2014 Kasım Anneleri

Evet gidicem zaten ama ekg çekiliyo hamilelikte Zararı olabilir diye düşündüm bu yüzden önce kendi doktoruma gitmek daha iyi olcak diye düşündüm.
ben hemşireyim tuba işin içinde olduğum için gönül rahatlığıyla söylileyim ekg nin hiç ama hiç bir zararı yok ne hamileye ne normal bi insana.. tabiki sen doktoruna başvur önce o yönlendirsin seni ama muhakkak bi görün

Öncelikle geçmiş olsun, ama bence hemen doktorunla görüşüp bir kardiyoloji uzmanına görünmelisin. Bunun şakası yok, eğer ki kronikleşmiş bir kalp ritim bozukluğun varsa, normal doğuma alacaklarını sanmıyorum. Bu hem senin için hem bebek için çok tehlikeli olur. Diğer yorumunda kendini nasıl şartlandırdığını okudum, keşke böyle yapmasaydın. Ben uzun zamandır burada "normal yada sezaryen diye kendini şartlamasın kimse demiştim. Ayrıca sezaryen de öyle çok korktuğunuz gibi birşey değil, daha geçen hafta pazartesi arkadaşım sezaryen oldu, sütüde gelmiş ilk günden, sürekli emzirmiş, daha hastaneydeyken banyosunu yapmış, şu an evinde, çokta rahat olduğunu söyledi. Aynı zamanda geçen sene Kasım ayında bir arkadaşım doğum yaptı o da sezaryendı, çokta rahattı, evine geldiği gibi duşunu aldı, bebeği hep kucağındaydı. Siz zannediyor musunuz ki normal doğumda, hemen kalkıp yürüyeceksiniz, emin olun normal doğumda da atılan dikişler size pekte rahat vermeyecek. Özellikle ilk doğumsa, kesi %100 atılıyormuş. Bunları niye anlattım, çünkü önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı, ve emin olun doğumun her hali illa ki zor. Eskiler boşuna "Allah kurtarsın" demiyor. Ve lütfen ihmal etmeyin kalp sorununuzu, olabildiğince çabuk bir uzmana danışın.

canım çok geçmiş olsun bunları kafandan sil ve hemen doktorlarını bilgilendir ve muaynelerini ol... bende çok normal doğum istiyordum ilkinde ama doktorum dedi niye öyle diyorsun sezeryanda bir doğum şekli ve bazı durumlarda iyikide var demişti... o yüzden önemli olan sağlığınız... sezeryan sonrası durumlar kişinin kendiyle alakalı bünyesiyle alakalı doğumdan çıktıktan 3 saat sonra bacaklarımdaki uyuşukluk geçti ve 8 saat sonra yürüttüler direk oturdum o gece eşim bnm hasta yatağımda uyudu bense bütün gece dolaştım ve bebeğimle ilgilendim hemşirelerin öneriside o oldu zaten ilk gece ne kadar çok yürüyüş yaparsan sezeryan sonrası şikayetleri o kadar az yaşarsın diye aklınızda olsun....

Çok teşekkür ederim ben özele gidiyorum ama aradığımda niyeyse doktorum telefonuna cevap vermiyo danışamadım bu yüzden ama sen madem öyle diyosun hemen bi kardiyolağa gidicem. Kontrole giderken ekg sonucumla gitmil olurum daha iyi oldu böyle benim için çok sağol

Çok teşekkür ederim yorumun için doğru söylüyosun. Herkes için iyi olan aynı değil belki benim için hayırlısı budur.

o mide yanması bende de oluyordu canım..
akşam erken ye ve sonra birey yeme..
yatmadan yarım saat öncede süt iç iyi geliyor kuzum..
ya sorma 3 saat neymiş..tam doğum sonrasına hazırlık bu durum
aynen dogumm sonrasınaa hazırlık yaptırıolarr bize annesi denerim canım da su ağzımı tutabilir miyim acaba uymadan once bir sey yememek icin

Bencede buzdolabı süsleri artık klasik oldu sabun olabilir bencede güzel çünkü

Teşekkür ederim daha önce de bi yazında normal veya sezeryan olması konusunda kendini şartlamadığını sölemiştin hatırlıyorum. Bebeğim için de benim için de sağlıklı olan neyse tabi o olsun ama normal doğumda bebeklerin ne kadar sağlıklı olduğunu uzun uzun okudum bu konuda bilgi sahibiyim bu yüzden böyle olmasını istiyorum . Ve ne yazık ki tanıdığım sezeryan doğum yapanların hikayeleri pek hoş değil ama sizin etrafınızda güzel örnekler var umarım sezeryan olursa da güzel sağlıklı bir şekilde atlatırız. En yakın zamanda kardiyaloji ye gidicem bakalım umarım güzel sonuçlar alırım

canım bndede aynı sikayet var midem cok pis yanıyor hatta dun gecede cok yordu beni habire kalktım..dünde biz balık yaptk mecbur ne olur ne olmaz süt içmedim..inşallah kesin cevabı bilen bir arkadaşımız vardır..buarada cok geçmiş olsun cnm

Ahh ahh carputi m beni en iyi sen anlarsın işte. Tutanaklar bilmem neler.. Dediğin gibi telefonunda abuk sabuk fotoğraflar.. Delinen tişörtler, gömlekler.. Bitmek bilmeyen mesailer.. Plan yapamamak.. Tatil için rez. Yaptıramamak..

[QUE="flowerhome, post: 36728709, member: 511379"]Teyzeleri buda benim oğlumun bebek şekeri henüz stickerini yapıştırmadık nasıl[/QUOTE]

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?

ayy sorma ya bitane de delik olmayan bişeyi olsun iki gün dayanmıyor.. plan zaten yok yıllık izin en son gün belli oluyor.. bikere yılbaşına beraber giremedik.. Allah yine de sizi başımızdan eksik etmesin sayenizde güvendeyiz

rica ederim gebelikte kalp şikayetleri önemli tabiki bişey çıkacak anlamına gelmiyor bi görün içini rahatlasın haber verirsin bize de..

[QUE="flowerhome, post: 36728709, member: 511379"]Teyzeleri buda benim oğlumun bebek şekeri henüz stickerini yapıştırmadık nasıl

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?[/QUOTE]
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri[/QUOTE]
ben şişelerin resmini neden göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…