aslında bu avent dr. Browns falan gibi biberonlarda artık hem anne memesine benzer hemde yavaş akışlı eski biberonlar gibi değil.. düşün bakalım biraz sinmezse içine alırsın bitaneya aslında cok doğru söylüyorsun carputi ama işte ilk başta süt gelmezse ve biberon verirlerse hemen bol akana alışmasın diye düşünüyorum. yani ilk tanıştığı şey anne memesi gibi onu uğraştıracak bir şey olsun die dedim. offf kafam karıştı yaa.
bu arada crputi sen giyim olarak nelerden kaç tane aldın? bana sürekli az al az al dediler elimde avucumda henüz bir şey yok. dün de konusunca doktorla, dedim bir an önce tamamla.. zaman az kaldı
valla cesaret bende de yok ama bakalım benim nasıl olacak heyecan yapmamaya çalışıyorumyaa ben çok korkuyorumöyle böyle değil hem de tansiyonum oynuo resmen. çocukluktan beri nerdeyse fobim.. doktorumu bile ona göre seçtim ve baştan dedim ben istemiyorum normal doğum, masada kalırım zaten diye :) başka kim var? benim anladığım sen normal düşünüyorsun, inş çooooook kolay olur ve hemencecik doğuruverirsin o gün geldiğinde. keşke azıcık cesaretim olsa da düşünebilsem.
Canim benimkine 3 hafta once yada iki hafta onceydi 30 cm dedi ayni psikolojik baskiyi esim.bana.uyguladi.doktor gidisat normal bebek.saglikli gelisiminde sorun yok panik.yapma.diye uyardi saolsun aadam takti anam kucukmu diyeSonra aklima en kucuk kiz karesim geldi premature bebek diyolardi ona minicik dogdu dokunmaya korkardi annem derken 3aydan sonra masallah bi gelisti bi gelisti ondan diyorum boya ve kiloya hic takma bnde fare gibi dogmusum birde simdi gor
yok yok tamam emimin benim ki 1009 gramdı seninki benimkinden şişkotakma böyle şeyleri 11 yıl okumuş uzman olmuş doktor iyi diyorsa iyidir ki kadın doğumcular gördükleri en ufak riski şak diye söylerler risk almamak için..
aslında bu avent dr. Browns falan gibi biberonlarda artık hem anne memesine benzer hemde yavaş akışlı eski biberonlar gibi değil.. düşün bakalım biraz sinmezse içine alırsın bitane
normal epidural nasıl onu değerlendirdin mi canom ?yaa ben çok korkuyorumöyle böyle değil hem de tansiyonum oynuo resmen. çocukluktan beri nerdeyse fobim.. doktorumu bile ona göre seçtim ve baştan dedim ben istemiyorum normal doğum, masada kalırım zaten diye :) başka kim var? benim anladığım sen normal düşünüyorsun, inş çooooook kolay olur ve hemencecik doğuruverirsin o gün geldiğinde. keşke azıcık cesaretim olsa da düşünebilsem.
valla cesaret bende de yok ama bakalım benim nasıl olacak heyecan yapmamaya çalışıyorum
günaydın kızlar nasılsınız ? dün doktora gittik bizim bebeğimiz 1680 k 38 c miş yine iki hafta önden gidiyor birde böbreklerindeki su sınırda dedi onu takip edicez dedi o ne oluyor acaba
yoook hikaye de ben hep doğumhane masası suni sancı falan filana takılıyorum okımıcam hiçbişey hergün dua ediyorum hepimize hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah..benim gibi bastan kapıyı kapamadığın için sonlara doğru iyice motive olursun. sakın korkutma kendini. güzel bir sürü hikaye var, onları oku moral olsun gaz olsun sana. hiiiiç korkma yaparsın sen
sen niye sezaryen oluyodun.. forumda herkes sezaryen mi olacak yahuu
bu arada crputi sen giyim olarak nelerden kaç tane aldın? bana sürekli az al az al dediler elimde avucumda henüz bir şey yok. dün de konusunca doktorla, dedim bir an önce tamamla.. zaman az kaldı
normal epidural nasıl onu değerlendirdin mi canom ?
aslanım nilim yaa gaza getirelim biraz kendimizi inşallah hemencecik güzelce doğururuz..Yok kız yok, ben normal doğuma doğru gidiyorum Allah izin verirse. Geçen kontrolde doktorum, rahat yaparsın normal doğumu dedi.
Canım bak benim 0-3 aylıkların sayısı bunlar, annem az kalsın dövecekti beni. Daha fazla alma artık diye azarladı
Patiksiz tulum : 1 tane
Patikli tulum :4 tane + 1 tane çiçekli tulum
Uzun kollu çıtçıtlı badi : 10 tane
Kısa kollu çıtçıtlı badi :6 tane
Tek alt : 8 tane
Alt-üst takım : 7 tane (hepsinde eldiven - önlük ve şapka var)
İç zıbın takımı : 4 tane
Çorap : 12 tane
Takımların önlüğünden hariç ayrı önlük : 6 tane
Patik-ayakkabı : 4 tane
Havlu :3 tane
Penye battaniye :3 tane
Kalın battaniye: 1 tane
Ağız silme mendili :3 tane ( ilave alınacak)
Yelek (penye) : 1 tane (ilave alınacak)
Örme Yelek :4 tane
tabi canım madem sezaryen olacak bari genel olma..valla su anki gazla epidural diyorumnarkozdan uyanma hali biraz kötü oluyor, onu elimine ederim dedim. epidural yapanlarla konuştum onlar da cok memenun. en yakın arkadaşlarımdan biri ilkini genel anestezi ikincisini epidural ile yaptı ve ilkini de epidural yapabilmiş olsaydım keşke dedi. o da cesaret verdi bana. umarım sonlara doğru korkmam.
sende var mı bir karar bir fikir?
Yok kız yok, ben normal doğuma doğru gidiyorum Allah izin verirse. Geçen kontrolde doktorum, rahat yaparsın normal doğumu dedi.
Canım bak benim 0-3 aylıkların sayısı bunlar, annem az kalsın dövecekti beni. Daha fazla alma artık diye azarladı
Patiksiz tulum : 1 tane
Patikli tulum :4 tane + 1 tane çiçekli tulum
Uzun kollu çıtçıtlı badi : 10 tane
Kısa kollu çıtçıtlı badi :6 tane
Tek alt : 8 tane
Alt-üst takım : 7 tane (hepsinde eldiven - önlük ve şapka var)
İç zıbın takımı : 4 tane
Çorap : 12 tane
Takımların önlüğünden hariç ayrı önlük : 6 tane
Patik-ayakkabı : 4 tane
Havlu :3 tane
Penye battaniye :3 tane
Kalın battaniye: 1 tane
Ağız silme mendili :3 tane ( ilave alınacak)
Yelek (penye) : 1 tane (ilave alınacak)
Örme Yelek :4 tane
valla tatmin olmak istiyolarsa bi zahmet kendileri doğursun o zaman töbee zaten bizim stres bize yetiyor.. kıyafete cevap vermemişim tam saymadım ama çok bişey almadım valla kurutma makinem de var hemen yıkar kuruturum.. lazım olursa eşimi gönderirim alır.. geçen eşimin arkdaşı doğum yaptı bebiş 4 kilo doğmuş 0-3 aylıkları giydiremedik bile dedi..kesinlikle yaaa. ama dotordan çıktık benimki hala dio ki tatmin olmadımhele elevitimi demirimi içemiyorum diye (içemiyorum çok midemi bulandırıyor) sorumluluğu sen alıyorsun gibi bi şeyler söyledi. kaldım öyle.. aman neyse benim içim rahat. hele siz de aynı şeyi söyleyince tamamdır.
günaydın sen nasılsın çocukların nasıl..Günaydın güller nasılsınız sayfaların hepsini okuyamadım ama bir kaçını okudum ayşe geçmiş olsun Rabbim şifalar versin kuzuna Rabbim hepimizin yar ve de yardımcısı olsun Allah işimizi rast getirsin inşallah amin
valla benim bi fikrim yok tuba bana da ayrıntılıda böbreklerde genişleme var ama erkek bebeklerde sık görülür ilerleyen zamanda azalabilir veya artabilir dedi perinatolog.. 1 ay sonraki kontrolde kendi doktorum inceledi sorun yok dedi.. diğer kontrolünde yeniden hatırlar bakalım bişey çıkmaz Allahın izniyle..günaydın kızlar nasılsınız ? dün doktora gittik bizim bebeğimiz 1680 k 38 c miş yine iki hafta önden gidiyor birde böbreklerindeki su sınırda dedi onu takip edicez dedi o ne oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?