2014 Kasım Anneleri

ilahi carputi bayıldım gülmekten Allah da senin yüzünü güldürsün offf karnım acıdı yaaa

yarım kilo yoğurt ben yesem ikinci bi iskelet çıkarırdım valla vücudumdan

İlahi ya, güldürdün beni

Olmaz olurmu hiç hem sütten daha faydalı olduğunu bende duymuştum
bende sabah süt öğle akşam birer kase yoğurt dışarıdaysam ayran kalsiyum şart depolarımızı dolduralım

Ayy ayranı bende çok severim, ya ben oldum olası yoğurt ve ayranı çok seviyorum zaten. Masaya yoğurt olmadan asla oturmam. Bir de ayran yaparım mesela yemeğin yanına, uygun bir yemekse. Masaya yine de yoğurt koyarım bir de üstüne yerimEşim de diyor, "ayran içiyorsun ya neden yoğurt yiyorsun", ikisinin yeri de ayrı

tabiki paraben silikon renklendirici bilmem neler neler dha uzak durmak lazm göz yumulamaz bunlarada her ürünün içinde neler var hangileri tehlikeli bunlarıda tam olarak bilemiyrz işte bende nivea yı yeni aldğm içn biraz tedirgin olmştm ama kullananlar vrmış

evet kızlar yazdıklarınızı okudum ablanız olarak diyorum ki
herşey nasip kısmet sezeryana gircek olan kardeşim kendi istedi zira bir gece önce sancısı tuttu doktoru gece gelmek istemedi normal doğum yaptı hem de en kolayından :))

16 saat sancı çekip en sonunda sancım gfidince suni sancı ile doğum yaptım ben normal doğum
ama şunu bilin ki, bir düşüğüm var düşük sancısıyla en az 3 çocuk doğardı o kadar da abartılacak bişey yok en sonunda 3-5 dakka sıkın dişinizi doğduunda oa bakmaktan onu takip etmekten dikiş atmışlar duymadım bile yıllar önceydi

devlet hastanesi şartlarında düşünün
gece yanınızda kalan yok o halde bebişle başbaşaydım gerçi bir koğuş insan vardı ama herkesin derdi kendine
şimdi hastaneler rahat şartlar fevkalade
yanımda 18 yaşında bir kız vardı ile gelmiş köyden yatmadan doğumhaneden bebeği aldı kucağına yürüdü gitti yatağına kiminm çatısı geniş kimin değil onu Allah bilir
nasip kader kısmet

Bir an eşimden bahsediyorsun sandım bende yoğurt yeme alışkanlığı yoktu pek ama evlediğimizden beri eşim alıştırdı sağolsun iyikide alışmışım hamilelikte çok işime yaradı

bende çok sevyrm yoğurt ayran her yemekte mutlka geçen günlerde biraz aksatmştm gece bcak ağrılarından yatamıyrdm hemen tekrar başladm artık yine her gün yiyorm ağrı sızı kalmadı vala mis gibi uyuyrm artk ağrı çekenlere duyurulur :)

nekadar güzel rahatlattın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…