- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Bende panik yaptım çünkü çok fazla kendini yorma açılma yok korkulacak birşey yok ama sen tedbirini al çok fazla iş yapma dönmüş dedi.
Birde etraftakilerin sözleri panik olmaya yetiyor benim karnım hep aşağıdaydı zaten dolu dolu bir karnım yoktu herkes bebek çok aşağıda sanki doğum yapıcakmışsın gibi falan diyince bende psikolojik olarak çöktüm. Bebeğime zamanında gel annecim diyorum hep
Arkadaşlar vicks kullanmamız yasak mı?
Ben bu sinuzitten ölecegm ya.
Hahahah ayni benim gibisin bende iki hafta onve liste yapip gittim koydum adamin onune ayy heycandan unutuyoruz napalim saolsun oda cevaplamisti..ay ne guzelll bebiss gelecek az kaldi hayrlisylaKizlar benim dogum haftam belli oldugu icin stresim basladi 8 hafta 2 gun kaldi :) hastane cantasini ne zaman hazir etmeli sizce dusununce oanik oluyorum cu a gunu tekrar kontrolum var artik aklima gelen sorulari yaziyorum dr gidince kagidi cikarip koyuyorum adamin onune cevapliyosagolsun :)) yoksa hepsini unutuyorum ben ya heycandan
Ya saçmalık işte en son 2 hafta öncesine kadar hiç böyle bişey yoktu bu çocuk 2 haftadamı kafası bu kadar önd geçti 34 hafta görünüyomul göbek çevresi haftasıyla uyumlu dedi zırvaladı durdu zaten ilk 5 dk usg yi açamadı orda anladık kadının bişeye benzemediğini bi fotoğraf bile vermedi neyse onları geçtim moralimi alt üst etti ben nerdeyse 20. Haftadan beti şeket diyeti yapıyrm bu zamand kadar yoktu sorun şimdi bu kadın nerden çıkardı bidahaki randevuyı başka doktora aldım onuda çok övmüşler ama ben ozamana kadar çatlarım:-( fl değerini 7 ilea çarpmayı bilmiyo heraldeki boyı ızun deyip geçiştrdi sahte doktormuydu acaba dyrm içimdencanım bebeklerin zaten bütün organları veya vücutları tam orantılı değilki..
baş-göbek-bacak kemiğini ölçüp ortalama bir hafta söylüyor zaten doktor..
yani çok saçma olmuş yok kafası önden gidiyo bilmemne demesi..
bebekler yeni doğduğunda zaten kocaman kafaları olur hepsinin...
benimde eski doktor ne sorsam laf sokuyodu bilipte napcan normal işte diye değiştirdim bende..
eski doktorunun nerede çalıştığını araştır bence canım ya da başka bir doktor bak buna devam etme..
canını sıkma bende yeni değiştirdim doktorumu...
Dun aksam bizimkini.tuttu o hickirik babasiyla bi guzel hisettik oy kurban olsunlar hickiriklarina onlarin minik kafalarPrensesimi yine hıçkırık tuttuHıçkırınca anlıyorum ki hala aşağıda kafası muhtemelde sol kasığımın orda o güzel kafası o tarafım atıyor çünkü
Ya saçmalık işte en son 2 hafta öncesine kadar hiç böyle bişey yoktu bu çocuk 2 haftadamı kafası bu kadar önd geçti 34 hafta görünüyomul göbek çevresi haftasıyla uyumlu dedi zırvaladı durdu zaten ilk 5 dk usg yi açamadı orda anladık kadının bişeye benzemediğini bi fotoğraf bile vermedi neyse onları geçtim moralimi alt üst etti ben nerdeyse 20. Haftadan beti şeket diyeti yapıyrm bu zamand kadar yoktu sorun şimdi bu kadın nerden çıkardı bidahaki randevuyı başka doktora aldım onuda çok övmüşler ama ben ozamana kadar çatlarım:-( fl değerini 7 ilea çarpmayı bilmiyo heraldeki boyı ızun deyip geçiştrdi sahte doktormuydu acaba dyrm içimdenstresten ishal oldum resmen sancıdan kıvranyrm:-(
Prensesimi yine hıçkırık tuttuHıçkırınca anlıyorum ki hala aşağıda kafası muhtemelde sol kasığımın orda o güzel kafası o tarafım atıyor çünkü
Hahahah ayni benim gibisin bende iki hafta onve liste yapip gittim koydum adamin onune ayy heycandan unutuyoruz napalim saolsun oda cevaplamisti..ay ne guzelll bebiss gelecek az kaldi hayrlisyla
Canım benim 28 den beri aşada kafası hiç sorun etmemişti doktorum ki olmadıda çok şükür sadece bazen sancı yapıyo kasıklarıma okadar yürüyorumda gezyrmda takma kafana takmca istemedgn şey gelip buluyo seni zaten bebeğin başının aşada olması istenen bişey normal doğum için sennki niye sırun etmişki ah bu bilgisz doktorlarBende panik yaptım çünkü çok fazla kendini yorma açılma yok korkulacak birşey yok ama sen tedbirini al çok fazla iş yapma dönmüş dedi.
Birde etraftakilerin sözleri panik olmaya yetiyor benim karnım hep aşağıdaydı zaten dolu dolu bir karnım yoktu herkes bebek çok aşağıda sanki doğum yapıcakmışsın gibi falan diyince bende psikolojik olarak çöktüm. Bebeğime zamanında gel annecim diyorum hep
yok canm kafaya takmaktan değilde merak ediyrm en son tam 1 kg dı ağrılığını pek hissetmyrdm ama bu son zamanlarda bayağı zorlar oldu beni o zaman tahminen 1.400 filan olmştr 29+5 deymherkesin bünyesi farklıdır canım ama geçen gün benim takvimde bundan sonra bebeğiniz haftada yaklaşık 100 gr alıcak yazıyodu..
ama kişiden kişiye değişir bebeklerinde vücut tipleri oluşmaya başlıyor artık..
kimi daha çok alıcak kimi az..sakın kafaya takma bunları yeterki sağlıklı olsunlar..
sıcak duş herşeye iyi geliyoraynen canım sanırıım bnim bünyeye ters tepti simdi bır dus alacam biraaz rahatlarım belki
Aynen canim rahatladim.birazcik:):)sıcak duş herşeye iyi geliyor
veririm tabi, ama güçlü annişleriz biz, sende arada karnına şap şap yap,yavruummm zamanında ve kibarca gel temem mi de motive ediniz birbrinizi. Ben oğlanla konuşuyorum oğlum neden sesin çıkmıyo diyorum 30 sn de hemen tekmeyi atıyo :)arada gel foruma sende gaz ver bana biraz
yüzzüyorum kızlar sık sık düşünüyorum valla sizi, inanın.Hoşgeldin canım, arada gel böyle özletme kendini. Keyfinin yerinde olmasına sevindim, bizim için de yüz bol bol
Şekerpareemm iyi ol hepoyyyyhh tadını çıkar canımcımm
Canım benim 28 den beri aşada kafası hiç sorun etmemişti doktorum ki olmadıda çok şükür sadece bazen sancı yapıyo kasıklarıma okadar yürüyorumda gezyrmda takma kafana takmca istemedgn şey gelip buluyo seni zaten bebeğin başının aşada olması istenen bişey normal doğum için sennki niye sırun etmişki ah bu bilgisz doktorlar
ilk ikisini okudum, daha dvm ederimHangi yazı ooo merak ettim
Canim apartmanin kapisina ve ziline bebek var yaz bence
Ayyy verdigi cevap cok guzel yaValla cnim yoksaaklima takilio ayy bunu sormadim diye cok sukur cuma gunku randevuya cok sorusu yok adamin :))) bidehersorukac puan diye soruyo sagolsun dr muz cok anlayisli benim gibi panik bir anne adayini iiyi anliyo :)
Ohhhh! Ne güzel.
Vallahi şu an kurstayım. Ve gözlerim kapanmak üzere.
Anayyyymmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?