2014 Kasım Anneleri

seninkilere ek olarak bir de elevit içiyorum. günde 5 ilaç
Elevit yerine bende decavit iciyordum onu gecen ay bıraktırdı canım seninde tahminen bi ay sonra bıraktırır elevit hakkında bazı seyler duydum ama dogrumu bilmiyorum

Merhaba kasım gülleri nasılsınız sayfalar baya ilerlemiş okuyamadım iyisinizdir inşallah hepiniz de biz bugün Dr gittik kızım iyiymiş kilosu 1750 gr boyunu bilmiyoruz. Bebeğin poposu aşağıya baskı verdiği için doktor istirahat dedi. Suyun gelirse acile gel dedi. Bizde durumlar böyle sizde nasıl?

Cnm buharini soluyorum, ama dun kv 2 bardak icirdi zorla.
Canım benim buharını solu ama lütfen içme bitkisel olan hersey bu dönemlerde bizim için o denli zararsız olamıyor malesef.Bir arkadasım hatta burda bahsetmistim kızından adını damla koydu diye o ilk bebeğini nar çiçeği çayı içtiğinden 8 aylıkken kaybetti o yüzden korkuyorum bitkisel de olsa ıhlamur bile içmem sende lütfen dikkat et canım

Kesinlikle aktarilmiyormus evet o nasil yapti bilmiyorum birseyleri yanlis hesapladigi kesin. Bende raporumu alicam hayirli olsun hepimize...
Canım biz arastırdık en azından içimiz rahat etti simdi is raporlarımızı almakta bu arada senle haftamız da aynıymıs dayana bildiğimiz kadar yola devam sonrası tatlı bekleyis

Tamam cnm artik içmem çok uzuldumm yaa.. kv iyilesim diye iciriyorr hep.. zararndan bahsederm onada...

mrb kızlar.şu çalışabilir çalışamaz raporu kafama çok takılıyo.ben okul öncesi öğrt.bu yıl hiç başlamıcam.32. haftam da 25 eylülde doluyo biz heyet raporu aldık.29unda çalışabilir görünüyorum.bu durumda ben doğum iznne 25 eylülde ayrılacakken 4 gün sonra ayrılmış oluyorum ve bu 4 gün doğum sonrasına aktarılmıyo. doğru mu biliiyorum.

Geçmis olsun canım bol su içmeye çalıs birde muz ve haslanmıs patates falan tüket çabuk toparlarsın böyle durumlarda yoğurtta iyi geliyor tavsiye ederim.Yeni okulun da hayırlı olsun

Geçmis olsun canım bol su içmeye çalıs birde muz ve haslanmıs patates falan tüket çabuk toparlarsın böyle durumlarda yoğurtta iyi geliyor tavsiye ederim.Yeni okulun da hayırlı olsun
Sağol canım yiyorum muz falan ama.. Bide stres iyice beter ediyo ya 1:30 saattr meb müdürünün keyfini beklyrm adam bi imza atcak ortada yok yeni okula bugun başlamam lazım yetişemtcem diye iyice stres yaptım yaa ne biçim bi kurum biizimki anlamıyrm ya:-(

Evet canım yazdığın gibi... senin zaten doğum sonrasına aktarma gibi bir durumun yok 32 den öncesi eklenmez 32 .hafta da zaten kendin ayrılmak istiyorsun 25 eylül persembeye geliyor diğer günlerde fiilen çalısamayacağın için aktarma gibi bir durum olmuyor.

ama tam 40.haftdada olmazsa doğum o zaman 40. haftaya kadar olan günler aktarılıyo herhalde.ben ilçedeyimde burda pek bilmiyolar bu durumları benim iyice araştırmam lazım ondan endişeliyim biraz.

Cani
ama tam 40.haftdada olmazsa doğum o zaman 40. haftaya kadar olan günler aktarılıyo herhalde.ben ilçedeyimde burda pek bilmiyolar bu durumları benim iyice araştırmam lazım ondan endişeliyim biraz.
Canim dogumu daha erkende yapsan 41. Haftada da yapsan senin toplam dogum iznin 16 hafta. Dogum iznine ayrildigin tarihten itibaren 16 hafta izinlisin

Haklisin cnim cuma gunu kontrolumuz var giidp geliyimde diyorum drmuzlada konusayim hazirliyalim sonra artik kafamdan ciksin aslinda benimde adet tarihime gore daha 78 gun var amam kanimdaki pihtilasmadan dolayi biraz erken gelcek kuzucugum riske atamiyorz igne kullaniyorum

selam kızlar nasılsınız?
her gün akşamüzeri başlayan mide yanmam bugün erkenden başladı, yemek yemek tam bir işkence, akşama balık yapmayı düşünüyorum, yemediğim günlerin telafisi olacak mı bilmem ama son 2 ay haftada 2-3 balık yapmaya çalışıyorum, şu saatte süt içsem akşam 6 ya kadar etkisi kalır mı acaba, o takıldı kafama

valla ya bikere adam o kadar aradıki eşimde inat etti açmıyor aç söylede dedim yanlış aradığını bilmiyor ki adam aramasın... hep aynı diyalog.. emirleriniz amirim... ben değilim amirim telefonu zaten hırsız bağımlı fotosu dolu evin her çekmecesinden tutanak fırlıyor valla zor iş Allah sabır versin size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…