- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Anladım canım bana da çokmuş gibi geliyor ilaç içmekten bıktım ama vardır doktorun bir bildiği deyip ilaca devam ediyorum :)ben sadece gyno ferro senol kullanıyorum cnm.başka ilacım yok.
Elevit yerine bende decavit iciyordum onu gecen ay bıraktırdı canım seninde tahminen bi ay sonra bıraktırır elevit hakkında bazı seyler duydum ama dogrumu bilmiyorumseninkilere ek olarak bir de elevit içiyorum. günde 5 ilaç
hadi bakalım milk time herkes sütlerini hüüpletsin
Canım benim buharını solu ama lütfen içme bitkisel olan hersey bu dönemlerde bizim için o denli zararsız olamıyor malesef.Bir arkadasım hatta burda bahsetmistim kızından adını damla koydu diye o ilk bebeğini nar çiçeği çayı içtiğinden 8 aylıkken kaybetti o yüzden korkuyorum bitkisel de olsa ıhlamur bile içmem sende lütfen dikkat et canımCnm buharini soluyorum, ama dun kv 2 bardak icirdi zorla.
Canım biz arastırdık en azından içimiz rahat etti simdi is raporlarımızı almakta bu arada senle haftamız da aynıymıs dayana bildiğimiz kadar yola devam sonrası tatlı bekleyisKesinlikle aktarilmiyormus evet o nasil yapti bilmiyorum birseyleri yanlis hesapladigi kesin. Bende raporumu alicam hayirli olsun hepimize...
Canım benim buharını solu ama lütfen içme bitkisel olan hersey bu dönemlerde bizim için o denli zararsız olamıyor malesef.Bir arkadasım hatta burda bahsetmistim kızından adını damla koydu diye o ilk bebeğini nar çiçeği çayı içtiğinden 8 aylıkken kaybetti o yüzden korkuyorum bitkisel de olsa ıhlamur bile içmem sende lütfen dikkat et canım
Geçmis olsun canım bol su içmeye çalıs birde muz ve haslanmıs patates falan tüket çabuk toparlarsın böyle durumlarda yoğurtta iyi geliyor tavsiye ederim.Yeni okulun da hayırlı olsunGünaydın annişler biz oğluşumla okula geldik ilişik kesip yeni okula başlıycaz inş ama çok hastayım ishalim geçmedi ve kasıklarım ağrıyo:-( umarım bebeğime bişey olmaz yolda 1:30 saat sürüyo sabah geldik bide dönüşü var bunun:-(
Sağol canım yiyorum muz falan ama.. Bide stres iyice beter ediyo ya 1:30 saattr meb müdürünün keyfini beklyrm adam bi imza atcak ortada yok yeni okula bugun başlamam lazım yetişemtcem diye iyice stres yaptım yaa ne biçim bi kurum biizimki anlamıyrm ya:-(Geçmis olsun canım bol su içmeye çalıs birde muz ve haslanmıs patates falan tüket çabuk toparlarsın böyle durumlarda yoğurtta iyi geliyor tavsiye ederim.Yeni okulun da hayırlı olsun
Evet canım yazdığın gibi... senin zaten doğum sonrasına aktarma gibi bir durumun yok 32 den öncesi eklenmez 32 .hafta da zaten kendin ayrılmak istiyorsun 25 eylül persembeye geliyor diğer günlerde fiilen çalısamayacağın için aktarma gibi bir durum olmuyor.mrb kızlar.şu çalışabilir çalışamaz raporu kafama çok takılıyo.ben okul öncesi öğrt.bu yıl hiç başlamıcam.32. haftam da 25 eylülde doluyo biz heyet raporu aldık.29unda çalışabilir görünüyorum.bu durumda ben doğum iznne 25 eylülde ayrılacakken 4 gün sonra ayrılmış oluyorum ve bu 4 gün doğum sonrasına aktarılmıyo. doğru mu biliiyorum.
Evet canım yazdığın gibi... senin zaten doğum sonrasına aktarma gibi bir durumun yok 32 den öncesi eklenmez 32 .hafta da zaten kendin ayrılmak istiyorsun 25 eylül persembeye geliyor diğer günlerde fiilen çalısamayacağın için aktarma gibi bir durum olmuyor.
Canim dogumu daha erkende yapsan 41. Haftada da yapsan senin toplam dogum iznin 16 hafta. Dogum iznine ayrildigin tarihten itibaren 16 hafta izinlisinama tam 40.haftdada olmazsa doğum o zaman 40. haftaya kadar olan günler aktarılıyo herhalde.ben ilçedeyimde burda pek bilmiyolar bu durumları benim iyice araştırmam lazım ondan endişeliyim biraz.
Ben simdilik 3 tane oyuncak aldim boyle sallayinca ses yapiyolar ya ondan bi de ayicik :)kızlar bebişlerimize oyuncak olarak ne aldınız bende bakıyorum da şimdi
ayy ne güzel canm az kalmş senn darısı bize o günlere gelmeye inşallah bizim şafak daha 72bi an önce geçsede zaman alsak kucağımıza bence çantanı hazırla koy bi kenara içinde kafanda rahat etsin son haftalara bırakma paniğin dahada artar
valla ya bikere adam o kadar aradıki eşimde inat etti açmıyor aç söylede dedim yanlış aradığını bilmiyor ki adam aramasın... hep aynı diyalog.. emirleriniz amirim... ben değilim amirimYine biz az kişiyiz büroda. Watsapp 3 veya 5 kez ötürüyor grupta. Benim amir özel olarak yazıyor banaama eşimin büro 40 kişi falan. Allahım.. Gruptan çıkamıyorsun da. Çıksan geri alıyorlar. Yazık benim teknoloji özürlü kocam grup bildirim ayarını bilmiyormuş. Dedim aşkım kapatalım mı şu bildirimi. Nasıl sevindi :)) sadece titriyor artık gruptan mesaj geldiğinde. Gece de telefonun neti kapatıp yatıyoruz.
Yazık senin eşin de telefona cevap verse bi dert vermese başka dert... Malum telefon kapatmak, cevap vermemek azar sebebi bizde... Açmasa saydırır durur... Off of..
iç güveysinden hallice sen nasılsın..Canlar nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?