2014 Kasım Anneleri

Kızlar günaydın:) ben hep usg tarihine göre 13.11.2014 olarak hesaplıyordum doğum tarihini ,doktorum çalışabilir raporu için adet tarihine göre geleceksin dedi:) 2 gün fark var arada ama o bile yakınlaştırdı sanki bebişime beni,mutlu oldum:)
birde doktorum kilo verdiğim için kızdı zaten toplam 4 kilo almıştım şeker çıkınca dikkat ettim 1 kilosu gitmiş.ama iştahımda bir garip bu aralar hiç cnm bir şey istemiyor malesef

Günaydınn herkese

Ben hamileliğim boyunca bitki çaylarına pek yanaşmadım hiç içmedim korktum sen yine teklif ederse içme bence bayanbilinmeyen ne olur ne olmaz :KK63:

Kızlar birşey sorucam doktor ilk doğum tarihini 11.11 verdi ama usg de kilosu ve boyu 1 hafta önden gittiği için 4.11 yazıyo bu durumda 4.11 demi doğucağı anlamına geliyor kafam karıştı

köye mi atandın canım pek de uzakmış neyse hayırlısı bakalım bugün öyle olur sık dişini yarına bişeyin kalmaz
Yok canım ilçedeydim merkeze atandım ilçe uzak merkeze oyuzden yani

Kızlar birşey sorucam doktor ilk doğum tarihini 11.11 verdi ama usg de kilosu ve boyu 1 hafta önden gittiği için 4.11 yazıyo bu durumda 4.11 demi doğucağı anlamına geliyor kafam karıştı

yok cnm adet tarihine göre hesaplanıyormuş.benimkide 2 gün geriden geliyordu ben öyle hesaplıyordum.doktorum adet tarihini baz alacağız dedi.

millet uyuyor masa başında sanırımm
Ayy iş yerinde koşturduğum yetmiyor gibi şu zıkkım watsapp yüzünden evde de rahat olamıyorum. Zırt pırt bir şeyler yazıyor amir. Bir de ergenler gibi sesli harfleri yutuyor. Off resmen izne ayrılmak için şafak sayıyorum.... Adam gitmeden ne kadar faydalansak o kardır diyor sanırımm

amirlerinin şoförünün adı benim eşiminkiyle aynı adam tatilde bile sabahın köründe arıyor nerde kaldın diye.. eşimde yazık amirim ben o değilim diyo adam da haa canım yine yanlış oldu nasılsın falan diyo 5 dk sonra yine arıyor nerdesin diye zaten şu watsapp ı hiç saymıyorum hiç susmuyor yaaa yazık size valla bize de tabi

Yine biz az kişiyiz büroda. Watsapp 3 veya 5 kez ötürüyor grupta. Benim amir özel olarak yazıyor bana ama eşimin büro 40 kişi falan. Allahım.. Gruptan çıkamıyorsun da. Çıksan geri alıyorlar. Yazık benim teknoloji özürlü kocam grup bildirim ayarını bilmiyormuş. Dedim aşkım kapatalım mı şu bildirimi. Nasıl sevindi :)) sadece titriyor artık gruptan mesaj geldiğinde. Gece de telefonun neti kapatıp yatıyoruz.
Yazık senin eşin de telefona cevap verse bi dert vermese başka dert... Malum telefon kapatmak, cevap vermemek azar sebebi bizde... Açmasa saydırır durur... Off of..

bütün patronlar aynı..sıkcaz dişimizi kuzum az kaldı

yok cnm adet tarihine göre hesaplanıyormuş.benimkide 2 gün geriden geliyordu ben öyle hesaplıyordum.doktorum adet tarihini baz alacağız dedi.
Anladım canım doktora sormamıstım iyi oldu bilgi verdiğiniz . Birde hangi ilaçları kullanıyosunuz sanki ben çok ilaç kullanıyorum gibi geliyor osteacare , marincap, gyno ferro senol, magvital ilaçlarını hergün alıyorum kan ilacından günde 2 tane içiyorum sizlerde durum nedir

ben sadece gyno ferro senol kullanıyorum cnm.başka ilacım yok.

seninkilere ek olarak bir de elevit içiyorum. günde 5 ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…