- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
kasık ağrım yok canm benm henüz en son ters duruyordu sanırım hala öyle nefesim kesiliyor gibi oluyor arada göğüs kafesime baskı yapıyor göğsüm sıkışıyor bide yatarken bel ağrım oluyor kafası hala göğüs kafesmde diye tahmn ediyrm sennkiler ikizmi ayy ne güzel onunda duygusu çok başkadır herhalde cinsiyetleri neolmuştur canım hayırlısıyla..
birde kafalarını aşağıya döndüklerinde kasık ağrısı çok yapıyolar ondan da olabilir...
benim bugün gözümden yaş gelmek üzereydi resmen alttaki bebeğim kafasıyla aşağı ittirdi çok canım yandı...
ayy ne güzel canm az kalmş senn darısı bize o günlere gelmeye inşallah bizim şafak daha 72Kizlar benim dogum haftam belli oldugu icin stresim basladi 8 hafta 2 gun kaldi :) hastane cantasini ne zaman hazir etmeli sizce dusununce oanik oluyorum cu a gunu tekrar kontrolum var artik aklima gelen sorulari yaziyorum dr gidince kagidi cikarip koyuyorum adamin onune cevapliyosagolsun :)) yoksa hepsini unutuyorum ben ya heycandan
Dogru soze ne denir...okul mudurlerini göreven aliyolar bir bir. Ogremen olarsk atamislar bazilarini idareciler kan ağliyor sira bize de gelecek az kaldı.Egitimin içine edildiği,herşeyin laçkalastigi bir dönemde cevap bulamamamiz çok normal canim,!:)
Dogru soze ne denir...okul mudurlerini göreven aliyolar bir bir. Ogremen olarsk atamislar bazilarini idareciler kan ağliyor sira bize de gelecek az kaldı.
Şuanda herkes kendi gemisini kurtarma peşinde ben aylıksız izne ayrılıcam.ama diğer öğretmen ve öğrencileri nasıl şeyler bekliyor bilmiyorum. Birćok okul senin okul gibi ya idarecisiz ya da idarecisi geçici Allah sonumuzuu hayr etsin...aylıksız zda müdür b,le yok muhattap olabileceğimiz canım.müdürlerin hepsi bu duruma tepki olarak 2şer ay izne ayrılmışlar.nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum
Hoş geldin canım:)İi geceler kizlar nasilsiniz bakalimm nasill gidiyo hmilelikler ben uzun Zamandirr girmedim cok geri kalmisimm biz iyiyi cok sukur ben toplam 6 kilo aldim sadece karnim cikti:)) herkese ii geceler gorusuruz inss.
Günaydın :)Günaydın güzel anneler..
Öğretmen arkadaslarım ben dün müdürüme sordum dönemi kapatmak için ne zaman izne ayrılmalıyım diye bayramdan sonra ayrılıyorum müdür bayramdan sonra hafta hafta 16 hafta saydı.kafanızı karıştıracak bişey yok bunda..ne zaman ayrılmak istiyorsan 16 hafta tek tek sayıyorsun.
Ayy pazar günüdemi çalıştın:-( iyim ben şuana kadar ama az önce kuaföre gitmiştim kaşlarımı berbat etti kız incecik aldı sinirimden ağlıyorum yaaaaÇok mutsuzum hiiç yakılmadı da
Günaydın kızlar, daha iyi gibiyim bugun, uyuyabildim en azndan, papatyaya devam. :)
Günaydın güzel anneler..
Öğretmen arkadaslarım ben dün müdürüme sordum dönemi kapatmak için ne zaman izne ayrılmalıyım diye bayramdan sonra ayrılıyorum müdür bayramdan sonra hafta hafta 16 hafta saydı.kafanızı karıştıracak bişey yok bunda..ne zaman ayrılmak istiyorsan 16 hafta tek tek sayıyorsun.
GünaydınHerkese Günaydınnn :) :)
Benim mesai başlamadan kahvaltı masasında sizin yazdiklarinizi okumak çok keyifli doğrusu.dert ortakları, can yoldaşları oldunuz valla.hepiniz iyiki varsın.hepinizi ve evlatlarinzi opuyorum.hayırlı günler dilerim.:)
Sakın papatya çayı içiyorum demeGünaydın kızlar, daha iyi gibiyim bugun, uyuyabildim en azndan, papatyaya devam. :)
Canım doğum öncesi ve sonrası 8+8 toplamda 16 hafta biliyoruz onu da bizim kurcaladığımız doğum öncesi çalısabilirden sonra alınan rapoırların doğum sonrasına aktarılması...olmayacağını bile bile zorluyoruz sansımızı kısmet artıkGünaydın güzel anneler..
Canım zaten bu dediğiniz yönergede açık açık yazıyor alınan raporlar doğum sonrasına aktarılmaz kesinlikle..Canım doğum öncesi ve sonrası 8+8 toplamda 16 hafta biliyoruz onu da bizim kurcaladığımız doğum öncesi çalısabilirden sonra alınan rapoırların doğum sonrasına aktarılması...olmayacağını bile bile zorluyoruz sansımızı kısmet artık
Ye canim hicnirseycik olmaz dogumdan sonra hepsi gidicek zaten kalanida beraberce vercezayy öyle diyosunuz da iştahım esas şimdi açıldı geceleri çok acıkıyorum..
dün gece tahin pekmez yiyince çeyrek ekmekle eşimde bişeyler dicekti diyemedi mırıldandı
artık haftada 2-3 kg alıcam sanırım
Uzulme annesi ben o hickirinca seslenlendirmesini yapiyorumYawrum benim o hıçkırınca ben çok üzülüyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?