Ulennnnnn kimse beni iplemiyo yaaaaaa
Küstümmmmmmm küstümmmmmm
heyyt ellidokuzbin senelik şair gibi konuştunben artık zararı olmasında kimsenin bana yararını da istemiyorum modundayım
İkizmi seninki ikizlerde 30. hafta canım tek gebeliklerde 32Benim de ayni canim haftaya
Canim sen 30. Haftada cikacak misin
Canim biraz gec degil mi o tarih
Bebeğin baskı yapıyor canımaz önce hapşırdımceviz büklüğünde altıma kaçırdım neler oluyor bana
60 bin az saydınheyyt ellidokuzbin senelik şair gibi konuştunbende öyle düşünüyorum aslında
hadi pınarı ipleyelimUlennnnnn kimse beni iplemiyo yaaaaaa
Küstümmmmmmm küstümmmmmm
Yaa işte aynen bu sebepten şartlamıyorum kendimi o kadar çok varki çevremde illaki normal yapıcam diyip son anda sezeryana alınan kimisi dönmedi kimisinin günü geçti vs. o yüzden bencede hepimiz için muamma ama eninde sonunda nasıl olursa olsun misss kokulularımızı alacağız kucağımıza oyyyy duygulandım en çok ilk tanışma ve emzirme kısmını merak ediyorum
Evet normal bir insan olmayı özledim
az önce hapşırdımceviz büklüğünde altıma kaçırdım neler oluyor bana
60 bin az saydınamaaan eksik kalsın biz yaparız herşeyi
annem yazık 5 tane normal doğum yapınca eğer bişey anlatıcaksak sonu gülmeye gidiyosa duur anlatma deyip oturuyor sonra dinliyor yoksa kaçırıyor kadınAynen canım, öyle yada böyle illa çıkacaklar ve hayatımızın merkezi olacaklar
Yaa sorma bana da oluyor öyle, bir de akşamları sağ olsun eşim beni güldürmek için öyle çabalıyor ki, sonunda başarıyor ama ben yine altıma kaçırıyorum
Aynen canım, öyle yada böyle illa çıkacaklar ve hayatımızın merkezi olacaklar
Yaa sorma bana da oluyor öyle, bir de akşamları sağ olsun eşim beni güldürmek için öyle çabalıyor ki, sonunda başarıyor ama ben yine altıma kaçırıyorum
az önce hapşırdımceviz büklüğünde altıma kaçırdım neler oluyor bana
hahahhhahaahahahaahaaaa (canım benim)annem yazık 5 tane normal doğum yapınca eğer bişey anlatıcaksak sonu gülmeye gidiyosa duur anlatma deyip oturuyor sonra dinliyor yoksa kaçırıyor kadın
annem yazık 5 tane normal doğum yapınca eğer bişey anlatıcaksak sonu gülmeye gidiyosa duur anlatma deyip oturuyor sonra dinliyor yoksa kaçırıyor kadın
hadi bakalım iyi haberlerle dönersin inşAllahValla bugüne kadar hep 2 haftaya yakın önden gidiyordu eğer gününde olursa pek küçük bişey olmaz diye düşünüyoruz tontişiminyarın görücem inş ne durumda
Kızlar benim cumartesi randevum 32+2 olacaktım çalışabilir almak istiyorum
aradım az önce yarın çağırdı 32+0 bilginiz olsun
ayy bende 10.30 da içiyorum hep ama sabah kan ilacı yerine omega-3 içtim bide diyorum sanki balık yemiş gibiyim sabah sabah.. kan ilacını yeni içtiğim için öğleden sonra süt içicim.. dünde abdest almadan ikindiyi kıldım valla kafa gitti benimBiz süt içiyoruz hamişler özencikkkkkhadi bakalım sizde özeninde için afiyet bal şeker olsun yarasın minnaklara
Biz süt içiyoruz hamişler özencikkkkkhadi bakalım sizde özeninde için afiyet bal şeker olsun yarasın minnaklara
Biz süt içiyoruz hamişler özencikkkkkhadi bakalım sizde özeninde için afiyet bal şeker olsun yarasın minnaklara
yarım kilo yoğurt ben yesem ikinci bi iskelet çıkarırdım valla vücudumdanAyy hiç içemedim şu sütü, gaz yapıyor bana çok fena. Bende her gün yarım kilo yoğurt yiyorum, inşallah işe yarıyordur. Gerçi doktorum, yoğurdun sütten daha faydalı olduğunu söyledi ama, ne bileyim.
ayy bende 10.30 da içiyorum hep ama sabah kan ilacı yerine omega-3 içtim bide diyorum sanki balık yemiş gibiyim sabah sabah.. kan ilacını yeni içtiğim için öğleden sonra süt içicim.. dünde abdest almadan ikindiyi kıldım valla kafa gitti benim
Ayy hiç içemedim şu sütü, gaz yapıyor bana çok fena. Bende her gün yarım kilo yoğurt yiyorum, inşallah işe yarıyordur. Gerçi doktorum, yoğurdun sütten daha faydalı olduğunu söyledi ama, ne bileyim.
şu anda bizde içiyoruzzz teyzoşlar normalde akşam içerdim ama canım soğuk birşey içmek istedi bende süt aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?