ben hemşireyim tuba işin içinde olduğum için gönül rahatlığıyla söylileyim ekg nin hiç ama hiç bir zararı yok ne hamileye ne normal bi insana.. tabiki sen doktoruna başvur önce o yönlendirsin seni ama muhakkak bi görünEvet gidicem zaten ama ekg çekiliyo hamilelikte Zararı olabilir diye düşündüm bu yüzden önce kendi doktoruma gitmek daha iyi olcak diye düşündüm.
Alışveriş topiğine eklemiştim bende fikir olsun diye
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Yazılarınızı takip ediyorum ama Uzun süredir yazamıyorum. Eksiklerimizi tamamlama telaşı tatil derken günler geçti. Dün gece çok kötü bişey yaşadım sizinle paylaşmak istedim. Dün akşam eşimle annemlerden evimize dönüyoduk. Herşey yolundaydı hatta ben espri yapıyodum gülüyoduk. Evimize çok az bize mesafe kala birden kalbim sıkıştı ( bende 5-6 yıldır kalp ritim bozukluğu var ilaç kullandım faydası olmadı dk. Da 90 ile 120 kalp atışlarım) bı anda olduğum yerde kaldım adım atmak bile çok zordu eşim de çok korktu yavaş adımlarla çok zor eve kadar dayandım yatağıma uzandım kalbime sanki bıçak saplanıyor ve sürekli bastırıyolar o bıçağı aynı zamanda nefes alamıyorum ve konuşma güçlüğü çekiyorum ölücem heralde dedim. eşim ambulans çağırmak istedi istemedim 15 dk fln sürdü ve geçti. Bu bir sene içinde 3. Kez oluyo hamilelik sürecinde ilk defa oldu. Bu yüzden doktoruma anlatmamıştım. Haftaya kontrolümde anlatıcam ve kesinlikle normal doğum istiyorum. Aranızda bu konuda bilgisi olan var mı bu durumum normal doğuma engel midir sizce?
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın carputi isyan duygum; yorumlarınız için teşekkür ederim söylediklerinize hak veriyorum önce benim sağlığım ben sağlıklı olmazsam çocuğuma da bi faydam olmaz ama etrafımda o kadar çok sezeryan olup pişman olan var ki çok kötü rahatsızlıklar yaşamışlar bi de doğumdan sonra yerinden kalkıp çocuğunu alamıyosun hep birine muhtaçsın diyolar bu durumda beni rahatsız ediyo. Bilmiyorum belki anlatılanlar kadar kötü değildir ama aldığım eğitimlerde de hep hocalarımız normal doğuma teşvik etti sanırım bende kalıplaşmış tabi bu düşüncem yanlış .Rabbim sağlıklı hayırlı doğunlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim ben özele gidiyorum ama aradığımda niyeyse doktorum telefonuna cevap vermiyo danışamadım bu yüzden ama sen madem öyle diyosun hemen bi kardiyolağa gidicem. Kontrole giderken ekg sonucumla gitmil olurum daha iyi oldu böyle benim için çok sağolben hemşireyim tuba işin içinde olduğum için gönül rahatlığıyla söylileyim ekg nin hiç ama hiç bir zararı yok ne hamileye ne normal bi insana.. tabiki sen doktoruna başvur önce o yönlendirsin seni ama muhakkak bi görün
Çok teşekkür ederim yorumun için doğru söylüyosun. Herkes için iyi olan aynı değil belki benim için hayırlısı budur.canım çok geçmiş olsun bunları kafandan sil ve hemen doktorlarını bilgilendir ve muaynelerini ol... bende çok normal doğum istiyordum ilkinde ama doktorum dedi niye öyle diyorsun sezeryanda bir doğum şekli ve bazı durumlarda iyikide var demişti... o yüzden önemli olan sağlığınız... sezeryan sonrası durumlar kişinin kendiyle alakalı bünyesiyle alakalı doğumdan çıktıktan 3 saat sonra bacaklarımdaki uyuşukluk geçti ve 8 saat sonra yürüttüler direk oturdum o gece eşim bnm hasta yatağımda uyudu bense bütün gece dolaştım ve bebeğimle ilgilendim hemşirelerin öneriside o oldu zaten ilk gece ne kadar çok yürüyüş yaparsan sezeryan sonrası şikayetleri o kadar az yaşarsın diye aklınızda olsun....
aynen dogumm sonrasınaa hazırlık yaptırıolarr bize annesio mide yanması bende de oluyordu canım..
akşam erken ye ve sonra birey yeme..
yatmadan yarım saat öncede süt iç iyi geliyor kuzum..
ya sorma 3 saat neymiş..tam doğum sonrasına hazırlık bu durum
Bencede buzdolabı süsleri artık klasik oldu sabun olabilir bencede güzel çünküslm kızlar. doğumdan sonra bebek sekeri yerine kalpli sabunlardan vermek istiorum. sizce nasıl olur? yorum yapın lütfen. yoksa klasik buzdolabı süsü olanlardan mı yapmalıyım?Eki Görüntüle 1232714 bu resimdekini kutu içinde değilde tül içinde duşunuorum. kurdela kısmına bir de inci düşünün. eger karar verirsem mavi sarı pembe kırmızı renklerde yaptıracagm.
Teşekkür ederim daha önce de bi yazında normal veya sezeryan olması konusunda kendini şartlamadığını sölemiştin hatırlıyorum. Bebeğim için de benim için de sağlıklı olan neyse tabi o olsun ama normal doğumda bebeklerin ne kadar sağlıklı olduğunu uzun uzun okudum bu konuda bilgi sahibiyim bu yüzden böyle olmasını istiyorum . Ve ne yazık ki tanıdığım sezeryan doğum yapanların hikayeleri pek hoş değil ama sizin etrafınızda güzel örnekler var umarım sezeryan olursa da güzel sağlıklı bir şekilde atlatırız. En yakın zamanda kardiyaloji ye gidicem bakalım umarım güzel sonuçlar alırımÖncelikle geçmiş olsun, ama bence hemen doktorunla görüşüp bir kardiyoloji uzmanına görünmelisin. Bunun şakası yok, eğer ki kronikleşmiş bir kalp ritim bozukluğun varsa, normal doğuma alacaklarını sanmıyorum. Bu hem senin için hem bebek için çok tehlikeli olur. Diğer yorumunda kendini nasıl şartlandırdığını okudum, keşke böyle yapmasaydın. Ben uzun zamandır burada "normal yada sezaryen diye kendini şartlamasın kimse demiştim. Ayrıca sezaryen de öyle çok korktuğunuz gibi birşey değil, daha geçen hafta pazartesi arkadaşım sezaryen oldu, sütüde gelmiş ilk günden, sürekli emzirmiş, daha hastaneydeyken banyosunu yapmış, şu an evinde, çokta rahat olduğunu söyledi. Aynı zamanda geçen sene Kasım ayında bir arkadaşım doğum yaptı o da sezaryendı, çokta rahattı, evine geldiği gibi duşunu aldı, bebeği hep kucağındaydı. Siz zannediyor musunuz ki normal doğumda, hemen kalkıp yürüyeceksiniz, emin olun normal doğumda da atılan dikişler size pekte rahat vermeyecek. Özellikle ilk doğumsa, kesi %100 atılıyormuş. Bunları niye anlattım, çünkü önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı, ve emin olun doğumun her hali illa ki zor. Eskiler boşuna "Allah kurtarsın" demiyor. Ve lütfen ihmal etmeyin kalp sorununuzu, olabildiğince çabuk bir uzmana danışın.
canım bndede aynı sikayet var midem cok pis yanıyor hatta dun gecede cok yordu beni habire kalktım..dünde biz balık yaptk mecbur ne olur ne olmaz süt içmedim..inşallah kesin cevabı bilen bir arkadaşımız vardır..buarada cok geçmiş olsun cnmselam kızlar nasılsınız?
her gün akşamüzeri başlayan mide yanmam bugün erkenden başladı, yemek yemek tam bir işkence, akşama balık yapmayı düşünüyorum, yemediğim günlerin telafisi olacak mı bilmem ama son 2 ay haftada 2-3 balık yapmaya çalışıyorum, şu saatte süt içsem akşam 6 ya kadar etkisi kalır mı acaba, o takıldı kafama
Ahh ahh carputi m beni en iyi sen anlarsın işte. Tutanaklar bilmem neler.. Dediğin gibi telefonunda abuk sabuk fotoğraflar.. Delinen tişörtler, gömlekler.. Bitmek bilmeyen mesailer.. Plan yapamamak.. Tatil için rez. Yaptıramamak..valla ya bikere adam o kadar aradıki eşimde inat etti açmıyor aç söylede dedim yanlış aradığını bilmiyor ki adam aramasın... hep aynı diyalog.. emirleriniz amirim... ben değilim amirimtelefonu zaten hırsız bağımlı fotosu dolu evin her çekmecesinden tutanak fırlıyor valla zor iş Allah sabır versin size..
ayy sorma ya bitane de delik olmayan bişeyi olsun iki gün dayanmıyor.. plan zaten yok yıllık izin en son gün belli oluyor.. bikere yılbaşına beraber giremedik.. Allah yine de sizi başımızdan eksik etmesin sayenizde güvendeyizAhh ahh carputi m beni en iyi sen anlarsın işte. Tutanaklar bilmem neler.. Dediğin gibi telefonunda abuk sabuk fotoğraflar.. Delinen tişörtler, gömlekler.. Bitmek bilmeyen mesailer.. Plan yapamamak.. Tatil için rez. Yaptıramamak..
rica ederim gebelikte kalp şikayetleri önemli tabiki bişey çıkacak anlamına gelmiyor bi görün içini rahatlasın haber verirsin bize de..Çok teşekkür ederim ben özele gidiyorum ama aradığımda niyeyse doktorum telefonuna cevap vermiyo danışamadım bu yüzden ama sen madem öyle diyosun hemen bi kardiyolağa gidicem. Kontrole giderken ekg sonucumla gitmil olurum daha iyi oldu böyle benim için çok sağol
[QUE="flowerhome, post: 36728709, member: 511379"]Teyzeleri buda benim oğlumun bebek şekeri henüz stickerini yapıştırmadık nasıl
Umarım güzel haberlerle gelirimrica ederim gebelikte kalp şikayetleri önemli tabiki bişey çıkacak anlamına gelmiyor bi görün içini rahatlasın haber verirsin bize de..
Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
Kzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor munerden aldın peki şişeleri ??
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri[/QUOTE]Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?