2014 Kasım Anneleri

Aynen canım, öyle yada böyle illa çıkacaklar ve hayatımızın merkezi olacaklar
az önce hapşırdım ceviz büklüğünde altıma kaçırdım neler oluyor bana

Yaa sorma bana da oluyor öyle, bir de akşamları sağ olsun eşim beni güldürmek için öyle çabalıyor ki, sonunda başarıyor ama ben yine altıma kaçırıyorum

annem yazık 5 tane normal doğum yapınca eğer bişey anlatıcaksak sonu gülmeye gidiyosa duur anlatma deyip oturuyor sonra dinliyor yoksa kaçırıyor kadın

gaz da kaçırıyormusun ayy rezalet görümcemin yanında kaçırdım banane ben hamileyken onun ne işi vardı burada

hadi bakalım iyi haberlerle dönersin inşAllah

Biz süt içiyoruz hamişler özencikkkkk hadi bakalım sizde özeninde için afiyet bal şeker olsun yarasın minnaklara
ayy bende 10.30 da içiyorum hep ama sabah kan ilacı yerine omega-3 içtim bide diyorum sanki balık yemiş gibiyim sabah sabah.. kan ilacını yeni içtiğim için öğleden sonra süt içicim.. dünde abdest almadan ikindiyi kıldım valla kafa gitti benim

Biz süt içiyoruz hamişler özencikkkkk hadi bakalım sizde özeninde için afiyet bal şeker olsun yarasın minnaklara

Ayy hiç içemedim şu sütü, gaz yapıyor bana çok fena. Bende her gün yarım kilo yoğurt yiyorum, inşallah işe yarıyordur. Gerçi doktorum, yoğurdun sütten daha faydalı olduğunu söyledi ama, ne bileyim.

şu anda bizde içiyoruzzz teyzoşlar normalde akşam içerdim ama canım soğuk birşey içmek istedi bende süt aldım

yarım kilo yoğurt ben yesem ikinci bi iskelet çıkarırdım valla vücudumdan

Ahhh bu sıpalar bizi acaba daha ne hale sokacaklar

Olmaz olurmu hiç hem sütten daha faydalı olduğunu bende duymuştum
bende sabah süt öğle akşam birer kase yoğurt dışarıdaysam ayran kalsiyum şart depolarımızı dolduralım

şu anda bizde içiyoruzzz teyzoşlar normalde akşam içerdim ama canım soğuk birşey içmek istedi bende süt aldım

Afiyet olsun canım
bende sıcak içemiyorum hep soğuk çokta iyi gidiyor bu saatlerde öğle yemeğine kadar tok tutuyor hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…