- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Sakın papatya çayı içiyorum deme
Bugün buralar sakin, hayırdır kızlar
Yok canım ilçedeydim merkeze atandım ilçe uzak merkeze oyuzden yaniköye mi atandın canım pek de uzakmış neyse hayırlısı bakalım bugün öyle olur sık dişini yarına bişeyin kalmaz
Kızlar birşey sorucam doktor ilk doğum tarihini 11.11 verdi ama usg de kilosu ve boyu 1 hafta önden gittiği için 4.11 yazıyo bu durumda 4.11 demi doğucağı anlamına geliyor kafam karıştı
Ayy iş yerinde koşturduğum yetmiyor gibi şu zıkkım watsapp yüzünden evde de rahat olamıyorum. Zırt pırt bir şeyler yazıyor amir. Bir de ergenler gibi sesli harfleri yutuyor. Off resmen izne ayrılmak için şafak sayıyorum.... Adam gitmeden ne kadar faydalansak o kardır diyor sanırımmmillet uyuyor masa başında sanırımm
amirlerinin şoförünün adı benim eşiminkiyle aynı adam tatilde bile sabahın köründe arıyor nerde kaldın diye.. eşimde yazık amirim ben o değilim diyo adam da haa canım yine yanlış oldu nasılsın falan diyo 5 dk sonra yine arıyor nerdesin diyeAyy iş yerinde koşturduğum yetmiyor gibi şu zıkkım watsapp yüzünden evde de rahat olamıyorum. Zırt pırt bir şeyler yazıyor amir. Bir de ergenler gibi sesli harfleri yutuyor. Off resmen izne ayrılmak için şafak sayıyorum.... Adam gitmeden ne kadar faydalansak o kardır diyor sanırımm
Yine biz az kişiyiz büroda. Watsapp 3 veya 5 kez ötürüyor grupta. Benim amir özel olarak yazıyor banaamirlerinin şoförünün adı benim eşiminkiyle aynı adam tatilde bile sabahın köründe arıyor nerde kaldın diye.. eşimde yazık amirim ben o değilim diyo adam da haa canım yine yanlış oldu nasılsın falan diyo 5 dk sonra yine arıyor nerdesin diyezaten şu watsapp ı hiç saymıyorum hiç susmuyor yaaa yazık size valla bize de tabi
Ayy iş yerinde koşturduğum yetmiyor gibi şu zıkkım watsapp yüzünden evde de rahat olamıyorum. Zırt pırt bir şeyler yazıyor amir. Bir de ergenler gibi sesli harfleri yutuyor. Off resmen izne ayrılmak için şafak sayıyorum.... Adam gitmeden ne kadar faydalansak o kardır diyor sanırımm
Anladım canım doktora sormamıstım iyi oldu bilgi verdiğiniz . Birde hangi ilaçları kullanıyosunuz sanki ben çok ilaç kullanıyorum gibi geliyor osteacare , marincap, gyno ferro senol, magvital ilaçlarını hergün alıyorum kan ilacından günde 2 tane içiyorum sizlerde durum nediryok cnm adet tarihine göre hesaplanıyormuş.benimkide 2 gün geriden geliyordu ben öyle hesaplıyordum.doktorum adet tarihini baz alacağız dedi.
Anladım canım doktora sormamıstım iyi oldu bilgi verdiğiniz . Birde hangi ilaçları kullanıyosunuz sanki ben çok ilaç kullanıyorum gibi geliyor osteacare , marincap, gyno ferro senol, magvital ilaçlarını hergün alıyorum kan ilacından günde 2 tane içiyorum sizlerde durum nedir
Anladım canım doktora sormamıstım iyi oldu bilgi verdiğiniz . Birde hangi ilaçları kullanıyosunuz sanki ben çok ilaç kullanıyorum gibi geliyor osteacare , marincap, gyno ferro senol, magvital ilaçlarını hergün alıyorum kan ilacından günde 2 tane içiyorum sizlerde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?