bunu düşünüp söylemen bile yeter annesi Allah razı olsunama keşke teknoloji o kdar gelişmiş olsa valla hayır demezdim süt ısmarlardın bana
Ayyy verdigi cevap cok guzel yane guzel seni anlayabilmesi cok.ama cok onemli en guzeli liste yapmak cunku her gittigimizde evladimizi gormenin heycaniyla aklimiz ucup gidiyor
Sütü icip icip kafamiz guzel olurdu ustunede naralar atardik o bebek buraya gelecek arkadaas diyerica ederim ne demek saolasınolsa ısmarladım tabikide içerdik karşılıklı
Insallah cok iyidir bebegin canim pasanin guzel haberleriyle gel insallahben de liste yaptım bu sefer, yoksa unutuyoruz bebişi görünce. yarın kontrolüm var çok heyecan yapıyorum , dua edin kızlar bana, iyidir inş oğluşum
Sütü icip icip kafamiz guzel olurdu ustunede naralar atardik o bebek buraya gelecek arkadaas diye
yok canm kafaya takmaktan değilde merak ediyrm en son tam 1 kg dı ağrılığını pek hissetmyrdm ama bu son zamanlarda bayağı zorlar oldu beni o zaman tahminen 1.400 filan olmştr 29+5 deym
Insallah cok iyidir bebegin canim pasanin guzel haberleriyle gel insallahen guzeli liste yapman olmus hicbirseyi unutmazsin
Sagol canım denycem bunu kaç damla damlatıym limonu bide kahve ne kadar olsun
veririm tabi, ama güçlü annişleriz biz, sende arada karnına şap şap yap,yavruummm zamanında ve kibarca gel temem mi de motive ediniz birbrinizi. Ben oğlanla konuşuyorum oğlum neden sesin çıkmıyo diyorum 30 sn de hemen tekmeyi atıyo :)
yüzzüyorum kızlar sık sık düşünüyorum valla sizi, inanın.
Şekerpareemm iyi ol hep
Ben hiç durmuyorum evde sanırım artık birazda beni durdurmak için söyledi çamaşır sepetlerini dolu dolu kaldırıyorum çamaşırlığı üzerindeki çamaşırlarla balkondan içeri aldığımı bilirim eşimde hiç durmuyor sürekli iş yapıyor diyince doktorda bana öyle söyledi sanırım aynı tempoda devam etmeyeyim diye
Gunler yaklasinca burda sut partisi verelim.ozaman hep beraber eglenelimay bu güzel işte, günleri yaklaşınca yapsak da hemen geliverseler
9 kilo iki bebek canim benim.sen bildigin mankensin valla bak bana tek bebek 14 kilokızzzzzz benim bebeler çift yumurtaymış yaaa
hahaha beni de eşim şikayet ediyo hep..
dün akşam sen çok yiyosun artık falan gibi bişeyler dedi..
bugün o sormadan ben sordum doktora ikiz gebelikte en fazla ne kadar kilo alabiliyoruz ne kadarı normal diye..
adam demesin mi ikiz de sınır yok rahat ol diye hahahahahaa 9 kilo aldım çok mu dedim yoo az bile dedi
Ayyy verdigi cevap cok guzel yane guzel seni anlayabilmesi cok.ama cok onemli en guzeli liste yapmak cunku her gittigimizde evladimizi gormenin heycaniyla aklimiz ucup gidiyor
Bende bazen sınırı kaçırıyorum ahh bu aşermeler hep canım bol kalorili şeyler istiyorkızzzzzz benim bebeler çift yumurtaymış yaaa
hahaha beni de eşim şikayet ediyo hep..
dün akşam sen çok yiyosun artık falan gibi bişeyler dedi..
bugün o sormadan ben sordum doktora ikiz gebelikte en fazla ne kadar kilo alabiliyoruz ne kadarı normal diye..
adam demesin mi ikiz de sınır yok rahat ol diye hahahahahaa 9 kilo aldım çok mu dedim yoo az bile dedi
Arkadaşlar vicks kullanmamız yasak mı?
Ben bu sinuzitten ölecegm ya.
Olsun annesi bu kadari hakkim canim benim herseyin.doya doya tadini cikar.diledigin gibi yap..bak.ugraslar sonucu gelmis melegin.dilerim hayirlsyla dunyaya gelir..insallah haftalrimiz guzelce gecer ama ses kaydina ara vermen iyi olmus annesiKesinlikle cnim beklerken baslio kalbim carpmayazaten benim bebgim tedaviile cok ugrasti olmadiasilama tup bebek derken baya yiprandi daha so ra cikti kendigeldi sipa dr muzda hepsini biliyo sagolsu oyuzden biraz dahatedirgin olusumu anliyo sagolsun sorular harika soru cevapyapip asicam burayabu sorulariniherkes faydalansin diyo bazende kiziyo univ hayati da bukadar detayli soru cevaplamadim ama ben diye takiliyo sagolsun :):) en guzeli yazip gitmek ama ilk 12 hafta yaptgimi bilsenn dr bana anlatiyo ben hnutrum diye telefona sesini kaydediyodu soyledi de ben bunu acaar acardinleri sesiniz kaydedicem dedi once kahkaha atti sonra tmmnasil rahat ediceksen dedi gercektende cok faydasinigordum ay ne demisti dr diye dusunuyorum yada esimle oyle dedi boyle dedi tartisyoruz acip dinliyoduk :) artikyapmiyorumm ama astim o durumu dr da yazik degilmi amam :) :) :):)
Ya saçmalık işte en son 2 hafta öncesine kadar hiç böyle bişey yoktu bu çocuk 2 haftadamı kafası bu kadar önd geçti 34 hafta görünüyomul göbek çevresi haftasıyla uyumlu dedi zırvaladı durdu zaten ilk 5 dk usg yi açamadı orda anladık kadının bişeye benzemediğini bi fotoğraf bile vermedi neyse onları geçtim moralimi alt üst etti ben nerdeyse 20. Haftadan beti şeket diyeti yapıyrm bu zamand kadar yoktu sorun şimdi bu kadın nerden çıkardı bidahaki randevuyı başka doktora aldım onuda çok övmüşler ama ben ozamana kadar çatlarım:-( fl değerini 7 ilea çarpmayı bilmiyo heraldeki boyı ızun deyip geçiştrdi sahte doktormuydu acaba dyrm içimdenstresten ishal oldum resmen sancıdan kıvranyrm:-(
9 kilo iki bebek canim benim.sen bildigin mankensin valla bak bana tek bebek 14 kilo
Bende bazen sınırı kaçırıyorum ahh bu aşermeler hep canım bol kalorili şeyler istiyorDoktorlar bizden yana benden 5,5 kg aldım şuana kadar kaçla tamamlarım bilmiyorum ikiz gebelik için çok iyi bencede az bile
aynen öyle ben modern olsun istiyorum tabi ama anlamıda çok önemliHayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin. Ne tür isim ariyorsunuz eski klasik bilindik isimler mi yoksa modern mi tercihiniz ?
Benim de kizim olacak insallah biz eskileeden koymayi dusunuyoruz su an aklimizdaki isimler zeynep meryem semiha ve enise. Daha cok ismin anlamina gore koymayi düsünüyoruz.
Insallah size uyan ve icinize sinen bir isim bulursunuz yakinda canim. Ne kadar önemli oldugunu bilince insan daha da titizleniyor, sonucta anne ve babanin yavrusuna karsi ilk görevi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?