Hahha içeri karışık desenehahah deli yaaavar böyleleri malesef..
canım ishalim diye sakın suyu azaltma çok su kaybediyosun ishalken daha çok içmen lazım..
muz ve haşlanmış patates çok iyi gelir ayrıca...
çikolata şeftali yeme..
ayyyy sevsinler onun pıt pıt hıçkırmasını..
benimkilerin hıçkırması baya uzun sürüyo 10-15 dk.
çok rahatsız olup birbirlerini itmeye başlıyolar
tabi arada olan bana oluyo
Yok abartma istersen canım ne kadar yersen bile haftada 2-3 kg almazsın bende ayda 2 ser kg alma hakkı koydum kendime 9 - 10 kg ile tamamlayayım diye ne kadar uyar evdeki plan görcezayy öyle diyosunuz da iştahım esas şimdi açıldı geceleri çok acıkıyorum..
dün gece tahin pekmez yiyince çeyrek ekmekle eşimde bişeyler dicekti diyemedi mırıldandı
artık haftada 2-3 kg alıcam sanırım
Yawrum benim o hıçkırınca ben çok üzülüyorum nedenseDun aksam bizimkini.tuttu o hickirik babasiyla bi guzel hisettik oy kurban olsunlar hickiriklarina onlarin minik kafalar
Yok abartma istersen canım ne kadar yersen bile haftada 2-3 kg almazsın bende ayda 2 ser kg alma hakkı koydum kendime 9 - 10 kg ile tamamlayayım diye ne kadar uyar evdeki plan görcezBenim pek ekmek yeme huyum yok sadece kahvaltıda 2 dilim o kadar birde tatlıyla çok aram yok 54 kg ile başladım şuan 59,5 kg yum hayatımda 54 un üzerine çıkamıyoken
ben hiç hissetmedim yaaa nasıl oluyokiYawrum benim o hıçkırınca ben çok üzülüyorum nedense
Tatlım bebeğinin bulunduğu yere göre ritmik atışlar hissediyorsun karnında 5 dk kadar sürüyor sonra kesiliyorben hiç hissetmedim yaaa nasıl oluyoki
Tahin pekmeeeeeeeeezgeçen benim takvimde haftada 1 kilo almanız normal yazıyodu..
bende normalde kahvaltı dışında ekmek yemem..
dün gece canım tahin pekmez çekince ekmekte yedim yanında mecburen..
hamileliğin başından beri ilk defada gece kaçamağı yaptım 8 den sonra bişey yemiyorum..
ona da laf etti benimki
haaa anladım o hıçkırıkmıymışşş ay çok cahilim yaaaaTatlım bebeğinin bulunduğu yere göre ritmik atışlar hissediyorsun karnında 5 dk kadar sürüyor sonra kesiliyor
Canım aşermeler normal benimde aşermelerim olunca gözüm dönüyor resmengeçen benim takvimde haftada 1 kilo almanız normal yazıyodu..
bende normalde kahvaltı dışında ekmek yemem..
dün gece canım tahin pekmez çekince ekmekte yedim yanında mecburen..
hamileliğin başından beri ilk defada gece kaçamağı yaptım 8 den sonra bişey yemiyorum..
ona da laf etti benimki
ayy boşversene milletin dediğine bakarsak ohoooo..
herkes bir laf söylüyo zaten..
doktorlarda bilmiyomuş gibi herşeyi anneye söylüyolar bizde kafayı yiyoruz..
kafası aşağıda olmasa bile artık 30. haftadasın zaten dikkat etmek lazım çok eğilip kalkma bir yere uzanma..
ilk haftalardan daha tehlikeli zaten şu anda bu hareketler...
yasak olduğunu sanmıyorum canım internette prospektüsü vardır..
Evet cnim benim dr kullanmamai soylemisti bende nisan mayis bahar allerjisi oluyo ozellille tembihledi vicks kullanma diye ama istersen sende danis dr una... belki farklibir ilac soyliyebilir seni rahatlaticak
Bende daha önceden sinuzitle başım dertteydi mevsimsel sinuzitmiş sürekli papatya kaynatarak buhar yaptım ve sonuç bir gece burnum kanıyor diye uyandım sinuzitim akmış boşalmış birden doğal yollarla geçti doktor ameliyat demişti birde dene istersen canım
Hadi ya, tamamen gecirmiyo ama dimicanım nasatol diye bir ürün var doğal bişeymişben 3 aylık hamileyken kullandım bitti daha da almadım onun şişesibe tuzlu su yapıyorum şimdi tavsiye ederim ilaç kullanamıyorum diye ne çekmiştim eczacı arkadaşı var eşimi,n o vermişti
Bende anlayamıyorum benim atışlar o kadar sürmüyorTatlım bebeğinin bulunduğu yere göre ritmik atışlar hissediyorsun karnında 5 dk kadar sürüyor sonra kesiliyor
Tahin pekmeeeeeeeeez
Canım aşermeler normal benimde aşermelerim olunca gözüm dönüyor resmenYedikten sonrada aslında yemicektim diyorum bu saatten sonra ama iş işten geçmiş oluyor
Hadi ya, tamamen gecirmiyo ama dimi
Sagolun canim, smdi tanidigm doktora sordum, buhar olarak cekeblirsn dedi.
Papatyayi az önce bende yaptm, 15dakika arayla 5 dk boyunca kokladim.
Bakalim, 1,2 gun yapacam böyle,akana kadar.
Yılan hikayesine döndü bu konu canım bizfe gunlerdir sağlıklı bir bilgiye ulasamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?