Eki Görüntüle 1233328 Carputinin daveti üzerine buda biz
hadi bakalım gelsin göbüşler
Eki Görüntüle 1233328 Carputinin daveti üzerine buda biz
İlahi ya, güldürdün beni
Ayy ayranı bende çok severim, ya ben oldum olası yoğurt ve ayranı çok seviyorum zaten. Masaya yoğurt olmadan asla oturmam. Bir de ayran yaparım mesela yemeğin yanına, uygun bir yemekse. Masaya yine de yoğurt koyarım bir de üstüne yerimEşim de diyor, "ayran içiyorsun ya neden yoğurt yiyorsun", ikisinin yeri de ayrı
ayy maşallah çok kibar yaa maşallahh
Maşallah birgen çok narin ve şirin duruyosunuz bebişinle
öğleden sonra beni bekleyin bende eklicemm sizlereee
Kızlar çok karnım acıktı benim, ve de acayip uyku bastırdı. Yok yani geç yatmadım, gece de uyanmadım pek. Masa başında uyucam şimdi
Kızlar hazır yoğurtmu tüketiyorsunuz? Benim zaten yoğurtla eskiden beri pek aram yoktur. Bende ayran yapıp içiyorum ama hazır yoğurt kullanıyorum. Bildiğimiz pınar, Ülker, sütaş.. Bunlardan Hangisi denk gelirse marketten onu alıyoruz.
gaz da kaçırıyormusun ayy rezalet görümcemin yanında kaçırdım banane ben hamileyken onun ne işi vardı burada
Bende gunde iki kase yerim en fazlsa ama yarim kilo sut icerim iki buyuk bardak soguk soguk ohh missyarım kilo yoğurt ben yesem ikinci bi iskelet çıkarırdım valla vücudumdan
Kızlar hazır yoğurtmu tüketiyorsunuz? Benim zaten yoğurtla eskiden beri pek aram yoktur. Bende ayran yapıp içiyorum ama hazır yoğurt kullanıyorum. Bildiğimiz pınar, Ülker, sütaş.. Bunlardan Hangisi denk gelirse marketten onu alıyoruz.
Canim tek benim 32yi calisip calisabilir aliniyormusİkizmi seninki ikizlerde 30. hafta canım tek gebeliklerde 32
Bebeğin baskı yapıyor canım
bu geçen hafta kınadaya gittik oğlumla tam 29+0 Eki Görüntüle 1233349 Eki Görüntüle 1233350
buda bugün 30+0Eki Görüntüle 1233351 Eki Görüntüle 1233348
Ben daha lacirmadim ama ucundaaaHahah çiş kaçırma muhabbeti açılmış yaşasınn artık yanlız değilim
Bende süt hiç içmedim hamilelikte..içemem..yoğurt ayran peynir bolca yiyorum..
Telefondan alıntılara cevap yazmak zor oluyo bilg. geçince yazıcimm..
Masallahhhh kuzuyaaaKızlaaarr alın size yeni doğmuş bir tontiş ay Allahım bak bak doyamadım maşallah
Len sen ne ara doğdun ağladın da sümüklerini akıttın pis çirkin
canim bir hafta nasil dafarketmis masallahhhbu geçen hafta kınadaya gittik oğlumla tam 29+0 Eki Görüntüle 1233349 Eki Görüntüle 1233350
buda bugün 30+0Eki Görüntüle 1233351 Eki Görüntüle 1233348
Maşallahh 1 haftada farketmiş bayaa..
Ben daha lacirmadim ama ucundaaa
Masallahhhh kuzuyaaa
canim bir hafta nasil dafarketmis masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?