2014 Kasım Anneleri

Kızlar çok karnım acıktı benim, ve de acayip uyku bastırdı. Yok yani geç yatmadım, gece de uyanmadım pek. Masa başında uyucam şimdi

Kızlar hazır yoğurtmu tüketiyorsunuz? Benim zaten yoğurtla eskiden beri pek aram yoktur. Bende ayran yapıp içiyorum ama hazır yoğurt kullanıyorum. Bildiğimiz pınar, Ülker, sütaş.. Bunlardan Hangisi denk gelirse marketten onu alıyoruz.

Kızlar çok karnım acıktı benim, ve de acayip uyku bastırdı. Yok yani geç yatmadım, gece de uyanmadım pek. Masa başında uyucam şimdi

O uyku yemekten sonra dahada çok bastırıyor

Ben hazır alıyorum canım sütaş

Hahah çiş kaçırma muhabbeti açılmış yaşasınn artık yanlız değilim

Bende süt hiç içmedim hamilelikte..içemem..yoğurt ayran peynir bolca yiyorum..

Telefondan alıntılara cevap yazmak zor oluyo bilg. geçince yazıcimm..

kızlar ben de gece uyuyamayanlardan uykum vardıama bir türlü dalamadım uykuya sabah ezanları okunduğunda hala ayaktaydım uyuyamayınca da wc ye taşındım durudm bugün kafam kazan gibi her gece az uyuyordum ama bu sefer hepten az oldu yaaaaa

uyuyabilen arkadaşlar kıymetini bilin

Canım ben hazır yoğurt tüketiyorum, benim doktorum hazır yoğurt ve süt önerdi. İlk başlarda iş yerime yakın köyden bir amca süt getiriyordu, onu kaynatıp mayalıyordum ama, doktorum öyle deyince, bıraktım. Ben daha çok Yörsan Tava yoğurdu alıyorum.

ben de bugün büyüğün eşyalarını yıkamaya başladım malum okullara az kaldı il dışına gidiyor
gelenin eşyalarını yıka kurut ütüle yerleştr
gidenin aşyalarını yıka kurut ütüle yerleştir
kendimi çamaşrıhanede çalışıyor gibi hissediyorum
tabi gidene ağla gelene ağla ne ağlak bir kadın oldum ben yaaaaaaa

Ben daha lacirmadim ama ucundaaa
Kızlaaarr alın size yeni doğmuş bir tontiş ay Allahım bak bak doyamadım maşallah
Len sen ne ara doğdun ağladın da sümüklerini akıttın pis çirkin
Masallahhhh kuzuyaaa
canim bir hafta nasil dafarketmis masallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…