2014 Kasım Anneleri

Canım zaten bu dediğiniz yönergede açık açık yazıyor alınan raporlar doğum sonrasına aktarılmaz kesinlikle..
evet canım yönetmeliği buraya eklemistim bu konuyla alakalı okul idaresinden de olumlu birsey çıkmadı ama burda bazı arkadasları okulundan rapor alıp d.sonrasına ekletenler olduğunu öğrenince (?) oldu bizde acaba dedik...ben bu hafta alcam insallah çalısabiliri alan arkadaslara da simdiden hayırlı olsun

Kim ekletmiş öyle birisinden mi duymuş yoksa kendisi mi yapmış ben doktora da müdüre de hatta il meb e de sordum böyle bişeyin olmadığını söylediler.. Bende bayramdansonra başlıcam izinime sonra biraz heyet biraz ücretsiz izin kapatacam inşaallah seneyi:)

ayy şekerim saat 11 de yattım bir uyandım saat 3 nasıl sevindim..
normalde her yarım saatte uyanıyordum...
ohh bee demişim uyku ne güzel şeysinnn
Oh oh mis gibi 3 saatte olsa uyudun annedi dunya varmis dimi..bakalim bebisler dogunca napcaz simdiden antrenman yapiyoruz karnim.sancilaniyor arada bnde gece gec yattim midem acaip yaniyordu bir iki agladim sonra uyumusum zaten

Oh oh mis gibi 3 saatte olsa uyudun annedi dunya varmis dimi..bakalim bebisler dogunca napcaz simdiden antrenman yapiyoruz karnim.sancilaniyor arada bnde gece gec yattim midem acaip yaniyordu bir iki agladim sonra uyumusum zaten

o mide yanması bende de oluyordu canım..
akşam erken ye ve sonra birey yeme..
yatmadan yarım saat öncede süt iç iyi geliyor kuzum..
ya sorma 3 saat neymiş..tam doğum sonrasına hazırlık bu durum

Annelerin hakkının ödenmez olduğunu şurda bir kaç ayda anladım ki daha uzun seneler var önümüzde o zamanları hiç düşünemiyorum bile. Annemi arardım günlük ama şimdi günde bikaç defa aramaya başladım. Annelik kutsal birşeymiş ne yapsak ödeyemeyiz haklarını. Rabbim anneme babama uzun ömürler ver diye dua ediyorum artık. Annemki bir dağ imiş arkamda.

Hamile ikende misafir hiç çekilmiyor. Ben çalıştığım için eşim de haftasonları geldiği için bizim misafirler haftasonu gelir hep. Haftasonu dinlemeden geri iş başı

kız sen ikitaneyle 9 kilo almışsın çok iyi ,ben bitaneyle aldım yandım valla durdaramıyorum kilo alımını

günaydın annişler bebişler

yata kalka uyur uyana az da olsa uyumuşum

çok az oldu ama ne yapalım buna da şükür bunu da bulamadığım gecelerim olmuştu

hale bak ya 2-3 saatlik uykuya halay çekecm

Kesinlikle aktarilmiyormus evet o nasil yapti bilmiyorum birseyleri yanlis hesapladigi kesin. Bende raporumu alicam hayirli olsun hepimize...

Günaydın annişler biz oğluşumla okula geldik ilişik kesip yeni okula başlıycaz inş ama çok hastayım ishalim geçmedi ve kasıklarım ağrıyo:-( umarım bebeğime bişey olmaz yolda 1:30 saat sürüyo sabah geldik bide dönüşü var bunun:-(

köye mi atandın canım pek de uzakmış neyse hayırlısı bakalım bugün öyle olur sık dişini yarına bişeyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…