2014 Kasım Anneleri

kasık ağrım yok canm benm henüz en son ters duruyordu sanırım hala öyle nefesim kesiliyor gibi oluyor arada göğüs kafesime baskı yapıyor göğsüm sıkışıyor bide yatarken bel ağrım oluyor kafası hala göğüs kafesmde diye tahmn ediyrm sennkiler ikizmi ayy ne güzel onunda duygusu çok başkadır herhalde cinsiyetleri ne

ayy ne güzel canm az kalmş senn darısı bize o günlere gelmeye inşallah bizim şafak daha 72 bi an önce geçsede zaman alsak kucağımıza bence çantanı hazırla koy bi kenara içinde kafanda rahat etsin son haftalara bırakma paniğin dahada artar

İi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm nasill gidiyo hmilelikler ben uzun Zamandirr girmedim cok geri kalmisimm biz iyiyi cok sukur ben toplam 6 kilo aldim sadece karnim cikti:)) herkese ii geceler gorusuruz inss.

Egitimin içine edildiği,herşeyin laçkalastigi bir dönemde cevap bulamamamiz çok normal canim,!:)
Dogru soze ne denir...okul mudurlerini göreven aliyolar bir bir. Ogremen olarsk atamislar bazilarini idareciler kan ağliyor sira bize de gelecek az kaldı.

Dogru soze ne denir...okul mudurlerini göreven aliyolar bir bir. Ogremen olarsk atamislar bazilarini idareciler kan ağliyor sira bize de gelecek az kaldı.

başımızda müdür b,le yok muhattap olabileceğimiz canım.müdürlerin hepsi bu duruma tepki olarak 2şer ay izne ayrılmışlar.nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum

aylıksız zda müdür b,le yok muhattap olabileceğimiz canım.müdürlerin hepsi bu duruma tepki olarak 2şer ay izne ayrılmışlar.nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum
Şuanda herkes kendi gemisini kurtarma peşinde ben aylıksız izne ayrılıcam.ama diğer öğretmen ve öğrencileri nasıl şeyler bekliyor bilmiyorum. Birćok okul senin okul gibi ya idarecisiz ya da idarecisi geçici Allah sonumuzuu hayr etsin...

İi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm nasill gidiyo hmilelikler ben uzun Zamandirr girmedim cok geri kalmisimm biz iyiyi cok sukur ben toplam 6 kilo aldim sadece karnim cikti:)) herkese ii geceler gorusuruz inss.
Hoş geldin canım:)

Günaydın güzel anneler..
Öğretmen arkadaslarım ben dün müdürüme sordum dönemi kapatmak için ne zaman izne ayrılmalıyım diye bayramdan sonra ayrılıyorum müdür bayramdan sonra hafta hafta 16 hafta saydı.kafanızı karıştıracak bişey yok bunda..ne zaman ayrılmak istiyorsan 16 hafta tek tek sayıyorsun.

Günaydın :)

Herkese Günaydınnn :) :)

Benim mesai başlamadan kahvaltı masasında sizin yazdiklarinizi okumak çok keyifli doğrusu.dert ortakları, can yoldaşları oldunuz valla.hepiniz iyiki varsın.hepinizi ve evlatlarinzi opuyorum.hayırlı günler dilerim.:)

Ayy pazar günüdemi çalıştın:-( iyim ben şuana kadar ama az önce kuaföre gitmiştim kaşlarımı berbat etti kız incecik aldı sinirimden ağlıyorum yaaaa Çok mutsuzum hiiç yakılmadı da

Günaydın kızlar, daha iyi gibiyim bugun, uyuyabildim en azndan, papatyaya devam. :)

Günaydın
Günaydın :)

Günaydın kızlar insallah herkes iyidir ben dökülmeye devam ediyorum klimaya vantilatöre dikkat edin bu gün misafirim gelecek birde evi zor temizleyebildim gücüm yok dısardan hazır birseyler sparis etcem artık biraz ayıp olacak ama maalesef ki hazırlık yapmaya mecalim kalmadı

Canım doğum öncesi ve sonrası 8+8 toplamda 16 hafta biliyoruz onu da bizim kurcaladığımız doğum öncesi çalısabilirden sonra alınan rapoırların doğum sonrasına aktarılması...olmayacağını bile bile zorluyoruz sansımızı kısmet artık

Canım zaten bu dediğiniz yönergede açık açık yazıyor alınan raporlar doğum sonrasına aktarılmaz kesinlikle..

Ye canim hicnirseycik olmaz dogumdan sonra hepsi gidicek zaten kalanida beraberce vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…