2014 Kasım Anneleri

Ayyy verdigi cevap cok guzel ya ne guzel seni anlayabilmesi cok.ama cok onemli en guzeli liste yapmak cunku her gittigimizde evladimizi gormenin heycaniyla aklimiz ucup gidiyor

ben de liste yaptım bu sefer, yoksa unutuyoruz bebişi görünce. yarın kontrolüm var çok heyecan yapıyorum , dua edin kızlar bana, iyidir inş oğluşum

ben de liste yaptım bu sefer, yoksa unutuyoruz bebişi görünce. yarın kontrolüm var çok heyecan yapıyorum , dua edin kızlar bana, iyidir inş oğluşum
Insallah cok iyidir bebegin canim pasanin guzel haberleriyle gel insallah en guzeli liste yapman olmus hicbirseyi unutmazsin

yok canm kafaya takmaktan değilde merak ediyrm en son tam 1 kg dı ağrılığını pek hissetmyrdm ama bu son zamanlarda bayağı zorlar oldu beni o zaman tahminen 1.400 filan olmştr 29+5 deym

olmuştur canım hayırlısıyla..
birde kafalarını aşağıya döndüklerinde kasık ağrısı çok yapıyolar ondan da olabilir...
benim bugün gözümden yaş gelmek üzereydi resmen alttaki bebeğim kafasıyla aşağı ittirdi çok canım yandı...

kızzzzzz benim bebeler çift yumurtaymış yaaa

hahaha beni de eşim şikayet ediyo hep..
dün akşam sen çok yiyosun artık falan gibi bişeyler dedi..
bugün o sormadan ben sordum doktora ikiz gebelikte en fazla ne kadar kilo alabiliyoruz ne kadarı normal diye..
adam demesin mi ikiz de sınır yok rahat ol diye hahahahahaa 9 kilo aldım çok mu dedim yoo az bile dedi

Kızlar mark-ha diye bir site var orda pijama takımı beğendim acaba güvenilir bir sitemi daha önce alışveriş yapan var mı

9 kilo iki bebek canim benim.sen bildigin mankensin valla bak bana tek bebek 14 kilo

Ayyy verdigi cevap cok guzel ya ne guzel seni anlayabilmesi cok.ama cok onemli en guzeli liste yapmak cunku her gittigimizde evladimizi gormenin heycaniyla aklimiz ucup gidiyor

Kesinlikle cnim beklerken baslio kalbim carpmayazaten benim bebgim tedaviile cok ugrasti olmadiasilama tup bebek derken baya yiprandi daha so ra cikti kendigeldi sipa dr muzda hepsini biliyo sagolsu oyuzden biraz dahatedirgin olusumu anliyo sagolsun sorular harika soru cevapyapip asicam burayabu sorulariniherkes faydalansin diyo bazende kiziyo univ hayati da bukadar detayli soru cevaplamadim ama ben diye takiliyo sagolsun :):) en guzeli yazip gitmek ama ilk 12 hafta yaptgimi bilsenn dr bana anlatiyo ben hnutrum diye telefona sesini kaydediyodu soyledi de ben bunu acaar acardinleri sesiniz kaydedicem dedi once kahkaha atti sonra tmmnasil rahat ediceksen dedi gercektende cok faydasinigordum ay ne demisti dr diye dusunuyorum yada esimle oyle dedi boyle dedi tartisyoruz acip dinliyoduk :) artikyapmiyorumm ama astim o durumu dr da yazik degilmi amam :) :) :):)

Bende bazen sınırı kaçırıyorum ahh bu aşermeler hep canım bol kalorili şeyler istiyor Doktorlar bizden yana benden 5,5 kg aldım şuana kadar kaçla tamamlarım bilmiyorum ikiz gebelik için çok iyi bencede az bile

Arkadaşlar vicks kullanmamız yasak mı?
Ben bu sinuzitten ölecegm ya.

canım nasatol diye bir ürün var doğal bişeymişben 3 aylık hamileyken kullandım bitti daha da almadım onun şişesibe tuzlu su yapıyorum şimdi tavsiye ederim ilaç kullanamıyorum diye ne çekmiştim eczacı arkadaşı var eşimi,n o vermişti

Olsun annesi bu kadari hakkim canim benim herseyin.doya doya tadini cikar.diledigin gibi yap..bak.ugraslar sonucu gelmis melegin.dilerim hayirlsyla dunyaya gelir..insallah haftalrimiz guzelce gecer ama ses kaydina ara vermen iyi olmus annesi

canım bana da ayrıntılı usg çeken doktor şapka boyutu biraz normal dışı demişti ben de amniyosentez oldum normal o dedim baktı bana dik dik ben de zaten dayısının da kocaman dayısına çekmiş dedim geçiştirdim abartıyolar bence

9 kilo iki bebek canim benim.sen bildigin mankensin valla bak bana tek bebek 14 kilo

ayy öyle diyosunuz da iştahım esas şimdi açıldı geceleri çok acıkıyorum..
dün gece tahin pekmez yiyince çeyrek ekmekle eşimde bişeyler dicekti diyemedi mırıldandı
artık haftada 2-3 kg alıcam sanırım

aynen öyle ben modern olsun istiyorum tabi ama anlamıda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…