2014 Kasım Anneleri

Ya tabi ki, neler olacağını bilmiyoruz. Geçen hafta arkadaşım yaptı doğum, nasıl fit bir hamileydi bir görsen. Hamilelik öncesi plates yapıyordu zaten, hamilelikte de devam etti, eşi yüzme antrenörü sürekli yüzdü. Süper rahat normal doğum yapar diyorduk hatta doktoru da öyle, 41+1 haftalık oldu sancısı gelmedi, bebek dışkısını yer diye endişelenince doğuma aldılar, açılma olmamış falan mecbur sezaryen oldu. Çok rahatım dedi, hastanede bile sürekli bebeği ile ilgilenmiş.

Aynen canım bir de bunlar sadece 0-3 aylıkBıraktım kıyafet almayı, butikbebe'ye falan da bakmıyorum artık, yoksa alıcam biliyorum

Aynen canım ben bide çok fazla gezemiyorum şu an hem kışlık sezonda yeni şeyler çıkmış olur bedenlerine göre alırız inş.
lohusayım diye kendimi eve bağlamıcam ilk fırsatta çıkmam lazım tontişimide alıp gezicem

valla çok yerinde tespit noldu deyince ben de daya çok ağlamaya başlıyorum ayarımız kaçtı bizim

evet bencede eve kapanınca bunalıma girer insan senindemi bebeğin tombik?

Benim 31+5 de randevum vardi zaten o zaman aldim..
Benim de ayni canim haftaya
Canim sen 30. Haftada cikacak misin
Doktordan doktora değişiyor galiba canım ben sorduğumda 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demişti

Zeyy bu saatlerde ayaktasın sabah zor olmuyormu işe gitmek
Canim biraz gec degil mi o tarih

Yaa işte aynen bu sebepten şartlamıyorum kendimi o kadar çok varki çevremde illaki normal yapıcam diyip son anda sezeryana alınan kimisi dönmedi kimisinin günü geçti vs. o yüzden bencede hepimiz için muamma ama eninde sonunda nasıl olursa olsun misss kokulularımızı alacağız kucağımıza oyyyy duygulandım en çok ilk tanışma ve emzirme kısmını merak ediyorum

valla çok yerinde tespit noldu deyince ben de daya çok ağlamaya başlıyorum ayarımız kaçtı bizim

Evet normal bir insan olmayı özledim

çilek dışarı çıkıyor mu benimkini veterinere zor götürüyoruz kıyamet kopuyor..
arada bir çıkarıyoruz ama bi görsen rezillik çıkarıyo kedilere saldırmak istiyo kucağımıza yepışıyo saçma salak hallere giriyo çok tatlı

ayy deme valla az kaldı.. kv bitane hırka örmüş ona da duygulandım çubuk kraker kolları mı geçicek şimdi burdan dedim eşime gülüyo..
benim kv ses yok çıtı çıkmıyo valla görümce olayından sonra benimde fazla aryasım gelmiyor

arada bir çıkarıyoruz ama bi görsen rezillik çıkarıyo kedilere saldırmak istiyo kucağımıza yepışıyo saçma salak hallere giriyo çok tatlı
ayy biz pusetiyle çıkardığımız an zaten gırtlağı yırtılacak gibi bağırıyor nasıl yaş geliyor gözlerinden patisini uzatıyor tutalım diye.. yinede bence bu dönem pek çıkarma dışardan üzerine pire falan gelir Allah korusun aşıları tamdır ama olsun.. bi kedi gelir senide yaralar falan ne olur ne olmaz..

Elevit yerine bende decavit iciyordum onu gecen ay bıraktırdı canım seninde tahminen bi ay sonra bıraktırır elevit hakkında bazı seyler duydum ama dogrumu bilmiyorum

domuz jelatini mi duydun ?
bence bu söylentiyi decavit firması yaydı. doktorlar yok diyor, internette var yazıyor. inanmıyorum ben.
ben ilk gebeliğimde eleviti 9 ay içtim. emzirme döneminde de 6 ay devam ettirdi doktorum.

evet bencede eve kapanınca bunalıma girer insan senindemi bebeğin tombik?

Valla bugüne kadar hep 2 haftaya yakın önden gidiyordu eğer gününde olursa pek küçük bişey olmaz diye düşünüyoruz tontişimin yarın görücem inş ne durumda

Kızlar benim cumartesi randevum 32+2 olacaktım çalışabilir almak istiyorum
aradım az önce yarın çağırdı 32+0 bilginiz olsun

ayy kıyamaam çarputii çıkarma onu dşarıya bizde uzun zamandır çıkarmıyoruz o resim zaten kışa ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…