2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar vicks kullanmamız yasak mı?
Ben bu sinuzitten ölecegm ya.

ayy boşversene milletin dediğine bakarsak ohoooo..
herkes bir laf söylüyo zaten..
doktorlarda bilmiyomuş gibi herşeyi anneye söylüyolar bizde kafayı yiyoruz..
kafası aşağıda olmasa bile artık 30. haftadasın zaten dikkat etmek lazım çok eğilip kalkma bir yere uzanma..
ilk haftalardan daha tehlikeli zaten şu anda bu hareketler...

yasak olduğunu sanmıyorum canım internette prospektüsü vardır..

Evet cnim benim dr kullanmamai soylemisti bende nisan mayis bahar allerjisi oluyo ozellille tembihledi vicks kullanma diye ama istersen sende danis dr una... belki farklibir ilac soyliyebilir seni rahatlaticak

Bende daha önceden sinuzitle başım dertteydi mevsimsel sinuzitmiş sürekli papatya kaynatarak buhar yaptım ve sonuç bir gece burnum kanıyor diye uyandım sinuzitim akmış boşalmış birden doğal yollarla geçti doktor ameliyat demişti birde dene istersen canım

Kizlar benim dogum haftam belli oldugu icin stresim basladi 8 hafta 2 gun kaldi :) hastane cantasini ne zaman hazir etmeli sizce dusununce oanik oluyorum cu a gunu tekrar kontrolum var artik aklima gelen sorulari yaziyorum dr gidince kagidi cikarip koyuyorum adamin onune cevapliyosagolsun :)) yoksa hepsini unutuyorum ben ya heycandan

Hahahah ayni benim gibisin bende iki hafta onve liste yapip gittim koydum adamin onune ayy heycandan unutuyoruz napalim saolsun oda cevaplamisti..ay ne guzelll bebiss gelecek az kaldi hayrlisyla

Ya saçmalık işte en son 2 hafta öncesine kadar hiç böyle bişey yoktu bu çocuk 2 haftadamı kafası bu kadar önd geçti 34 hafta görünüyomul göbek çevresi haftasıyla uyumlu dedi zırvaladı durdu zaten ilk 5 dk usg yi açamadı orda anladık kadının bişeye benzemediğini bi fotoğraf bile vermedi neyse onları geçtim moralimi alt üst etti ben nerdeyse 20. Haftadan beti şeket diyeti yapıyrm bu zamand kadar yoktu sorun şimdi bu kadın nerden çıkardı bidahaki randevuyı başka doktora aldım onuda çok övmüşler ama ben ozamana kadar çatlarım:-( fl değerini 7 ilea çarpmayı bilmiyo heraldeki boyı ızun deyip geçiştrdi sahte doktormuydu acaba dyrm içimden stresten ishal oldum resmen sancıdan kıvranyrm:-(

Prensesimi yine hıçkırık tuttu Hıçkırınca anlıyorum ki hala aşağıda kafası muhtemelde sol kasığımın orda o güzel kafası o tarafım atıyor çünkü

Prensesimi yine hıçkırık tuttu Hıçkırınca anlıyorum ki hala aşağıda kafası muhtemelde sol kasığımın orda o güzel kafası o tarafım atıyor çünkü
Dun aksam bizimkini.tuttu o hickirik babasiyla bi guzel hisettik oy kurban olsunlar hickiriklarina onlarin minik kafalar

hahah deli yaaa var böyleleri malesef..
canım ishalim diye sakın suyu azaltma çok su kaybediyosun ishalken daha çok içmen lazım..
muz ve haşlanmış patates çok iyi gelir ayrıca...
çikolata şeftali yeme..

ayyyy sevsinler onun pıt pıt hıçkırmasını..
benimkilerin hıçkırması baya uzun sürüyo 10-15 dk.
çok rahatsız olup birbirlerini itmeye başlıyolar
tabi arada olan bana oluyo

Hahahah ayni benim gibisin bende iki hafta onve liste yapip gittim koydum adamin onune ayy heycandan unutuyoruz napalim saolsun oda cevaplamisti..ay ne guzelll bebiss gelecek az kaldi hayrlisyla

Valla cnim yoksaaklima takilio ayy bunu sormadim diye cok sukur cuma gunku randevuya cok sorusu yok adamin :))) bidehersorukac puan diye soruyo sagolsun dr muz cok anlayisli benim gibi panik bir anne adayini iiyi anliyo :)

Canım benim 28 den beri aşada kafası hiç sorun etmemişti doktorum ki olmadıda çok şükür sadece bazen sancı yapıyo kasıklarıma okadar yürüyorumda gezyrmda takma kafana takmca istemedgn şey gelip buluyo seni zaten bebeğin başının aşada olması istenen bişey normal doğum için sennki niye sırun etmişki ah bu bilgisz doktorlar

yok canm kafaya takmaktan değilde merak ediyrm en son tam 1 kg dı ağrılığını pek hissetmyrdm ama bu son zamanlarda bayağı zorlar oldu beni o zaman tahminen 1.400 filan olmştr 29+5 deym

arada gel foruma sende gaz ver bana biraz
veririm tabi, ama güçlü annişleriz biz, sende arada karnına şap şap yap,yavruummm zamanında ve kibarca gel temem mi de motive ediniz birbrinizi. Ben oğlanla konuşuyorum oğlum neden sesin çıkmıyo diyorum 30 sn de hemen tekmeyi atıyo :)
Hoşgeldin canım, arada gel böyle özletme kendini. Keyfinin yerinde olmasına sevindim, bizim için de yüz bol bol
yüzzüyorum kızlar sık sık düşünüyorum valla sizi, inanın.
oyyyyhh tadını çıkar canımcımm
Şekerpareemm iyi ol hep

Ben hiç durmuyorum evde sanırım artık birazda beni durdurmak için söyledi çamaşır sepetlerini dolu dolu kaldırıyorum çamaşırlığı üzerindeki çamaşırlarla balkondan içeri aldığımı bilirim eşimde hiç durmuyor sürekli iş yapıyor diyince doktorda bana öyle söyledi sanırım aynı tempoda devam etmeyeyim diye

Valla cnim yoksaaklima takilio ayy bunu sormadim diye cok sukur cuma gunku randevuya cok sorusu yok adamin :))) bidehersorukac puan diye soruyo sagolsun dr muz cok anlayisli benim gibi panik bir anne adayini iiyi anliyo :)
Ayyy verdigi cevap cok guzel ya ne guzel seni anlayabilmesi cok.ama cok onemli en guzeli liste yapmak cunku her gittigimizde evladimizi gormenin heycaniyla aklimiz ucup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…