2014 Kasım Anneleri

yoook hikaye de ben hep doğumhane masası suni sancı falan filana takılıyorum okımıcam hiçbişey hergün dua ediyorum hepimize hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah..

canım doğumlar kişiden kişiye değişiyor, Arkadaşım suni sancıyla doğum yaptı 3 ay önce, onla konuştuk dün. çok rahattı çok korkuyordum ama basit oldu dedi. Suyunun gelmesi vs. hepsi toplam 1,5 saat sürmüş. Şimdi çok tatlı da bi kızı var. Başka bi arkadaşım 2 hafta önce sezeryanla doğum yaptı, o da sonda ve ameliyat sonrası durum korkuyordu ama o da çok rahat oldu çıktı. Hiç kafa yorma, dua edelim Allah kolay doğum versin hangi türlü olacaksa. İlla ki ağrı sızı olacak ama tüm doğum yapmış anneler onu görünce hiçbir şeyi hissetmiyorsun, unutuyorsun kendini diyor. Ben de hepsinden aslında çok korkuyorum ama düşünmüyorum artık, sadece bebeğimi görmeye odaklandım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aslanım nilim yaa gaza getirelim biraz kendimizi inşallah hemencecik güzelce doğururuz..

Heheheee, kız gaza getirmek değil. Kurallar:
1-) Kendini asla şartlamayacaksın. Normal doğum iyi, sezaryen kötü; yada tam tersi fikirlerle doldurmayacaksın kafanı. Öyle yada böyle, her ikisi de bir doğum şeklidir ve gerekli durumlarda biri diğerinden her zaman iyidir.
2-)Asla doğum hikayesi ve videosu izlemeyeceksin, kimsenin hatıralarını da dinlemeyeceksin.
3-)Doktoruna güveneceksin, eğer ki normal yapabilirsin diyorsa, emin ol yapabilirsin.

Ben akışına bıraktım, sezaryen deseydi ok diyecektim; normal doğuma doğru gidiyorsun, rahat yaparsın ; ister misin deyince? Bende "ben zaten akışına bırakmıştım, öyle olması gerekiyorsa, öyle olsun" dedim.

offf sen bitirmişsin bu işi.. hemen not defterime kaydediyorum bunları çooooook teşekkür ederim nilcim

Rica ederim canım, tabi bu listede biberon, bakım seti , ateş ölçer vs yok. Sadece kıyafet odaklı bir liste

Günaydın kızlar
İki akşamdır işten eve gider gitmez ağlama nöbeti geçiriyorum resmen gün içinde o kadar sıkılıyorum ki eve gidip ağlayıp rahatlıyorum (zeyy duymasın aramızda kalsın ) nasıl bir dengesizliktir kendime şaşırıyorum resmen anahtarla kapıyı zor açıyorum şimdi çok iyiyim akşam olmasın hep gündüz olsun şu iki ay çokmu şey istiyorum

aynen bende böyleyim sonuna kadar gidicem bakalım doktorumda şuan normal olmaması için bi engel yok dedi hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah.. pozitif doğum hikayesi falan da okımıcam valla bana hepsi negatif etki yapıyor

Benimde böbreklerde iki ay önce aynı sorun çıktı ama hamilelikte normalmiş
hatta benim sağ böbrek altında nurtopu gibi 4mm kistim bile çıktı uzun zamandır varmış ona bile problem olmaz dediler

inşallah güzidelll ya sağ salim miniklerimizi kucağımıza alalım da hangi doğum şekli olursa olsun..

Benimde böbreklerde iki ay önce aynı sorun çıktı ama hamilelikte normalmiş
hatta benim sağ böbrek altında nurtopu gibi 4mm kistim bile çıktı uzun zamandır varmış ona bile problem olmaz dediler
bebekte mi kendinde mi çıktı senin birgen ??

evet bende iyi olduğunu duydum. normal epidural istiyorum ama benim bebeğim kilolu sezaryan da olabilme ihtimali var sanırım hepsine hazırladım kedimi

hepimiz aynıyız ya melankolik oldum iyce eşime bişey anlatırken gözlerim doluyor.. geçen yatak almaya gittik bebekle ilgili şakasına bişey söyledi arabaya zor bindim başladım ağlamaya ama nasıl bi ağlamak garibim saatlerce ağzını açmadı kızmıyım diye

günaydıııınnnn :) maşallah kuzuna tombik tombik :)
böbrekteki su olayı neden olurmuş bir şey dedi mi? endişelenme sakın söylediklerini yapmaya çalış sadece. tedirgin olma hiç
teşekkür ederim bilmiyorum o şaşkınlıkla sormadım. meyve fazla yeme dedi sadece

bebekte mi kendinde mi çıktı senin birgen ??

Kendimde çıktı canım belki senelerdir vardır dediler ama bugüne kadar hiç baktırmamıştım problemim olmadığı için
kadın doğum + dahiliye + aile hekimi hepsi benim içinde bebek içinde problem olmayacağını söyledi

bu arada kıyafet konusunda benimde bir arkadaşım 3-6 aylıkların bazılarını oğlu 2,5 aylıkken bacaklarından olmadığını söyledi maşallahı vardı tontişin bende şimdilik 0-3 leri tamamladım 3-6 fazla almadım sonra oğluşumla gidip yapıcam alışverişlerini

aa gerçekten mi çok rahatladım inşAllah birdaha aynı şeyleri söylemez ikibuçuk ayım kaldı bi atlatabilse çok rahatlycam

geçmiş olsun sıkıntı yaratmadığına sevindim benim miniğin böbreklerinde genişleme vardı ama şükür şimdi sorun yok..kıyafet bende az aldım yeter şimdilik sonra alırım yine bişeyler ihtiyaca göre

Banada doğumu soranlara bebek nasıl gelmek isterse onu seçeceğiz diyorum
sonuçta önceliğim normal ama son anda başımıza neler gelecek hiç birimiz bilmiyoruz o yüzden tüm dualarım hayırlısı olması yönünde inş. hepimiz için
bu arada sen anneni dinle sen tatlım bu kadar kıyafet yeter

birgen benim annemde aynı şeyi söyledi benim bebek biraz tombik kardeşimde öyle doğmuş 03 aylık aldım genelde bunları birkaç hafta giydirebilirsin diyor ama fazla kıyafet almadım o doğduktan sonra alırız diye düşündüm

Artık dün akşam eşim dediki ağlarken sormayacağım bundan sonra ne oldu diye o zaman daha çabuk sakinleşiyorsun Tespite gelllll

Seninde miniğine çok geçmiş olsun canım Allaha emanet hepsi inş. sağlıkla kucağımıza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…