Banada doğumu soranlara bebek nasıl gelmek isterse onu seçeceğiz diyorum
sonuçta önceliğim normal ama son anda başımıza neler gelecek hiç birimiz bilmiyoruz o yüzden tüm dualarım hayırlısı olması yönünde inş. hepimiz için
bu arada sen anneni dinle sen tatlım bu kadar kıyafet yeter
birgen benim annemde aynı şeyi söyledi benim bebek biraz tombik kardeşimde öyle doğmuş 03 aylık aldım genelde bunları birkaç hafta giydirebilirsin diyor ama fazla kıyafet almadım o doğduktan sonra alırız diye düşündüm
valla çok yerinde tespit noldu deyince ben de daya çok ağlamaya başlıyorum ayarımız kaçtı bizimArtık dün akşam eşim dediki ağlarken sormayacağım bundan sonra ne oldu diye o zaman daha çabuk sakinleşiyorsunTespite gelllll
Seninde miniğine çok geçmiş olsun canımAllaha emanet hepsi inş. sağlıkla kucağımıza alacağız
çilek dışarı çıkıyor mu
ayy deme valla az kaldı.. kv bitane hırka örmüş ona da duygulandım çubuk kraker kolları mı geçicek şimdi burdan dedim eşime gülüyo..aaaayyyy çok güzeeel çok az kalmış bak senin yerine de duygulanıyorum şuan
evet bencede eve kapanınca bunalıma girer insan senindemi bebeğin tombik?Aynen canım ben bide çok fazla gezemiyorum şu an hem kışlık sezonda yeni şeyler çıkmış olur bedenlerine göre alırız inş.
lohusayım diye kendimi eve bağlamıcam ilk fırsatta çıkmam lazım tontişimide alıp gezicem
Benim de ayni canim haftayaBenim 31+5 de randevum vardi zaten o zaman aldim..
Canim sen 30. Haftada cikacak misincanım herkesin doktoru ve kurumu farklı söylüyor ama 32. hafta demek 31+0 ve 31+6 arası demek...
yinede kurumuna ve doktoruna sor..
ben ikiz olduğu için çalışaMAZ raporumu 30. haftada alıcam yani 29+0 29+6 arasında..doktorumu aradım bugün 30+1 de gelsem olur mu diye..gününü kaçırmış olursun olmaz dedi..
Canim biraz gec degil mi o tarihDoktordan doktora değişiyor galiba canım ben sorduğumda 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demişti
Zeyy bu saatlerde ayaktasın sabah zor olmuyormu işe gitmek
Ya tabi ki, neler olacağını bilmiyoruz. Geçen hafta arkadaşım yaptı doğum, nasıl fit bir hamileydi bir görsen. Hamilelik öncesi plates yapıyordu zaten, hamilelikte de devam etti, eşi yüzme antrenörü sürekli yüzdü. Süper rahat normal doğum yapar diyorduk hatta doktoru da öyle, 41+1 haftalık oldu sancısı gelmedi, bebek dışkısını yer diye endişelenince doğuma aldılar, açılma olmamış falan mecbur sezaryen oldu. Çok rahatım dedi, hastanede bile sürekli bebeği ile ilgilenmiş.
Aynen canım bir de bunlar sadece 0-3 aylıkBıraktım kıyafet almayı, butikbebe'ye falan da bakmıyorum artık, yoksa alıcam biliyorum
valla çok yerinde tespit noldu deyince ben de daya çok ağlamaya başlıyorum ayarımız kaçtı bizim
çubuk krakerayy deme valla az kaldı.. kv bitane hırka örmüş ona da duygulandım çubuk kraker kolları mı geçicek şimdi burdan dedim eşime gülüyo..
arada bir çıkarıyoruz ama bi görsen rezillik çıkarıyoçilek dışarı çıkıyor mubenimkini veterinere zor götürüyoruz kıyamet kopuyor..
benim kv ses yok çıtı çıkmıyo vallaayy deme valla az kaldı.. kv bitane hırka örmüş ona da duygulandım çubuk kraker kolları mı geçicek şimdi burdan dedim eşime gülüyo..
ayy biz pusetiyle çıkardığımız an zaten gırtlağı yırtılacak gibi bağırıyor nasıl yaş geliyor gözlerinden patisini uzatıyor tutalım diye.. yinede bence bu dönem pek çıkarma dışardan üzerine pire falan gelir Allah korusun aşıları tamdır ama olsun.. bi kedi gelir senide yaralar falan ne olur ne olmaz..arada bir çıkarıyoruz ama bi görsen rezillik çıkarıyokedilere saldırmak istiyo kucağımıza yepışıyo saçma salak hallere giriyo çok tatlı
Elevit yerine bende decavit iciyordum onu gecen ay bıraktırdı canım seninde tahminen bi ay sonra bıraktırır elevit hakkında bazı seyler duydum ama dogrumu bilmiyorum
ben artık zararı olmasında kimsenin bana yararını da istemiyorum modundayımbenim kv ses yok çıtı çıkmıyo vallagörümce olayından sonra benimde fazla aryasım gelmiyor
evet bencede eve kapanınca bunalıma girer insan senindemi bebeğin tombik?
ayy kıyamaam çarputii çıkarma onu dşarıyaayy biz pusetiyle çıkardığımız an zaten gırtlağı yırtılacak gibi bağırıyor nasıl yaş geliyor gözlerinden patisini uzatıyor tutalım diye.. yinede bence bu dönem pek çıkarma dışardan üzerine pire falan gelir Allah korusun aşıları tamdır ama olsun.. bi kedi gelir senide yaralar falan ne olur ne olmaz..
Ulennnnnn kimse beni iplemiyo yaaaaaa
Küstümmmmmmm küstümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?