 Kasım Anneleri

canmm ya hiç uyumasan keşke bak ben anestezi kadın doğum salonunda çalışıyorum..inan spinalin konforu hiçbişede yok..hem bebeğine boş yere o kadar narkotik gitmiycek
canım kardeşim gecen ay spinal anestezi ile doğum yaptı oda aynı seyi soyluyordu daah sonra gecen hafta sorduğumda kotu deil ama bir dahaki gebeliğimde genel alıcam dedi birde bnde ki korku tavan doktorda ilk oyle dedi ama konuşma sonunda seni cidden genel bayıtlmak lazım yoksa cok yoracaksın hem kendini hem bizi dedi:)

amiiinn.bn simdiden dualarıma ekliyorm 'Allahm evladımı hayırlı insanlarla karşılaştr,oğluma güzel ahlak ver'dye.
amin amin canım Rabbim hepimize hayırlı güzel ahlaklı çocuklar nasip etsin inşallah biz onları elimizden geldiğince cok iyi yetiştirmeye calısıcaz zatenbaksana topikte bütün güüzel anneler sabırla heycanla nasıl da bekliyor meleklerini cok sanslı olacaklar

anladım canmm..sen bilirsin tabi..ben bu işin içinde biri olarak spinali seçicem..herşeyi biliyozya uyumak beni daha çok korkutuyo..öyle yada böyle hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde

anladım canmm..sen bilirsin tabi..ben bu işin içinde biri olarak spinali seçicem..herşeyi biliyozya uyumak beni daha çok korkutuyo..öyle yada böyle hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde
Allah razı olsun canım haklısın tabi ki ama parmağı az kesilince tansiyonu saniyesinde düşen bayılan biri olduğum iiçin keşke daha sağlam ve dirayetli olabilseydimdedigin gibi hayırlısıyla dünyaya gelsin kuzucuklarımız inşallah Allah onları bize bagıslasın

hiç internete bakıpta germe kendini canmm..çoğu asılsız ve senin durumunla ilgisi yok eminim..içini ferah tut..inş en kötü olasılık şeker çıkarda diyetleyoluna girer ki muhtemelen öyledir..bebeğinin kilosu kaç bu arada

Bilemezsin ki.. kadın çaresizdir, çalışmıyordur, ailesi daha kötüdür.. Herşey para. Emin ol ekonomik gücü olsa durum daha farklı olurdu

arkadaşlar 2014 kasım anneleri doğuma hazırlık ve doğum hikayeleri yazan topıc kime ait ya da ne işe yarar ???

doğum egzewrsizi yapıyoruz demişler de acaba nedir merak edip yazdım ama günlerdir tık yok

Bilemezsin ki.. kadın çaresizdir, çalışmıyordur, ailesi daha kötüdür.. Herşey para. Emin ol ekonomik gücü olsa durum daha farklı olurdu
oyledir tabi ama kızın konuşma tarzıda bi tuhaftı..keşke durum ya da sartlar ne olursa olsun kadınlarımız kendini hiç ezdirmese..herseyi geçtim sen iki canlısın karsındakikişi karnındaki yavruyu öldürecek kadar gözü dönmüş bir adam

Kızlar çok ana çok üzgünümmm;-( bugün doktor randevum vardı gittik doktorumuz hastaneyi bırakmış yerine başka doktor gelmiş kimsede arayıp bilgi vermiyo çok moralim bozuldu neyse yeni doktora girdik berbat ötesiydi hamileliğim boyunca bi çok doktora gttim ana hiç bu kadar kötü geçmemişti kadın usg yi açmayı bilmiyor ya ve moral bozucu şeyler söyledi ölçümleri bile doğru dürüst yapamadı gördüm ekrandan yok bebeğimin başı 2 hafta öndeymiiş geçen randevuda gaftasyla uyumluydu şekerdendr dedi amaben diyet yapyrm ve şekerim çok yüksek değil zaten sınırda çıkmıştı bebeğimi göstermedi bile sordugum soruların hepsine normal deyip yolladı beni:-( çıkınca sinirimden ağladım bide özele gidiyoz ya şimdide neden oldu anlamadım ama çok kötü ishal olmuşum tuvaletten çıkamıyorum:-( ne iyi gelir bana yardım edin çok mutsuzum şuan

canım ben de bu hafta ishal olduğumda direk muz yedim muz ye kesmeye yardımı cok büyük..cok üzüldüm okurken neden haber vermemişlerki sonuçta ozel ve senin doktorun cok sasırdım..peki doktoruna ulaşabileceğin bir telefon yokmu sonuçta belliki ondan memnunsun gittiği yerde devam etsen muayene

canım kahveye türk kahvesine limon sık top top yap hap gibi yut ben kızıma yapıyporum çok iyi geliyor papates haşla onu ya başka şey yeme yağlı falan
doktorların bir çoğu böylec anım ver parayı bekle sonra ağzının içine bak anlatsın diye
özellerde yer değiştirme çok oluyor malesef
sen bozma moralini olmadı başkasına gidersin dert etme çaresi var

İshale patates haslama ve muz iyi geliyor.. Bol bol da su icmeyi unutma. İnsallah cabucak gecer..

Bende çok üzüldüm bi heves gittim ama:-( vR numarası ama akademik kariyer yapckmş ünv hast başlamış oralarda çok kalabalık ya insan stres oluyo beklerken gidemem sanrm:-( kaçncı haftaya geldim şuna bak yeni doktor arıycam bide:-(

Sagol canım denycem bunu kaç damla damlatıym limonu bide kahve ne kadar olsun

Canım ne kadar güzel iki kardeş gibi gözükecekler ikiz gibi değil Bir taşla iki kuş çok tatlı

Bencede o dayağı atan birinden maddi biseyde gelmesin bu kadının kisiligiyle ilgili birşey yarin cocugada vuracak yazık. . Tabi kadin o an korkudan demisse bilemem.. ay simdi bende çok üzüldüm Allahim yardim etsin

Hiç üzülme öyle şeyler de okuma, bende şeker testinden önce gittiğimde suyun fszla demişti. Sebebi şeker olabilir demişti. Birde benim annemde şeker olunca bu ihtimal üzerinde durdu. 2 hafta sonra gittim suyu normale dönmüştü, şeker testinde de birşey çıkmadı. Dönem dönem azalma veya artma oluyormuş. Üzme kendini normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…