ben etkisi olacağını düşünmüyorum ama yine de içme sen..selam kızlar nasılsınız?
her gün akşamüzeri başlayan mide yanmam bugün erkenden başladı, yemek yemek tam bir işkence, akşama balık yapmayı düşünüyorum, yemediğim günlerin telafisi olacak mı bilmem ama son 2 ay haftada 2-3 balık yapmaya çalışıyorum, şu saatte süt içsem akşam 6 ya kadar etkisi kalır mı acaba, o takıldı kafama
bence çok güzel beğendimslm kızlar. doğumdan sonra bebek sekeri yerine kalpli sabunlardan vermek istiorum. sizce nasıl olur? yorum yapın lütfen. yoksa klasik buzdolabı süsü olanlardan mı yapmalıyım?Eki Görüntüle 1232714 bu resimdekini kutu içinde değilde tül içinde duşunuorum. kurdela kısmına bir de inci düşünün. eger karar verirsem mavi sarı pembe kırmızı renklerde yaptıracagm.
slm kızlar. doğumdan sonra bebek sekeri yerine kalpli sabunlardan vermek istiorum. sizce nasıl olur? yorum yapın lütfen. yoksa klasik buzdolabı süsü olanlardan mı yapmalıyım?Eki Görüntüle 1232714 bu resimdekini kutu içinde değilde tül içinde duşunuorum. kurdela kısmına bir de inci düşünün. eger karar verirsem mavi sarı pembe kırmızı renklerde yaptıracagm.
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Yazılarınızı takip ediyorum ama Uzun süredir yazamıyorum. Eksiklerimizi tamamlama telaşı tatil derken günler geçti. Dün gece çok kötü bişey yaşadım sizinle paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle annemlerden evimize dönüyoduk. Herşey yolundaydı hatta ben espri yapıyodum gülüyoduk. Evimize çok az bize mesafe kala birden kalbim sıkıştı ( bende 5-6 yıldır kalp ritim bozukluğu var ilaç kullandım faydası olmadı dk. Da 90 ile 120 kalp atışlarım) bı anda olduğum yerde kaldım adım atmak bile çok zordu eşim de çok korktu yavaş adımlarla çok zor eve kadar dayandım yatağıma uzandım kalbime sanki bıçak saplanıyor ve sürekli bastırıyolar o bıçağı aynı zamanda nefes alamıyorum ve konuşma güçlüğü çekiyorum ölücem heralde dedim. eşim ambulans çağırmak istedi istemedim 15 dk fln sürdü ve geçti. Bu bir sene içinde 3. Kez oluyo hamilelik sürecinde ilk defa oldu. Bu yüzden doktoruma anlatmamıştım. Haftaya kontrolümde anlatıcam ve kesinlikle normal doğum istiyorum. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı bu durumum normal doğuma engel midir sizce?
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Yazılarınızı takip ediyorum ama Uzun süredir yazamıyorum. Eksiklerimizi tamamlama telaşı tatil derken günler geçti. Dün gece çok kötü bişey yaşadım sizinle paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle annemlerden evimize dönüyoduk. Herşey yolundaydı hatta ben espri yapıyodum gülüyoduk. Evimize çok az bize mesafe kala birden kalbim sıkıştı ( bende 5-6 yıldır kalp ritim bozukluğu var ilaç kullandım faydası olmadı dk. Da 90 ile 120 kalp atışlarım) bı anda olduğum yerde kaldım adım atmak bile çok zordu eşim de çok korktu yavaş adımlarla çok zor eve kadar dayandım yatağıma uzandım kalbime sanki bıçak saplanıyor ve sürekli bastırıyolar o bıçağı aynı zamanda nefes alamıyorum ve konuşma güçlüğü çekiyorum ölücem heralde dedim. eşim ambulans çağırmak istedi istemedim 15 dk fln sürdü ve geçti. Bu bir sene içinde 3. Kez oluyo hamilelik sürecinde ilk defa oldu. Bu yüzden doktoruma anlatmamıştım. Haftaya kontrolümde anlatıcam ve kesinlikle normal doğum istiyorum. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı bu durumum normal doğuma engel midir sizce?
iyi çıkmış ama 3. saati bekleyince tabi çook düşmüş şekerin sende hissetmişsindir zaten.. hala aç değilsin inşallah hemen bişeyler yeKizlar bugun sabah ac halde 100 gr.lik seker testi yapildi sonuclara bakar misinz aclik 82,
1.saat 146
2.saat 116
3.saat 53 szce nasil ?
doğum şekline doktorun karar verecek en hayırlısı neyse o olsun.. kalp ile ilgili yaşadığına gelince lütfen bunu ciddiye al biran önce doktorunla görüş bi kardiyolojiye muayene ol haftaya kadar beklememeni öneririm..Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Yazılarınızı takip ediyorum ama Uzun süredir yazamıyorum. Eksiklerimizi tamamlama telaşı tatil derken günler geçti. Dün gece çok kötü bişey yaşadım sizinle paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle annemlerden evimize dönüyoduk. Herşey yolundaydı hatta ben espri yapıyodum gülüyoduk. Evimize çok az bize mesafe kala birden kalbim sıkıştı ( bende 5-6 yıldır kalp ritim bozukluğu var ilaç kullandım faydası olmadı dk. Da 90 ile 120 kalp atışlarım) bı anda olduğum yerde kaldım adım atmak bile çok zordu eşim de çok korktu yavaş adımlarla çok zor eve kadar dayandım yatağıma uzandım kalbime sanki bıçak saplanıyor ve sürekli bastırıyolar o bıçağı aynı zamanda nefes alamıyorum ve konuşma güçlüğü çekiyorum ölücem heralde dedim. eşim ambulans çağırmak istedi istemedim 15 dk fln sürdü ve geçti. Bu bir sene içinde 3. Kez oluyo hamilelik sürecinde ilk defa oldu. Bu yüzden doktoruma anlatmamıştım. Haftaya kontrolümde anlatıcam ve kesinlikle normal doğum istiyorum. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı bu durumum normal doğuma engel midir sizce?
Güzelmiş canım biz kendimiz yaptık bebek şekerlerini o kadar çok model var ki insanın kafası karışıyor ben kafamda tasarladım istediğim modeli sonra uygulamaya geçtik eklemiştimekleyebildim mi ben bunu düşünüyorum, kurabiye için o kadar güzeller var ki daha seçemedim
neler aldın ekleyebilir misin acaba bende sesli olanlardan almayı düşünüyorum da bakalımBen simdilik 3 tane oyuncak aldim boyle sallayinca ses yapiyolar ya ondan bi de ayicik :)
sana katılıyorum normal doğum konusunda adı üstünden zaten normal doğum bi aksilik olmadığı sürece böyle olmalı kendini bu şekilde motive etmen de çok güzel.. benim dikkat çekmek istediğim kalbinle alakalı şikayetin bunu geciktirmeden bi kardiyolojiye görünmeni tavsiye ederim Allah korusun ciddi bişey de olabilir bian önce görün aklından gitsin..Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın carputi isyan duygum; yorumlarınız için teşekkür ederim söylediklerinize hak veriyorum önce benim sağlığım ben sağlıklı olmazsam çocuğuma da bi faydam olmaz ama etrafımda o kadar çok sezeryan olup pişman olan var ki çok kötü rahatsızlıklar yaşamışlar bi de doğumdan sonra yerinden kalkıp çocuğunu alamıyosun hep birine muhtaçsın diyolar bu durumda beni rahatsız ediyo. Bilmiyorum belki anlatılanlar kadar kötü değildir ama aldığım eğitimlerde de hep hocalarımız normal doğuma teşvik etti sanırım bende kalıplaşmış tabi bu düşüncem yanlış .Rabbim sağlıklı hayırlı doğunlar nasip etsin
bende bitane diş kaşıyıcısı da olan ses çıkaran oyuncak aldım.. bide eğitici ayıcık aldım ama 6 ay olunca oynayabilirneler aldın ekleyebilir misin acaba bende sesli olanlardan almayı düşünüyorum da bakalım
Evet gidicem zaten ama ekg çekiliyo hamilelikte Zararı olabilir diye düşündüm bu yüzden önce kendi doktoruma gitmek daha iyi olcak diye düşündüm.sana katılıyorum normal doğum konusunda adı üstünden zaten normal doğum bi aksilik olmadığı sürece böyle olmalı kendini bu şekilde motive etmen de çok güzel.. benim dikkat çekmek istediğim kalbinle alakalı şikayetin bunu geciktirmeden bi kardiyolojiye görünmeni tavsiye ederim Allah korusun ciddi bişey de olabilir bian önce görün aklından gitsin..
Alışveriş topiğine eklemiştim bende fikir olsun diyekızlar bir başlık açsak sadece hastane ve mevlid için yaptıracaklarımızı koysak:) hem fikir olur hemde ucuz alabileceğimiz siteleri buluruz. sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?