evet canım yönetmeliği buraya eklemistim bu konuyla alakalı okul idaresinden de olumlu birsey çıkmadı ama burda bazı arkadasları okulundan rapor alıp d.sonrasına ekletenler olduğunu öğrenince (?) oldu bizde acaba dedik...ben bu hafta alcam insallah çalısabiliri alan arkadaslara da simdiden hayırlı olsunCanım zaten bu dediğiniz yönergede açık açık yazıyor alınan raporlar doğum sonrasına aktarılmaz kesinlikle..
Tadini cikarsaydin annesi bol bolgünaydınn güzel annişlerrrr...
uzun zamandan sonra ilk defa bu gece 3 saat aralıksız uyumuşum...3 saat bile uyumak güzelmiş ciddennn
Kim ekletmiş öyle birisinden mi duymuş yoksa kendisi mi yapmış ben doktora da müdüre de hatta il meb e de sordum böyle bişeyin olmadığını söylediler.. Bende bayramdansonra başlıcam izinime sonra biraz heyet biraz ücretsiz izin kapatacam inşaallah seneyi:)evet canım yönetmeliği buraya eklemistim bu konuyla alakalı okul idaresinden de olumlu birsey çıkmadı ama burda bazı arkadasları okulundan rapor alıp d.sonrasına ekletenler olduğunu öğrenince (?) oldu bizde acaba dedik...ben bu hafta alcam insallah çalısabiliri alan arkadaslara da simdiden hayırlı olsun
Tadini cikarsaydin annesi bol bol
Oh oh mis gibi 3 saatte olsa uyudun annedi dunya varmis dimi..bakalim bebisler dogunca napcaz simdiden antrenman yapiyoruzayy şekerim saat 11 de yattım bir uyandım saat 3 nasıl sevindim..
normalde her yarım saatte uyanıyordum...
ohh bee demişim uyku ne güzel şeysinnn
Kim ekletmiş öyle birisinden mi duymuş yoksa kendisi mi yapmış ben doktora da müdüre de hatta il meb e de sordum böyle bişeyin olmadığını söylediler..
Yok kendileri değil canım okullarından baska öğretmen arkadaslar yapmıs.Bizim için bu dönemde çocuklar tehlikeli kendimzi koruyarak kapatıcaz hayırlısıyla...
Bende eşimi bekliyorum bizde gitcez inşallah kolay gelsin canım :)Ben okula doğru yuvarlanayım anca gideriz oğlusumlacici bakın kendinize
Oh oh mis gibi 3 saatte olsa uyudun annedi dunya varmis dimi..bakalim bebisler dogunca napcaz simdiden antrenman yapiyoruzkarnim.sancilaniyor arada bnde gece gec yattim midem acaip yaniyordu bir iki agladim sonra uyumusum zaten
Canım Anneme
Bak... Annen ve sen .
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti.
Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi.
Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi..
Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..
Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarfetti.
Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile
çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken,
O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı.
Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün,
aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın,
en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini
ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi...
Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak..
Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu,
senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı.
Çevrende annesini kaybetmiş,
hatta hiç görememiş insanlar var.
Bu birgün senin de başına gelecek,
olmasa keşke ama yaşanacak..
O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin.
Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir,
bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset...
Hamile ikende misafir hiç çekilmiyor. Ben çalıştığım için eşim de haftasonları geldiği için bizim misafirler haftasonu gelir hep. Haftasonu dinlemeden geri iş başıGünaydın kızlar insallah herkes iyidir ben dökülmeye devam ediyorum klimaya vantilatöre dikkat edin bu gün misafirim gelecek birde evi zor temizleyebildim gücüm yok dısardan hazır birseyler sparis etcem artık biraz ayıp olacak ama maalesef ki hazırlık yapmaya mecalim kalmadı
kız sen ikitaneyle 9 kilo almışsın çok iyi ,ben bitaneyle aldım yandım valla durdaramıyorum kilo alımınıkızzzzzz benim bebeler çift yumurtaymış yaaa
hahaha beni de eşim şikayet ediyo hep..
dün akşam sen çok yiyosun artık falan gibi bişeyler dedi..
bugün o sormadan ben sordum doktora ikiz gebelikte en fazla ne kadar kilo alabiliyoruz ne kadarı normal diye..
adam demesin mi ikiz de sınır yok rahat ol diye hahahahahaa 9 kilo aldım çok mu dedim yoo az bile dedi
Kesinlikle aktarilmiyormus evet o nasil yapti bilmiyorum birseyleri yanlis hesapladigi kesin. Bende raporumu alicam hayirli olsun hepimize...evet canım yönetmeliği buraya eklemistim bu konuyla alakalı okul idaresinden de olumlu birsey çıkmadı ama burda bazı arkadasları okulundan rapor alıp d.sonrasına ekletenler olduğunu öğrenince (?) oldu bizde acaba dedik...ben bu hafta alcam insallah çalısabiliri alan arkadaslara da simdiden hayırlı olsun
Günaydın annişler biz oğluşumla okula geldik ilişik kesip yeni okula başlıycaz inş ama çok hastayım ishalim geçmedi ve kasıklarım ağrıyo:-( umarım bebeğime bişey olmaz yolda 1:30 saat sürüyo sabah geldik bide dönüşü var bunun:-(
Valla canim cok sevinirim.canım facede bazı siteler var özelden link yollıyım istersen..
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?